Frankrijk, Brignais
...Volkoren granen Rijk aan vezels Langzaam gebakken in de oven Krokant en smakelijk Witte chocolade Zwarte bessen en gedroogde bosbessen, geen vruchten in poedervorm. Korte ingrediëntenlijst Gebruik In een kom met melk gieten of naar wens bestrooien (yoghurt, compote, dessert). Ingrediënten Ingrediënten: Havervlokken*, ongeraffineerde blonde rietsuiker*, witte chocolade* 6% (cacaoboter...
Portfolio (26)
Frankrijk, Saint-Omer
... suiker, witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), amandelen, hazelnoten, bruine suiker, dextrose, geconcentreerd van: spirulina, appel, radijs en zwarte bessen. Netto gewicht: 100g...
Portfolio (189)
Frankrijk, Saint Emilion
...-94/100 :«Het is een prachtige wijn met tonen van chocolade en zwarte bessen. Gemiddeld vol en op het fruit. Het is fantastisch! » 2015 : WINE ENTHUSIAST 92/100 2014 : J. SUCKLING : 93/100 2012 : J. SUCKLING : 91/100 Eigenaren: Jean Pierre & Philippe Rivière Consultant: Stéphane Derenoncourt Locatie: Gelegen in de gemeente Saint Emilion Oppervlakte: 4 Ha Bodem: klei-kalksteen...
Portfolio (34)
Frankrijk, Épaignes
Sinds 1960 produceert ons team van chocolatiers jaarlijks duizenden chocoladeproducten, waarbij we altijd de ambachtelijke traditie met geduld en respect in acht nemen. La Royale Normande zet zich in voor uitmuntendheid door zijn eigen praliné te maken, wat zorgt voor unieke en diepe smaken voor ons en voor u. Het voordeel van deze aanpak is dat we het recept van de praliné en de kwaliteit van het...
Portfolio (184)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: suiker, fruit (aardbei, passievrucht, ananas, framboos, zwarte bessen, abrikoos), glucosestroop, pectine, tartaarzuur. Referentie: PTFR230...
Portfolio (97)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...De zwarte bessen sorbet is een must-have van het ijseizoen. De ongeëvenaarde smaak, zeer fruitig en zuur, zal je doen rillen. Het past perfect bij vanille-ijs of met andere sorbets, zoals die van rode vruchten. Onze ijsjes en sorbets worden in onze werkplaats bereid volgens onze originele recepten, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige en geselecteerde ingrediënten. We gebruiken...
Portfolio (85)
Frankrijk, Vannes
... Bij het proeven onthult elk zwarte bessen CBD-snoepje de zoetheid van deze kleine rode bes die je waarschijnlijk al kent in de vorm van sorbet, siroop, room, likeur of gelei. Hennepvariëteiten gebruikt: Fedora, Futura...
Portfolio (22)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... bessen, wat zorgt voor een waanzinnige intensiteit van aroma's. Bij het openen is het een waar festival: gekonfijte vruchten (zwarte bes, braam, kers), doordringende specerijen (kruidnagel, kaneel, peper), tabak, chocolade, vijg, enz. Een fles van zeer hoog niveau die bij het openen gedecanteerd moet worden en die goed samengaat met rood vlees of wild. Uiteraard is een zeer lange rijping ook...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
...Neus Elegant, gebalanceerd en rijk aan aroma's (braam, koffie, rijpe rode bessen, zoethout, moka, specerijen en kardemom) Mond Rond en met een mooie densiteit. De smakelijke mond mengt frisse braam, cassis, framboos en rode bessen (bessen) met getoaste aroma's, maar ook chocolade en moka. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wit vlees, wild, gevogelte, pittig gerecht, harde of blauwe...
Portfolio (190)
Frankrijk, Parnac
...Intense en complexe Cahors Deze diepgekleurde wijn is expressief en harmonieus; zijn complexe neus roept zwarte bessen, specerijen en geroosterd fruit op. Vleesachtig en krachtig in de mond, is de fluweelachtige kwaliteit een bewijs van de perfecte beheersing van de technieken van veroudering in eikenhout. Aroma's van zwart fruit, drop en chocolade completeren de volle expressie van de wijn. Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op 15-16°. Voorgestelde begeleiding: wild, foie gras, truffels, boschampignons, tournedos, melkgevoerd lam.
Portfolio (4)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Amanden uit de Provence omhuld met pure en melkchocolade, gedroogd en natuurlijk gekleurd. Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C. Ingrediënten: AMANDEN uit de Provence, pure chocolade 62%, melkchocolade 33%, witte chocolade 32%, omhulmiddelen arabische gom, schellak, natuurlijke kleurstoffen spirulina, gemoute gerst, citroen, saffloer, radijs, zwarte bessen, appel.
Portfolio (142)
Frankrijk, Houlgate
...Het familiebedrijf Patrelle bestaat nu al meer dan anderhalve eeuw. Aan de basis van dit bedrijf stond één enkel product: het Patrelle-aroma. Patrelle is tegenwoordig uitgegroeid tot een breed scala aan producten: de aroma's nog steeds (Patrelle-aroma, balsamico, barbecue, rundvlees) maar ook de vruchtensauzen (frambozen, aardbeien, rode vruchten, abrikozen, zwarte bessen, abrikozen-mango) en chocolade.
Frankrijk, Vailly Sur Aisne
... aan te bieden: kruidnagel, pepercollectie, gemalen sumak, vanille, za'atar, roze bessen, kaneel, combava, zouten, ... Onze klanten zijn delicatessenwinkels, professionals in de voedingssector, restauranthouders, chef-koks, patissiers, maar ook bedrijven of ondernemingscommissies voor zakelijke geschenken en culinaire geschenkpakketten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play