... creëert met de zoetheid van de bodem. De bovenkant kan worden versierd met een snufje cacaopoeder of gegarneerd met verse bessen voor een vleugje zuurheid die de rijkdom van de chocolade in balans brengt. Ideaal als dessert na de maaltijd of als verfijnde snack, deze tartellette belooft een memorabele smaakervaring.
... dichter bij cacao liggen, gemengd met de zoetere delen van fruit.
Locatie: Sul de Minas
Boerderij: Santa Hedwirges
Proces: Natuurlijk
Zintuiglijk profiel: Bessen, peer, noten en pure chocolade
Afmetingen: 13 × 5 × 23 cm
Gewicht: 250 gr.
Ideaal voor: Espresso, Moka...
... eigenschappen en micronutriënten te behouden.
Het is een veelzijdig voedsel met een echt aangename, fruitige smaak, een smaak die ergens tussen rode vruchten en chocolade ligt. Bovendien heeft het een hoog vezelgehalte en is het een bron van vitamine A, kalium, calcium en ijzer.
Oplosbaar en met een kenmerkende paarse kleur, is het geschikt voor gebruik in deeg en verschillende zoete bereidingen, van gebakken producten tot ijs.
... DE ENIGE IJSSALON IN DE WERELD DIE 45 TYPISCHE SICILIAANSE GRANITA'S PRODUCEERT. DE GRANITA'S KUNNEN OOK IN EENPERSOONSVERPAKKING VAN 100g WORDEN AANGEBODEN (zwarte moerbeien granita, amandel granita, citroen granita, vijgen cactus granita, vijgen granita, chocolade granita, hazelnoot granita... enz...). ARTISANALE TRUFFELS: PISTACHE TRUFFEL (ECHTE PISTACHE UIT RAFFADALI) PANTELLERIA TRUFFEL (MET...