Frankrijk, Paris
...Bereid je voor om het verschil te maken met deze all-over bandana. Mix je outfits door het te gebruiken als haarband, stropdas of armband. Waarom koop je niet een tweede bandana om bij je huisdier te passen? Neem er een paar en verover de straten in stijl! 100 % microvezel polyester Stofgewicht in Europa: 85 g/m² (2,5 oz/yd²) Stofgewicht in Mexico: 80 g/m² (2,4 oz/yd²) Ademend materiaal...
Portfolio (150)
Italië, Goito
...meestal "verspringend" (van de ene kant naar de andere kant van de discontinuïteit die moet worden afgedicht). Injecteer vooraf overvloedig water in de discontinuïteit tot verzadiging (indien nog niet aanwezig). Giet 100 g van component B voor elke kilogram van component A (ideale en aanbevolen dosering), in een emmer. Meng de twee componenten grondig met een handgereedschap (gebruik geen mixerboor...
Portfolio (275)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
...Pastis « le p’tit jaune, de eerste long drink à la Française » Vaarwel Absint (de groene fee die beschuldigd werd van het maken van gek is in 1915 verboden) en leve de Pastaga ! Anijs, steranijs, zoethout en aromatische planten, onze pastis is bereid volgens het traditionele recept. Het kan op elk moment genuttigd worden … Meng het met goed koud water, drie ijsblokjes en meteen … het ruikt naar de Provence en pétanque !
Bijpassende producten
Pastis
Pastis
Andere Producten
Limoncello
Limoncello
Portfolio (41)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... Twee helften van een citroen Zout Peper 2 eetlepels boter Peterselieschuim 100 gram peterselie 25 gram gehakte uien 100 ml kippenbouillon Peper 1 eetlepel boter 150 ml dikke room Zout Bereid eerst het peterselieschuim voor. Verhit de boter op middelhoog vuur en fruit de uien. Zodra de uien aromatisch worden, voeg je de peterselie toe en meng je de twee onmiddellijk.
Portfolio (241)
Italië, Acquaviva Picena
...De dry sauzen worden bereid zonder gebruik van het fornuis. De eenvoudige en snelle bereiding maakt ze uniek in kosten en kwaliteit. Ze zijn geschikt voor alle kooktoepassingen, zoals kruiden, sauzen, vullingen, toppings en deeg met andere ingrediënten. Bereiding: Meng 100 g van het dry mengsel met 200/300 g water, afhankelijk van de gewenste consistentie, en voeg 10 g verse pecorino toe. Stabiel in de oven, bij het afkoelen en invriezen.
Portfolio (3)
Oekraïne, Kyiv
... het heeft ook de zuurheid die kenmerkend is voor tomaten. Hoe bereid je tomatensoep:\nverwijder de zuurstofabsorber Voeg 300-350 ml kokend water (90-100 °C) toe aan 50 g van de gevriesdroogde ingrediënten en meng grondig. Als je bent ...
Portfolio (19)
Frankrijk, Domjean
...Voeg de opgeklopte room in twee of drie delen toe aan de fruitpuree. Meng voorzichtig. Giet in een mold, zet in de vriezer. Engelse roombasis: 160 tot 180g Gelée bavaroise, 1 L Engelse room, 1 kg opgeklopte room. Bereid 1 liter Engelse room. Los de dessertgelatine op in 100g water en 1⁄4 van de Engelse room, terwijl je krachtig klopt. Voeg de rest van de Engelse room toe en meng alles goed door...
Portfolio (6)
Hongarije, Szeged
... gewoon water toe, meng en bak. Consumenten vonden het erg lekker tijdens verschillende proeverijen. Het voordeel van onze Rizsiri Kaiserschmarrn is dat het op verschillende manieren kan worden op smaak gebracht. Men kan het naar eigen voorkeuren kruiden.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play