Spanje, Puntal, El (espinardo)
Met hoofdkantoor in Murcia, Spanje, is Elista Products een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve voedingsoplossingen met een sterke aanwezigheid op de internationale markt. Als wereldwijde topleverancier beschikken we over diepgaande kennis van de natuurlijke, bevroren en ingeblikte voedingsmiddelenindustrie, wat zorgt voor producten van de hoogste kwaliteit. We bieden een b...
Portfolio (71)
Griekenland, Athina
Met ISO-certificering is ELLADIA gespecialiseerd in de groothandel en export van goederen, waarbij we ervoor zorgen dat onze onwrikbare normen met betrekking tot voedselveiligheid zowel nationaal als internationaal worden nageleefd. Onze gecertificeerde systemen en processen worden gedetailleerd versterkt binnen onze faciliteiten en in onze gehele toeleveringsketen, wat onze ISO-certificering en o...
Portfolio (62)
Frankrijk, Quincampoix
...Balsamicoazijn uit Portugal – Fles van 0,5 liter Zoet en aromatisch, de Caxeiro balsamicoazijn zal de meest veeleisende smaakpapillen verleiden. Of het nu in reductie of als vinaigrette is, het is de perfecte metgezel voor al je verfijnde gerechten.
Portfolio (18)
Frankrijk, Avançon
Sinds 2009 beantwoordt Samuel Pocquet, een gepassioneerde imker, aan de behoeften van professionals met een aanbod van honing in bulk. Bij Pocquet Apiculture bieden we vaten van 300 kg of emmers van 20 of 40 kg aan, voornamelijk voor de "Miel de Fleur" en de "Miel de Tilleul". Onze producten worden vervaardigd met respect voor traditionele processen, terwijl we moderne extractietechnieken gebruike...
Portfolio (62)
Frankrijk, Castelnaudary
...Balsamicoazijn voegt een vleugje zoetzure zuurheid toe, een zoetzure smaak om de vijg tot leven te brengen. Natuurlijk met foie gras en alle soorten kaas: blauwaderkaas, schapenkaas, geitenkaas of Comté. Inspirerend in een aperitieflepel met gedroogde eend.
Portfolio (56)
Spanje, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
Oliba zukua Dit product is een sap dat wordt gewonnen uit olijven en bladeren, met een hoge concentratie polyfenolen van organische olijfbomen, en is gemaakt van de wateroplosbare delen van de olijf die tijdens het maalproces zijn verkregen. Vervolgens ondergaat het een pasteurisatie- en concentratieproces om de stabiliteit, eigenschappen en microbiologie van het product te waarborgen. De proces...
Portfolio (76)
Frankrijk, Mietesheim
...Gemaakt van oude wijn en druivenmost, zal balsamicoazijn uit Modena biefstukfilets, gegrilde kreeft en salades verbeteren. Ingrediënten: Wijnazijn, gekookte druivenmost. Bevat sulfieten.
Portfolio (80)
Finland, Turku
...Voorgekookte Varkensschenkel Met Balsamicoazijn Van Modena “Aceto Balsamico Di Modena IGP” Ingrediënten Varkensschenkel, Balsamicoazijn Van Modena 4,7% (Gekookte Druivenmost, Geconcentreerde Druivenmost, Wijnazijn), Zout, Specerijen En Kruiden, Natuurlijke Aroma's Glutenvrij, Zonder Toegevoegde Polyfosfaten En Conservanten...
Portfolio (177)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Culinaire bereiding van aromatische balsamicoazijn met truffel. Ingrediënten: balsamicoazijn uit Modena IGP 6% zuurheid 98% (wijnazijn, druivenmost, kleurstof E150d, sulfieten). Natuurlijk aroma van zwarte truffel 2%.
Portfolio (142)
Frankrijk, Lamothe-Montravel
...Een Balsamicoazijn uit Modena, op smaak gebracht met walnoot. Zoet met een nootachtige smaak. Perfect voor saladedressings, rauwe groenten, enz...
Portfolio (4)
Frankrijk, Mandelieu
Opgericht in Vence in 1972 door zijn naamgever, François Roméo, heeft de oliemolen met dezelfde naam in de loop der jaren verschillende lijnen olijfolie weten te creëren en ontwikkelen. Met een harmonieuze balans tussen zachtheid en fruitigheid, levendigheid en kruidige tonen, weet de olie van François Roméo een breed publiek te verleiden. Het merk François Roméo wordt door consumenten erkend als...
Portfolio (45)
Frankrijk, Grigny
...Onmiskenbaar in de traditionele Chinese keuken, onze gyoza voor vegetariërs zijn bereid van tarwemeel en gevuld met verse groenten en tofu. Serveer met een mengsel van sojasaus en balsamicoazijn. Je kunt ze ook genieten door ze te dippen in pittige, zoetzure of zoete sojasaus, afhankelijk van je voorkeuren. *SAKURA merk PÏNJA Netto gewicht zak: 600g Stuks per zak: 30 stuks Aantal zakken per doos: 10 zakken van 600g Aantal dozen per pallet FR: 67 dozen Aantal dozen per pallet EXP: 57 dozen Verpakkingen volgens de eindklant: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfolio (10)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Espinazie* (58%), aardappel*, zonnebloemolie*, kookwater, geroosterd sesamzaad, sojasaus* (Water, Sojabonen*, Zout, Alcohol*, Koji (Aspergillus oryzae)), balsamicoazijn* (wijnazijn*, ingekookt druivensap*), citroensap*, zout, rijstmeel*, knoflook*, koriander*, gember*. * Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw - Allergenen Geschikt voor veganisten Gebruikstips Ideaal om te smeren op...
Portfolio (37)
Frankrijk, Ascain
Txopinondo is een Baskische ciderij die gespecialiseerd is in de productie van appelgebaseerde dranken. De belangrijkste drank is de Sagarno, letterlijk "appelwijn" in het Frans. Het is de oudste drank van het Baskenland, met een alcoholpercentage tussen de 6 en 7°. Het is een drankje dat je gedurende de maaltijd kunt proeven, vooral bij hartige gerechten. De appel is sinds de oudheid een rijkdom ...
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
Ontdek Aloua, uw vertrouwde partner voor de productie en export van Deglet Nour dadels uit Algerije, afkomstig uit Biskra, de onbetwiste hoofdstad van deze iconische variëteit. Wij bieden een turnkey service, waarmee u onze dadels onder ons merk Aloua kunt distribueren of uw eigen merk kunt creëren, op maat gemaakt volgens uw specifieke behoeften. Onze expertise beperkt zich niet tot de productie...
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...100% Biologische Balsamicoazijn van Modène IGP *, geconcentreerd en gekookt druivenmost. * Product uit biologische landbouw. Niet gepasteuriseerd, Geen allergenen Bewaar op kamertemperatuur. Vermijd plotselinge temperatuurveranderingen. Dit product is beschikbaar in 25, 50 cl, in bulk in 3, 5, 10 liter, in vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter.
Portfolio (132)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Balsamicoazijn Grande Réserve 5 Jaar Oud, Druif Pedro Jimenez, 8° zuurheid. 100% natuurlijk product, zonder toevoegingen of conserveermiddelen, zonder zoetstoffen. Deze azijn is gemaakt van de beste selectie zoete druiven "Pedro Jimenez" met een langzaam zuurproces, en gerijpt in eiken vaten gedurende 5 jaar. Krachtige en evenwichtige azijn, met een donker mahonie kleur en een buitengewone...
Portfolio (198)
Turkije, Istanbul
...Een gourmet- en chefstijl saus gemaakt van geroosterde tomaten, geroosterde capia-pepers, geroosterde knoflook, dadelsiroop, tijm, tomatenpuree, zonnebloemolie, balsamicoazijn en zout, die een heerlijke en unieke alternatieve biedt voor alle tomatensauzen en ketchup. Het kan zowel warm als koud worden geconsumeerd, geserveerd met hamburgers, frietjes, hotdogs, sandwiches, charcuterieplanken, kaasplankjes, als bruschetta-topping, dipsaus of pastasaus. Dit product is 100% veganistisch, glutenvrij en vrij van toevoegingen.
Portfolio (6)
Spanje, Tomelloso
...Witte wijnazijn, appelciderazijn, balsamicoazijn, alcoholazijn met kleur. Gemaakt in Spanje met voedselkwaliteit.
Bijpassende producten
Azijn
Azijn
Portfolio (1)
... heeft een harde, droge, houtachtige geur. Sommige mensen vergelijken deze geur met de geur van glazen bossen. Het heeft ook een geur die lijkt op balsamicoazijn. De voordelen van dennenharsolie zijn al eeuwenlang gebruikt in de oude Griekse beschavingen en in Anatolië, inclusief Hippocrates zelf, zoals hierboven vermeld. Verkrijgingsmethode: Het wordt verkregen door middel van waterdampdestillatie. Stuur ons een e-mail op info@calikoglubitkisel.com en bestel producten Neem contact op via Whatsapp +90 (539) 819 0133...
Portfolio (10)
Italië, Sassello
...krokante Gevulde chilipepers (met Tonijnroom) in Extra Vergine Olijfolie, krokante Chilipepers in Olijfolie met Ansjovis, Kappertjes en Olijven, Gelegen Gedroogde Tomaten in Olijfolie, Bitterzoete Uien, Gegrilde kleine Uien in Olijfolie, Kleine Uien met Modena balsamicoazijn I.G.P., Krokante Sardinië Artisjokken in Olijfolie, Gegrilde Aubergines in Olijfolie, Paprika's met Truffel, Mix Hor d'oeuvre in Olijfolie, Kaasroom gesmolten met truffel, Olijvenpaté met Truffel, Truffelroom.
Portfolio (9)
Frankrijk, Graulhet
... smeltend in de mond, variëren de aroma's van de zwarte knoflook afhankelijk van de droogtijd en doen ze een beetje denken aan balsamicoazijn. Het heeft een optimale houdbaarheid van 1 jaar, maar in Japan bewaren sommigen het 10 jaar. Net als een goede wijn verbetert het met de leeftijd; als je de rijping wilt stoppen, bewaar het dan in de koelkast. En in de keuken? In de mond komt er een prachtige zachtheid vrij, licht zuur, die niet zonder meer aan drop doet denken; het maakt deel uit van de Umami-smaken. De smaak is zo zacht dat je het puur en heel kunt proeven, op elk moment van de dag.
Portfolio (1)
Italië, Crotone
Ons bedrijf is geboren in Calabrië en is al vele jaren actief in de agro-foodsector, waarbij we zowel onder ons eigen merk als onder merken van derden produceren. We produceren en verpakken citroensap, limoensap, geconcentreerde fruitsappen, extra vierge olijfolie, balsamicoazijn, mayonaise, ketchup, mosterd, barbecue en nog veel meer. U kunt de complete catalogus downloaden van de website www.liotti.it...
Portfolio (2)
Italië, Bagnara Di Romagna
... te produceren: mosten voor balsamicoazijn en voor druivensappen, thermisch behandelde wijnen en basis voor mousserende wijnen, kwaliteitswitte en rode tafelwijnen. Een moderne wijnkelder, uitgerust met een koelkast voor de verwerking van mosten en wijnen, wordt aangevuld met trechters voor het ontvangen van druiven en een rijpingsopslag voor de opslag van wijnbrand in eiken vaten.
Wij zijn voornamelijk actief in de handel en verwerking van vaten voor professioneel en huishoudelijk gebruik. We hebben 6 soorten hout. In onze winkel vindt u vaten voor balsamicoazijn, gedistilleerde dranken, wijnen en vaten die zijn bewerkt voor interieurdecoratie, wat onze specialiteit is. We ontwerpen uw zaak zoals: pubs, wijnwinkels; brouwerijen, bars; wijnbars, en maken ze exclusief met...
Turkije, Eskisehir
Wij zijn een fabrikant en exporteur van speciale azijnen, sauzen, ingelegde groenten en geconcentreerde vruchtensappen uit Turkije onder het merk Kemal Kukrer. Sinds 1915 produceren wij azijnen met traditionele methoden in onze moderne productiefaciliteiten. Druivenazijn, appelazijn, appelazijn met honing, dadelazijn en balsamicoazijn maken deel uit van ons enorme portfolio. Kemal Kukrer wordt...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play