Frankrijk, Quincampoix
...Balsamicoazijn uit Portugal – Fles van 0,5 liter Zoet en aromatisch, de Caxeiro balsamicoazijn zal de meest veeleisende smaakpapillen verleiden. Of het nu in reductie of als vinaigrette is, het is de perfecte metgezel voor al je verfijnde gerechten.
Portfolio (18)
Frankrijk, Avançon
Sinds 2009 beantwoordt Samuel Pocquet, een gepassioneerde imker, aan de behoeften van professionals met een aanbod van honing in bulk. Bij Pocquet Apiculture bieden we vaten van 300 kg of emmers van 20 of 40 kg aan, voornamelijk voor de "Miel de Fleur" en de "Miel de Tilleul". Onze producten worden vervaardigd met respect voor traditionele processen, terwijl we moderne extractietechnieken gebruike...
Portfolio (62)
Frankrijk, Castelnaudary
...Balsamicoazijn voegt een vleugje zoetzure zuurheid toe, een zoetzure smaak om de vijg tot leven te brengen. Natuurlijk met foie gras en alle soorten kaas: blauwaderkaas, schapenkaas, geitenkaas of Comté. Inspirerend in een aperitieflepel met gedroogde eend.
Portfolio (56)
Frankrijk, Mietesheim
...Gemaakt van oude wijn en druivenmost, zal balsamicoazijn uit Modena biefstukfilets, gegrilde kreeft en salades verbeteren. Ingrediënten: Wijnazijn, gekookte druivenmost. Bevat sulfieten.
Portfolio (80)
Frankrijk, Arles
...L'artisan Popol Culinaire bereiding van aromatische balsamicoazijn met truffel. Ingrediënten: balsamicoazijn uit Modena IGP 6% zuurheid 98% (wijnazijn, druivenmost, kleurstof E150d, sulfieten). Natuurlijk aroma van zwarte truffel 2%.
Portfolio (142)
Frankrijk, Lamothe-Montravel
...Een Balsamicoazijn uit Modena, op smaak gebracht met walnoot. Zoet met een nootachtige smaak. Perfect voor saladedressings, rauwe groenten, enz...
Portfolio (4)
Frankrijk, Mandelieu
Opgericht in Vence in 1972 door zijn naamgever, François Roméo, heeft de oliemolen met dezelfde naam in de loop der jaren verschillende lijnen olijfolie weten te creëren en ontwikkelen. Met een harmonieuze balans tussen zachtheid en fruitigheid, levendigheid en kruidige tonen, weet de olie van François Roméo een breed publiek te verleiden. Het merk François Roméo wordt door consumenten erkend als...
Portfolio (45)
Frankrijk, Grigny
...Onmiskenbaar in de traditionele Chinese keuken, onze gyoza voor vegetariërs zijn bereid van tarwemeel en gevuld met verse groenten en tofu. Serveer met een mengsel van sojasaus en balsamicoazijn. Je kunt ze ook genieten door ze te dippen in pittige, zoetzure of zoete sojasaus, afhankelijk van je voorkeuren. *SAKURA merk PÏNJA Netto gewicht zak: 600g Stuks per zak: 30 stuks Aantal zakken per doos: 10 zakken van 600g Aantal dozen per pallet FR: 67 dozen Aantal dozen per pallet EXP: 57 dozen Verpakkingen volgens de eindklant: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfolio (10)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Espinazie* (58%), aardappel*, zonnebloemolie*, kookwater, geroosterd sesamzaad, sojasaus* (Water, Sojabonen*, Zout, Alcohol*, Koji (Aspergillus oryzae)), balsamicoazijn* (wijnazijn*, ingekookt druivensap*), citroensap*, zout, rijstmeel*, knoflook*, koriander*, gember*. * Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw - Allergenen Geschikt voor veganisten Gebruikstips Ideaal om te smeren op...
Portfolio (37)
Frankrijk, Ascain
Txopinondo is een Baskische ciderij die gespecialiseerd is in de productie van appelgebaseerde dranken. De belangrijkste drank is de Sagarno, letterlijk "appelwijn" in het Frans. Het is de oudste drank van het Baskenland, met een alcoholpercentage tussen de 6 en 7°. Het is een drankje dat je gedurende de maaltijd kunt proeven, vooral bij hartige gerechten. De appel is sinds de oudheid een rijkdom ...
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
Ontdek Aloua, uw vertrouwde partner voor de productie en export van Deglet Nour dadels uit Algerije, afkomstig uit Biskra, de onbetwiste hoofdstad van deze iconische variëteit. Wij bieden een turnkey service, waarmee u onze dadels onder ons merk Aloua kunt distribueren of uw eigen merk kunt creëren, op maat gemaakt volgens uw specifieke behoeften. Onze expertise beperkt zich niet tot de productie...
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...100% Biologische Balsamicoazijn van Modène IGP *, geconcentreerd en gekookt druivenmost. * Product uit biologische landbouw. Niet gepasteuriseerd, Geen allergenen Bewaar op kamertemperatuur. Vermijd plotselinge temperatuurveranderingen. Dit product is beschikbaar in 25, 50 cl, in bulk in 3, 5, 10 liter, in vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter.
Portfolio (132)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Balsamicoazijn Grande Réserve 5 Jaar Oud, Druif Pedro Jimenez, 8° zuurheid. 100% natuurlijk product, zonder toevoegingen of conserveermiddelen, zonder zoetstoffen. Deze azijn is gemaakt van de beste selectie zoete druiven "Pedro Jimenez" met een langzaam zuurproces, en gerijpt in eiken vaten gedurende 5 jaar. Krachtige en evenwichtige azijn, met een donker mahonie kleur en een buitengewone...
Portfolio (198)
Frankrijk, Graulhet
... smeltend in de mond, variëren de aroma's van de zwarte knoflook afhankelijk van de droogtijd en doen ze een beetje denken aan balsamicoazijn. Het heeft een optimale houdbaarheid van 1 jaar, maar in Japan bewaren sommigen het 10 jaar. Net als een goede wijn verbetert het met de leeftijd; als je de rijping wilt stoppen, bewaar het dan in de koelkast. En in de keuken? In de mond komt er een prachtige zachtheid vrij, licht zuur, die niet zonder meer aan drop doet denken; het maakt deel uit van de Umami-smaken. De smaak is zo zacht dat je het puur en heel kunt proeven, op elk moment van de dag.
Portfolio (1)
Frankrijk, Vernoil
Producent van ambachtelijke plantaardige voedingsoliën. Fabrikant van biologische teunisbloemolie, biologische saffloerolie, biologische koolzaadolie, extra vierge koudgeperste walnootolie, extra vierge koudgeperste hazelnootolie, extra vierge pompoenpitolie, biologische sesamolie, biologische zonnebloemolie, biologische olijfolie. Fabrikant van balsamicoazijn, biologische appelazijn...
Frankrijk, Nimes
... uit Toscane, biologische balsamicoazijn uit Modena, ambachtelijke pasta van oude granen of glutenvrij, pesto's en andere bereide sauzen). We bieden ook trainingen aan in olijfolieproeven en het combineren van olijfolie met verschillende keukens, evenals natuurexcursies in olijfgaarden in Italië. Onze openbare website is momenteel niet volledig over ons aanbod.
Frankrijk, Prigonrieux
...Sinds 1790 produceert de VINAIGRERIE GÉNÉRALE onder het merk VINAIGRE TÊTE NOIRE fijne azijnen, klassieke azijnen, vinaigrettes, specerijen, cèpes en "grote schoonmaak" azijnen. De producten uit de lijn "Grote Schoonmaak" zijn 100% natuurlijk en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het reinigen van planchas. Onder de azijnen produceert het bedrijf de volgende azijnen: balsamicoazijn uit Modena, oude wijnazijn, Bordeaux wijnazijn, sherryazijn, appelazijn, witte wijnazijn, enz.
Frankrijk, Saint-Quentin
... Picardië, de zwarte truffel uit de Périgord en alle Franse wijnen. Laten we ook de specerijen niet vergeten, de truffelmosterd, het zout van Guérande, de oliën en azijnen, de balsamicoazijn en de olijfolie, de confituren van verse vruchten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play