...Amandelpoeder van Samangan is afkomstig van de amandel van Samangan.
Het is natuurlijk en ambachtelijk vervaardigd. Het bevat geen additieven of conserveermiddelen.
Dit amandelpoeder van Samangan voegt romigheid, verfijning en smaak toe aan uw gebak.
... verwerkt. De amandel wordt vaak rauw of geroosterd gegeten, maar is ook een ingrediënt in verschillende gerechten. Amandelen zijn verkrijgbaar in veel vormen, zoals hele amandelen, amandelgranulaat en amandelpoeder.
Gezonde Eigenschappen van Amandelen
Amandelen zijn rijk aan voedingsstoffen zoals enkelvoudig onverzadigde vetten, magnesium, eiwitten en vitamine E, evenals vezels en fytochemicaliën.
...Een zwarte knoflookkoekje, smakelijk en origineel, om te delen met familie of vrienden. Een handgemaakt recept, gerealiseerd in samenwerking met de ambachtelijke koekjesfabriek Carrément Bon.
INGREDIËNTEN
Tarwe meel*, verse Isigny boter*, volle amandelpoeder*, verse eieren*, zwarte knoflook*(6%), psyllium*, zout van Noirmoutier.
BEWAARADVIES
Bewaren op kamertemperatuur en uit de buurt van licht.
THT: 3 maanden.
DE VERPAKKING
Onze koekjes zijn verpakt in een volledig biobased cellulose zakje van 70g. Het zakje is composteerbaar.
...De amandel is een steenvrucht, bedekt met een groene en fluweelachtige schil (de schil), die bij rijpheid opdroogt en barst, waardoor een noot zichtbaar wordt. Wanneer de amandelen zijn gepeld en gedroogd, is hun schil bruin. VIJAYA biedt een selectie amandelpoeder aan, wit of vol, afkomstig uit Spanje.
Referentie:20301...
... acaciahoning, ½ theelepel amandelpoeder, 1 theelepel anti-aging amandel-sandelhoutolie of yoghurt. Fijne, reactieve huid: 1 theelepel poeder, 1 theelepel verse room of anti-aging olie, 1 cm geprakte banaan. Bekijk onze tips voor meer varianten... Je kunt het ook als scrub gebruiken door een beetje koffiedik toe te voegen. Een echte wekelijkse traktatie! Gebruiksinstructies: Op een schone huid, eenmaal...
...Bent u een voedingsprofessional (groothandelaar, distributeur, patissier, restaurateur, groenteboer...) in Frankrijk en op zoek naar amandelpoeder?
Amandelpoeder wordt gebruikt in de patisserie (muffins, cakebeslag, cakes).
CROC'ELLA amandelpoeder wordt verpakt in de CROC'ELLA productiefaciliteit in Marseille.
Ingrediënten: Amandelen.
Ambachtelijke productie van gedroogd fruit (gepeld...
DECO RELIEF is de specialist in materialen en ingrediënten voor patisserie en chocolade.
DECO RELIEF is een merk van professionele kwaliteit. Onze siliconen mallen hebben tal van voordelen (flexibiliteit, gemakkelijk loslaten…). Door de mallen te combineren met de kleurstoffen en aroma's van ons merk, kunt u een aantrekkelijke suikerbewerking realiseren met een breed scala aan kleuren en smaken.
...Energiebol, ideaal voor of na het sporten, tijdens een wandeling of als snack om 10 uur.
Dadels, amandelpoeder, granola, pindakaas, ongezoet cacaopoeder, geraspte kokos.
Verkocht per 3, ongeveer 50-60g per energiebol.
Rijk aan vezels en koolhydraten.
...Moelleux aux amandes, vervaardigd in onze werkplaats volgens onze ambachtelijke recepten.
BELANGRIJK: DIT PRODUCT IS FRAGIEL, DE LEVERING VIA DE POST IS NIET MOGELIJK (ENKEL AFHALEN IN DE WINKEL OF MET KOERIER)
Ingrediënten: ei, amandelpoeder, kristalsuiker, boter, tarwebloem,
Netto Gewicht (G): 400
Energie: 1854 kJ / 446 kcal
Vetten: 30 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 11 g
Koolhydraten: 33 g
Waarvan suikers: 27 g
Eiwitten: 9,4 g
Zout: 0,11 g
Afmetingen (LxlxH in cm): 5 x 25 x 5...
... naturel
Ingrediënten
Verse dadels, amandelpoeder, dadelsiroop, agavesiroop, ongezoet cacaopoeder, geraspte kokos, gemalen walnoten, walnootolie, stukjes walnoot. Zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, zonder suikers anders dan die van nature in de vrucht aanwezig zijn.
Wist je dat?
De biologische producten uit Tunesië voldoen aan dezelfde eisen als die van de Europese Unie op het gebied van controles en certificeringen. Tunesië is bovendien het enige land in Afrika dat wordt erkend als gelijkwaardig aan de Europese regelgeving voor de import van biologische producten.
Gewicht: 270 g...
Als Queen Macarons produceren we de beste macarons in de sector. Voor onze macarons gebruiken we alleen amandelpoeder, fruitextracten en natuurlijke kleurstoffen. Ons assortiment is breed en gevarieerd. De smaken en recepten van onze producten kunnen alleen door ons merk worden geproduceerd. Onze macarons worden gemaakt van eersteklas ingrediënten en aan de consument aangeboden. Het belangrijkste doel van ons bedrijf is om ons merk op de wereldmarkt te vestigen.
... diverse samenstellingen worden gemaakt zijn: amandelpoeder, pur of gemengd met suiker, geschaafde amandelen, fondant en choco-fondant. De ambachtelijke productiemethode werd in de loop der jaren met behoud van het basisidee aangepast aan nieuwe industriële normen en hygiëneregels. Er wordt sterk de nadruk gelegd op een correcte uitvoering van elk order zodat bestellingen tijdig en in de juiste samenstelling op hun eindbestemming aankomen.