Nederland, Renkum
...De wilde peper Voatsiperifery uit Madagaskar is een must in de voedingsindustrie om de smaak te verbeteren. De smaak is pittig maar niet heet en het aroma is uniek, wat het een zeer speciaal product maakt. Het is geschikt voor meerdere doeleinden; het wordt inderdaad gebruikt voor het kruiden en sauzen, in de restaurantsector, bij het bereiden van jam en ook in alle voedselverwerking. Wij bieden...
Portfolio (8)
Duitsland, Hamburg
... gemalen op in de oven gebakken wortelgroenten. Verfijnd op pruimencompote of mousse van hoge kwaliteit volle melkchocolade. Ingrediënten: Wilde Assam peper Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 38 g in een blikken doos...
Portfolio (24)
Frankrijk, Vitrolles
...Wilde Peper / Voatsiperifery uit Madagaskar. Zijn krachtige aroma zal de smaak van uw gerechten verbeteren. Zak: 100 gram...
Portfolio (16)
Frankrijk, Lalinde
...Een zeer harmonieuze wintersoep, gemaakt door chef Stéphanie Bottreau en bereid in de Atelier des Maraîchers in Bergerac. De zachtheid van deze biologische soep wordt in balans gebracht door de warme tonen van gember en de wilde peper uit Madagaskar, gecombineerd met de lichte bitterheid van lavas.
Portfolio (46)
Frankrijk, Paris
...Amoroso, verleidelijk, mysterieus, elegant, zijn geur volgt hem in al zijn subtiele mannelijkheid die de harten van vrouwen doet smelten. Een verfrissende geur met wilde noten. Dit parfum opent met een frisse en krachtige akkoorden van koriander, salie, anijs en peper die straalt door de heldere citrusgeur van bergamot, mandarijn en limoen. In het hart onthullen de charme van jasmijn en de...
Portfolio (9)
Frankrijk, Montpellier
...Variëteit van peper die endemisch is in Madagaskar, de wilde peper of "votsiperifery" is een zeldzame peper. Onze wilde peper komt uit het tropische bos van Anjozorobe, waar het met de hand wordt geplukt en gesorteerd in zijn natuurlijke omgeving. Bewoners uit de omgeving zetten zich met zorg en vakmanschap in voor deze essentiële taken voor de kwaliteit. Het is dus afkomstig uit een bijna...
Portfolio (8)
Frankrijk, Castanet Tolosan
...Ontdek Voatsiperifery-peper, een wilde peper die op 20 meter hoogte wordt geoogst. De unieke en geurige aroma, samen met de typische korrel met een kleine vleugel, maken het een perfecte keuze om je vlees en groenten op te fleuren!
Portfolio (9)
Frankrijk, Bretteville-Sur-Odon
...Wij zijn gespecialiseerd in de import van wilde zwarte voatsiperifery peper uit Madagaskar. We hebben verschillende kwaliteiten in zwart, rood en wit. Ik nodig u uit om snel contact met ons op te nemen, zodat we een prijsvoorstel kunnen doen.
Portfolio (2)
Cyprus, Paphos
...De weelderige neus is vol aroma's van rijpe bosbessen en bramen, gecombineerd met de kenmerkende nuances van zwarte peper en laurier. Het lichaam van de wijn is vol, met een lage zuurgraad en een zachte, fluweelachtige medium tannine. De afdronk is helder, jamachtig met tonen van pruim, ondergroei en wilde bessen. De wijn komt het beste tot zijn recht bij vleespasteien, pittige gerechten met gevogelte of oude harde kazen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Bidart
...Product uit de zee: Piquillo-peper, Kabeljauw & AOP Espelette-peper - IFS - 500G - De piquillo-peper met kabeljauw & AOP Espelette-peper, diepgevroren, IFS-gecertificeerd van Maison Caudalie, zonder kleurstoffen, zonder aroma's of kunstmatige additieven, combineert een bechamel met kabeljauw en Espelette-peper en wordt aangeboden in een zak van 500G (ongeveer 9 gevulde pepers per zak). Al onze pakketten worden vervoerd bij gecontroleerde temperaturen; kwaliteit is een waarde waar Maison Caudalie niet op inlevert!
Portfolio (59)
Frankrijk, Ancenis
...Dit is DE peper die je moet hebben: geschikt voor alle gerechten, zelfs desserts. Veel aroma (fruit, hout) en weinig scherpte. We bieden de laatste oogst aan, met veel versheid.
Portfolio (5)
Duitsland, Hannover
...Endemische wilde peper uit het Hoogland van Madagaskar Productdetails: Endemische wilde peper uit het Hoogland van Madagaskar Gourmetkwaliteit: Alleen geselecteerde grote peperkorrels Uniek aroma Oogst 2020; THT: 12/2022 Voatsiperifery: wild en uniek De Voatsiperifery wilde peper is een van de ware schatten van Madagaskar en uniek in zijn aroma. Hij groeit uitsluitend aan lianen in het madagassische regenwoud op hoogtes tot 20 meter. Met de gourmetkwaliteit bieden we de grote en aromatische peperkorrels.
Portfolio (8)
Madagaskar, Sambava
...Peper is een van de meest verkochte specerijen ter wereld. De teelt van de peperplant heeft zijn oorsprong aan de Malabarkust in het westen van India. De exploitatie van zwarte peper uit Madagaskar werd in de 20e eeuw geïntroduceerd door de Fransen, Emile Prudhomme. Er zijn in wezen twee soorten peper die op het eiland groeien: zwarte peper en wilde peper uit Madagaskar, ook wel Voatsiperifery...
Portfolio (7)
Frankrijk, Brunoy
... bossen van Zuidoost-Madagaskar. De naam Voatsiperifery komt uit het Malagassisch: "voa" voor "vrucht" en "tsiperifery" voor de naam van de liaan waarop het groeit. Zeer zeldzame wilde peper, zelfs in Madagaskar, is het plukken van de zwarte Voatsiperifery-peper een moeizame en gevaarlijke taak, die met de hand wordt uitgevoerd door helemaal bovenaan een liaan te klimmen die tot 20 meter hoog kan worden. Deze zeer bijzondere pluktechniek heeft de wilde peper uit Madagaskar de bijnaam "Peper van de toppen" gegeven. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg...
Portfolio (11)
Frankrijk, Aix-En-Provence
...De Voatsiperifery-peper, beter bekend als de wilde peper van Madagaskar, is een van de meest gewilde ter wereld. Ontdek de echte smaak van de peper uit Madagaskar: fruitig, houtachtig en bloemig. Het voegt een verfrissende toets toe aan uw gerechten, met veel karakter maar zonder agressie. De wilde peper van Madagaskar past perfect bij wit vlees, vis, foie gras, lam, salades... het zal ook heel...
Portfolio (10)
Italië, Mesoraca
...peper, chilipeper en wilde venkel. Het mengsel wordt handmatig in een darm gestopt en gebonden om de klassieke vorm van de salamino te vormen. De rijping vindt plaats in omgevingen met gecontroleerde vochtigheid en temperatuur gedurende minimaal 40 dagen. Aanbevolen als voorgerecht en om broodjes te vullen. PESO: 500/550g Gewicht: 0.350 kg Ingrediënten: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Categorie: Calabrese vleeswaren...
Portfolio (19)
...Luteoline komt voornamelijk voor in verschillende planten in de vorm van glycosiden. Deze planten hebben de hoogste concentratie in hele bladeren van groene orchideeën, peper, wilde chrysant, kamperfoelie en perilla. Luteoline is een natuurlijke flavonoïde verbinding die in veel planten voorkomt. Het heeft een verscheidenheid aan farmacologische activiteiten, zoals ontstekingsremmend, anti...
Frankrijk, Biguglia
...voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 862 ergie (Kj) = 3545 vetten (g) = 95 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 13.2 koolhydraten (g) = 0 waarvan suikers (g) = 0.4 eiwitten (g) = 0.2 zout (g) = 0.5 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Corsicaanse olijfolie 95%, gedroogde cèpes 0.4%, knoflook 0.006%, wilde peterselie 0.004%, zout, peper Inhoud: 25 cl Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische Kampot Peper van Araquelle 100% De Rode Kampot peper is zeker een van de beste pepers ter wereld. In een bijzonder wilde regio van Cambodja wordt deze biologische peper verbouwd door enkele gepassioneerde boeren, die zich inzetten voor de bescherming van hun omgeving. Bij rijpheid geoogst, heeft het een donkerrode kleur en een unieke smaak. Ideaal voor stoofschotels. Door het te vervangen voor uw gebruikelijke peper, zal de Rode KAMPOT Peper een pittige en geurige finishing touch aan uw culinaire bereidingen geven. Netto gewicht 40g - Biologische Kampot Peper...
Portfolio (198)
Frankrijk, Objat
...Ontdek ons assortiment foie gras met pepers uit de hele wereld. Hele eendenlever met timut-peper (herkomst Nepal, zure tonen), eendenlever met Madagascar-peper (een krachtige wilde peper), ganzenlever met Sarawak-peper (peper uit Maleisië)...
Portfolio (7)
Frankrijk, Gennevilliers
...Dior sauvage – Eau de parfum is een wilde en gedurfde geur die vrijheid en avontuur belichaamt. Met zijn noten van bergamot en peper biedt dit parfum een intense en verfrissende olfactorische ervaring. Ideaal voor mannen die hun ongetemde geest willen uitdrukken, is Sauvage een perfecte keuze voor dagen in de buitenlucht. Deze iconische geur van DIOR is ontworpen om de essentie van de natuur...
Portfolio (6)
Frankrijk, Cénac
... bramen, met hints van specerijen, zwarte peper en zoethout. Mond: Mooie structuur, de wijn is vol met een mooie zoetheid, mooi fruitig, sappig (met de indruk dat je in het fruit bijt). Mooie concentratie voor deze zonnige wijn, met een omhullende, zijdezachte afdronk. Algemene indruk: het is een wijn die perfect samengaat met gegrild vlees, wit vlees of harde kazen. Te genieten tussen 14 en 16°C. Product: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Oppervlakte: 13 ha Terroir: klei-kalksteen - leemachtig Uiterlijk: Mooie diepe en fluweelachtige robijnrode kleur...
Portfolio (9)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... oudste ter wereld behoort. De gelijknamige wijn 'The Old Garden' is een zeldzame en uitzonderlijke cuvée, gekenmerkt door een zijdezachte textuur en een complexe aromatische palette, met tonen van zwarte kers, kruidnagel, peper en zoethout. In de mond onthult het delicate smaken van sinaasappel, chocolade en houtachtige specerijen. '’The Old Garden' biedt een unieke smaakervaring en past perfect bij gegrild lamsvlees met rozemarijn, een risotto met wilde paddenstoelen, of pure chocolade met zeezout.
Portfolio (10)
Frankrijk, Venissieux
...Verscholen in de verte, gedragen door een sirroco met een wilde sensualiteit, laat deze prachtige houtachtige geur van absolute Turkse roos en papyrus een bedwelmende belofte van frambozendelicatesse achter. Een olfactorisch gedicht voor liefhebbers van schoonheid en vrijheid. Topnoot: Roze peper, Rode roos Hartnoot: Rode Turkse roos en frambozenbloem Basisnoten: Papyrus en amber Geheime naam: ROSE PAPYRUS Gewicht: 0.400 kg...
Portfolio (78)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... van de Mourvèdre en zijn grote tanninestructuur uiteraard goed voelbaar zijn tijdens de proeverij, geeft de frisheid van de Cinsault en de heerlijke aromatiek van de Syrah deze cuvée een mooi verteerbaar aspect. De aromatiek evolueert naar rijpe zwarte vruchten (cassis, braam, pruim), krachtige kruidige noten (kruidnagel, peper, garrigue) en een bloemige toets (viooltje, roos). Een wilde structuur...
Portfolio (321)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten: cherrytomaten, olijfolie, zonnebloemolie, oregano, wilde venkel, zout, peper. Gewicht: 170g Referentie: TOMCON Gewicht: 170g...
Portfolio (97)
Frankrijk, Lyon
...Onze wildzwijn chorizo is gemaakt volgens een traditioneel recept, op smaak gebracht met Espelette-peper. Een stuk ambachtelijke charcuterie met een ongeëvenaarde smaak die alle chorizoliefhebbers zal bekoren.
Portfolio (40)
Italië, Marciano Della Chiana
... authentieke mix geeft de Toscaanse vleeswaren zijn unieke en onmiskenbare geur. De oude oorsprong van deze worst ligt in het Toscaanse gebied, waar in de middeleeuwen al wilde venkel werd gebruikt ter vervanging van peper, dat in die tijd veel duurder en moeilijker te verkrijgen was. De term Finocchiona wordt bovendien al sinds 1875 in verschillende Italiaanse woordenboeken en encyclopedieën vermeld. Onder deze bevindt zich ook het gerenommeerde Treccani, dat het associeert met de definitie van typische Toscaanse vleeswaren.
Portfolio (10)
Uw expert als het gaat om specerijen, zouten, kruidenmengsels, kruiden, peper, kurkuma, gember, kruiden en kruidenolie. Onze focus ligt op wilde kruiden. Deze spannende en verrassende gewassen kunnen de keuken verrijken, ver voorbij rozemarijn, peterselie en koriander. Wanneer ze goed worden gecombineerd met klassieke specerijen en kruiden, ontstaan er onverwachte en opwindende smaakervaringen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play