Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIËNTEN: Varkensvlees (89%), water, zout, melkeiwit, specerijen, dextrose, suiker, stabilisatoren (E450, E451, E452), antioxidant (ascorbinezuur) en conserveermiddel (natriumnitriet). Natuurlijke varkensdarm. Natuurlijke rooksmaak. Kan sporen van soja en mosterd bevatten.
Portfolio (28)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... specerijen, plantaardige eiwitten, natuurlijk aroma en natuurlijke varkensdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Voorwaarden voor distributie en transport: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Proces van vervaardiging: Geselecteerd, gemalen, gekneed, ingebonden en gerijpt Ingrediënten: Iberisch acornvarkensvlees, zout, paprikapoeder, suikers, natuurlijke specerijen, plantaardige eiwitten...
Portfolio (43)
België, Lokeren
...Bijna alle ingewanden van de varkens worden industrieel gebruikt. Slagers gebruiken voornamelijk de dunne darmen, beter bekend als de darmen. Dunne darmdarmen zijn verkrijgbaar in verschillende calibers. De keuze van het caliber hangt af van het soort worst dat de fabrikant of slager wil maken. Varkensdarmen zijn bij uitstek geschikt voor deze soorten worst: - Verse worst - Bratwurst (bakworst) - Barbecueworst - Bloedworst - Rookworst - Gedroogde worst Hoe wij uw varkensdarmen leveren: Varkensdarm: - elke maat van 26 mm tot 45/+ mm. - drooggezouten...
Bijpassende producten
Varken
Varken
Andere Producten
Schapen
Schapen
Portfolio (6)
Nederland, Ottersum
... producten worden vanaf de groeifase tot aan de verwerking en productie zorgvuldig behandeld. Wij leveren een grote verscheidenheid aan bevroren varkensvlees, zoals: bevroren varkensdarm bevroren varkenshersenen...
Portfolio (8)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...½ Chorizo Ibérico de Bellota (ongeveer 0,5 kg) Mengsel van gehakt of in stukken gesneden vlees, toegevoegd met zout, paprikapoeder en specerijen, gekneed en in natuurlijke varkensdarm (caliber 60/65 en lengte tussen 35 en 55 cm) gestopt, dat een rijpings- en droogproces heeft ondergaan.
Frankrijk, Auros
...SAUCISSON 100 % van gevogelte 480g – THT 6 maanden (Eend 40%, magret 10%, kalkoen 60%, zonder varkensdarm) Onze BESTSELLER! Een zeer origineel product dat volledig anders is dan de gebruikelijke smaken. Product zonder varkensvlees. Verslavend. Wordt per stuk verkocht en meestal in halve stukken. 50 cm lang. Product met marge en volume.
Portfolio (31)
... traditionele proces dat wordt uitgevoerd, kenmerkt zich door de fasen van het malen van het vlees en spek, mengen met de specerijen, het laten rusten van het mengsel op een koele plek gedurende een nacht, het inpakken van het mengsel in varkensdarm, binden en luchten in een natuurlijke omgeving, waarbij geschikte plaatsen worden gekozen op basis van hun temperatuur- en vochtigheidskenmerken.
Frankrijk, Saint-Brice-En-Cogles
... prijzen. Export naar enkele van de meest kwaliteitsbewuste markten ter wereld garandeert een onophoudelijke focus op kwaliteit en voedselveiligheid. EEC, China, Zwitserland, Rusland, Zuid-Afrika, Japan, Korea, Hongkong, Taiwan, Vietnam, Singapore en vele andere landen wereldwijd. WIJ BIEDEN AAN (BEVROREN VARKENSVLEES VOLGENS HIERONDER): Varkenshaas Varkenspoot Varkensbuik Varkensdarm...
Portfolio (5)
Sinds 1976... tot vandaag wijden wij ons aan de verwerking van varkensdarmen, in al zijn fasen, met de imperatief om altijd een hoog kwaliteitsniveau te behouden. Varkensdarm: - Maag voor voedingsgebruik van alle lengtes: origineel, ontvet, genaaid en gekalibreerd, gebonden en gekalibreerd - Filzetta staart, ontvette rozenpunt in bundels of in gebonden en gekalibreerde stukken - Originele hele...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play