Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIËNTEN: Varkensvlees (89%), water, zout, melkeiwit, specerijen, dextrose, suiker, stabilisatoren (E450, E451, E452), antioxidant (ascorbinezuur) en conserveermiddel (natriumnitriet). Natuurlijke varkensdarm. Natuurlijke rooksmaak. Kan sporen van soja en mosterd bevatten.
Portfolio (28)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... specerijen, plantaardige eiwitten, natuurlijk aroma en natuurlijke varkensdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Voorwaarden voor distributie en transport: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Proces van vervaardiging: Geselecteerd, gemalen, gekneed, ingebonden en gerijpt Ingrediënten: Iberisch acornvarkensvlees, zout, paprikapoeder, suikers, natuurlijke specerijen, plantaardige eiwitten...
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...½ Chorizo Ibérico de Bellota (ongeveer 0,5 kg) Mengsel van gehakt of in stukken gesneden vlees, toegevoegd met zout, paprikapoeder en specerijen, gekneed en in natuurlijke varkensdarm (caliber 60/65 en lengte tussen 35 en 55 cm) gestopt, dat een rijpings- en droogproces heeft ondergaan.
... traditionele proces dat wordt uitgevoerd, kenmerkt zich door de fasen van het malen van het vlees en spek, mengen met de specerijen, het laten rusten van het mengsel op een koele plek gedurende een nacht, het inpakken van het mengsel in varkensdarm, binden en luchten in een natuurlijke omgeving, waarbij geschikte plaatsen worden gekozen op basis van hun temperatuur- en vochtigheidskenmerken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play