Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. is een bedrijf met meer dan 58 jaar ervaring in de sector van de commercialisering en distributie van verse vleeswaren, gespecialiseerd in producten van Iberisch varkensvlees. Sinds de oprichting in 1952 heeft het een constante toewijding aan innovatie en kwaliteit behouden, zich aanpassend aan de behoeften van de markt en zijn klanten. Onze evolutie heeft ...
Portfolio (15)
... noten voor later gebruik. Sheaboter wordt verkregen uit de noten van de sheaboom. De noten worden verzameld, in de zon gedroogd en vervolgens boven een open vuur geroosterd. Na het roosteren worden de schalen verwijderd en worden de zaden geplet om een pasta te verkrijgen. Deze pasta wordt gekneed met heet water totdat de olie van de rest van het materiaal scheidt. Sheaboter is rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten en de vitamines A, E en F. Bovendien heeft het verzachtende eigenschappen.
Portfolio (141)
...De Andalusische olijfolie onderscheidt zich niet alleen door zijn smaak en aroma, maar ook door zijn veelzijdigheid in de keuken. Het is een essentieel ingrediënt in het mediterrane dieet, zowel rauw gebruikt om de smaak van salades, brood en koude gerechten te versterken, als tijdens het koken, waar de hittebestendigheid het ideaal maakt voor frituren, roosteren en stoven. Naast zijn culinaire...
Portfolio (21)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Het Secreto de Barriguera Ibérico is een stuk vlees dat zich aan de onderkant van het Iberische varken bevindt, bekend om zijn uitzonderlijke smaak en zachte textuur. Dit stuk wordt bijzonder gewaardeerd om de perfecte balans tussen vlees en vet, wat zorgt voor een sappige smaak en een zachte textuur. Ideaal om te roosteren of te grillen, het Secreto de Barriguera Ibérico is een populaire keuze...
Portfolio (8)
Spanje, Moraleja De Enmedio, Madrid
...De oven bestaat uit drie zijlades en een frontzicht, waardoor de kok de controle over het roosteren kan behouden zonder de grill uit het oog te verliezen. De grote veelzijdigheid van deze grill maakt het een compleet apparaat voor de optimalisatie van het roosteren, waardoor het een brede service biedt om snel en efficiënt aan de gasten te voldoen.
Portfolio (9)
Spanje, Parla (madrid)
...De Burley tabaksbladeren zijn bruin van kleur en branden snel. Ze kenmerken zich door een typische chocoladearoma en worden verwerkt in open droogruimtes aan de zijkanten, zonder dat de zon direct op de tabaksbladeren schijnt. Vaak benadrukt de producent deze eigenschap door de tabaksbladeren te roosteren in een proces waarbij ze aan hoge temperaturen worden blootgesteld. Alle variëteiten van...
Portfolio (13)
Spanje, Valencia
...Wij bereiden populaire maaltijden tot 25.000 porties tegelijk. Paella's, fideuà's, het roosteren van hele dieren (lam, rundvlees, varkensvlees); tortilla's, stierenstoofpot, rundvleesstoofpot, gigantische broodjes, sardines... enz. Inheemse gerechten: marmitako, empedrao, fabada, bacalao dorado, espardenya, gazpacho manchego, migas, wildstoofpotten, rundvlees, gachas... enz. Internationale...
Portfolio (9)
Spanje, Castalla
...Carobmeel in zakken, met drie niveaus van roosteren en fijne textuur. Ideaal voor de farmaceutische industrie, bakkerij en dieet. Product uit Marokko. Capaciteit van 50 ton per maand.
Portfolio (2)
Spanje, Peligros
...Mengsel van specerijen, kruiden en additieven, gebruikt als culinaire kruidenmix voor het roosteren van elk type gevogelte, of het nu wild of van de boerderij is. Formaat: Zak 5 kg, Pot 1.200 g, Fles 300 g...
Spanje, Zaragoza
...Sinds 1963 zijn we een bedrijf dat zich richt op het roosteren en verwerken van noten. Notenrooster. Amandelen, hazelnoten, pinda's, zonnebloempitten, maïs, pistachenoten, enz. Specialisten in noten. Dagelijks roosteren.
Spanje, Villarrobledo (albacete)
Wij zijn producenten en verpakkers die zijn aangesloten bij de Oorsprongsbenaming SAFFRAAN VAN LA MANCHA. Wij dekken het hele proces, van het planten van de bol tot de verpakking en commercialisering, inclusief het oogsten en schoonmaken van de bloem en het roosteren van de draadjes. Wij werken uitsluitend met saffraan van eigen oogst en van de O.D. In geen geval manipuleren wij geïmporteerde...
Portfolio (5)
Roosteren alsof er geen morgen is en die shot heerlijke espresso trekken” Speciality koffiebranders gevestigd in het zuiden van Spanje, Estepona. Opgericht door vier SCA-gecertificeerde koffieprofessionals uit oprechte passie en toewijding aan kwaliteitskoffie. We sourcen en branden alleen de hoogste kwaliteit traceerbare seizoensgebonden specialty koffies voor verschillende retail- en...
... gespecialiseerd in het verwerken van amandelen op verschillende manieren. We doen eenvoudige transformaties zoals blancheren, snijden, schaven, in blokjes snijden of het maken van meel of pasta, en enkele complexe processen zoals roosteren, frituren, kruiden of coaten. We produceren ook premium producten zoals marsepein, Spaanse nougats (turron), bonbons, amandelproteïne of eerste koude persolie en...
... apparaten, door de evolutie die ze hebben ondergaan, niet alleen meer worden gebruikt om te frituren, maar ook om te koken, braden, roosteren, bakken, opwarmen en zelfs ontdooien, waardoor ze andere apparaten vervangen. Tegenwoordig zijn er veel modellen heteluchtfriteuses op de markt, dus het kopen van de juiste moet aan al je verwachtingen voldoen. We hebben een zeer praktische en eenvoudige gids...
Spanje, Catarroja
Cafés Marqués, gevestigd in Catarroja (Valencia), is een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie en het roosteren van goede koffie. Als meesterbranders sinds 1928 selecteren en branden we de beste oogsten ter wereld.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play