Spanje, Malaga
...Met het traditionele Italiaanse recept maken we een verscheidenheid aan pizza's die klaar zijn om te eten. Altijd met de beste kwaliteit, bieden we verschillende maten en smaken aan. Margherita 4 Kazen Paprika's Marinara (tonijn en uien) Barbecue rundvlees Ham en champignon Ham en kaas Pinchito Groenten We passen ook de smaken aan op verzoek van de klant. CATEGORIE: Pizza's...
Portfolio (29)
... natuurlijke smaak van voedsel niet, waardoor het ideaal is voor elk recept. - Hoog Rookpunt: Uitstekend voor frituren en koken op hoge temperaturen zonder zijn eigenschappen te verliezen. - Rijk aan Gezonde Vetzuren: Bevat meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren, die bijdragen aan een evenwichtig dieet. - Natuurlijke Bron van Vitamine E: Krachtige antioxidant die de cellen beschermt tegen oxidatieve schade. - Veelzijdigheid: Perfect voor alle soorten bereidingen, van knapperige frituurschotels tot lichte dressings. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Portfolio (21)
Spanje, Mutilva, Navarra
Wij zijn een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van software en tools die het beheer van bedrijven in de dieren-, veeteelt- en veterinaire sector verbeteren. Wij zijn leiders in het digitaliseren van de veeteelt en de gezondheid van dieren. Volledige en gepersonaliseerde beheer, waarbij we beschikken over de belangrijkste IT-partnerschappen op nationaal niveau. Met de groots...
Portfolio (2)
Spanje, San Vicente Del Raspeig, Alicante
...Wij bieden u een recept voor een zachte en luchtige cake, ideaal voor het maken van elk type taart of afgeleide producten met de beste prestaties. We hebben een breed scala aan smaken en texturen, van onze traditionele cakes voor klassieke taarten tot speciale creaties voor gourmetproducten en haute patisserie.
Bijpassende producten
Koekjes
Koekjes
Andere Producten
Biscuitplaten
Biscuitplaten
Portfolio (3)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Onmisbaar bij elke calçotada om de typische calçots in te dippen en ook om gerechten met vis, vlees en groenten te begeleiden. Getrouw aan het traditionele recept is de Salsa Calçots Olivera d’Atenea gemaakt met een basis van tomaat, geroosterde noten en olijfolie die smaak en intensiteit toevoegt.
Portfolio (10)
Spanje, Madrid
...Arla Apetina® is een witte kaas die volgens het traditionele Griekse recept is gemaakt. Verpakt in pekel om de kaas altijd vers te houden, wordt het al in blokjes gesneden aangeboden in een speciale verpakking van 1 kg voor de horeca. Ontdek de eindeloze mogelijkheden die deze kaas biedt en verras iedereen door hem te gebruiken in je meest originele recepten: hapjes, groene salades, pastasalades, pizza's, tortilla's, dressings, gebak of als garnering in andere warme gerechten.
Portfolio (9)
Spanje, Campllong
...Ingrediënten: 100% Appel* Wij maken dit dessert uitsluitend met appels van onze ecologisch gecertificeerde plantages voor de (CCPAE) Catalaanse Raad voor Ecologische Landbouwproductie. Geniet van ons traditionele dessert met alle garanties van de beste kwaliteit. Ons klassieke recept nu beschikbaar in BIO, 100% natuurlijk, zonder toegevoegde suikers (alleen de natuurlijke suiker van het fruit) of enige vorm van additieven.
Portfolio (9)
Spanje, Villaobispo De Las Regueras, León
... ervaring. De meester brander stelt dat perfectie niet bestaat, maar altijd het doel is. De meester brander stelt dat er blends zijn die met de tijd trends creëren, "Heilig Hart" is er een van. De meester brander stelt dat, hoewel dezelfde boon varieert met elke oogst, hij in staat is om de essentie ervan te extraheren en te herstellen. Vandaag zal de meester brander je zijn recept leren: Passie, Gevoeligheid, Dromen … Onze espresso bevat "Heilig Hart". En de jouwe? Luis Angel M. T.
Portfolio (3)
Spanje, Sevilla
...Manuel Claros, het wereldwijde referentiemerk voor ansjovis in azijn, vervaardigt dit product op ambachtelijke wijze. Er wordt uitsluitend gewerkt met Hoogwaardige Grondstoffen. Het handmatige productieproces met verse vis die rechtstreeks uit de Cantabrische Zee wordt gehaald en zorgvuldig is geselecteerd, resulteert in een recept dat al 3 generaties lang wordt ontwikkeld en samenkomt in dit hoogwaardige product.
Portfolio (3)
Spanje, Vva Castellon
...Wij presenteren een zwarte vermout, vervaardigd volgens ons oude recept en met veel kruiden en specerijen, allemaal afkomstig uit biologische teelt. In de neus waarnemen we aroma's van sinaasappel en specerijen zoals jeneverbes en kaneel. In de mond is hij licht zuur en zeer citrusachtig, aangezien de sinaasappelschil deze toets geeft. Daarnaast maken witte wijn Malvasia, rietsuiker, jeneverbes, kaneel en botanicals en kruiden uit het Middellandse Zeegebied deel uit van de samenstelling.
Portfolio (8)
Spanje, Tafalla
...Heerlijke traditionele Spaanse zoetigheid gemaakt met de ingrediënten van het originele recept dat in 1939 is gemaakt. Elk van onze polvorones is individueel verpakt in zijdepapier om de smaak en textuur op een natuurlijke manier langer te behouden. Al onze producten zijn zuivelvrij (lactosevrij, melkproteïnevrij) en notenvrij. Ze bevatten ook geen genetisch gemodificeerde elementen. Het is een...
Portfolio (9)
Spanje, Murcia
...Het is de ideale smaakmaker voor alle soorten conserven, aardappelen en olijven. We maken het sinds 1960 met hetzelfde recept: een unieke, exclusieve en vertrouwde formule. De Espinaler-saus is ontstaan als de perfecte aanvulling voor ingeblikte zeevruchten, chips en olijven. Tegenwoordig bekennen Espinaler-consumenten dat ze het voor veel andere dingen gebruiken: in de salade, in de bacalao esqueixada, in de gebakken eieren, in de gazpacho, in de Spaanse omelet, in de inktvis a la romana, in de ansjovis en zelfs in de zwarte vermouth! En zo, een lange etcetera. Gewicht: 5 L...
Portfolio (178)
Spanje, Cox (alicante)
...Bij Cortijo selecteren we de fijnste artisjokharten om te marineren in olijfolie en onze geweldige specerijen, terwijl we het ambachtelijke recept van onze voorouders behouden.
Portfolio (45)
Spanje, La Coruña
Koop Galicische Zeevruchten rechtstreeks van de bron. pescAvante Galicische zeevruchten is een toonaangevende online winkel met de beste zeevruchten uit Galicië. Hier vind je: alle soorten venusschelpen, berberechos, kreeft, krab, garnalen, spider crab, langoustine, zee-egel, kreeft, mesheft, decoratieve schelpen, oesters, gooseneck barnacles, octopus, santiaguiño, sint-jakobsschelpen, zamburina .
Spanje, Valencia
... een paella-kok die hen alle stappen zal uitleggen om het recept van een authentieke Valenciaanse paella of verschillende soorten te bereiden. We zullen alle ingrediënten, machines, kooktoestellen, butaan, eenmalig kookgerei, ondersteunende tafels, enz. meenemen, evenals de volledige op- en afbouw die nodig is, zowel voor het maken van Valenciaanse paella als voor andere soorten (groenten, zwarte rijst, vis, enz.). Op deze manier zullen ze met elkaar interactie hebben, waarbij iedereen kan proeven van alle gemaakte paella's.
Portfolio (9)
Spanje, A Coruña
...De empanadas van Da Cunha zijn een ambachtelijk product, handgemaakt met natuurlijke ui, verse paprika en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met de beste ambachtelijke professionals bieden we tot drie verschillende soorten deeg met olijfolie, volgens het traditionele recept, wat een toegevoegde waarde geeft aan al onze producten.
Portfolio (5)
Spanje, Puente Genil
...De pestiño is een van de meest traditionele zoetigheden uit Andalusië, al genoemd door Serafin Estébanez Calderón in 1845 in zijn verzameling "Escenas Andaluzas". Ambachtelijk bereid en met respect voor het oude recept van deze heerlijke zoetigheid, gemaakt met edele ingrediënten, zonder toegevoegde conserveermiddelen of kleurstoffen en met de kwaliteitsnormen die een zoetigheid als de pestiño vereist. Een goede pestiño moet onder andere bladerdeegachtig zijn en breken of scheuren bij het proeven. Geniet van een klein genot met onze pestiños en deel ze met uw familie en vrienden.
Portfolio (3)
Spanje, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Uniek product in zijn soort, ontwikkeld vanuit ervaring en aandacht voor de behandeling van de ingrediënten. Dankzij een bijzondere en gegarandeerde behandeling bieden wij een amandelensapdrank aan die 6-8% amandelen bevat en een laag vetgehalte heeft, zonder in te boeten op smaak en kwaliteit. Glutenvrij, lactosevrij, cholesterolvrij; met dit recept doet u geen concessies aan gezonde...
Portfolio (6)
Spanje, Santa Ponça
... dranken en kruiden- en fruitdranken maakten. In de distilleerderij Jordi Perelló produceren we de 3 klassieke variëteiten (zoet, droog en gemengd) op ambachtelijke wijze, waarbij we trouw blijven aan het traditionele recept van onze voorouders; de kruiden worden in mei 's ochtends geoogst en minimaal 60 dagen gemacereerd. Daarna wordt de gedistilleerde anijs, gemaakt in onze eeuwenoude distilleerketels, toegevoegd.
Portfolio (3)
Spanje, Cijuelas (granada)
...Deze kleine bolletjes met de uitstraling van kaviaar barsten in onze mond bij elke hap. Dit zorgt voor een explosie van smaak die zich mengt met de andere ingrediënten. Bovendien moet men het uiterlijk overwegen dat elk gerecht krijgt met dit kleine detail. Deze presentatie maakt van een goed recept zeker een uitstekende.
Portfolio (9)
...Vijg Liquor Fijnste liquor verkregen volgens een traditioneel recept dat rode, witte en gele vijgen gebruikt; voornamelijk afkomstig van de hellingen van de Etna. 50cl Vol.25%...
Spanje, Cornella De Llobregat-Barcelona
... precisie in alles wat ze doen brengen. Technologie, toewijding, vindingrijkheid, teamwork, waardecreatie voor de klant en integriteit zijn de ingrediënten van een recept dat resulteert in het huidige Eikonos. Een bedrijf dat in staat is waarde toe te voegen aan uw ideeën, met sérieux, veiligheid en vertrouwen. Integrale audiovisuele diensten, verhuur of consultancy stellen u in staat de antwoorden op uw behoeften te vinden, ongeacht het evenement of project dat ontwikkeld moet worden. Want bij Eikonos voegen we waarde toe aan uw ideeën.
...zijn ongeëvenaarde aroma en de aangename nasmaak die de melk van het Manchega-schaap in de mond achterlaat. De Manchego kaas "Flor de San Isidro" combineert kwaliteit en traditie, en wordt gemaakt volgens hetzelfde traditionele recept van vroeger, maar met de homogeniteit en zekerheid van de modernste methoden. "Flor de San Isidro" biedt een breed scala aan kazen: van rauwe, gepasteuriseerde of biologische melk en met verschillende rijpingsgraden.
Portfolio (2)
Sinds 1955 zijn wij producent van ambachtelijke wafels en hebben we drie kanalen: 1. Ambachtelijk kanaal: dit kanaal is gericht op de productie van ambachtelijke wafels volgens een traditioneel recept, al meer dan 60 jaar, waaronder tulpen, buisjes en koekjes van de hoogste kwaliteit. Ons netwerk van distributeurs in Spanje levert allerlei producten voor ijssalons. 2. Industrieel kanaal...
Spanje, Azuqueca De Henares, Guadalajara
... voor paneren en breaden, anticiperend op de behoeften van de voedingssector wereldwijd. De FRUMEN Horeca-lijn biedt distributeurs, hotels, restaurants en cateringdiensten een breed scala aan paneermeel-specialiteiten; klassiek, krokant, gekruid, ecologisch. De gewenste afwerking voor elk recept. Leiders in kwaliteit en voedselveiligheid, produceren uitsluitend brood om te raspen. De motivatie van Frumen is "dingen goed doen."...
Spanje, Benetusser
... zijn er mensen die gek worden van het zoeken naar manieren om hun leven ten volle te leven. Hoewel we geen magisch recept hebben om ervoor te zorgen dat je het gevoel hebt dat je dagen goed benut zijn, bieden we je een gepersonaliseerde kalender aan die je bij elke stap kan begeleiden.
Spanje, León
Hompanera begon zijn activiteiten in 1974 met de opening van een buurtwinkel waar toewijding en zorg voor de klant centraal staan, waardoor het een referentie wordt in de vleesindustrie van León. Wij zetten in op kwaliteit, op producten uit de regio, en vervaardigen op de meest traditionele manier allerlei soorten 100% ambachtelijke Leónse vleeswaren, volgens het recept dat onze grootouders...
Tegenwoordig spelen mixers een belangrijke rol in de keuken van elk huishouden. Ze zijn een van de meest gebruikte apparaten om hulp te krijgen tijdens het koken. Met hen kunnen we elk klein ingrediënt pureren voor de bereiding van ons recept of gewoon een heerlijke sap maken. Tegenwoordig zijn er veel modellen op de markt, maar als je geen fout wilt maken bij het kiezen van je mixer en een van goede kwaliteit wilt kiezen, moet je letten op het vermogen, de grootte en de fabricage van de materialen.
Spanje, Valencia
... curiositeiten over verse voedingsmiddelen in Spanje uitleggen, de inheemse groenten, de ongebruikelijke vleessoorten zoals konijnenvlees, en de zeevruchten. Paella is een nabijheidsgerecht en alle ingrediënten van het traditionele recept worden gekweekt of verkregen in Valencia. Op deze markt zullen we de verse ingrediënten halen om je eerste paella te koken. Onze paella-workshop is geschikt voor groepen...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play