Spanje, Bulbuente (zaragoza)
Onze jam is gemaakt van eersteklas fruit, met de hand gewassen en één voor één gepeld, gekookt in onze ambachtelijke werkplaats met de juiste hoeveelheid suiker en geparfumeerd met likeuren en specerijen die een persoonlijke en unieke, gedurfde en andere toets geven.
De activiteit van Embutidos Bernal is gericht op twee blokken. Aan de ene kant hebben we de Snijzaal met vers vlees van Varkens, Lam en Rundvlees. De Ternasco en de Lendenbiefstuk van Rundvlees zijn onze meest opvallende producten. Aan de andere kant hebben we de Worstfabriek. Hier zijn onze specialiteiten Duitse stijl worsten (gekookt en gerookt) en de knuckle. Daarnaast hebben we andere...
...PEDRO MANUEL GUILLOT IMPORTACIONES CARNICAS, S.L. is een handelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de import/export en nationale distributie van vleesgerelateerde producten, voornamelijk in de diepvries, waaronder hele karkassen en snijstukken van rundvlees, varkensvlees, schapenvlees, geitenvlees, gevogelte, wild, evenals bewerkte vleesproducten die gekookt, gerookt en ook gezouten zijn van Wit...
Spanje, Sant Quirze del Vallés
Frimosa is een voedingsbedrijf dat gespecialiseerd is in slachtafval en ingewanden van runderen, schapen en varkens. We leveren onze producten rauw of gekookt en geconserveerd, zowel vers als bevroren. De mogelijkheden voor presentatie en verpakking van onze producten zijn veelzijdig en variëren afhankelijk van de behoeften van de klant. De verpakking kan plaatsvinden in een schaal in een...
Verkoop en distributie van levende slakken, wij hebben alle commerciële variëteiten, helix aspersa muller, maxima, otala lactea, theba pisana, enz., het hele jaar door, ook in blik, gekookt, enz. Wij bieden marketingformaten van 4e en 5e gamma van Premium-kwaliteit, waarbij de kwaliteit van onze slak behouden blijft. Tot de belangrijkste kenmerken behoren de lange houdbaarheidsdatum en conservering, aangezien er geen koudeketen vereist is. Wij beschikken over een uitgebreid logistiek netwerk, waardoor wij een snelle en efficiënte service kunnen bieden.
Spanje, Sant Sadurni D'anoia
... van jonge maar ervaren koks achter de pannen die genieten van het koken en van elk gerecht dat ze bereiden. De smaken van vroeger worden opnieuw op tafel gebracht met een eigen creatieve twist, met gerechten die op lage temperatuur zijn gekookt en op de meest traditionele manier zijn bereid. Texturen, kleuren en smaken zijn essentieel in onze gerechten, bereid met de beste ingrediënten uit de...
Spanje, Galicia
Verse zeeproducten in al hun fasen (rauw, gekookt en bevroren) evenals verse groenten vormen de SIBERIQUE-producten. Mosselen, schelpen, kokkels, zeepieren, vis, aardappelen, wortelen en raapstelen zijn enkele voorbeelden uit onze uitgebreide catalogus, allemaal afkomstig van de beste visserijen en boomgaarden van het noordoosten van het Iberisch Schiereiland. We staan bekend om de versheid...
Spanje, Cañaveras
... voor onze buitenlandse importlanden. U vindt in ons magazijn verschillende soorten wilg, zoals: Natuurlijke Wilg: Droog, natuurlijk en met schors. Groene Wilg: Vers, natuurlijk en met schors. Buff Wilg: Natuurlijke wilg, gedroogd met schors, vervolgens gekookt, gepeld en gedroogd. Witte Wilg: Natuurlijke wilg, recent gekapt, gepeld en gedroogd. Zwarte Wilg: Natuurlijke wilg, gekookt en droog.
Spanje, Porriño
... in water te weken, waarna hij wordt gevuld met de beste kwaliteit Spaanse ham en gekookte eieren, gekookt en vacuüm verpakt. Er worden geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen gebruikt. In Galicië wordt het traditioneel geserveerd als een voorgerecht, vergezeld van een koude groentemix. Een andere populaire aanbeveling is om het te eten met vers brood; ofwel op toast of als een...
...We bieden altijd 3 opties om uit te kiezen voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. We beginnen onze lunchservice om 13:30, omdat alles wordt bereid met verse producten en op de dag zelf wordt gekookt.
... groenten, extra vierge olijfolie en langzaam gekookt om de authentieke huisgemaakte smaak te verkrijgen die ons onderscheidt. Van het veld naar de verpakking in 24 uur: Vanaf het moment dat we onze groenten oogsten tot het moment dat we het product verpakken, verstrijkt er slechts 24 uur, omdat we direct werken zonder tussenliggende processen of halfproducten, waardoor we de versheid en natuurlijke...
... vernieuwd concept van de keuken van Vall d’Aran: kaasfondue met Aran-brood, gegrild vlees, vleeswaren uit het dal, patés, wild en riviervis gekookt op hout, met de klassiekers van de internationale cocktailcultuur en nieuwe creaties die speciaal voor de nieuwe ruimte zijn ontworpen. Het "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" brengt ons naar het concept "après ski", warm, omgeven door een grote open haard en met het vuur van de kolen van de keuken in het zicht van de gasten. Een hooggebergte toevluchtsoord in het hart van Arties.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play