... dat "cordón de lomo" wordt genoemd, wat zorgt voor een unieke textuur en een hoog mager gehalte, ideaal voor verschillende culinaire bereidingen. Het gewicht varieert tussen de 150 en 225 gram, wat het een perfect stuk maakt voor roosteren, grillen of gourmetgerechten. Vrij rondlopend en gevoed met eikels, bieden de Iberico varkens vlees van uitstekende smaak en sappigheid. Ideaal voor degenen die de authentieke Iberico ervaring in elke hap willen.
Portfolio (15)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...Extra mager varkensvlees...
Portfolio (28)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...De edelste stukken van onze Iberische varkens, zoals de Iberische Presa, worden gebruikt voor de ambachtelijke productie van onze Eikelgevoede Iberische "Natuurlijke" Premium Salchichón. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven een subtiele natuurlijke delicatesse aan dit product, gepresenteerd in "Premium" formaat. SKU: 515000 Verzendgewicht: 0,7 kg...
Portfolio (55)
Spanje, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. is een agrovoedingsbedrijf dat zijn activiteiten begon in 1986, als vervolg op een integraal project dat de hele keten omvat, van de productie van varkensvlees, slachthuis, snijzaal, tot de verwerking van de producten. De filosofie waarmee dit project is gestart, kwam voort uit vier partners met het idee om toegevoegde waarde te genereren aan de varkensproductie en tegel...
Portfolio (34)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...knoflook, oregano en conserveermiddelen, witte wijn, ingepakt in natuurlijke darm. Nettogewicht: 0,350 gr. Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Productieproces: Selecteren, malen, kneden, inpakken, rijpen, snijden en verpakken. Ingrediënten: Mager Iberisch Varkensvlees, Paprika D.O la Vera (Cáceres), zout, knoflook, oregano en conserveermiddelen. Nettogewicht: 0,350 gr.
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
SINDS 1983 Producten Cárnicos BRISA, S.L. is een familiebedrijf gevestigd in Guijuelo, met meer dan 35 jaar ervaring in de vervaardiging van hoogwaardige Iberische producten. De oorsprong gaat terug naar maart 1983, in een kleine fabriek van ongeveer duizend vierkante meter in het centrum van het dorp Guijuelo. De plek waar de eerste faciliteiten werden gebouwd, was een oude foie gras-fabriek gen...
Spanje, Guijuelo
...De FISAN Eikelvoeder Schouderham is relatief mager en intens smaakvol. Het perfecte rijpingspunt, bereikt na meer dan vierendertig maanden in natuurlijke kelders, zorgt ervoor dat de gasinfiltratie gelijkmatig is en de smaak een unieke diepgang heeft.
Portfolio (10)
...Het is het deel van het varken dat het dichtst bij het hoofd ligt. Het wordt beschouwd als een mager deel (met minder vet) en is ideaal om heel te braden met specerijen en reuzel, zodat er een krokante en heerlijke korst ontstaat. Het moet goed gaar zijn, zodat het van binnen niet rauw blijft. Na het braden laat je het afkoelen voordat je het snijdt, zodat het niet in kleine stukjes breekt en een perfecte presentatie heeft. Het wordt aanbevolen om het zonder ontdooien te koken. Zoals al onze producten bevat het geen allergenen en alleen natuurlijke ingrediënten.
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play