Spanje, Sevilla
...Discos voor empanadas, Obleas voor empanadillas, zonder dierlijke vetten. Geschikt voor veganisten. Ideaal voor Argentijnse empanadas, Paraguayaanse empanadas, Boliviaanse empanadas, Chileense empanadas, Peruaanse empanadas, Uruguayaanse empanadas. Verpakt per dozijn in een blister onder beschermde atmosfeer. Lange houdbaarheid. Product gekoeld of bevroren. De diameter van 14 cm maakt ze zeer gemakkelijk te verwerken en biedt meer product aan de consument. Perfect voor thuis koken of professionele horeca. Los Reyunos, kwaliteit en vakmanschap.
Portfolio (6)
Spanje, Villaviciosa De Odon
Aan het begin van de jaren 2000 vond het Italiaanse restaurant Otro Mondo zijn thuis in Villaviciosa de Odón, en transformeerde het in het eerste restaurant voor huisgemaakte Italiaanse gerechten in deze Madrileense gemeente. De eigenaren, een familie van Argentijnse afkomst met een lange Italiaanse traditie, wisten een stukje van hun mythische en wereldwijd bekende gastronomie vanuit het hart...
Spanje, Guijuelo
FISAN is een familiebedrijf met een lange geschiedenis (opgericht in 1920, een eeuwbedrijf) dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van het sterproduct uit de Spaanse gastronomie, de Iberico Bellota Ham. We vervaardigen ook veel andere producten van het Iberico-varkensvlees, zoals Embutidos (Chorizo, Lomo...) en diepvriesstukken (Pluma, Secreto, Presa...). We bieden verschillende...
Portfolio (10)
Spanje, Quart De Poblet
Jamones Moreno is het resultaat van het werk van een familie die, na een lange ervaring in de vleesindustrie met het produceren van hoogwaardige hammen en schouders, een van de meest representatieve voedingsmiddelen van de Spaanse gastronomie aanbiedt. Het bedrijf begon zijn traject in 1970, opgericht door Jose Vicente Moreno Copete. Vanaf het begin viel het op als pionier in de techniek van het...
Spanje, Santoña
Conservas Lavin is een familiebedrijf, opgericht in 2013, hoewel we een lange familietraditie hebben en gespecialiseerd zijn in het beheer, de verwerking en het ambachtelijke conserveren van ansjovis, het sterproduct van de gastronomie vanwege de kwaliteit en verfijnde bereiding. Ons bedrijf richt zich op de productie van ambachtelijke ansjovis, waarbij we vooral de kwaliteit van al onze...
Spanje, Villamayor De Santiago
Familiebedrijf met een lange traditie in de schapenhouderij en meer dan 40 jaar ervaring als kaasproducenten. Het opereert vandaag de dag via zijn twee divisies in zijn twee vestigingen in Villamayor de Santiago, Cuenca: KAZEN en GASTRONOMIE. In de oude kaasfabriek van SANABRIA QUESOS worden de Queso Manchego DOP en specialiteiten van schapen-, geiten- en gemengd melk geproduceerd, zoals altijd...
Spanje, Miguelturra
... personen bieden we een gevarieerd gastronomisch aanbod op aanvraag. Proef ons speciale menu "Asados" bereid in een houtoven en vergezeld van onze wijnen uit La Mancha, om daarna samen met je dierbaren in de zithoek van de lounge te genieten van een lange nazit.
Spanje, Pontecesures
... smaakpapillen van duizenden reizigers en toeristen veroveren die een tussenstop willen maken in het meest emblematische verblijf van de regio. Sinds de Romeinse tijd beschouwen de meest verfijnde smaakpapillen de lamprea als een delicatesse. Deze vis wordt gevangen door de vissers uit Cesures voor het genot van liefhebbers van goede gastronomie. Geniet ervan in A Casa do Río, op bordelaise wijze, in een...
Spanje, Alicante
... en karaktertrekken van beide volkeren zo vergelijkbaar dat ze als tweelingen lijken. "Hoewel gescheiden door de geschiedenis, hebben het Koninkrijk Spanje en het Koninkrijk Napels nooit opgehouden zich als broers te voelen." De zoetheid van het klimaat in beide landen heeft geleid tot de voorkeur voor de zoetheid van onze patisserie, die door eeuwen van cultuur en 'vervuiling' in de gastronomie...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play