Italië, Ferrara
...BAKE OFF Italiana produce ovens al meer dan 30 jaar. Een zeer lange ervaring die in de loop der tijd is opgebouwd, samen met de smaken en trends van de grote distributie en de professionals in de sector. Van een ambachtelijke activiteit is het getransformeerd in een industriële realiteit, waarbij het met vastberadenheid en doorzettingsvermogen alle stappen van zijn bedrijfsopbouw heeft doorlopen...
Portfolio (8)
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in Franse eiken en acacia tonneaux. Rijping: verblijf "sur lies" in tonneaux tot de volgende oogst. Kleur: intens strogeel. Aroma: elegant en complex, met tonen van rijp fruit goed vermengd met accenten van acaciahoning en zoete specerijen. Smaak: vol en smaakvol, met een lange en aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5%. Gastronomische pairing: geschikt voor voorgerechten, delicate pasta's, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Italië, Rho
Italië, Roma
... specerijen, vis, schaaldieren en weekdieren, evenals alle soortgelijke, verbonden en gerelateerde voedingsproducten, of ze nu verpakt, vers, geconserveerd of bevroren zijn, wijnen, alcoholische en niet-alcoholische dranken, hout en bouwmaterialen, civiele en industriële bekledingen. > Betrouwbare en efficiënte wereldwijde import/export. > Brede selectie van beschikbare producten. > Lange ervaring en verworven geloofwaardigheid. > Op maat gemaakte oplossingen voor u.
Italië, Badia Calavena (verona)
... elke regio van het Italiaanse schiereiland, ook biologisch, voor elke prijsklasse, selectie van lange en korte pasta, tomatensaus, gepelde tomaten, ook biologisch, peulvruchten, verse truffel of sauzen, chocolade en aanverwante producten, kerstpakketten met typische producten uit de Italiaanse gastronomie. Wij distribueren ook hoogwaardige cannabisolie met alleen CBD volgens de Italiaanse en...
Italië, Vaiano-Loc. La Foresta
Al zestig jaar is Caseificio e Salumificio Pieragnoli Nilo actief in de sector van de hoogwaardige gastronomie, waarbij het authentieke en natuurlijke producten op jouw tafel brengt, voortkomend uit een lange Toscaanse en Italiaanse ambachtelijke traditie. Het bedrijf werd opgericht in 1949, toen Nilo Pieragnoli, na vele jaren van herderij op de heuvels van de Val di Bisenzio, besloot om een...
Italië, Corsico
De lange ervaring die we hebben opgedaan in de gastronomie stelt ons in staat om u alleen het beste te bieden, van de keuze van de gerechten tot de organisatie van het evenement. Of het nu gaat om een huwelijksbanquet of een bedrijfsbuffet, Altra Cucina zal u verrassen met de zorg voor details en zijn prachtige en smakelijke gerechten. Kies voor kwaliteit, kies Altra Cucina! De volledigheid en de...
Italië, Aci Sant'antonio
...Producent van halffabricaten voor patisserie en gastronomie. Onze producten zijn: baba', savarè, bignè, bignè met cacao, met koffie, met pistache, met aardbei, met tomaat, met pittige paprika, met asperge, met inktvisinkt, brood voor sandwiches, brood voor sandwiches met actieve kool, met hennepmeel, met 5 granen, met volkorenmeel, pancarrè en gastronomische panettone. Van de baba', savarè en bignè, naast de klassieke droge lijn, is er ook een zachte lijn met een lange houdbaarheid en hiervan zijn wij de ENIGE WERELDWIJDE PRODUCENTEN.
Populaire landen voor deze zoekterm