Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Duo Ibérico van Bellota van chorizo ibérico van bellota en salchichón ibérico van bellota. Bestaat uit 1 stuk Velita van Chorizo Ibérico Bellota en 1 stuk Velita Salchichón ibérico Bellota. Beide stukken zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige additieven en van smal en zeer fijn formaat. Gewicht: 0,700 Kg...
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...De meest nobele stukken van onze Iberische specimens, zoals de Iberische prooi, worden met de hand gebruikt om onze "Natuurlijke" Iberico Bellota Salchichón te maken. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven dit product een subtiele natuurlijke delicatesse. Nu gesneden in blisterformaat, ideaal als cadeau. SKU:255003 Verzendgewicht:0.2 kg...
Portfolio (55)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Product vervaardigd met een zorgvuldige selectie van gehakt vlees, aangevuld met kruiden en specerijen, is onze Velita de Salchichón Ibérico de Bellota ontstaan. Een ware traktatie voor de smaakpapillen die, zonder twijfel, niemand onberoerd zal laten. De Iberische varkens van Brisa De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat...
Spanje, Valencia
XarcuSpain is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op de export van gourmetproducten, ambachtelijke, gezonde en ecologische producten van Spaanse oorsprong. Hoewel we gespecialiseerd zijn in gedroogde vleeswaren (Ham, Chorizo en Lomo), vind je in onze catalogus verschillende categorieën. Honingen, Truffels, Likeuren, Oliën en alle soorten Vlees. We richten onze activiteiten op het HORECA-kana...
Portfolio (8)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
César Nieto is een fabriek van vleeswaren en hammen die de volgende producten ter beschikking stelt: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanje, Aracena
... Jamón de Jabugo laten we op ambachtelijke wijze rijpen met de lucht van het Natuurpark Sierra de Aracena en Picos de Aroche gedurende minimaal 24-36 maanden. De zorg en aandacht die we aan onze Jamón de JABUGO besteden, stelt ons in staat om ze aan te bieden met de juiste rijpingsgraad. We hebben ook Ibérico-ham van cebo, Ibérico Bellota-schouderham, Ibérico lendenrollade, extra lendenworst, Ibérico chorizo, Ibérico salchichón en gesneden Ibérico-worsten. Neem contact met ons op via deze weg en we helpen u zonder vertraging.
...Hojiblanca, Arbequina, Cornicabra, enz. - Pure Iberische hammen van bellota D.O. Jabugo. 2. Conserven uit de zee - Lendestuk, Salchichón, Chorizo - Schapen- en geitenkaas - Tonijnfilet, Ventresca, Mosselen, Bonito del Norte. 3. Zoute vis - Semi-conserven - Gearomatiseerde oliën, Honing, Crèmes. - Mojama van Almadraba tonijn, Hueva de Maruca, enz. - Ansjovis, Kabeljauw...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play