Spanje, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. is een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw gespecialiseerd is in de productie en rijping van iberische hammen en andere producten van het iberische varken. Het bedrijf heeft traditionele methoden weten te combineren met de meest geavanceerde technologie, waarbij de faciliteiten zijn afgestemd op de eisen van de Europese Unie en het sinds de oprichting is geïntegreer...
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...De meest nobele stukken van onze Iberische specimens, zoals de Iberische prooi, worden met de hand gebruikt om onze "Natuurlijke" Iberico Bellota Salchichón te maken. Een intense aroma, sappige textuur en een speciale balans tussen vet, mager vlees en zwarte peper geven dit product een subtiele natuurlijke delicatesse. Nu gesneden in blisterformaat, ideaal als cadeau. SKU:255003 Verzendgewicht:0.2 kg...
Portfolio (55)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Product vervaardigd met een zorgvuldige selectie van gehakt vlees, aangevuld met kruiden en specerijen, is onze Velita de Salchichón Ibérico de Bellota ontstaan. Een ware traktatie voor de smaakpapillen die, zonder twijfel, niemand onberoerd zal laten. De Iberische varkens van Brisa De Iberische varkens van Brisa hebben bijzondere kenmerken die hen duidelijk onderscheiden van de rest, wat...
Spanje, Guijuelo-Salamanca
César Nieto is een fabriek van vleeswaren en hammen die de volgende producten ter beschikking stelt: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanje, Aracena
... Jamón de Jabugo laten we op ambachtelijke wijze rijpen met de lucht van het Natuurpark Sierra de Aracena en Picos de Aroche gedurende minimaal 24-36 maanden. De zorg en aandacht die we aan onze Jamón de JABUGO besteden, stelt ons in staat om ze aan te bieden met de juiste rijpingsgraad. We hebben ook Ibérico-ham van cebo, Ibérico Bellota-schouderham, Ibérico lendenrollade, extra lendenworst, Ibérico chorizo, Ibérico salchichón en gesneden Ibérico-worsten. Neem contact met ons op via deze weg en we helpen u zonder vertraging.
...Hojiblanca, Arbequina, Cornicabra, enz. - Pure Iberische hammen van bellota D.O. Jabugo. 2. Conserven uit de zee - Lendestuk, Salchichón, Chorizo - Schapen- en geitenkaas - Tonijnfilet, Ventresca, Mosselen, Bonito del Norte. 3. Zoute vis - Semi-conserven - Gearomatiseerde oliën, Honing, Crèmes. - Mojama van Almadraba tonijn, Hueva de Maruca, enz. - Ansjovis, Kabeljauw...
Populaire landen voor deze zoekterm