Turkije, Izmir
...Onze OliveOilsLand® Merkolijfolie, die wordt geproduceerd met de koude persmethode in onze faciliteit waar de voedselveiligheidsnormen op het hoogste niveau worden beschermd en in roestvrijstalen tanks met luchtcontact, voelt aangenaam aan op uw smaakpapillen met zijn unieke smaak. Het wordt ook wel de smaak van de Egeïsche olijfolie genoemd onder de mensen. Een natuurlijke extra vierge olijfolie...
...Onze Extra Vergine Olijfolie is een product van uitmuntendheid, vervaardigd uit de beste zorgvuldig geselecteerde olijven die koud worden geperst om de puurheid en superieure kwaliteit te waarborgen. Deze olie met een intense gouden kleur en groene tinten is een onmisbaar ingrediënt in elke keuken, en biedt een uitgebalanceerde smaak met fruitige tonen en een frisse geur die de mediterrane natuur...
Portfolio (15)
Spanje, Dicastillo, Navarra
... Arróniz-variëteit, die op het juiste moment van rijping zijn geoogst, zonder hun maximale rijpheid te bereiken, om alle aroma's en smaken intact te houden, en door middel van mechanische processen en koude maling. Ongefilterd en via een zorgvuldige natuurlijke decantatie. Dankzij de Arróniz-variëteit ontstaat een uitzonderlijke smaak. De polyfenolen in de olijf, zoals hydroxytyrosol en oleuropeïne, helpen de incidentie van verschillende degeneratieve aandoeningen te verminderen door de lipiden in het bloed te beschermen tegen oxidatieve stress. Polyfenolen van de...
Portfolio (132)
Italië, Imperia
... andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta. Licht verwarmd, om de smaak te versterken, kan het direct over de iets al dente gekookte pasta worden gegoten. Nogmaals, net als bij de andere sauzen in ons assortiment, is het ook een ideale bijgerecht voor sandwiches en bruschetta. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C) en binnen 3 dagen consumeren. Code:SUOL 180...
Portfolio (44)
Duitsland, Nürnberg
...Olijfolie is een populaire, gezonde kookolie die afkomstig is van olijven, de vrucht van de olijfboom. Het heeft een rijke geschiedenis en is een basisbestanddeel in de Mediterrane keuken. Bekend om zijn kenmerkende smaak, komt olijfolie in verschillende kwaliteiten, waaronder extra vierge, vierge en geraffineerd. Extra vierge olijfolie, de hoogste kwaliteit, wordt zonder hitte of chemicaliën...
Portfolio (186)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Veel mensen voegen olijfolie toe aan salades om de smaak te verbeteren. Maar wat als u een stap verder gaat en een met citroen gearomatiseerde olijfolie maakt die uw rauwe groenten nog smakelijker maakt? Het maken van olijfolie met citroensmaak is heel eenvoudig. U hoeft alleen de schil van de citroenen te verwijderen en ze met wat olijfolie in een slagroomspuit te doen. Nadat u uw slagroomspuit eenmaal heeft gevuld, moet u hem een paar keer schudden en de mix 5 minuten zo laten staan zoals hij is. 1 grote citroen – 1 kop olijfolie...
Portfolio (241)
Spanje, Cox (alicante)
Aceitunas El Cortijo is een familiebedrijf dat in 2010 is opgericht en zich richt op de wereld van de olijf. Onze belangrijkste focus ligt op de verkoop van onze olijven en ingelegde producten. We bieden een breed scala aan producten (tussen de 40 en 50 producten), waarvan 10-15 exclusief zijn. We bieden de hoogste kwaliteit en de beste service op de markt, met volledig exclusieve producten die je...
Portfolio (45)
Oekraïne, Chornomorsk
... vorst worden de vruchten smakelijker en zijn ze vers eetbaar. In Frankrijk worden ingelegde onrijpe sleedoornvruchten gebruikt in plaats van olijven. Wij bieden het drogen van onze producten aan, waarbij aan alle eisen wordt voldaan om maximaal nuttige stoffen te behouden. Land van herkomst - Oekraïne Type: Conventioneel Deel van de plant: Fruit (bessen) Hoeveelheid: tot 30 ton per jaar Verpakking: Naar wens...
Portfolio (46)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
... met rijke ingrediënten zoals tomatensaus, mozzarella kaas, champignon, artisjok, groene peper en zwarte olijven, op een dunne laag deeg, zal het een onvergetelijke smaak op uw smaakpapillen achterlaten. Ontdek de betoverende delicatessen van de traditionele Italiaanse keuken met de Fijne Capricciosa Pizza en introduceer een gezond leven met goede smaak. %100 Origineel Italiaans Recept: Handgemaakt Italiaans Recept's Echte Delicatesse Voor Italië's Ongeëvenaarde Smaken...
Portfolio (24)
Frankrijk, Calvi
...Proefnotitie: Zijn lichtroze kleur met blauwe tinten doet denken aan een rozenblad. De aroma's zijn verrassend intens gezien de lichtheid van de kleur. Ze roepen kleine rode vruchten en gemaaid gras op. De smaak is rond en verfrissend. De Rosé Fraticello is een dorstlessende wijn, ideaal als aperitief die goed samengaat met tapas, salades en charcuterie. Durf het te combineren met een varkenshaasje met salie, een kalfssauté met olijven, gegrilde lamskoteletten of een geroosterde kip.
Portfolio (5)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De gezouten amandel van Samangan wordt gekweekt in Afghanistan. Het extreme klimaat in dit land is gunstig voor de ontwikkeling van amandelbomen. De textuur is knapperig en de licht zoute smaak is uniek in de wereld! Je kunt deze gedroogde vrucht als aperitief consumeren, in combinatie met olijven of een glas wijn!
Portfolio (39)
...Olijfolie (aceite de oliva) is een olie die wordt verkregen uit het persen van olijven, de vrucht van de olijfboom. Bekend om zijn kenmerkende smaak en gezondheidsvoordelen, is olijfolie een essentieel onderdeel van het mediterrane dieet. Het is rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten en antioxidanten, en wordt zowel gebruikt om te koken als om koude gerechten op smaak te brengen.
Portfolio (141)
Italië, Castrovillari
...500 ml glazen fles. KOUDE EXTRACTIE EXTRA VIRGIN OLIE. Gemaakt van strikt groene olijven, die minder opbrengst geven, maar een dichtere, vollere olie met een licht bittere smaak produceren.
Portfolio (8)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Zwarte olijven op Griekse wijze de natuurlijke smaak van de zwarte olijf. Zachte en vlezige olijven die hun fans hebben! Te proeven als aperitief en ook te gebruiken in de keuken. Pizza's, zelfgemaakte tapenade, salades of zelfs zelfgemaakte gerechten profiteren van de uitgesproken en krachtige smaak. Verschillende productgroottes: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Egypte, Egypt And Uk
... olijven worden in pekel of conserveringsoplossingen geplaatst om de smaak te verbeteren en ze te conserveren. Dit kan het toevoegen van kruiden, specerijen en smaakstoffen inhouden. Zodra ze gesneden en in pekel zijn, worden de olijven verpakt in potten of blikken. De verpakking kan extra pekel of olie bevatten om de olijven vochtig en smaakvol te houden. De verpakte olijven worden gesteriliseerd...
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...wanneer de vrucht zijn mooie gekleurde reflecties krijgt. Ze worden ontdaan van hun bitterheid dankzij de Griekse methode die gebruikmaakt van natuurlijk zeezout en niet van bijtende soda, wat de smaakkwaliteiten intact houdt. Ingrediënten: ontpitte Kalamata-olijven* 54 %, water, zout *van biologische landbouw. Kan sporen van olijvenpitten bevatten. Netto gewicht: 8 kg Afgegoten netto gewicht: 4,3 kg Houdbaarheidsdatum: 24 maanden.
Portfolio (21)
Frankrijk, Marseille
...Olijfolie ISKA 1L CROC’ELLA Marseille Olijfolie ISKA in een fles van 1L in een verpakking van 12 flessen, oftewel 12L bij CROC’ELLA, uw groothandel importeur in olijven en gedroogd fruit. Olijfolie, het onmisbare element in de keuken, de olijfolie ISKA met zijn heerlijke en fruitige smaak zal een belangrijke plaats in de keuken innemen. Extra vierge olijfolie, koudgeperst. Zoekt u olijfolie in...
Portfolio (145)
Frankrijk, Malataverne
...Boterdeeg met Emmental en een zwarte olijfdeeg voor een verbeterde smaak. Nog beter als ze lichtjes worden opgewarmd in de oven in de verpakking. ingrediënten tarwemeel, boter 29,02%, Emmental 7,89%, mengsel van zwarte olijven 5,48% (zwarte olijven 91,2%, zout, koolzaadolie, zuurteregelaar E330), zout, koolzaadolie, gist, aroma, kruidenmix met knoflook en ui, zwarte peper, kleurstof E160c. Kan sporen van sesam, soja, hazelnoot, amandel, ei bevatten.
Portfolio (188)
Spanje, Sevilla
...Tripack is het innovatieve en handige formaat om te voldoen aan de consumptiebehoefte van onze klanten en ons aan te passen aan speciale viermomenten. In dit formaat behouden we de ambachtelijke behandeling met grote, kwaliteitsvolle en handmatig bewerkte stukken. Een smaak waarin ansjovis, boquerones en uitstekende olijven perfect met elkaar verweven zijn, wat resulteert in een product van uitzonderlijke kwaliteit. Het bestaat uit ansjovis, boquerones en olijven gevuld met paprika. Gekruid met azijn, olijfolie, andere oliën en zout.
Portfolio (3)
... olijfgaarden en een zorgvuldige inleg garanderen de hoge kwaliteit en exclusiviteit van dit product, dat zo typisch is voor de mediterrane keuken. We raden aan om de vrucht voor consumptie onder zoet water te spoelen om het overtollige zout te verwijderen en om volop te genieten van de smaak van deze unieke olijven.
Portfolio (6)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
...La Tapen'Ail is een tapenade op basis van zwarte olijven en zwarte knoflook. De zwarte knoflook voegt zijn gekarameliseerde smaak toe, die perfect samengaat met de zwarte olijven uit Nyons en je meeneemt met deze zeer zachte en smakelijke tapenade. Ideaal voor een buitengewone aperitief. Onze zwarte knoflook is gemaakt van een BIO IGP witte knoflook uit de Drôme. Wij bieden verschillende formaten aan die zijn afgestemd op uw behoeften: - Glazen pot van 100g Tapen'ail - Glazen pot van 50g Tapen'ail Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht. Snel consumeren na opening.
Portfolio (5)
Frankrijk, Sendets
...Zwarte olijven gemarineerd. Uiterlijk zwart en kleur voor de olijven, met kruiden. Smaak/Aroma typisch voor de variëteit, zout met een krachtige smaak, aangenaam afgerond.
Portfolio (37)
Spanje, Murcia
Griekenland, Chalkidiki
...Kalamata Olijven. Ze zijn compact en knapperig met een subtiele fruitige smaak, die zout en licht bitter is. Ze worden gegeten als een voorgerecht, in salades en vooral in Griekse salade. Ze worden uitsluitend in heel Griekenland geteeld en worden op een natuurlijke manier verwerkt, zoals gedefinieerd door het productieproces.
Portfolio (10)
Spanje, Aguilar De La Frontera-Córdoba
...De range van pitloze olijven van Oliva Clan bestaat uit 6 variëteiten, waarvan vier zijn gearomatiseerd (ansjovis, pizza, chocolade, aardbei) en twee met de traditionele smaken van groene en zwarte olijf. De belangrijkste aantrekkingskracht ligt, naast de smaak van de producten, in de verpakking: een vacuümverpakte blik, eenvoudig te openen en met een veiligheidsgarantie voor de kleinsten, die...
Portfolio (4)
Polen, Andrychów
... serveren uit de pekel gehaald. Je kunt ze extra besprenkelen met extra vierge olijfolie "MANZANO" en dan kun je hun smaak volledig waarderen. Olijven zijn ook een smakelijke aanvulling op gerechten. Ze passen goed bij vlees, vleeswaren, vis, pasta, risotto, pizza, spaghetti en salades. Olijven zijn rijk aan B-vitamines, provitamine A en vitamine C en E, evenals mineralen - vooral fosfor, kalium en ijzer. Tegelijkertijd zijn ze licht verteerbaar.
Portfolio (7)
Turkije, Ankara
...Het biedt het voordeel van gemakkelijke consumptie door de zaden van groene olijven gevuld met rode pepers. Het heeft een unieke smaak met rode peper gevuld in groene olijven met een gezond vetgehalte. Het product, dat antioxidante vitamines en mineralen bevat, behoort tot de topkeuzes van olijvenliefhebbers. Dankzij de harmonieuze smaak van peper en olijf voegt het kleur toe aan uw ontbijttafels.
Portfolio (9)
Spanje, Cijuelas (granada)
...Campotoro produceert deze olijven voor de fijnproevers; ze hebben een textuur en smaak die door kenners gewaardeerd worden vanwege hun aangename structuur. Met een stevige en vlezige kern en een onmiskenbare zoetheid, vallen deze olijven in de categorie van olijven van topkwaliteit. De GEKARAMELISEERDE GEVULDE OLIVEN (ZOET) hebben een onontdekte maar verrassende smaak. Culinaire toepassingen...
Portfolio (9)
Duitsland, Essen
...De Mill natuurlijk gefermenteerde, zwarte olijven zijn hoogwaardige natuurlijke gefermenteerde producten. De zwarte olijf van De Mill komt van de Turkse Egeïsche kust en heeft een uitstekende smaak. Het is van de Gemlik-soort en staat bekend om zijn grootte en smaak. De zwarte olijven van De Mill worden onder hygiënische omstandigheden natuurlijk gefermenteerd en behouden zo hun vitamines...
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play