Italië, Capo D'orlando
... 47Kcal/100gr), zijn een bron van vezels, vitamine C, thiamine, folaten en antioxidanten en kunnen helpen het risico op het ontwikkelen van verschillende aandoeningen te verminderen. IN DE KEUKEN De smaak van sinaasappels kan meer of minder zuur zijn. Sinaasappels, naast dat ze...
Portfolio (27)
Italië, Riesi
...Amandelen zijn een veelgebruikt ingrediënt in verschillende traditionele keukens rond de Middellandse Zee, met name in de Siciliaanse, Sardijnse en Apulische keuken, zowel in zoete als hartige gerechten. Ze worden met de hand en met stokken (flexibele stokken van 3 tot 5 meter lang) verzameld in de periode van augustus tot september en worden zowel in de keuken (pesto alla trapanese) als in de...
Portfolio (6)
Cyprus, Paphos
...De insinuerende en kalme aroma van de wijn laat een compleet andere versie van Sauvignon Blanc zien. Lichte tonen van limoen, citroen en Siciliaanse zoete sinaasappel worden vervangen door een sluier van abrikozenjam en gedroogde bloemen. De volumineuze smaak toont lichte romige tinten en een gemiddelde tot hoge zuurgraad. De afdronk is dynamisch maar soepel. Deze Sauvignon Blanc zou geserveerd moeten worden met rauwe zeevruchten of klassiekers uit de pan-Aziatische keuken. Fo-Bo en Fo- Ga soepen zullen een onverwachte combinatie zijn.
Portfolio (15)
Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
Italië, Giarre
...De Fragola di Marsala is een product van de agrarische cultuur van Sicilië, volledig geteeld in de vlaktes van Trapani. De vrucht heeft een heldere rode kleur en een zeer zoete smaak, geschikt om op tafel te worden geserveerd en voor gebruik in de keuken. De periode van de grootste productie loopt van maart tot mei.
Portfolio (9)
Italië, Ponte Galeria
...MaguroTonno Rosso Filetto Sashimi Tonno Rosso, gesneden in stukken van kg 0,9/2,8 zonder huid, zonder zwarte delen. Deze tonijn is niet behandeld met gas of kleurstoffen! 100% natuurlijk! Zonder glazuur. De Siciliaanse Tonno Rosso is altijd de meest gewilde vis geweest in Japanse restaurants over de hele wereld. Alleen de beste kwaliteit tonijn, traditioneel gevangen met de haak en gesneden...
Portfolio (8)
Italië, San Pietro Clarenza
...De geur van wilde venkel verrijkt met de smaak van sardines, rozijnen en de geur van saffraan in een dressing van de meest klassieke Siciliaanse keuken om unieke pastagerechten te bereiden. INGREDIËNTEN: Verse wilde venkel min. 80%, verse sardines, ansjovisfilets, rozijnen, PINOLI, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, verse ui, zout, zwarte peper, saffraan. Kan fragmenten van pijnboompit-schalen bevatten. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Mirabella Imbaccari
...Met zorg ambachtelijk vervaardigd, onze mengsels met aromatische kruiden uit Sicilië en specerijen, rijk aan geur en aroma. Include ook: Kruidensaus voor Vis, Kruidensaus voor Aardappelen, Kruidensaus voor Saus, Kruidensaus voor Spaghetti. Onmisbaar in de keuken, om elke schotel een vleugje smaak en aroma te geven. Het verschil zijn onze natuurlijke en geurige kruiden, die authentieke Siciliaanse smaak aan de sauzen bieden. Beschikbaar in glazen potten, doseerders, PET-blikken en zakken. Verpakkingen voor Retail, gespecialiseerde winkels, Gastronomie, GDO, Groothandel.
... de hoge productienormen van de lijn I Sempre Ghiotti brengen we enkele typische recepten van de Siciliaanse keuken op de tafels over de hele wereld. Kant-en-klare maaltijden die eenvoudig en snel (15 minuten in de oven) te bereiden zijn, afgestemd op de wens van degenen die de authentieke smaken van het mediterrane dieet willen herontdekken.
Portfolio (45)
Italië, Acicastello
... Italiaanse en Siciliaanse grondgebied zit vol met voedingsuitmuntendheden, vaak officieel erkend als zodanig, soms alleen bekend bij liefhebbers van gastronomische cultuur en goede keuken. Daarom hebben we besloten een sectie te wijden aan de producten die onze regio's en onze dorpen met onbeschrijfelijke charme kenmerken, maar ook aan de voedingsmiddelen en bereidingen van de hoogwaardige...
Portfolio (10)
Italië, Vizzini Scalo
ILS, ervaring en knowhow ten dienste van ingenieurs, architecten, landmeters en ontwerpers. Lava steen is geschikt voor diverse toepassingen in zowel openbare als privé-inrichting, zowel binnen als buiten. Lava steen is een eeuwigdurend materiaal, met een wilde en mysterieuze schoonheid, stevig verankerd in de Siciliaanse artistieke traditie. De duurzaamheid zorgt ervoor dat een stuk generaties...
Italië, Cefalu'
... internationale keuken en een ruime keuze aan wijnen; ruime ontbijtruimte met buffet; pianobar en terrasbar met een ongeëvenaard uitzicht op de zee en de omliggende bergen, goed uitgeruste conferentieruimte; privéstrand met parasols, ligstoelen en een kleine bar; speeltuin voor kinderen; ruime parkeergelegenheid. 81 kamers, waarvan de meeste met uitzicht op zee, ingericht in mediterrane stijl en voorzien van wc/douche, haardroger, telefoon, satelliet-tv, verwarming/airconditioning, balkon.
Spanje, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Wie zijn wij Antica Compagnia Siciliana ERL SL, een dynamisch voedingsbedrijf, gevestigd aan de voet van de Etna, met de merken "Antica Compagnia Siciliana", "Mongibello Sicily GmbH", "Food of Sicily" en "Mongibello Sicily Franchising", heeft het weten te combineren, bij de vervaardiging van typische Siciliaanse producten, de aandacht voor de oude kunst van de Siciliaanse keuken met de meest...
Portfolio (6)
Agriturismo Sanacore is een familiebedrijf gelegen in Baglio Misiliscemi: de oudste in de regio, met een millennia oude geschiedenis om te vertellen, gelegen op de zachte heuvels tussen de betoverende steden Trapani en Marsala. In het restaurant van de Agriturismo, dat het hele jaar door elke dag geopend is, kun je de echte traditionele smaken van de Siciliaanse keuken herontdekken, zoals Busiata...
Italië, Pozzallo
Het Shoreline Restaurant ligt op slechts 150 meter van het strand. Het biedt voornamelijk gerechten op basis van vis, vlees en vegetarische opties. De keuken van het restaurant benadrukt het belang van de nationale en Siciliaanse traditie, zonder af te zien van interpretaties van de recepten. Naast de lokale keuken is er een ruime keuze aan typische gerechten uit de Italiaanse traditie. U vindt...
Italië, Catania
... privéterrassen bieden unieke uitzichten op de oude stad en de binnenplaats van het dorp. De accommodatie biedt in totaal 60 slaapplaatsen. DIMORA DE MAURO verwelkomt zijn gasten met dezelfde rijke warmte als een Siciliaanse gastheer. De beschilderde salons, de interne bar en de theesalon, het heerlijke terras en de tuin bieden gemeenschappelijke ruimtes die beschikbaar zijn voor gasten tijdens hun verblijf. Dimora De Mauro is de perfecte locatie voor elk evenement: recepties, vergaderingen, tentoonstellingen, exposities, conferenties en congressen.
Italië, Serradifalco
... voeding. DE ITALIAANSE TRADITIE Verse pasta is niet alleen het symbolische ingrediënt van de Siciliaanse en Italiaanse keuken, maar ook een van de identificerende en eenheid brengende elementen van een gevarieerde en soms gefragmenteerde populaire cultuur. Veelzijdig in recepten en formaten, opent het een horizon van culinaire mogelijkheden die varieert van de eenvoud van de traditie tot de...
Italië, Taormina
OLIJFOLIE EXTRA VIRGIN FRANTOI CUTRERA Groothandel en detailhandel in extra virgin olijfolie tel. 22 240 29 09 In ons assortiment vindt u de Siciliaanse olijfolie van Frantoi Cutrera, de echte en unieke koningin van de Italiaanse keuken, waarvan de grondstoffen met de hand worden geoogst en koud worden geperst (zuurgraad ≤0,5). Winnaar van de gouden medaille tijdens de New York International...
Portfolio (1)
Zwitserland, Rheineck
Als geboren Sicilianer ken ik de diversiteit van onze lokale keuken. Koken is mijn hele leven een passie en een liefde geweest. Dit drijft me naar een ondenkbare perfectie en weerspiegelt zich in mijn recepten en specialiteiten. Ons aanbod omvat niet alleen onze legendarische Arancini op Siciliaanse wijze. Op verzoek maken we ook andere delicatessen en specialiteiten voor u. Onze focus ligt op...
Italië, mazara del vallo
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play