Slowakije, Košice
...Uitstekend voor het bereiden van sauzen, verschillende spaghetti, pasta, pizza, vlees- en groentegerechten. Het geeft elk gerecht een fantastische en volle smaak en verandert het in een onvergetelijke culinaire magie.
Portfolio (64)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
... nozzles, traybreedte, verwarmde tank, transportband, enz., om aan te passen aan de kenmerken van het te doseren product. VOOR HET MAKEN VAN: muffins, sponsgebakjes, sobaos, taarten, zandgebak, cakes, pannenkoeken, mayonaise, marmer sponsgebak, yoghurt, vla, mousse, sauzen, milkshakes, room, producten zonder vaste deeltjes.
Portfolio (83)
Frankrijk, Rouen
...kokosmelk willen of voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe gezonde smaken, een vervanging voor traditionele zware en vette room en sauzen, voor degenen die het beste kiezen dat de natuur biedt voor onze gezondheid. Cashewroom is rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten en is goed voor de gezondheid en de immuniteit. Volledig vegetarisch product, dieet, verrijkt, 100% natuurlijk.
Portfolio (14)
Verenigd Koninkrijk, Bamber Bridge, Preston
...Deze omvatten bieren, wijnen (alcoholconcentratie tot 96% @ 20°C), frisdranken, melk, zuivelproducten, mineraalwater, drinkwater, vette oliën, chocolade, melk, room en sauzen, enz. Verbindingen vrij van ftalaten en dierlijke afgeleiden. Werkdruk: 10 bar (150psi), veiligheidsfactor 3:1. Vacuüm 0,90 bar of 0,60 bar indien van toepassing. Voering: FDA-conform, witte gladde voedingskwaliteit NBR, vet- en oliebestendig. Versterking: SAN-HYGIENIC - hoge sterkte synthetische lagen, dubbele koolstofstalen spiraal.
Portfolio (48)
Polen, Warszawa, Poland
... opslagruimte. Foodcom S.A. biedt citroenzuur aan in zakken van 25 kg. Citroenzuur wordt gebruikt als conserveermiddel in conserven en potten en als verdikkingsmiddel in sauzen, room en jam. Het verbetert de rijzing in gebakken goederen en is een belangrijk ingrediënt in de productie van kaas en bier. Citroenzuur wordt ook in andere industrieën gebruikt. Het dient als chelerend middel en waterontharder in wasmiddelen en zeep, als meststof in de landbouw en als toevoeging voor diervoeding. Het is ook te vinden in voedingssupplementen en medicijnen in de farmaceutische industrie.
Portfolio (278)
Italië, Canelli
...De monobloc 'RT-PK' zijn ontworpen voor het verpakken van vloeibare en dikke producten, zoals yoghurt, probiotica, melk, vloeibare room, sauzen, siropen en smeerbare crèmes, in flessen en potten met voorgevormde plastic schroefdoppen of drukdoppen. De machines omvatten: Vulstation, enkel of multitop. Het vullen gebeurt met een volumetrisch systeem, met behulp van roterende pompen in roestvrij...
Portfolio (111)
Nederland, Amsterdam
...Biologische romige kokosnoot kan worden gebruikt als ingrediënt voor ijs, sauzen, soepen en curry's, gebakken goederen, smoothies en meer… De meest algemene toepassing is om het in blikken voor de detailhandel te vullen. ORIGINES: Sri Lanka...
Portfolio (115)
België, Liege
...Buldak Sauce Carbonara gevuld met de unieke pittigheid van Carbo Fire Noodles, die een aantrekkelijke pittige smaak heeft die niet te vervangen is. Het is een saus gecombineerd met room en een pittige smaak die een aangename nasmaak in de mond achterlaat. 200:g...
Portfolio (227)
Nederland, Amsterdam
... zoet of hartig gerecht. Ze zijn perfect voor het creëren van espumas, schuimen, mousses, sauzen en gearomatiseerde puddingroom; en geven de finishing touch aan warme dranken, gastronomische gerechten en zelfs koude koffie.
Portfolio (25)
Polen, Paczewo
...Aronia vezel is een bereiding verkregen uit laag-temperatuur gedroogde aronia-pulp door middel van laag-temperatuur micronisatie. Beschrijving van de bereiding: aronia vezelbereiding is een losse poeder met een uniforme, gemakkelijk uit elkaar vallende consistentie (kleine klontjes zijn toegestaan). Paarse kleur. Smaak en geur karakteristiek voor de chokeberry. Toepassing: aronia vezelbereiding kan worden gebruikt voor het kleuren van jams en marmelades, room en sauzen en wijn. Product is ook beschikbaar in de BIO / Organische versie.
Portfolio (59)
Frankrijk, Condé-Sur-Marne
...De Semi-Complète is ons deeg gemaakt van zachte tarwe, bloem T80, in de vorm van mafaldine (een soort gekrulde tagliatelle), die perfect samengaat met rijke sauzen, met stukjes of op basis van room. Perfect voor de honger van fijnproevers, biedt het een extra bijdrage aan vezels, mineralen en vitamines in vergelijking met klassieke pasta. Netto gewicht: 300g...
Portfolio (17)
...Onze zogenaamde fijnkostroom ontvangt u als verse of zacht verwarmde room (room) en op verzoek ook met een stabilisatiesysteem zoals bijvoorbeeld carrageen. Daarnaast is het ook mogelijk om andere ingrediënten toe te voegen. Deze room is bijzonder geschikt voor de productie van fijnkostsalades, sauzen en dressings en heeft uitstekende eigenschappen bij de industriële verwerking.
Portfolio (2)
...Rundvleessaus Instant. Eenvoudig en veilig in gebruik. Voor pittig-heerlijke rundvleessauzen. Ook uitstekend geschikt als basis voor pepersauzen, room sauzen en nog veel meer. Zonder declaratieplichtige toevoegingen op menukaarten (volgens § 9 van de Verordening inzake goedkeuring van toevoegingen). Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele systemen voor...
Portfolio (91)
Frankrijk, Wissous
West-Indies Distribution is een importeur en distributeur van exotische producten, voornamelijk uit de Antillen (Guadeloupe, Martinique, Guyane en La Réunion). Wij hebben de grootste keuze aan producten, variërend van droge, verse, diepgevroren tot fruit en groenten. Levering in Frankrijk en internationaal. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers van over de hele wereld om versheid, kwalitei...
Portfolio (186)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... schuim warm serveren, moet je de temperatuur reguleren. Bij bepaalde sauzen is het belangrijk dat je de maximale temperatuur niet overschrijdt; dit kan ervoor zorgen dat het schuim stolt of klontert. Je kunt dit voorkomen door de saus een beetje te verdikken.
Portfolio (241)
Frankrijk, BRIE
...De cheddar saus is een grote klassieker. Het gebruikelijke recept maakt gebruik van geraspte Cheddar kaas voor meer gemak, verse room en optioneel een beetje melk. De bereiding is vergelijkbaar met die van blauwe kaas- of roquefort sauzen. We verwarmen de verse room en de melk en voegen vervolgens de kaas toe terwijl we roeren met een lepel. De kruiden voor de cheddar saus zijn ook heel eenvoudig...
Portfolio (10)
Duitsland, Wasserburg Am Inn
...Onze hoogfunctionele creamers zijn een uitstekende basis voor uw soepen, sauzen en bakwaren. Ze zijn bruikbaar voor de productie van koude room, puddingen en bakmixen. Naast stabiliserende eigenschappen biedt onze Edifett®-lijn ook witmakende mogelijkheden. MEGGLE produceert een breed scala aan vetpoeders voor uw behoeften door emulsies op basis van eiwitten, plantaardige vetten en koolhydraten...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Het is een graangewas. Rijpend, resistent tegen veel schimmelziekten, en niet veeleisend. De aar is afgesloten tegen vuil, verliest de opgeslagen vocht niet en is beschermd tegen plagen. Het bevat veel eiwitten, weinig calorieën en de meeste onmisbare aminozuren. Het bevat ook andere vitamines en verschillende macro- en micronutriënten. Er kunnen veel verschillende gerechten van worden bereid: brood, pap, soepen, crackers, sauzen en room, bijgerechten voor vis, vlees en desserts.
Portfolio (40)
Frankrijk, Castelnaudary
...INGREDIËNTEN: Room, kalfsfond, morielen 10%, maïszetmeel, rode port (sporen van sulfieten), knoflook, armagnac, zout en peper...
Portfolio (37)
Geboren in 2013 met als doel uitzonderlijke Italiaanse specialiteiten te waarderen, is Casa Di Cecco een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de groothandel van Italiaanse voedingsproducten. Gedreven door de liefde voor tradities en de smaak van authentieke smaken, hebben we voor delicatessenwinkels en middelgrote bedrijven, zowel in Frankrijk als internationaal, het beste van de Italiaanse am...
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
...Delicaat, zacht en subtiel gearomatiseerd, deze mosterd is ideaal voor verfijnde vinaigrettes of mayonaise en als bijgerecht bij wit vlees of koude gevogelte. Bijzonder smakelijk met gegrild varkensvlees of kalfsvlees, of als deglazuurmiddel met room, ... het subtiele nootachtige aroma zal je blijven verrassen. Ingrediënten: Mosterdzaad, water, azijn, notenpasta (gekookte noten: 63%, water, zonnebloemolie, aroma): 5%, zout, suiker, aroma (noten), conserveermiddel: natriumbisulfiet Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg...
Portfolio (80)
Frankrijk, Saint-Etienne
...De technische alternatieve oplossing met hoge prestaties, geschikt voor alle kooktoepassingen. Perfecte, glanzende en homogene binding. Ondersteunt perfect het au-bain-marie gedurende de hele service, zelfs bij zeer zure sauzen. Perfecte weerstand tegen het toevoegen van zure ingrediënten of alcohol, zowel warm als koud, zonder te snijden. Verkleint snel en goed. Uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen voor lange kookmethoden zoals gratins. Een zeer gladde en romige textuur voor crème-achtige bereidingen. Verpakt per 6 (1L x 6). 40% meer saus*: hoge opbrengst bij reductie.
Portfolio (187)
...Ideaal om te dippen, als broodbeleg, om sauzen, boter, zure room te verfijnen en zelfs als aanvulling op brooddeeg.
Portfolio (10)
Frankrijk, Renaison
...Gujarat is een provincie gelegen in het westen van India, vooral bekend als de geboorteplaats van Mahatma Gandhi. De keuken van Gujarat kenmerkt zich door mildere en genereuze kruidenmengsels, met drogere gerechten in tegenstelling tot andere provincies waar sauzen de meerderheid vormen. Room en melk worden zelden gebruikt in de keuken van deze regio, waardoor de aroma's van de verschillende specerijen de smaakpapillen omhullen en een perfect uitgebalanceerde mix van geuren verspreiden. Proportie: 5g/persoon...
Portfolio (56)
Slovenië, Krmelj
... chocoladesaus, combineert met verse bessen en room, of gebruikt als basis voor decadente desserts, deze chocolade fettuccine-strengen tillen je zoete creaties naar een geheel nieuw niveau. Geniet van de verfijnde smaak en veelzijdigheid van chocolade fettuccine, gemaakt van speltmeel met een cacaoinfusie, en laat je zoetekauw zich verheugen in de harmonieuze combinatie van pasta en chocolade. Bovendien...
Portfolio (31)
Frankrijk, Thiais
...Deze mechanische machine, mono-formaat, is ontworpen voor het verpakken van vloeibare of pasta-achtige producten (natuurlijke yoghurt, gearomatiseerde yoghurt, fruityoghurt, verse room, dessertroom, rijstpudding, kwark, vruchtensappen, soepen, sauzen, enz.) in plastic potten met een diameter tot 95 mm ... Kenmerken Dosering volume: 150 tot 500 ml. Verpakkingsmateriaal: pot met aluminium deksel Productiviteit: tot 12 potten / min.*...
Portfolio (82)
Frankrijk, Albertville
...Pompen met lobben voor uw hygiënische toepassingen, zuivelproducten, sauzen - De Premium Lobe-pomp is de ultieme "maatwerk" pomp. Deze pomp heeft zich bewezen in verschillende productie- of verpakkingsprocessen, voor melk, ijs, room, jam, snoepgoed, maar ook in de farmacie en cosmetica. Heeft u een vergrote inlaat nodig, een inlaat of uitlaat in de pompdeksel? Hier zijn configuraties die kunnen...
Portfolio (16)
... dikke consistentie is verkregen. Als een onafhankelijk voedingsproduct wordt boter bijna nooit gebruikt. Meestal wordt het in combinatie met andere componenten gebruikt. In de voedingsindustrie wordt het product gebruikt voor het maken van banket en sommige soorten sauzen. Een van de kenmerkende eigenschappen van boter is het hoge caloriegehalte. Tegelijkertijd wordt het product goed door het...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Hoe fijner de gedroogde paddenstoelen zijn gemalen, hoe sterker hun smaak. Champignons, gedroogd en gemalen tot een grootte van 1-4 mm, worden ideaal opgeslagen en zijn geschikt voor het bereiden van een breed scala aan gerechten. Kleine paddenstoelenkruimels zijn een ideale basis voor heerlijke sauzen en jus. De smaak van champignons wordt vooral helder benadrukt door room en kaas. Pasta gekookt...
Portfolio (178)
Oostenrijk, Vienna
...Truffelolie is een delicate en aromatische kruidenolie. Het is gemaakt van een hoogwaardige koudgeperste olijfolie van Primadonna. Truffelolie is bijzonder geschikt voor het verfijnen van risotto en pasta, carpaccio, roerei, kaas, aardappelpuree, room sauzen / lichte gebonden sauzen, roerei / gebakken ei, zacht ei / gepocheerd ei / onsen ei en ham. Inhoud: 150 tot 750 ml Smaak: originele zwarte truffelsmaak door natuurlijke truffelschijfjes, met een fijne olijvensmaak.
Portfolio (8)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play