... en zure essentie van de rode bes, ook wel bekend als 'groseille' in het Frans, vastlegt. Deze gelei heeft een onderscheidend smaakprofiel, waarbij de natuurlijke zuurheid van de rode bessen in balans wordt gebracht met een heerlijke zoetheid, wat zorgt voor een unieke en verfrissende smaakervaring. Gewicht: 335g SKU: 3 455 149 000 331...
Portfolio (46)
Duitsland, Bad Ditzenbach
... bekend en populair geweest. Hij is wereldwijd wijdverspreid en verrast met zijn veelzijdigheid voor gebruik in thee, jam en fruitgelei. De schil van de zuidelijke rozenbottel vormt de basis voor dit nieuw ontwikkelde speciale extract. Collageenhydrolysaat (Fortigel®) is bijzonder belangrijk voor de functie van de gewrichten omdat gewrichtskraakbeen voor ongeveer 70 procent uit collageen bestaat...
Portfolio (168)
Oekraïne, Chornomorsk
... sucrose), bijna 2,5% zuren (voornamelijk appelzuur), ongeveer 1% pectine en meer dan 1,5% tannines, vitamine C en een rode kleurstof. Vanwege de zure smaak worden de vruchten bijna nooit vers gegeten; ze worden gebruikt om jam, compote, de alcoholische drank “doorn”, azijn, kvass te maken en toegevoegd aan soepen voor zuurheid. Geroosterde vruchten samen met bladeren zijn een koffievervanger. Na de...
Portfolio (46)
Frankrijk, Puyricard
... productieprocessen, overgeleverd van generatie op generatie door meesterconfiteurs, zorgen ervoor dat de aroma's, geuren en textuur van het fruit behouden blijven zoals de traditie vereist. Confituur van rode vruchten met AB-certificaat Distributiekanaal: Gespecialiseerde winkels (bio) THT: 3 jaar Netto gewicht: 370g en gezinsformaat 650g voor bepaalde recepten Suikerpercentage: 60%...
Portfolio (48)
Frankrijk, Furiani
...Ingrediënten 62,5% rode vruchten (bessen, zwarte bessen, bramen, bosbessen, frambozen, zure kersen), 0,12% nepeta, suiker, pectine, citroen, water. Gewicht 210g Referentie: CONFFROUNEP...
Portfolio (97)
Italië, Capo D'orlando
... antioxidanten, vitamines en mineralen. Het is rijk aan vitamine C, vitamine K en vitamine B6, en heeft bovendien een hoge concentratie aan polyfenolen, plantaardige verbindingen met krachtige antioxidante activiteiten. IN DE KEUKEN De granaatappel wordt vaak in de keuken gebruikt voor het maken van sappen, jam, sauzen en voor de decoratie van gerechten. Bovendien kunnen de kleine arils worden gebruikt om een vleugje kleur en smaak toe te voegen aan verschillende recepten, zoals salades, risotto's, vleesgerechten en desserts.
Portfolio (27)
Frankrijk, Gennevilliers
...Deze originele bloemige combinatie rond de subtiele noot van bissap is de specialiteit van SENEAFOOD. Een waar genot. Deze zwartrode jam zal u verleiden met zijn authentieke textuur en fruitige en plantaardige aroma's. Het is een traditionele ambachtelijke productie, exclusief gemaakt voor Seneafood. De jams van Seneafood zijn 100% natuurlijk, zonder toevoeging van kleurstoffen of...
Portfolio (9)
Frankrijk, Gennevilliers
... onmiskenbare smaak voedt de hibiscusbloemgelée met specerijen het lichaam. De hibiscusbloem heeft talloze antioxidante eigenschappen die diep inwerken op de huid, de spijsvertering en de darmtransit. Kruidnagel ontgift grondig, terwijl kaneel het immuunsysteem versterkt. Of het nu zoet of hartig is, deze gelée is de perfecte aanvulling voor al uw maaltijden. Geserveerd bij het ontbijt of als dessert, past het uitstekend bij pannenkoeken, yoghurt en ander brood. Gebruikt als garnering voor uw gerechten, past de pittige rode vruchten smaak perfect bij vlees en vis. Inhoud: 260 ml...
Portfolio (27)
Italië, piano di sorrento (na)
... beschikbaar op de markt van december tot mei, wat een bron van vers fruit biedt tijdens de winter- en lente maanden. Deze sinaasappels zijn ideaal voor het maken van jam, sapjes en verse perssappen, dankzij hun hoge sapopbrengst. Bovendien is hun sap perfect voor cocktails en verfrissende dranken, waardoor ze een veelzijdig ingrediënt in de keuken zijn. De Tarocco Gallo worden ook gewaardeerd om hun hoge gehalte aan anthocyanen, die de karakteristieke donkerrode kleur aan het vruchtvlees geven en het cardiovasculaire systeem verbeteren.
Portfolio (29)
Frankrijk, Faverolles-Sur-Cher
... 1g Zout 0.03 g Minimale houdbaarheidsdatum 2 jaar Rode vruchtenjam 240g Onze jams worden ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in Faverolles-sur-Cher in Loiret-Cher. En onze vruchten worden lokaal ingekocht wanneer mogelijk. De aardbeien komen uit Sologne. We gaan de bosbessen plukken in Soing in Sologne. Dan komen eind augustus en begin september de appels en peren uit Montprès-Chambord. Ten slotte de pruimen en rabarber uit Saint Aignan sur Cher.
Portfolio (28)
Frankrijk, Biguglia
Van Corsica afkomstige chef Jean-Michel Querci wil met zijn creaties zijn liefde voor de producten van zijn eiland delen. Als uitvinder van de confituur op basis van Brocciu (verse Corsicaanse kaas), biedt de chef ons een culinaire reis door zijn roots. De lijn "O Mà" is zeer gevarieerd en omvat zowel zoete geneugten (confituurs, smeersels, gearomatiseerde suikers, taarten) als hartige lekkernijen...
Portfolio (68)
Frankrijk, Bron
...Als de Grote Chefs dol zijn op Safraan om hun gerechten te verfraaien, is dat geen toeval. Deze specerij is perfect voor het bereiden van zowel zoete als hartige gerechten. Het smaakpalet is zo breed en krachtig dat enkele microgrammen voldoende zijn om een gerecht of ingrediënt te transformeren. U kunt bijvoorbeeld gewoon een snufje saffraan toevoegen aan honing, olie, jam, siropen, kruiden of bereide gerechten, en het is een prestigieus product dat tot leven komt in uw catalogus.
Portfolio (20)
Oekraïne, Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region
...Bevroren bessen Rode bessen Klasse A Klasse B Jam Puree...
Portfolio (20)
Italië, Gravina di Catania
Het bedrijf CONVIVIA – For Italian Food Lovers is ontstaan in Sicilië, aan de voet van de vulkaan Etna, uit de wens van Pietro om de traditie van goed en hoogwaardig Siciliaans voedsel ook buiten de nationale grenzen bekend te maken. De passie en de vreugde die de harten van de Sicilianen vullen, altijd verlangend om de met zorg en liefde bereide gerechten met anderen te delen, is het diepste ge...
Portfolio (6)
De Casa do Vale ligt in het gebied Balde, in Baião. De nabijheid van de Douro-rivier, Pala en Porto Novo geeft het een unieke locatie, met adembenemende uitzichten en tegelijkertijd beroemde landbouwgronden die bekend staan om de kwaliteit van de daar geproduceerde producten. De boerderij van ongeveer 5 hectare heeft een eeuwenoud huis en werd 25 jaar geleden aangekocht door de familie Cardoso Fer...
Frankrijk, Noyers Sur Jabron
Productie van saffraan in pistils in de Haute Provence, op 10 km van Sisteron, in de vallei van Jabron. Biologisch landbouwmilieu, de velden worden gebruikt door een biologische lammerenhouder uit Sisteron. Huisgemaakte confituren van rode vruchten en saffraan. Gratis bezoek en proeverij op de boerderij van maart tot november. Mogelijkheid tot parkeren voor campers.
Bijpassende producten
saffraan en rode fruitjam
saffraan en rode fruitjam
Andere Producten
1 gram saffraan
1 gram saffraan
Portfolio (2)
ufs.country_names.RU, Kostomuksha
...Ingrediënten: rode bessen (60%), suiker, verdikkingsmiddelen – pectine. Het bevat geen conserveermiddelen en kunstmatige toevoegingen. Voedingswaarden per 100g: koolhydraten 45g. Energiedichtheid per 100g (energie-inhoud): 770 kJ/180 kcal. Bewaren buiten direct zonlicht, bij een temperatuur van 0 tot +25°C en een relatieve luchtvochtigheid van niet meer dan 75%. Bij de eerste opening moet er een klik hoorbaar zijn; na opening de jam in de koelkast bewaren, niet langer dan 5 dagen. Houdbaarheid is 12 maanden vanaf de productiedatum. STO 00493534-033-2014 De productiedatum staat op het etiket.
Portfolio (9)
...Jam als een soort zoet voedsel is gebaseerd op het verkrijgen van geur uit fruit. Wat bekend was over jam, is dat het zich vanuit het Midden-Oosten over de wereld verspreidde. Toen de keizer van het Perzische Rijk, Darius, India bezette, vertelden zijn soldaten dat ze een soort "rode honingstokken zonder bijen" hadden gevonden in 510 v.Chr. In het begin waren suikerrietplanten een soort...
Portfolio (9)
België, Beringen
...Miniatuur Trio van 3 x 5cl Flessen van Ciroc Premium Franse Vodka, Ciroc Ananas en Ciroc Rode Bes. Exclusief gemaakt van topkwaliteit Mauzac Blanc en Ugni Blanc druiven voor een uitzonderlijk soepele, frisse en innovatieve vodka-ervaring. Vijf keer gedistilleerd, met een zachte smaak, licht gezoet en verrijkt door het natuurlijke karakter van de druiven, met een schone, frisse afdronk. Ciroc Ananas heeft een smaak van sappige en rijpe Ananas met subtiele hints van Vanille. Ciroc Rode Bes heeft een zoete geur van rijpe rode bessen en jam, met een sappige en scherpe rode bessen smaak.
Portfolio (189)
Frankrijk, Nousty
...ambachtelijke confiture van traditionele Pyreneeën De gebruikte variëteit is de Rode Abrikoos uit Roussillon, rijk aan vitamine A, fosfor, magnesium en bètacaroteen. Een klassieker voor het ontbijt, maar u kunt het ook waarderen als topping op uw desserts, of in combinatie met een oude Cantal! Natuurlijke producten pure vruchten Als fervente voorstanders van een gezonde voeding zijn onze...
Portfolio (4)
Frankrijk, Arles
Gourmet Provence is een samenwerkingsverband dat in 2018 is opgericht door de wil van Corine Marmotan en 3 ondernemers om de verkoop in Frankrijk, Europa en de grote export te ontwikkelen. De groeiende vraag van onze klanten om hen een breder assortiment aan gourmetproducten aan te bieden, in combinatie met onze wens om de Middellandse Zee, waaronder de Provence, te promoten, stelt ons in staat o...
Portfolio (142)
Oostenrijk, Königsdorf
...Miniatuur Trio van 3 x 5cl Flessen van Ciroc Premium Franse Vodka, Ciroc Ananas en Ciroc Rode Bes. Exclusief gemaakt van topkwaliteit Mauzac Blanc en Ugni Blanc druiven voor een uitzonderlijk soepele, frisse en innovatieve vodka-ervaring. Vijf keer gedistilleerd, met een zachte smaak, lichtjes gezoet en verrijkt door het natuurlijke karakter van de druiven, met een schone, frisse afdronk. Ciroc Ananas heeft een smaak van sappige en rijpe Ananas met subtiele hints van Vanille. Ciroc Rode Bes heeft een zoete geur van rijpe rode bessen en jam, met een sappige en scherpe rode bessen smaak.
Frankrijk, Saint Germain En Laye
...siropen of jam. In warme of koude kruidentheeën wordt het gewaardeerd als een plezierige of verfrissende infusie. Franse plant geproduceerd in biologische landbouw, afkomstig uit permacultuur, met de hand geplukt en gedroogd op rekken. Latijnse naam: Monarda didyma Vorm: met de hand gesnoeide bloeiende toppen...
Portfolio (22)
Duitsland, Garstedt
... dieet - vrij van gluten - vrij van lactose - Kosher, HALAL Toepassingen: - IJs - Vullingen van desserts - Jam - Gelei - Marmelade - Fruitcocktails - Taartglazuur - Vullingen voor gebak en bakwaren - Fruitko...
Portfolio (45)
Spanje, Torrent
... anthocyanines kan unieke en interessante kleuren opleveren. bieden unieke en interessante kleuren. De anthocyanine wordt geëxtraheerd uit vrijwilligers en groenten, zoals de schil van druiven, vlierbessen, rode kool, rode radijs, paarse maïs, paarse suiker, enz. rode radijs, paarse maïs, paarse zoete aardappel, paarse wortel, enz. Toepassingen : Dranken, Ingeblikte producten, Jam en Gelei, Snoep, Voorbereide Voeding, Bakkerij.
Portfolio (31)
Duitsland, Hamburg
... zoete recepten gebruiken. Gebruik het in zelfgemaakte jam, bedek je taarten en gebak met een heerlijke glazuur of bind soepen en sauzen op een heel natuurlijke manier. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedselvermelding: E406 Productie: Agar Agar wordt gewonnen uit de celwanden van rode algen.
Spanje, Villanueva De Castellón-Valencia
Sinds 1965 is VIDECA actief in de productie en verkoop van een breed scala aan geconserveerd fruit. Het onderscheidt zich door zijn verscheidenheid aan exclusieve en hoogwaardige producten, zoals: mispels, vijgen, baby-peren, gepelde en pitloze druiven, muskaatdruiven, en bollen van meloen en peer. Citrusvruchten. Rode vruchten. Ananas.
Italië, Crotone
Delizie del Gusto brengt een selectie van typische producten uit de regio en de Italiaanse traditie op tafel door de herontdekking van authentieke smaken, met respect voor de echtheid en de milieuduurzaamheid. Met onze marmelades, confituren en compotes richten we ons op degenen die de Italiaanse zoetigheden tot hun passie of beroep maken. Thuis of in restaurants helpt Delizie del Gusto je de authentieke smaken en de mediterrane geuren van citrusmarmelades en biologische en typische fruitconfituur te herontdekken: appels, peren, aardbeien, maar ook Tropea rode uien, vijgen en chili.
België, Wielsbeke
...O'Bio Bezegaard teelt bosbessen en verwerkt biologisch fruit. Producten : Bosbessen of blauwe bessen, zoals de geteelde bosbessen worden genoemd, behoren tot de lekkerste vruchten die men kan eten. Naast bosbessen worden op de Bezegaard nog heel wat andere vruchten geteeld en verwerkt. Rode bessen, witte bessen, zwarte bessen, frambozen, bramen, pruimen, appelen, peren, kersen, krieken, hazelnoot, kweepeer, mispel, moerbei. Biologisch confituren zonder kunstmatige additieven, zonder biet- of rietsuiker, maar met het ingedikte sap van de agave.
Verenigd Koninkrijk, Leicester
...Gedroogde hibiscusbloem wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van een speciaal soort thee, verfrissende dranken, medicinale doeleinden en in de productie van gelei, jam, fruitpasta's, siropen en andere producten. Gedroogde hibiscusbloem wordt ook wel Zobo-bladeren genoemd in Nigeria en in Egypte staat hibiscus bekend als karkade, rode thee, rode sorrel, Jamaicaanse sorrel, rosella, soborodo...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play