Italië, Capo D'orlando
... antioxidanten, vitamines en mineralen. Het is rijk aan vitamine C, vitamine K en vitamine B6, en heeft bovendien een hoge concentratie aan polyfenolen, plantaardige verbindingen met krachtige antioxidante activiteiten. IN DE KEUKEN De granaatappel wordt vaak in de keuken gebruikt voor het maken van sappen, jam, sauzen en voor de decoratie van gerechten. Bovendien kunnen de kleine arils worden gebruikt om een vleugje kleur en smaak toe te voegen aan verschillende recepten, zoals salades, risotto's, vleesgerechten en desserts.
Portfolio (27)
Italië, piano di sorrento (na)
... beschikbaar op de markt van december tot mei, wat een bron van vers fruit biedt tijdens de winter- en lente maanden. Deze sinaasappels zijn ideaal voor het maken van jam, sapjes en verse perssappen, dankzij hun hoge sapopbrengst. Bovendien is hun sap perfect voor cocktails en verfrissende dranken, waardoor ze een veelzijdig ingrediënt in de keuken zijn. De Tarocco Gallo worden ook gewaardeerd om hun hoge gehalte aan anthocyanen, die de karakteristieke donkerrode kleur aan het vruchtvlees geven en het cardiovasculaire systeem verbeteren.
Portfolio (29)
Italië, Gravina di Catania
Het bedrijf CONVIVIA – For Italian Food Lovers is ontstaan in Sicilië, aan de voet van de vulkaan Etna, uit de wens van Pietro om de traditie van goed en hoogwaardig Siciliaans voedsel ook buiten de nationale grenzen bekend te maken. De passie en de vreugde die de harten van de Sicilianen vullen, altijd verlangend om de met zorg en liefde bereide gerechten met anderen te delen, is het diepste ge...
Portfolio (6)
Italië, Crotone
Delizie del Gusto brengt een selectie van typische producten uit de regio en de Italiaanse traditie op tafel door de herontdekking van authentieke smaken, met respect voor de echtheid en de milieuduurzaamheid. Met onze marmelades, confituren en compotes richten we ons op degenen die de Italiaanse zoetigheden tot hun passie of beroep maken. Thuis of in restaurants helpt Delizie del Gusto je de authentieke smaken en de mediterrane geuren van citrusmarmelades en biologische en typische fruitconfituur te herontdekken: appels, peren, aardbeien, maar ook Tropea rode uien, vijgen en chili.
...confituur van Rode Uien uit Tropea I.G.P. Calabria, extra confituur van Kersen, extra confituur van Aardbeien. Bovendien is Calabria & Calabria van Sirianni gespecialiseerd in de productie en verpakking van jam.
... di Parma, de Ladino di Panocchia, maar ook van andere Italiaanse regio's zoals de Toscaanse Canestrino, Costoluto Fiorentino, enz. Een pronkstuk van Centrale della Frutta is het herstel van de oude druivensoort Termarina, die een commerciële afzet heeft gevonden via de verkoop van zowel witte als zwarte druiven en verwerkte producten, evenals de rode perzik, een andere oude inheemse variëteit waar Centrale della Frutta een herwaarderingsproject voor heeft. Zoet en met de typische rode kleur van het vruchtvlees, maakt het een echt uniek product dat uitstekend is voor de productie van jam.
...Newhall-sinaasappels, Femminello Siracusano-citroenen, Nova-clementines, Tarocco Messinese-sinaasappels, Rode grapefruit, zijn onze biologische Siciliaanse citrusvruchten gecertificeerd door Suolo e Salute, ze zijn sappig, heerlijk om in te bijten, perfect voor het maken van sappen, jam, zoetigheden, likeuren, gekonfijt fruit, enz.
... we jam en extra confituren met alleen de allerfresste producten, waarbij we alleen vers fruit, citroensap, rietsuiker en fruitpectine gebruiken. Binnenkort zal er ook een imker bij ons aansluiten voor de productie van honing.
Italië, Bagnolo In Piano
Ons bedrijf werd opgericht in 1929 door de heer Angelo Dallari. Het was zijn zoon Roberto die, aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, begon met de extractie van enocyanine uit de schillen van Lambrusco- en Ancellotta-druiven, die bijzonder rijk zijn aan rode pigmenten. Anthocyanen worden gebruikt om alcoholische en niet-alcoholische dranken, vermouths, jam en gelei, vruchtensappen en ijs te...
Italië, Cerreto Guidi
... oud middeleeuws dorp dat de geboorteplaats van Leonardo da Vinci is. Deze gebieden zijn beplant met wijngaarden en olijfgaarden waaruit uitstekende DOC-wijnen en olijfolie worden geproduceerd. Toscana Vini e Sapori heeft als doel typische producten te verhandelen: DOC Chianti-wijnen, rode en witte wijnen, olijfolie, oude smaken - sauzen, jam, karakteristieke koekjes uit de regio, honing...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play