Polen, Brzozów
...Dierlijke verzadigde vetzuren moeten in de dagelijkse voeding worden beperkt, maar die uit kokos bestaan uit veel kleinere moleculen en worden direct omgezet in energie zonder zich in het lichaam als vet op te slaan. Kokosvlokken bevatten enorme hoeveelheden vezels, die essentieel zijn voor een goede werking van het spijsverteringsstelsel. We vinden er ook kleine hoeveelheden eiwit en elektrolyten, die helpen bij het handhaven van de zuur-basebalans van het lichaam.<strong>Ingrediënten:</strong> kokosvlokken&nbsp;<strong>Voedingswaarde per 100g</strong> Energiewaarde 2695kJ/655k...
Portfolio (781)
Polen, Lublin
...evenals een aanvulling op vlees- en gevogelteproducten. Met een hydratatieverhouding van 1:3 en een aanbevolen rehydratatietijd van 30 minuten, biedt VG Titans W65-M gemak en flexibiliteit voor culinaire innovatie. Dit textuur tarwe-eiwit is niet alleen voedzaam, maar ook aanpasbaar, waardoor het een waardevol ingrediënt is voor verschillende toepassingen. Van plantaardige bolognesesaus tot gehakt, VG...
Portfolio (20)
Polen, Paczewo
AG Feeding uit Gdynia is een Poolse leverancier van vezelpreparaten van natuurlijke grondstoffen. In haar aanbod heeft het bedrijf producten zoals:- vezels en fruit- en groentepoeders- gekonfijt fruit- freeze-dried fruit- sappen en fruit- en groentecentrifuges. Het bedrijf is ook gespecialiseerd in de levering van biologische producten. Wij bieden vezels van appels, aronia, cichorei, boekweit of z...
Portfolio (59)
...Witte grote bonen 65-90 stuks/100g Ze worden gekenmerkt door hun grootte en worden beschouwd als een van de grootste binnen de soort. Ze hebben een lichtzoete smaak, waardoor ze goed passen bij veel gerechten en lokale conserven. Bonen kunnen een zeer goede bron van eiwitten in ons dieet zijn, met ongeveer 18g eiwit per 100g. Ze zijn ook rijk aan vezels, maar nog steeds laag in eenvoudige suikers. Bonen bevatten vitamines en mineralen die een gunstig effect hebben op de werking van ons lichaam. Ze zijn perfect als aanvulling op eenpansgerechten. Ze worden vaak gebruikt in de vegetarische keuken.
Portfolio (15)
Polen, Warszawa, Poland
... 25 kg. Gelatine is een transparante en geurloze stof. Het is een populair voedselingrediënt dat fungeert als stabilisator, verdikkingsmiddel en emulgator. Gelatine is een veelzijdige stof die wordt gebruikt in voedsel, cosmetica en farmaceutica. Het kan voedsel verdikken en stabiliseren, een beschermende film op de huid vormen en worden gebruikt bij de vervaardiging van capsules. Het heeft ook een positief effect op de gezondheid van botten en gewrichten.
Portfolio (278)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play