Italië, Caianello
... ontwikkeld na jaren van onderzoek en experimentatie, in samenwerking met deskundige olijfolieproevers, chefs en culinaire critici, met als enige doel een uitstekende olie te creëren die zelfs de meest veeleisende en verfijnde smaken kan verleiden. Olijfolie met een zeer lage zuurgraad, koudgeperst en geschikt voor elk type gerecht. Onze olijven worden geoogst in de eerste rijpingsfase, waardoor de...
Italië, Castelverano
Essences van Sicilië en Typische Producten: Olijven, Olijfolie van Nocellara del Belice, Biologische Honing, Wijn Dop IGP, Oregano, Kappertjes, Passito Zibibbo van Pantelleria, Jam en Confituur, Zwart Brood van Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martorana Fruit, Gedroogde Tomaten, Knoflook van Nubia, Paté Busiate, Zout uit Trapani, Amaro Selinunte. Alle lokale en traditionele producten van Kwaliteit en Natuurlijke Smaak.
Fabrikant met 92 jaar ervaring en kennis ARDES OLIVE A.S., garantie van kwaliteit en smaak, is open voor ontwikkeling en begrip dat innovatie in de sector brengt. Het produceert voor het eerst in Turkije gepasteuriseerde olijven en zet stappen in deze richting door nieuwe technologieën te creëren en blijft de pionier. Wetende dat geproduceerde voeding direct invloed heeft op de menselijke...
Italië, Calenzano
...Il Nutrimento, opgericht in 1990, is een productiebedrijf met een grote ambitie: de smaak van oude mediterrane recepten naar de huizen te brengen. Met dit doel biedt het sauzen voor pasta, pesto, gegrilde groenten, groentepasta's en paté voor bruschetta, oliën, olijven en vele andere producten aan die traditionele smaken combineren met een geavanceerd productieproces. De recepten van Il...
Italië, Amelia
... olijvenverwerkingsproces wordt toegepast; het ontbladeren en reinigen als fundamenteel werkmodel dragen bij aan hogere hygiëne-normen gedurende het proces, terwijl de oogst en opslag extreem snel plaatsvinden om fermentatie te voorkomen en zo de smaak-eigenschappen volledig te behouden. De traditionele persmethode houdt een temperatuur boven de 26°C in, wat schade aan de fenolische concentratie...
...Vlees-, Vis- en Groentepâtés, Ingelegde Lende, Chorizo en Wildvlees in Olie, Ambachtelijke Kazen, Chocolade en Jam van Smaken, Pure Honing, Bijenpollen, en Ecologische Planten en Specerijen. Aarzel niet om te genieten van onze ambachtelijke producten met de beste smaak en cosmetica die helpen om uw huid te verzorgen.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
... olijfolie van topkwaliteit, met een minimale zuurgraad van 0,12%. 100% Arbequina, van vroege oogst en van één enkele boerderij. We gebruiken de modernste oogstsystemen om de minste schade aan de olijven vóór de persing te garanderen. Onze olie wordt binnen 8 uur na de oogst geproduceerd. Het combineert de kenmerkende smaken van de Arbequina variëteit, zoals appel en banaan, maar dan in hun maximale glorie. De eerste groene olijven van elke oogst creëren onze meest waardevolle Extra Virgin Olie. Aspect: intense groene kleur Neus: aroma van vers fruit Smaak: intens, gebalanceerd en vol.
Duitsland, Reichenau
...delicaat-fruitige smaak van almasol. Almasol olijfolie is meerdere keren bekroond: - Testwinnaar in de eerste olijfolie-test in het tijdschrift DER FEINSCHMECKER in 1996 - Bekroond en aanbevolen door de Club Gourmet de Madrid in 1996 - 3e plaats in de olijfolie-test van het tijdschrift DER FEINSCHMECKER in 1999 - Bekroond in DER FEINSCHMECKER in 2003 - Bekroond in DER FEINSCHMECKER in 2004 - Bekroond in DER FEINSCHMECKER in 2009 - Bekroond in DER FEINSCHMECKER in 2010 - Bekroond in DER FEINSCHMECKER in 2012 (De 250 beste olijfoliën ter wereld)...
Turkije, Izmir
... scherpte sterker zijn. Echter, sensorisch mag er geen enkel gebrek, slechte geur of smaak aanwezig zijn. Natuurlijke olijfoliën zijn vergelijkbaar met vers fruitsap. Ze zijn zeer rijk aan vitamines en mineralen.
Turkije, Istanbul
... andere tweedehands handel. Ons bedrijf heeft alle noodzakelijke certificeringen. Olijven worden op natuurlijke wijze verkregen uit de regio Edremit en worden met extra zorg geselecteerd. Beste klanten kunnen onze speciale extra vierge olijfolie vinden in verschillende verpakkingen, die elk hun eigen delicate smaak, puurheid, geur en een kleur variërend van geel tot groen hebben met een maximale...
Spanje, Granada
...wordt alleen gemaakt van olijven die rechtstreeks van de olijfboom zijn geoogst op het moment van ververing. Het is een product dat met zorg is behandeld, tot in de kleinste details. We houden de traceerbaarheid in de gaten van de olijfgaard tot aan uw tafel, met een onberispelijke smaak en geur, vrij van defecten, gebalanceerd en met veel karakter. Naast de inhoud hebben we gekozen voor een...
...Wij produceren olie uit de olijven die worden geoogst in onze olijfgaarden in de Egeïsche en Binnen-Egeïsche regio's, waar de lekkerste olijfoliën ter wereld worden geproduceerd. De olijfoliën uit deze regio hebben een lage zuurgraad en een unieke, aangename geur, met een bijzondere smaak. Begin oktober, wanneer de olijven nog groen zijn, worden ze zorgvuldig van de grond geplukt tijdens de...
... reflectie van de smaak van zwarte en groene olijven in verschillende keukens. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en blijven zowel nationaal als internationaal aanzienlijk de aandacht trekken. Het is in korte tijd een onderscheidend merk geworden op de lokale markt: terwijl 70% van de productiecapaciteit op de lokale markt wordt aangeboden, is ons doel als boutiqueproducent ook om...
Italië, Montesarchio
... nicheproduct. Een "gezonde" extra vierge olijfolie, volledig Made in Italy, verkregen met behulp van geavanceerde machines die de opslag- en productie tijd van de olijven verminderen en de organoleptische eigenschappen behouden en versterken: een extra vierge olijfolie met een unieke smaak! Dankzij de ondernemende capaciteiten wordt er vandaag de dag, met de evolutie van de tijden, olie geproduceerd voor...
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... fijnproevers uit het zuiden, voor wie mama de beste kokkin blijft en de traditie de beste inspiratie is. Daarom vind je in hun boccacci onder olie de typische producten uit Cilento, bereid volgens de recepten van de gerechten van het Mediterraan dieet. Hun typische Campania-producten, geconserveerd in olie, azijn en pekel, zijn specialiteiten met een verfijnde smaak, maar die je zonder formaliteiten...
... het label "Supremo". De kwaliteit is erkend met verschillende internationale prijzen (gouden, zilveren en bronzen medailles) - Extra vergine olijfolie. Het heeft een zeer goede kwaliteit, intense geur en smaak met een groene kleur, 0,2º zuurheid. Het wordt gebotteld onder het merk "Fuente Peña" - Virgin olijfolie. Het heeft een zachtere geur en smaak, en een groene kleur met gele tinten (merk...
... bij de productie met HACCP-certificering, wat het belang van consumenten gezondheid aantoont. We voldoen aan de normen voor het produceren van verschillende producten met smaak, en we transporteren onze producten naar alle delen van Turkije, evenals naar Roemenië, Bulgarije en we exporteren naar Noord-Irak. Gemlik Type Zwarte Olijven, Peperige - Cocktail - Groene Olijven, Egeïsche Zwarte Olijven, Gesneden Groene en Zwarte Olijven, Olijfpulp en Gedroogde Vijgen zijn enkele van de onmisbare delicatessen van onze producten, die de natuurlijkheid van onze producten niet verstoren.
... snelst groeiende bedrijven te zijn in het “Turkey 100 Project”. We waren niet tevreden, we produceerden het nieuwste: We waren trots op de Gouden Award die we wonnen in de categorie "Retail Package Innovation, Design, Presentation and Design in Natural Cheese" van de Nantwich International Cheese Competition. Altijd bewust van de verantwoordelijkheid om smaak, gezondheid en natuurlijkheid samen te...
Portfolio (9)
Italië, Roma
Uit de eeuwenoude olijfbomen van de chemisch onbehandelde velden wordt ons Extra Vergine Olijfolie koudgeperst met ambachtelijke productiemethoden, in overeenstemming met de traditie en de meest innovatieve kwaliteitsnormen. De oogst van de olijven respecteert namelijk de juiste rijpingsperiodes. Vervolgens begint de persing binnen twee uur. Op deze manier behoudt de olie al zijn voedingsstoffen, zoals polyfenolen en andere natuurlijke antioxidanten, die de olie uiteindelijk de typische smaak van net geoogste groene olijven geven.
Spanje, Reus
...De ongefilterde EXTRA VIRGIN olijfolie komt uit de Catalaanse regio REUS. TERRA CATALANA is het familiebedrijf dat deze ongefilterde - 100% natuurlijke - extra vergine olijfolie produceert en verkoopt. Onze olijven zijn "ARBEQUINAS", klein en delicaat, beroemd over de hele wereld om de kwaliteit van de olijfolie die ze produceren, met een mix van lichtheid, zachtheid en verfijning. De smaak, het fruitige aroma en de zeer lage zuurgraad (percentage < 0,5%) maken onze EXTRA VIRGIN olijfolie ongeëvenaard.
... geëxporteerd. Onze belangrijkste producten zijn: Organische & Premium Extra Vierge Olijfolie, Balsamicoazijn gerijpt in eiken vaten, Balsamico crème, Biologische en niet-biologische: Kalamata-olijven en groene olijven, eenvoudig of gevuld met a) knoflook, b) paprika, c) amandel, d) citroen, Groene natuurlijke zeep van olijfolie, verrijkt met extracten: lavendel, honing & aloë, en tenslotte bieden we onze klanten Natuurlijke Zeezout, een product van ongeëvenaarde smaak en kwaliteit.
... Zuid-Spanje die de meeste van de huidige markt vormen, zal olie uit onze regio zeker opvallen. De verpakking is zorgvuldig doordacht om goede smaak over te brengen zonder pretentieus te zijn. Wat betreft de smaak is deze bijzonder gekozen zodat hij soepel genoeg is om mensen te verleiden die niet gewend zijn aan sterke smaken, maar fruitig en nootachtig zodat het daadwerkelijk een kenmerkende smaak heeft. En om nieuwkomers te charmeren die nog niet weten hoe goed onze olie is, certificeert de Europese PDO onze kwaliteit op een objectieve manier die voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is.
Griekenland, Spata, Greece (gr)
... om ongeraffineerd te zijn, om meer van zijn gezonde voedingsstoffen te behouden en een meer authentieke en verbeterde smaak te bieden. Ons bedrijf ligt op slechts tien minuten rijden van de internationale luchthaven van Athene en een half uur rijden van de haven van Piraeus.
... uitsluitend met vallen, enz. Koude extractie De olijven worden 's ochtends geoogst en 's middags naar de olijfoliefabriek gebracht. De olijfolie wordt dezelfde dag nog geproduceerd in moderne faciliteiten met de koude extractiemethode. Op deze manier blijven de voedingsstoffen en de smaak van de LACON olijfolie intact. Opslag De LACON olijfolie wordt onmiddellijk na de productie onder ideale...
Onze native, koudgeperste, premium olijfolie brengt een heerlijk stukje Italië in huis! Hier ontdek je alles over de productie, het gebruik en de smaak. Koop nu de originele olijfolie van Coratina-olijven en Ogliarola-olijven met een krachtige smaak en intens fruitig aroma. Wat is het verschil tussen extra vierge olijfolie en native olijfolie? Wat zijn de verschillen in productie, smaak en toepassing? Hier vind je de juiste tips voor de optimale keuze van olijfolie.
Italië, santa maria la carità
Ons bedrijf is opgericht in 1980 en begon met de verkoop van olijven op lokale markten. Na enkele decennia zijn we begonnen met verkopen aan delicatessenwinkels en restaurants. In 2000 hebben we onze verkopen verhoogd door ook groothandels en aangesloten supermarkten te bevoorraden. We geloven dat ons succes op de markt te danken is aan de passie en aandacht die we besteden aan het inkopen en verwerken van olijven. Desondanks zullen we niet stoppen met het zoeken naar nieuwe methoden om de smaak van onze klanten optimaal te bevredigen en om onze producten continu te verbeteren.
Griekenland, Lesvos
... aan de hoge kwaliteit van onze olijfolie, waarvan de kenmerken lage zuurgraad, goudgeel, lichte textuur, onderscheidende aroma en delicate smaak zijn. Door deze natuurlijke eigenschappen toe te voegen aan de menselijke factoren van ervaring en passie, is het resultaat een van de beste olijfoliën ter wereld.
Een rijke en nauwkeurige selectie van typische producten uit de Apulische gastronomie, verpakt om de smaak en de fantasie in de keuken te prikkelen. Het assortiment omvat paté, ingelegde groenten, augurken, olijven in pekel, extra vierge olijfolie, allemaal strikt geproduceerd met grondstoffen uit de Apulische regio en verpakt volgens traditionele technieken.
Turkije, Aydin

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play