Spanje, Úbeda-Jaén
...Deze olie heeft een intense geur van groene olijven en tonen van vers gesneden gras. In de mond behoudt het zijn Picual-essentie met een uitgebalanceerde smaak van gematigde bitterheid en pittigheid, en doet denken aan groene artisjok, groene amandel en tomatenplant. De kleur is een zeer intense en heldere groen.
Portfolio (9)
...Daarnaast moeten ze ook beschermd worden tegen verlies van aroma, smaak en geur. Met het gebruik van een koffieventiel kunnen vers gebrande koffies hun CO2-gas, dat in de verpakking ontstaat, afvoeren zonder in contact te komen met zuurstof en waterdamp. Kortom, door ventielen in de verpakkingen te gebruiken, zorgen we ervoor dat de versheid, het aroma, de smaak en de geur van de koffie behouden blijven zoals op de eerste dag.
Portfolio (2)
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Droge pasta gemaakt van semolina, olijven, feta kaas, tomaten, groene peper. • Premium kwaliteit en de fijnste smaak. • 100% natuurlijk - zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. • Rijk aan koolhydraten. We gebruiken durum tarwe semolina geteeld in de Peloponnesos in Griekenland, verse eieren van lokaal gecontroleerde boerderijen, en de overige ingrediënten van lokale boeren, gekneed en gedroogd in onze werkplaats. Alle mediterrane smaken in een hap pasta.
Portfolio (3)
Turkije, Maltepe Istanbul
...Wij streven naar uw gezondheid en de hoogste smaak! Ons bedrijf, een leider in de productie en verkoop van olijfolie in bulk, biedt onze klanten oliën gemaakt van de meest verse en hoogste kwaliteit olijven. Onze olijfolie, vol met perfecte aroma's en voedingswaarden, staat op het punt een basisartikel op uw tafel te worden. Zorgvuldig geselecteerde olijven worden verwerkt met moderne...
Portfolio (10)
Duitsland, Düsseldorf
... ultraviolette stralen en worden geoogst wanneer de olijven nog rijk zijn aan polyfenolen en een harmonische organoleptische smaak hebben. Verander uw gerechten in een smaakmeesterwerk. Wat u ook in de keuken kookt, de biologische extra vergine olijfolie van Der Kleine Prins verandert uw gerechten in een smaakmeesterwerk met een magische toets en vervult uw zintuigen met een gevoel van geluk.
Portfolio (2)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige, lichte extra vergine olijfolie met aroma's van rijpe olijven die doen denken aan gele appel of amandelvrucht. Heeft een zachte en delicate smaak, minder aanhoudend dan andere oliën. Ideaal voor elk gerecht; past bijzonder goed bij gerechten van gemiddelde structuur zoals: orecchiette met cime di rape, tuinbonen en witloof, wit vlees, gestoomde vis, salades, enzovoort...
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
... ideaal voor het maken van een heerlijke omelet. Een intensere smaak dan verse paddenstoelen maakt ze onmisbaar als ingrediënten voor taarten of pizzatoppings. Een soep van dergelijke paddenstoelen blijkt ongewoon aromatisch en smakelijk te zijn. Gebruik voor Gebruik in soepen, sauzen, marinades, vlees-, gevogelte- en wildgerechten. Smaak Kruidige paddenstoel Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 42 Vetten (g / 100g)… 9,5 Koolhydraten (g / 100g)… 1,0 Energiewaarde (kcal / 100g)… 260...
Portfolio (178)
Italië, Acicastello
...Hoogwaardige geselecteerde producten, traditioneel gekweekt zonder chemicaliën, op smaak gebracht met Siciliaanse extra vierge olijfolie. Wij kunnen ingelegde producten in olie aanbieden zoals: Pachino cherrytomaatjes, artisjokken, aubergines, zwarte olijven, artisjokkenpasta, zwarte olijvenpasta, paprika's,...
Portfolio (10)
Frankrijk, Ham
...Onze biologische olijfolie, doordrenkt met livèche, wordt verkregen uit een zorgvuldige selectie van biologische olijven die op hun rijpste punt zijn geoogst in onze zonnige boomgaarden. De olijven worden zorgvuldig koudgeperst, waardoor al hun smaak- en voedingsstoffen behouden blijven. Vervolgens infuseren we deze olijfolie met verse livèche bladeren, wat een unieke culinaire ervaring biedt...
Portfolio (127)
Turkije, Istanbul
...De Mill olijfolie is 100% extra vierge olijfolie met een unieke smaak, afkomstig van eeuwenoude olijfbomen uit de Egeïsche Regio. Olijven worden met de hand geplukt tijdens de vroege oogst en onmiddellijk naar koude persfaciliteiten vervoerd voor verwerking. Beschikbare verpakkingen: Glazen Fles: 250 ml, 500 ml, 1 L Pet Fles: 1 L, 2 L Blik: 5 L Bulk...
Portfolio (9)
Portugal, Matosinhos
... aroma's en de oorsprong uit Trás-os-Montes. Casa Valbom olijfolie wordt geproduceerd op de boerderij van de familie Carvalho Neto, gelegen in Valbom dos Figos. Uit de combinatie van de olijven verdeal, madural, cobrançosa en negrinha de freixo, ontstaat deze olijfolie met een milde smaak, lage zuurgraad en goede verteerbaarheid. Beschikbare Verpakking: 250ml (glazen fles) / 500ml (glazen fles) / 750ml (glazen fles) / 1L (glazen fles) / 5L (glazen fles) / 5L (plastic)...
Portfolio (1)
Spanje, Marbella
... impressionistische evocatie van vers fruit en groenten met duidelijke tonen van banaan en tomaat. Het verrast in de mond door zijn lichte bitterheid en de lange, pittige nasmaak is een goed voorbeeld van zijn hoge voedingswaarde. De lage vlakte van de Guadalquivir geeft deze Arbequina een unieke kracht en persoonlijkheid. Ideaal om de smaak van tomaat in gazpacho's en salmorejo's te versterken. Perfecte partner in salades en patisserie.
Portfolio (3)
Turkije, Gemlik / Bursa
...Kavlak Eerste Oogst Koudgeperste Olijfolie is een olijfolie met een aromatische smaak en een intense geur van groene olijven, verkregen uit de nanide olijven van de Edremit-regio, geproduceerd in de grootste stenen pers koudgeperste olijfolie fabriek van Turkije. Kavlak Eerste Oogst Koudgeperste Olijfolie wordt geproduceerd door het malen in stenen molens en de droge persmethode, en wordt zonder...
Portfolio (9)
Italië, Marciano Della Chiana
... een intense fruitige smaak en een evenwichtige bitterheid en pittigheid, wordt het aanbevolen om rauw te gebruiken voor het op smaak brengen van elk gerecht dat is bereid met hoogwaardige ingrediënten. Formaat: 500 ml. Ingrediënten: 100% Italiaanse extra vergine olijfolie. Olijvensoorten: Moraiolo, Arbequina Toscana. Extractiemethode: Koude extractie. Oogstperiode: 19 oktober. Oogstmethode: Voornamelijk mechanisch. Fruitigheid: Intens. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht en warmte.
Portfolio (10)
Spanje, Muro De Alcoy
... filteren Extractiemethode: Koude extractie Zuurheid: ≤ 0,8% Peroxide-index: ≤ 20 Voordelen: Hoog gehalte aan Vitamine E, Polyfenolen en oliezuur. Dit maakt het een van de gezondste AOVE ter wereld. Smaak: Groene bittere en licht pittige smaak, smaak van groene bladeren, vers gemaaid gras, groene banaan en artisjokken. Aroma: Heeft een aroma van groene olijven, groene appel, amandelen en artisjokken. Combinatie: Past perfect bij elk gerecht,...
Portfolio (8)
...Olijfolie met een geweldige smaak die een enorme balans van bittere en pittige smaken kan overbrengen. Deze variëteit kenmerkt zich door natuurlijke aroma's, aangezien het wordt geproduceerd met olijven die vrij zijn van pesticiden en chemicaliën, wat de consument een olijfolie biedt met een groot aantal polyfenolen die helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten en de cellen verrijken, waardoor de levensduur van onze consumenten wordt verlengd.
Portfolio (4)
...Gemarineerde ansjovis met groene olijven: Versterkt met een mengsel van olijfolie, azijn en zout. Een van de meest klassieke en geliefde zeevruchten, ansjovis wordt in gemarineerde vorm gepresenteerd en brengt zijn unieke smaak naar uw tafels.
Portfolio (5)
Italië, Maruggio
...Harmonische extra vergine De typische goudgele kleur wordt verkregen door het koude persen van de olijven, waarvan de variëteiten Oliarola en Cellina zijn. Het heeft een uitgebalanceerde smaak, onmiddellijk aangenaam met een vleugje amandelen. Het is een vrucht van gemiddelde intensiteit, met aangename geuren van de Middellandse Zee. Beschikbaar in flessen: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt...
Portfolio (8)
Turkije, Adana
...De olijven uit de Noord-Egeïsche regio Edremit en Ayvalık worden samen verwerkt om deze ongeëvenaarde smaak en fruitige geur te produceren.
Portfolio (10)
Griekenland, Taxiarxes Ileias
... de rijpheid van de vruchten. • geëxporteerd onder zeer strikte protocollen, binnen enkele uren na de oogst, waardoor hun versheid, unieke aroma en smaak, evenals hun waardevolle voedingsstoffen behouden blijven.
Portfolio (1)
Turkije, Yalova
... bewijs dat deze olijfolie geen toevoegingen bevat. • Dit speciale product uit onze serie Natuurlijke Koude Persing heeft een zachte en heerlijke smaak; het wordt verkregen uit rijpe olijven die in oktober en november worden geoogst van de meest geschikte olijfbomen voor extra vergine olijfolie in de Egeïsche regio, en verwerkt met de "Continue Systeemproductie" methode bij maximaal 26 °C.
Portfolio (6)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
...Onze "eklifimiz" onderscheidt zich door hoogwaardige 0,5% zuur olijfolie. De lage zuurgraad biedt een gezonde smaak voor uw gerechten, met superieure smaak en natuurlijkheid. De puurheid, premium kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde olijven maken ons product ideaal voor zowel individuele consumptie als commercieel gebruik. In de olijfolie-industrie bieden we een betrouwbare oplossing voor degenen die op zoek zijn naar gezonde en kwaliteitsproducten. De keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit, smaak en natuurlijkheid!
Bijpassende producten
EVOO (EXTRA VIRGIN OLIVE OIL)
EVOO (EXTRA VIRGIN OLIVE OIL)
Portfolio (1)
Italië, Moio Della Civitella
... geplukte olijven, koudgeperst om een olie van de hoogste kwaliteit te garanderen. Rijk aan antioxidanten, heeft onze olie een fruitige en licht pittige smaak, perfect om elk gerecht uit de mediterrane keuken te versterken. •Jam en conserven: Onze jam en conserven worden gemaakt met vers fruit uit Cilento, geplukt en verwerkt met volledige respect voor de traditie. Zonder kunstmatige conserveermiddelen...
Portfolio (16)
Italië, San Vito Dei Normanni
... andere groenten. Onze conserven zijn het resultaat van het gepassioneerde werk op het land, van de wijsheid van boerenhanden die u in een pot de smaak van heerlijke, altijd verse groenten kunnen teruggeven, verwerkt binnen 24 uur na de oogst. We hebben het voorrecht om belangrijke bedrijven in de sector te bedienen, en bieden hen alleen kwaliteitsproducten aan, waarvan u de oude recepten kunt herontdekken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We zijn gevestigd aan Viale Italia in San Vito dei Normanni (BR).
ANORIKAN DIS TICARET LTD is opgericht in Izmir (2010) en het bedrijf is actief in dezelfde stad en Istanbul, met een sterk lokaal leveranciersnetwerk. Sinds 2010 levert en exporteert ons bedrijf hoogwaardige voedselproducten uit binnenlandse bronnen. Wat ons uniek maakt, is dat elk item wordt geleverd volgens internationale handelsprocedures, regelgeving en methoden. We bieden een volledige lijn ...
Portfolio (8)
Griekenland, Serres
Wij verzorgen exclusief Griekse tafelolijven van alle variëteiten, vormen en verpakkingen. Drie generaties expertise in het sourcen, pekelen, verpakken en exporteren van olijven van premium kwaliteit met een onberispelijke smaak. Latrovalis kan uw nieuwe en betrouwbare olieleverancier worden, ongeacht wat uw behoeften op het gebied van olijfproducten zijn. Laat ons u helpen uw verkoop te verhogen...
... te voldoen. MİRLİYA heeft als doel olijfolie en olijven aan te bieden, waarvan de belangrijkste doelstelling gezondheid is in zijn essentie en waarvan het belang dag na dag toeneemt met het bewustzijn van gezonde voedselconsumptie, aan de smaak van de wereld onder de beste voorwaarden, om de voedselveiligheid te maximaliseren en om klanttevredenheid te waarborgen met een betere service op elk moment door innovaties in alle processen te volgen.
... 100% Portugees De smaak van de Douro binnen handbereik. We zijn gevestigd in het dorp Trevões, in São João da Pesqueira, omringd door wijngaarden, amandelboomgaarden en kastanjebossen: een van de mooiste landschappen van Portugal.
België, Wommelgem
... duidelijke tekort aan leveranciers die gespecialiseerd waren in de Mediterrane producten. De redenen hiervoor waren: -Dure arbeidskosten -Gebrek aan professioneel, goed opgeleid personeel -Tekort aan productiecapaciteit van de bakker -Permanente kwaliteit en service van de leveranciers. In 2002 besloten we deze kloof in de markt te vullen. Ons doel was om de smaak van Anatolië, de Balkan en het...
Portfolio (14)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play