Bulgarije, Plovdiv
...Tafel Steff ontworpen door studio Profoli - producten voor het leven, bedrijf Mebex Ltd. Gemaakt van massief beukenhout voor de basis en een polycarbonaat zitting in verschillende kleuren. Basisopties: natuurlijk, met een gebleekt effect, geschilderd in zwart, wit, grijs of groen. Zitting opties: wit, grafiet, transparant, gerookt. Steff eetkamerstoel H:78 x B:52 x D:48.5cm...
Portfolio (5)
...Pastrami, gegaard, stukgewicht ca. 2 kg, een gerookt en gekruid stuk vlees, sous-vide gegaard, meestal "rood" vlees (vaak de schouder van het rund, in de VS meestal rundvleesborst) dat in dunne plakjes als brood- of sandwichbeleg wordt gegeten Artikelnummer: 061447 Basis VPE: kg Warengroep: 05 - TK-Vlees / 100 - TK-Rund Gemiddelde voedingswaarde per: 100 g Nettogewicht: 1 kg Bruttogewicht: 1 kg Diepte/Breedte/Hoogte: 0/0/0 mm Houdbaarheid (dagen): 119...
Portfolio (9)
Duitsland, Obermoschel
... bedraagt na aankomst bij u ongeveer 2 weken. Evenzo wordt de gerijpte kaas 24 uur in eikenhout gerookt, waardoor hij zijn bijzondere aroma krijgt. Hij is omhuld met een waslaag om zijn aroma en smaak te behouden. In de koelkast is de kaas ongeveer 4 weken houdbaar. We raden een ademende opslag in de koelkast aan, verpakt u hem alstublieft niet in folie, maar het beste in een katoenen doek. Seizoensgebonden aanbod Voor Pasen en Kerst graag van tevoren bestellen.
Portfolio (10)
Duitsland, Mechelgrün
...Huisgeslachte biologische worst en huisgeslachte biologisch vlees van varkens en runderen van onze eigen boerderij. We slachten op vaste data. Biologisch Vleeswaren - Runderlende - Rosbief - Runderbraad - Varkensbraad - Goulash - Zuurvlees Kookvlees - Beenstukken - Kam - Lende - Kotelet - Schouderbraad - Eisbeen - Spek - Ribs - Vleesbotten - Wellvlees Biologische worst vers, gerookt en in...
Portfolio (2)
Nederland, Urk
... delicatesse en wordt gerookt met jaren ervaring en volgens een geheim recept van zout- en kruiden mengels. Ook wordt er door het combineren met diverse houtsoorten de smaak verfijnd, en de juiste kleur en de typische geur verkregen. Daarnaast roken wij niet machinaal maar ambachtelijk op authentieke wijze. Onze gerookte vis is dan ook een bijzondere gezonde lekkernij en het proberen meer dan waard! Wij verkopen uitsluitend vis die op een verantwoorde manier is gevangen of gekweekt.
Nederland, Raamsdonksveer
Kernactiviteiten Onze kernactiviteit is het op traditionele wijze, in ouderwetse rookhang, roken van paling, zalm en forellen.De ambachtelijke methode van roken is duidelijk het stokpaardje van de huidige bedrijfsleiding. Naast paling, zalm en forellen, levert W. Kok Spaarndam B.V. een breed assortiment met diepvriesvisspecialiteiten aan de vishandel, -groothandel en horecagroothandel. Tezamen met...
Nederland, Leeuwarden
Nederland, Krimpen Aan Den Ijssel
Nederland, Volendam
Een ervaren bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in het kweken, verwerken en roken van hun paling. De paling wordt op ambachtelijke wijze gerookt. Hierdoor krijgt de paling een authentieke smaak en geur. Daarnaast wordt er in de fileerderij volledig met de hand palingfilet gemaakt. Voor consumenten en bedrijven worden er veel verschillende soorten paling aangeboden.
Frankrijk, Wissous
...4) Marketingondersteuning: samenwerking om onze producten te promoten en hun zichtbaarheid te vergroten. Wij commercialiseren de volgende productlijnen: zoute/zoete kruidenierswaren, dranken, alcohol, delicatessen, verse/diepgevroren/cateringproducten, fruit en groenten, gerookt vlees en gevogelte, vis, vlees en worstjes, bloedworst, gezouten vlees, en nog veel meer. Onze klanten zijn professionals uit de handel, de horeca, de grootdistributie, de industrie en groothandels. Gevestigd in Wissous, Essonne, staat ons team klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze producten.
Portfolio (186)
Italië, Masselengo
... voldoen aan onze kernprincipes: kwaliteit, traceerbaarheid en duurzaamheid. Elk zorgvuldig geselecteerd product - van vers tot ingevroren, van rauw tot gekookt, van gemarineerd tot gerookt - voldoet aan onze strenge criteria om de chef een visproduct te garanderen dat altijd aan zijn verwachtingen voldoet. We luisteren naar jouw behoeften en helpen je het beste product te vinden dat een culinaire...
Nederland, Spaarndam West
Nederland, Bunschoten Spakenburg
Nederland, Broek Op Langedijk
België, Lovendegem
Dufina, industriële vleeswaren, ambachtelijke kwaliteit Dufina is een Belgisch vleeswarenbedrijf met een rijke traditie. Al sinds 1950 staan we bekend om onze gezouten, gekookte en gedroogde vleeswaren van ambachtelijke kwaliteit. Van gerookt buikspek en Cobourgham tot gekookte hammen of worsten. Flexibele productie op maat, met wereldwijde distributie Al onze vleeswaren zijn beschikbaar in groothandel- of consumentenverpakking. Onder eigen vlag of als private label. Dufina levert wereldwijd aan distributiecentra, grossiers, horecaketens, supermarkten en collega’s in de voedingsindustrie. ...
Duitsland, Berlin
Störkaviaar behoort tot de beste rogen ter wereld. Als importeur en inkoper van de Duitse en Franse gastronomie levert Royal Caviar al jaren aan internationale sterrenchefs en geselecteerde fijnproevers wereldwijd. Onze ervaring met kaviaar en ons strenge meertraps selectieproces zijn een garantie voor uw genot.
Portfolio (1)
Ierland, Killybegs
Albatross Seafoods werd meer dan 30 jaar geleden in 1988 opgericht door John Boyle, nadat hij een aantal jaren verse vis had gekocht van de boten in Killybegs en deze aan consumenten in Donegal verkocht. Hij zag de vraag naar kwaliteitsvis toenemen, en met de kennis en ervaring die hij had opgedaan in de zeevruchtenindustrie in Killybegs, richtte hij Albatross Seafoods op vanuit een kleine unit aa...
Spanje, Logroño-La Rioja
SINDS 1932 DE BESTE KABELJAUW UIT DE NOORDZEE. Door middel van een traditionele snijmethode creëren we specifieke stukken voor de bereiding van verschillende gerechten uit onze gastronomie. Op dezelfde manier stelt deze methode ons in staat om de stukken, snijtype, gewicht en grootte aan te passen aan de wensen en vereisten van de klanten.
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
Een productfamilie gemaakt in de puurste traditie van bergcharcuterie. Gemaakt van de beste stukken vlees, onze Grande Tradition-lijn is de essentie van het vakmanschap van Batistou. DE HAMMEN Onze hammen zijn uitsluitend afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Franse varkens en zijn geïnspireerd op de ronde snit die "Parma" wordt genoemd. Gematigd gezouten en met de hand ingewreven met droge zou...
Portfolio (2)
Slowakije, Kopčany
Wij produceren vlees en vleesproducten op basis van de wensen van de klant. http://www.hatalamaso.sk/produkty/ Wij leveren aan winkelketens, maar ook aan kleine verwerkers, zoals hotdogs. Een deel van de vleesproductie verkopen we van onze eigen veeteelt en varkens van de boerderij Budkovany. http://www.hatalamaso.sk/farma-budkovany/. In de veeteelt is het belangrijkste programma de fokkerij van v...
Frankrijk, Paris
PETROSSIAN is wereldwijd beroemd om zijn prestigieuze kaviaar. De online winkel Petrossian.fr stelt u in staat om kaviaar, zalm en een hele selectie van hoogwaardige delicatessen te bestellen. Naast de kaviaarselectie, een tiental variëteiten aangeboden in de beroemde blauwe blikken, heeft PETROSSIAN afgeleide producten ontwikkeld die zijn ontworpen voor aperitief en brunch. Voorbeelden: de mini-...
Portfolio (5)
Griekenland, Kavala
Met 20 jaar ervaring in de voedingssector en samenwerkingen met grote fabrieken in Griekenland en Europa, hebben we de mogelijkheid om een concurrerend bedrijf te zijn dat kwalitatieve producten aanbiedt tegen aantrekkelijke prijzen. Al deze factoren hebben ons de kans gegeven om zowel kleine als grote bedrijven in Griekenland te bevoorraden en de afgelopen jaren producten voornamelijk naar de Eur...
THUISGEDROGEN GEKRUIDE RUNDVLEES (BEEF JERKY) is gemaakt van mager rundvlees van 100% Sloveense oorsprong, waarvan al het vet is verwijderd, in reepjes is gesneden en vervolgens gedroogd, wat bederf voorkomt. Gewoonlijk omvat dit drogen het toevoegen van zout om de ontwikkeling van bacteriën op het vlees te voorkomen en specerijen voor een betere smaak, voordat het vocht wordt verwijderd. Het woor...
België, Alken
SCHEPERS is al driekwart eeuw een gerenommeerd producent van fijne vleeswaren, gespecialiseerd in gepekelde en gerookte charcuterie van de beste kwaliteit.  Onze absolute topper is de filet d'Anvers extra, runderrookvlees. Al onze producten zijn doorspekt met vakmanschap en passie. Oude ambachtelijke recepten worden hier gecombineerd met verse grondstoffen en de modernste productiemethodes en -mid...
België, Oosterzele
Brackenier LBC is al meer dan vijftig jaar een meester in ambachtelijke vleeswaren. Dankzij de traditionele productiemethodes en de bereidingen onder de strengste hygiënische en gecontroleerde omstandigheden, zijn onze vleeswaren van de beste kwaliteit.
Frankrijk, Vendin Le Vieil
De instellingen Simon-Dutriaux, gelegen nabij Lens in het Pas-de-Calais, zijn het resultaat van de fusie van twee bedrijven; Simon, opgericht in 1886 en oorspronkelijk gespecialiseerd in gemarineerde producten, en Dutriaux, opgericht in 1935, dat zich richtte op het roken van vis. We zijn in 2008 bij de Floridienne-groep gekomen. Deze Belgische groep is momenteel een marktleider op zowel Europees ...
Portfolio (1)
Spanje, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. is een Spaanse fabrikant van vleesproducten sinds 1976. Onze belangrijkste producten zijn: Spek, Worstjes, Gekookte ham, Chorizo Rosario, Patés. Wij zijn gespecialiseerd in de commerciële sector van HORECA (Hotel, Restaurant en Catering). Wij zijn gevestigd in Ripollet (7 km van Barcelona) in een fabriek van 3.000 m2 met state-of-the-art industriële apparatuur en productiemethoden.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play