Spanje, Fresno De La Vega (león)
...Kaas gemaakt in het zuiden van de provincie León van schapenmelk, verkrijgbaar in VEROUDE, GEREIFTE, SEMI-GEREIFTE en ZACHTE varianten. Verkrijgbaar in eenheden van 1 kg of 3 kg vacuüm verpakt. We bieden ook geitenkaas en een mix van schapen- en koemelk kaas aan.
Nederland, Lopik
Kasi Food is producent van kaas producten en plantaardige kaas op maat voor haar B2B afnemers. Zo maken we smeerkaas, plantaardige zachte en harde kaas, verse roomkaas, smeltkaas blokken, gepasteuriseerde kaas, natuurlijke zuivel flavours (EMD) en halffabrikaten voor snack- en vegetarische producten. We kunnen differentiëren op uiterlijk, smaak en textuur eigenschappen. Onze expertise ligt in het...
Frankrijk, Aboncourt-Gesincourt
... diversificatie voortgezet met metton voor de cancoillotte en de gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois dus ook producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt jaarlijks 35 miljoen liter melk tot zachte kaas en geperste gekookte kaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kazen. Haar vakmanschap stelt haar in staat om binnen...
Nederland, Alphen
DeJong Cheese produceert sinds 1995 verse en zachte kazen op basis van koe -en geitenmelk. Volgens traditioneel recept vervaardigen wij de lekkerste verse en zachte kazen in verschillende smaken en gewichten. We bieden een breed assortiment in Retail-concepten en Foodservice producten met verse roomkazen en geitenkaasrollen, verkruimelde kaas, heerlijke smeerbare kazen en geitenkazen. Daarnaast...
Italië, Ripalimosani
... canditeren van fruit, terwijl de LINEA TARTUFO de voorbereiding van dit kostbare ingrediënt vereenvoudigt met zijn lavatartufi. Tot slot omvat de LINEA LATTE specifieke installaties en machines voor de verwerking van melk en de productie van kaas, waardoor het productieproces efficiënt en van hoge kwaliteit is!
Portfolio (3)
Spanje, La Lastrilla
... met andere allergenen, dus er is geen kans op kruisbesmetting. Onze vegan kazen zijn verdeeld in 4 variëteiten: - Originele Kaas - heeft een heerlijke smaak van zachte, halfgerijpte kaas, het resultaat van het ambachtelijke productie- en rijpingsproces. - Rookkaas - ondergaat een natuurlijk rookproces met verschillende houtsoorten om een zeer kenmerkende smaak te geven. - Truffelkaas - zijn...
Italië, Giavera Del Montello
... van stracchino in een handige verpakking, en de laatste nieuwigheid: de verse smeerkaas, een smeerbare kaas met een unieke smaak. Het geheim van de smaak van de kazen van Nonno Nanni ligt in de zorgvuldige keuze van de melk, die van uitstekende kwaliteit en van zekere herkomst is, met respect voor de kenmerken van de melk tijdens de verwerking, en in de voortdurende technologische evolutie van de installaties die in de productie worden gebruikt. Nonno Nanni biedt ook zijn lekkernijen aan in de wereld van pasta, met Gnocchi, Gnocchi Ripieni, Chicche, Chicche Insaporite.
Duitsland, Friedberg
De Novo-Food Lebensmittel GmbH is actief in de verwerking en verkoop van kaas- en verse kaasproducten. Novo-Food produceert en biedt bijvoorbeeld: • Mozzarella in pekel • Zachte kaasplakken • Verse kaasproducten voor verdere verwerking • Verse kaascrèmes • Kaasplakken en -porties • Halal-kaas...
Frankrijk, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Kaasproducent. Het familiebedrijf Chavegrand verzamelt zijn melk van 135 lokale melkveehouders van koeien en 20 lokale melkveehouders van geiten. Het is gespecialiseerd in de productie van zachte kazen zoals camemberts, coulommiers en bries. We werken voornamelijk voor private labels en produceren meer dan 8000 ton kaas per jaar. We passen onze productie aan uw behoeften aan op het...
België, Halen
... dier dat zelfs in extreme omstandigheden overleefde. Al sinds de Oudheid was de geit het huisdier bij uitstek, er werd sinds toen reeds kaas gemaakt van geitenmelk. Dankzij de goede zorgen van onze geitenhouders en een goed uitgebalanceerd voederproces, ontvangt CAPRA dagelijks melk van topkwaliteit en slagen wij erin een kaas van hoogstaande kwaliteit te produceren met een zachte, smeuïge smaak.
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
België, Herve
De kaasfabriek Herve Société heeft ervoor gekozen om een brede expertise te ontwikkelen in de vervaardiging van kazen. Zachte kazen met gewassen of bloeiende korst, blauwe kazen of halfharde kazen, als we deze mogelijkheden combineren met verschillende formaten, texturen en maatwerk rijpingen, wordt een breed scala aan mogelijkheden aangeboden. Dankzij deze expertise in combinatie met een...
Spanje, Coreses-Zamora
Raadschapenmelk kaas. Zachte-semi-gerijpte-gerijpte-reserve-grote reserve kaas.
Griekenland, Eleftherio
... voedselveiligheid en al zijn producten zijn van uitstekende kwaliteit. We produceren het volledige assortiment zachte kazen: Feta, Geitenkaas, Lichte geiten- en schapenkaas 12%, Witte kaas (delicatesse), Anthotyros, Boter, Mizithra en vele anderen. Onze producten zijn beschikbaar op zowel de Griekse markt als op markten in het buitenland.
Portfolio (2)
België, Izegem
... in hesp...), Bereide groenten (Wie bereide gerechten zegt, denkt uiteraard aan bereide groenten), Rauwkost, Koude schotels, Italiaanse en Spaanse vleesdelicatessen, Kaas (Kaasplanken, raclette, harde, halfharde, zachte, blauwe, verse, geite- of light kazen). Maar ook sausen, oliën en specerijen, tapas en beleg, pasta, belegde broodjes en verrassingsbrood, dranken, koffie en suiker, brood, confituren en choco's, koekjes, suikervrije producten, zuivel en yoghurt, noten, vijgen, dadels, snoepgoed en ten slotte varia.
Spanje, La Coruña
Wij zijn fabrikanten van Tequeños (kaasstaafjes omhuld met een zachte en krokante tarwedeeg). Ze worden gefrituurd op 180º gedurende 4-5 minuten en zo hebben we een knapperige snack, tussendoortje of diner met gesmolten kaas van binnen. We maken ook Empanaditas, Arepas en Pan de Jamón, typische producten uit de Venezolaanse keuken. We leveren onze producten diepgevroren en ze verkopen erg goed in diepvrieswinkels, supermarkten en in de horeca.
België, Brugge
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
België, Sint-Andries
Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen,... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië...
België, Wervik
...Goesting in ... karaktervolle kaas van eigen bodem! GOESTING Goesting is volgens de Vlaming het mooiste woord van de Nederlandse taal en betekent 'zin hebben in'. Oorspronkelijk komt het van het Latijnse woord 'gustus', wat 'smaak' betekent. KARAKTERVOLLE KAAS In Flandrien-kaas herontdek je de Vlaamse, authentieke smaak van weleer. Je geniet van de intense en tegelijk zachte nasmaak. Je proeft...
Al jaren (we zijn al bij de vierde generatie) wordt in Ferruccia, een dorp tussen Agliana en Quarrata, in de prachtige provincie Pistoia, de beste melk met de hand verwerkt en omgevormd tot unieke kaas en een heerlijke, zachte en romige ricotta. Het geheim van Caseificio PRO - LAT is het werken met traditionele methoden die altijd deel uitmaken van de boerenwereld, waardoor hun product eenvoudig...
België, Nivelles
De groep Belest is gespecialiseerd in kazen en richt zich op professionals in de horeca (scholen, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, bedrijven, hotels, oliebedrijven, lucht- en spoorwegcatering, pretparken, cateraars,...). Ze bieden verschillende soorten kazen aan: smeltkazen, verse kazen, harde kazen en zachte kazen. En distribueert de volgende merken: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik et Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
Frankrijk, Cleron
Het zijn zijn zachte kazen zoals de Morbier AOC en zijn 12 variëteiten Raclette die de reputatie van kaasmakerij Jean Perrin maken. Daarnaast innoveert het bedrijf met de presentatie van een compleet assortiment zachte kazen en aromatische verse kazen Val de Loué, afkomstig uit de natuurlijke vlasindustrie en bijzonder rijk aan omega 3. Nieuwigheden: Fondue Grill, Ecorce Grill: twee zachte kazen...
Spanje, Daimiel
Ambachtelijke kaasmakerij gelegen op 15 km van Daimiel (Ciudad Real). De kazen van Zacatena zijn zeer gewaardeerd door allerlei mensen, met bijzonder succes zowel in de horeca als bij het gezinsverbruik, van kinderen tot volwassenen. We hebben gerijpte, halfgerijpte en zachte schapenkaas.
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
Verenigd Koninkrijk, Leighton Buzzard
... biologische melk - Gezoete gecondenseerde melk om te voldoen aan de vraag naar een kwaliteitsproduct in zak-in-doos verpakking - Yoghurt voor gebruik in fruitsmoothies Productassortiment: - Boter - Kaas - Room - Gefermenteerde producten - Vla - Geëvaporeerde melk - Biologisch - Poeders - Zachte kazen - Gezoete gecondenseerde melk...
Duitsland, Gronau (westfalen)
... tot een groot bedrijf. Sinds 2010 maakt Tok Food deel uit van het Deense bedrijf Nordex Food A/S. Nordex Food A/S produceert typische Turkse zachte kaas en andere zuivelproducten. Na jaren van nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven was het een logische beslissing voor ons om te fuseren. Nordex Food A/S produceert in Denemarken, Oostenrijk en Roemenië. Het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 350...
Frankrijk, Saint-Malo
... dienstenassortiment: Zachte boter, halfzoute boter, gezouten boter, boter met gerookte zouten, boter met zeewier, boter met Yuzu, boter met Espelette-peper. Kom de knowhow ontdekken van het bewerken van de Bordier-boter van de klomp tot de plak met buxushouten spatels. Duik in de selectie van 230 kazen die in onze kelders zijn gerijpt (ook beschikbaar op een cocktailplateau). De zuivelwinkel, de romige...
Productie en directe verkoop van geselecteerde Wolfsberger en Lavanttaler harde en zachte kaasvariëteiten, kwark, verse kaas, evenals huisgebakken volkoren- en boerenbroodspecialiteiten.
Duitsland, Frankenau
Productie en distributie van verse kaas, zachte kaas en halfharde kaas, evenals geitenvlees, worst en ham.
Spanje, Granada
... de oude kaasmeesters, waarbij we de traditie respecteren en met zorg alle fasen van het leven van onze kazen verzorgen, van de productie tot het moment dat ze op de tafel van onze klanten komen. Schapen-, geiten- en koemelk kazen, verse, zachte, gerijpte kazen, ricotta. We hebben de kaas die past bij uw tafel, bij uw bedrijf.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play