Frankrijk, Rouen
...Gemaakt van massief hout dat ons milieu respecteert. Het is licht en schokbestendig. Geniet van uw voorgerechten en gerechten in deze prachtige kommen. Enkele onderhoudstips 1. Alleen met de hand wassen met zeep en warm water. 2. Droog de houten keukengerei met een handdoek, in plaats van ze aan de lucht te laten drogen. 3. Om de warme, gepolijste uitstraling te herstellen en het hout in goede...
Portfolio (160)
Tunesië, Hammam Sousse
... heerlijke aanvulling op maaltijden of voorgerechten. - Voeg toe aan pasta, rijst of couscous - Voeg toe aan vullingen en dressings voor het bakken. - Roer door tonijn-, kip- en krabsalades. - Rangschik bovenop pizza's en flatbreads voor het bakken, of voeg toe aan - Vouw in hummus en serveer met verse groenten. - Roer door cottage cheese en lepel over gebakken aardappelen. - Voeg toe aan tomatensaus...
Portfolio (43)
België, Arlon
...Hier is weer een andere concretisering van onze kennis van de wereld van paddenstoelen. Gevulde paddenstoelen hebben meteen de liefhebbers van goede natuurlijke bereidingen weten te verleiden. We hebben ze direct in verschillende variëteiten aangeboden om u een scala aan originele, smakelijke en snel bereide hapjes of voorgerechten te presenteren.
Portfolio (49)
Frankrijk, Auxerre
... de mer (homard rôti sauce aux agrumes, homard à la Maltaise servi froid), fromages (roquefort), desserts (salade de fruits exotiques, glace châtaignes, tarte feuilletés aux pêches jaunes)":"voorgerechten (foie gras), vlees (geroosterde kip met gekonfijte citroenen, kalfszwezerik met morieljes), vis & zeevruchten (geroosterde kreeft met citrus saus, koude kreeft à la Maltaise), kazen (roquefort...
Portfolio (190)
Oekraïne, Kharkiv
... UNIVERSELE MIX. Ideaal voor voorgerechten, vleesgerechten, salades, gebakken of verse groenten, bijgerechten, eieren, enz. ▪ BRON VAN BELANGRIJKE MICRONUTRIËNTEN. Zeezout bevat meer dan 15 vitamines en micro-elementen die belangrijk zijn voor de menselijke gezondheid. ▪ DOORZICHTIGE VERPAKKING. Je kunt het zeezout met natuurlijke kruiden binnenin de verpakking zien.
Portfolio (10)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Noci
... gebracht met extra vierge olijfolie of vergezeld van salade, cherrytomaatjes, brood of delicate gerechten zoals gerookte zalm, of gebruikt kan worden om pizza's of gourmet voorgerechten te vullen. Ook uitstekend in combinatie met een goed glas wijn.
Portfolio (10)
Italië, Brusaporto
Ambachtelijke pastafabriek sinds 1970. Pastificio Davena produceert verse gevulde pasta met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met respect voor de traditie en geavanceerde productieprocessen. Pastificio Davena is de keuze voor wie een betrouwbare partner wil, een leverancier die in staat is om een nauwkeurige service te bieden en te voldoen aan de verschillende en complexe behoeften. P...
Portfolio (10)
Italië, Travagliato
...Deze innovatieve oplossing maakt het mogelijk om de specerij fijn te raspen, grof te malen of in dunne krullen te gebruiken, onder de ongelovige blikken van uw belangrijkste gasten, direct op de borden aan het einde van de bereiding, of het nu gaat om voorgerechten, hoofdgerechten of desserts: waar het tot nu toe moeilijk was om pure stigma's te gebruiken en dus onmogelijk om de intense smaak van...
Bijpassende producten
Saffraanstaaf® Matteo Bertoli
Saffraanstaaf® Matteo Bertoli
Andere Producten
Pure Saffraan - 1 Gram
Pure Saffraan - 1 Gram
Portfolio (2)
Frankrijk, Passavant La Rochere
...Kleine, vertrouwde kubussen met hun eenvoudige en strakke lijnen, ze stralen een moderne grafische stijl uit. Café gourmand, tussendoortje, aperitief, kleine voorgerechten, kleine bijgerechten, amuses of glaasjes, de KUBE-collectie is gewijd aan de kleine geneugten van de smaakpapillen, of ze nu zoet of hartig zijn. Producthoogte: 68 mm Inhoud: 10 cl Gewicht van de set: 1,20 kg Kleur: Transparant...
Portfolio (174)
...Ingrediënten: zomertruffel (Tuber aestivum Vitt.), olijfolie, zout, aroma. Advies: ideaal voor voorgerechten, carpaccio, gekookte of gebraden witte vleesgerechten en kan zelfs enkele desserts begeleiden. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
Frankrijk, La Fouillade
...De varkenskoppaté van de Ferme de la Rousse is perfect voor uw voorgerechten en aperitieven. Het is een specialiteit uit de varkenskeuken. De kop wordt gekookt in een court bouillon waaraan we biologische witte wijn toevoegen om een zeer aangename geur te geven.
Portfolio (11)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Rijping op fijne droesem met bâtonnage - Overhevelen - Filtratie arm aan kiemen bij het bottelen. Notes de dégustation : Expressief, witte vruchten, groene appel en citrusnoten. Een frisse aanzet, de mond is van een mooie omvang met rijpe fruittonen. Accords : In perfecte harmonie tijdens uw aperitieven, het past ook bij zeevruchten, koude voorgerechten en gerechten met lange kooktijden zoals...
Portfolio (43)
Frankrijk, Rungis Cedex
...Een assortiment ontworpen om uw voorbereidingstijden te optimaliseren! Van rauwe of halfgare foie gras, zorgvuldig geselecteerde zeevruchten en gekookte vleeswaren tot cateringproducten, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts die klaar zijn om te serveren, onze selectie biedt u een breed scala aan mogelijkheden.
Portfolio (10)
Italië, Orsogna
...Artisjokkensaus met Extra Vergine Olijfolie. Gebruik van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Een zeer veelzijdig product, het kan worden gebruikt om pastagerechten op smaak te brengen, witte vlees te begeleiden of smakelijke voorgerechten te creëren.
Portfolio (9)
Frankrijk, Soing-En-Sologne
...Ideale metgezel voor gezellige momenten met vrienden, vanaf het aperitief. Het kan ook uw voorgerechten en visgerechten begeleiden. Domein: DOMAINE DE L'EPINAY Appellatie: IGP VAL DE LOIRE Regio: VAL DE LOIRE Kleur: Wit Druivensoorten: 100% Sauvignon Gris Teeltwijze: Biologisch Inhoud: 75cl Gewicht: 1 kg Karakter: Droog Oogstjaar: 2020...
Portfolio (100)
Frankrijk, Roubia
... citroenaroma's, genereuze grapefruitaroma's. Mond Complex, genereus, soepel, citroennoten, grapefruitnoten, perziknoten, fijne tannines, gesmolten tannines, soepel, mineraal, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, goede persistentie. Gerechten & wijn combinaties Koude voorgerechten, Mediterraanse keuken, Kruidige gerechten, Sushi, Fruitige desserts Kleur: Rosé Druivenras: Cinsault, Grenache Alcohol: 12,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Spanje, Murcia
...Marcona-amandelen met zwarte truffel zijn een gourmet-snack, gemaakt van amandelen van premium kwaliteit, extra vierge olijfolie en gedroogde zomertruffel. Ze zijn ideaal om de meest verfijnde voorgerechten te begeleiden. Gewicht: 0,050 gr...
Portfolio (178)
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Enkele Specerijen Smaak en Aroma: rokerig, warm en zoet-bitter met houtachtige en frisse tonen. Bijna scherp met een subtiele tinteling. Herinnert visueel aan kleine bramen of donkere moerbeien. Toepassing: Goed bij verfijnde voorgerechten, zoals sashimi of tartaar van rauwe tonijn of zalm. Gerookte zalm en gerookte paling. Tartaar van ree rug of rundvlees. Bij gegrild vlees. Vers...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
...In het Oosten wordt een maaltijd zonder zira als inferieur beschouwd, aangezien komijn het gemakkelijker maakt om zware voeding te verteren en vertrouwde gerechten, en vooral pilaf, lekkerder maakt. Ingrediënten Zira (Komijnzaad) Gebruik voor Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, tweede lunchgerechten. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 44,0 Vetten (g / 100g)… 22,0 Koolhydraten (g / 100g)… 18,0 Energiewaarde (kcal / 100g)… 375...
Portfolio (178)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
... (brem, wijnbloem) en citrusvruchten (grapefruit). Levendige, harmonieuze mond vol frisheid. COMBINATIE GERECHT/WIJN : Voorgerechten, zeevruchten, vissen. DIENSTTEMPERATUUR : 8°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Een veilige keuze! Perfect om je voorgerechten te begeleiden of als aperitief.
Portfolio (187)
Italië, S.spirito Di Bari
...1. CREMA VAN RAPE EN AMANDELS Delicate crème van rapen en amandelen, ideaal voor uw voorgerechten of om op een sneetje brood te smeren! 2. CREMA VAN RAPE EN BOON Delicate crème van rapen en bonen, ideaal voor uw voorgerechten of om op een sneetje brood te smeren! CREMA VAN RAPE Delicate crème van rapen, ideaal voor uw voorgerechten. CREMA VAN RAPE EN PEPER Een beetje pittig, deze crème van rapen en peper.
Portfolio (7)
Frankrijk, Passa
...100% Carignan Deze wijn van Carignan komt van honderdjarige wijnstokken, geoogst op optimale rijpheid, afkomstig uit klei-zandachtige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou. Neus met peperachtige aroma's. Lang in de mond, rond en in balans. Te genieten bij warme voorgerechten, rood vlees, stoofschotels en kaasplankjes. Certificering: biologisch...
Portfolio (14)
Frankrijk, Saint-Loubes
...Het kan vers worden genoten met voorgerechten in het algemeen, zoals Valentons, maar ook als aperitief of tijdens een barbecue.
Portfolio (21)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
Agripantel "Wij zijn een lokale onderneming die zich richt op de gastronomische specialiteiten van het gebied. We hebben 200 recepten ontwikkeld met grondstoffen, deels afkomstig van sociale initiatieven die zich inzetten voor kansarme mensen in de regio. Momenteel is een deel van de productie van tomatenverwerking korteketen en komt het van de velden bewerkt door de sociale coöperatie Rossa Sera.
Portfolio (7)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), zonnebloemolie, groene olijven, witte truffel 1% (Tuber magnatum Pico), zout, aroma, ascorbinezuur: E300. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als smaakmaker voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Italië, Mirabella Imbaccari
... Sicilië. Ideaal om levendigheid te geven aan voorgerechten en hoofdgerechten. De ambachtelijke verwerking is wat het mogelijk maakt om de organoleptische en heilzame eigenschappen intact te houden die deze specerij uniek maken en heel anders dan die welke industrieel worden geproduceerd. Bovendien minimaliseren de mechanische bewerkingen de impact op de bodemstructuur en de natuurlijke voeding.
Oostenrijk, Vienna
...Truffelschijfjes in extra vierge olijfolie, truffelcarpaccio, tuber aestivum. Geschikt voor voorgerechten, eerste en tweede gangen. Bewaarmethode: In de koelkast bewaren tot 7 dagen na opening.
Portfolio (8)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play