Duitsland, Hamburg
...Categorie: Enkele Specerijen Banasura Peper is een Spätlese-peper. De peperplant zelf is een kruising van de variëteiten Karimunda en Panniyur, die als bijzonder hoogwaardig worden beschouwd. De peperbessen zijn ongewoon groot en veel aromatischer dan andere pepervariëteiten. Toepassing: Ideaal voor vleesgerechten of vers gemalen op steaks. Ingrediënten: Banasura Hoogland Peper Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 37 g in blikken doos...
Portfolio (24)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige extra vierge olijfolie met een hint van verse groene amandel. Complexe en verfijnde smaak met plantaardige tonen van artisjok, sla en amandel. Het heeft een goed gebalanceerde en harmonieuze pittige nasmaak. Geschikt voor vleesgerechten, peulvruchtensoepen, gegrilde bruschetta besprenkeld met zout, tomaten, knoflook en rucola.
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
... Gebruik voor de bereiding van soepen, sauzen, salades, marinades, vleesgerechten en anderen. Voedingswaarde per 100 gr. Koolhydraten (g / 100g)… 11 Vetten (g / 100g)… 3,0 Eiwitten (g / 100g)… 46 Energie waarde (kcal / 100g)… 250...
Portfolio (178)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
... Brissac. PROEFNOTITIES: Intense rode kleur. Mooie aromatische expressie van rode en zwarte vruchten. Voluptueuze en complexe mond met een combinatie van cassis, viooltjes en houtachtige tonen. COMBINATIE GERECHT/WIJN: Charcuterie, smaakvolle vleesgerechten, wild, sauzen en kazen. DIENSTTEMPERATUUR: 17°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
L'Oleificio San Giovanni Battista is een coöperatie opgericht in 1969 en telt vandaag de dag 139 olijventelers, die de enige leveranciers zijn van de gemalen olijven. Deze olijven worden uitsluitend geproduceerd in het agro van Colletorto, een dorp in Molise dat zich in een middelhoge heuvelachtige geografische positie bevindt, bijzonder geschikt voor olijventeelt. Vanuit de top van de Torre Ang...
Portfolio (6)
Frankrijk, Levallois Perret
... te brengen. De kaneel kan uw groenten-, vis- of witte vleesgerechten een extra kick geven. *De kaneel in zoete gerechten: Deze specerij past bijzonder goed bij wintervruchten zoals appel, peer, kastanje of sinaasappel. We vinden in zoete recepten de onmiskenbare appeltaart met kaneel of zelfgemaakte compotes met kaneelsmaak. De voordelen van Kaneelstokjes: Kaneel heeft voornamelijk antioxidante, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.
Portfolio (28)
Italië, Firenze
...De Delizia al Tartufo Bianco Pregiato en porcini is een van de meest verfijnde en exclusieve producten. Ideaal voor aperitieven en hoogwaardige vleesgerechten, gaat het goed samen met uitstekende witte wijnen. Gewild in veel keukens van het hoogste niveau. Verfijnd en in balans, rechtstreeks van de beste chefs ter wereld.
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
... bakbanaan zijn talrijk. De Musa paradisiaca is in feite een vrucht die als groente wordt gegeten, omdat de smaak meer lijkt op die van een zoete aardappel dan op die van een banaan. Je kunt het koken, frituren of in de pan bakken. Het is ook mogelijk om de schil te laten zitten en het in de oven te bakken. De bakbanaan wordt vooral gebruikt als bijgerecht bij vleesgerechten, kip, vis, maar ook bij curry's, pittige sauzen en kokosmelk...
Portfolio (9)
...KRITHARAKI middel – ook wel rijstnoedels genoemd, zijn Griekse pasta in de vorm van rijst en een populaire Griekse bijgerecht in plaats van rijst of frietjes bij vleesgerechten in tomatensaus, gyros, bifteki of souvlaki, ovenschotels en gerechten uit de oven. Ook als soepvulling bij bijvoorbeeld kippensoep, tomatensoep of stoofschotels zijn ze een populaire en heerlijke aanvulling. 500 g...
Italië, Dorgali
... complexiteit en de elegante en aanhoudende afdronk. Het is een wijn die uitstekend past bij de meest exclusieve en verfijnde feesten. Perfect om te combineren met krachtige en smakelijke kazen of belangrijke vleesgerechten.
Portfolio (5)
Duitsland, München
... kunt het puur genieten, in sappen, milkshakes of als bijgerecht bij vleesgerechten. Ook taarten en desserts lukken gegarandeerd met dit zoete vruchtje. Rijpe en lekkere fruit online bestellen – Exotische vruchten kopen. Hier gaat het naar het overzicht in onze online winkel voor fruit en groenten kopen.
Portfolio (10)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit 100% Primitivo-druiven. Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rode wijnproductie met temperatuurregeling van het fermentatieproces. Het kenmerkt zich door de zachtheid van zijn tannines en de smaak- en geurpersistentie. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten zoals aardbeien, frambozen en bramen, ook in de vorm van gelei. Ideaal bij gerijpte kazen zoals Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta met Bolognese-saus, en witte vleesgerechten à la cacciatora.
Portfolio (5)
Spanje, Santiago De Compostela
... melkachtige insinuaties. Smaakvol, sterk, uitgebreide en persistente tannines. Deze 0.0% rode wijn is een geweldige aanvulling op vleesgerechten en donkere vis. Proefnotities: - Visuele fase: volwassen kersen kleur met intense licht. - In de neus: verrassende aanwezigheid van fruit, gevolgd door lichte houtnoten. - In de mond: mooie fluiditeit met fruitige noten en balsamische afdronk. - Past...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Biologische Oude Rode Wijnazijn* - 0,2 % Natuurlijke Sjalot Aroma * product afkomstig uit de Biologische Landbouw Deze azijn is geschikt voor uw rode vleesgerechten en om te deglaceren (eend, magret). Sprenkel voorzichtig over uw oesters om hun smaak te versterken. Het is verkrijgbaar in een fles van 25 cl. Dit product is ook beschikbaar in cubi's van 3-5-10 liter en een vat van 220 liter. Zonder conserveermiddelen of allergenen. Niet gepasteuriseerd.
Portfolio (132)
Spanje, Vigo, Pontevedra, Galicia
... om uit te blinken in het bereiden van sappige vleesgerechten, perfect geroosterde groenten en smaken die je gasten zullen verrassen. Van Michelin-sterrenrestaurants tot hoogwaardige architectonische projecten, vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze barbecues om je culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen.
Portfolio (5)
... scharrelvarkensvlees (Le porc Fermier) betrekken wij rechtstreeks uit de Belgische Ardennen, deze varkens hebben daar een geweldig leven. Dit geld natuurlijk voor al ons scharrelvlees Kalf, Lam, Kip en kalkoen. Veel producten maken we in eigen slagerij zoals, soepen, verschillende vleeswaren en een groot assortiment kant en klaar maaltijden (stamppotten, gratins en heerlijke vleesgerechten). Maak kennis met ons en breng een bezoek aan onze winkel, ons team heet u van harte welkom.
Nederland, Sprundel
Lekker Thuis levert diepvriesmaaltijden rechtstreeks bij klanten aan huis of op het bedrijf. De maaltijden van Lekker Thuis zijn lekker en gezond. Door uitsluitend gebruik te maken van verse ingrediënten van de beste kwaliteit.
Turkije, Kayseri
... fornuisproductie, bij aan de barbecue- en vleesgerechtentraditie van Turkije, waardoor het genot van dineren in de tuin met moderne kooktechnieken extreem eenvoudig en handig wordt. Het doel is om het genot te maximaliseren met schoon gebruik. "Bijdragen aan de wereldtraditie van barbecue en vleesgerechten, het doel is om het genot van dineren in de tuin met moderne kooktechnieken en extreem eenvoudig en schoon gebruik te maximaliseren." Aarzel niet om 24/7 contact met ons op te nemen. U kunt onze contactgegevens hieronder vinden. 0090 542 134 3855 (WHATSAPP IS BESCHIKBAAR)...
Portfolio (9)
België, Nassogne
Magerotte is een familiebedrijf dat dagelijks meer dan honderd vleesgerechten, vleeswaren en gedroogde producten aanbiedt in hun winkel. De voortdurende zoektocht naar uitmuntendheid, de zorgvuldige aandacht voor het behoud van de waardevolle ambachten van vroeger, de toewijding aan de Ardenner streekproducten, openheid van geest en anticonformisme vormen de bedrijfsfilosofie die deze oude traditionele zaak altijd heeft gedreven.
La Table de Georges verwelkomt u in een gezellige omgeving. Een restaurant zonder poespas dat Belgische, Franse, Griekse en seizoensgebonden gerechten serveert, aarzel niet om ons te komen bezoeken! Kom ook proeven van onze grillades, fondues en andere vleesgerechten.
Frankrijk, St Medard D Eyrans
Opgericht in 1948 in Nérac, in de Lot-et-Garonne, heeft het bedrijf LOU GASCOUN zijn reputatie bijna 50 jaar lang opgebouwd rond één enkel product: de beroemde gele doos met varkensleverpastei, afkomstig uit een familierecept. Al onze producten worden ambachtelijk vervaardigd en zijn gebaseerd op traditionele recepten uit het Zuidwesten, samengesteld uit vers geselecteerde ingrediënten en bereid z...
Als het iets hartiger mag zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk kunnen we ook aan elke andere speciale wens voldoen. Uiteraard hebben we bij al onze vleesgerechten de bijpassende, huisgemaakte bijgerechten in verschillende combinaties voor u in de aanbieding. Flexibiliteit en een uitgebreide advies over onze producten en de benodigde hoeveelheden, afhankelijk van het aantal...
België, Blankenberge
Ons familiaal Hotel - Restaurant is ontstaan in 1972 en is centraal gelegen aan 100m van het strand en aan 50m van de marktplaats, die ook als parking kan dienen voor ongeveer 400 voertuigen. Het restaurant, binnen of bij mooi weer op het terras, stelt U een grote keuze voor van vis en vleesgerechten met als specialiteiten mosselen, paling en reuze pladijs. Het restaurant heeft rustdag op woensdag behalve op feestdagen. Verzorgde keuken en een fijne bediening in een hartelijke sfeer.
...Pauls Bistro in Hamburg is een klein restaurant en wijnlokaal. Er zijn twee menu's. Op de dagkaart staan verschillende soepen, pasta-gerechten, salades en kaas uit de vitrine. Op de avondkaart staan daarnaast vleesgerechten en visgerechten. Van de kaasafdeling in Pauls Bistro Hamburg is er een verscheidenheid aan kazen uit Schleswig-Holstein en het Schaalsee in Mecklenburg-Vorpommern, evenals uit...
Frankrijk, Le Mans
... aan de regelgeving door gebruik te maken van zijn industriële expertise. Deze knowhow stelt AKIOLIS in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden en vooral om de beste valorisaties te vinden voor alle ingezamelde organische afvalstoffen. Dit afval wordt gegenereerd door verschillende frituren, het snijden van vlees en andere vleesgerechten, retourverkoop, enzovoort: - HAU (gebruikte voedingsolie) en vetten van braadpannen - co-producten van vlees of van dierlijke oorsprong - enzovoort...
Turkije, Istanbul
...Gürkan Kasap Butcher. In zijn eerste boek, "Gürkan Şef’in Ünlü Tarifleri", deelde hij de geheimen van het bereiden van heerlijke en praktische vleesgerechten. In 2021 bracht hij het vervolgboek "Gürkan Şef’in Ünlü Burgerleri" uit. Hij is trots op wat een Turks merk kan bereiken op deze weg, die hij is ingeslagen vanuit zijn passie voor zijn werk en de droom om nieuwe concepten te creëren.
België, Sankt Vith
... voornamelijk regionale producten zoals bijvoorbeeld forel, Ardenner ham, enz. Liefhebbers van vis- en vleesgerechten zullen hier zeker aan hun trekken komen. Passende wijnen zullen uw maaltijden aanvullen. Seizoensgebonden gerechten staan regelmatig op onze kaart. Onze ruimtes zijn ideaal voor uw kleine of grote familiefeesten. Het restaurant biedt plaats aan ongeveer 150 personen. Als u een speciaal menu wilt voor uw zeer privéfeest, adviseren wij u graag op alle mogelijke manieren.
Italië, Fiorenzuola Di Focara
In het hart van het Natuurpark Monte San Bartolo, in de plaats Fiorenzuola di Focara, beheerd door de jarenlange ervaring van Anna en Mario, is Restaurant La Rupe de ideale plek om je te laten verwennen door culinaire geneugten. Sinds 1960 bereiden Anna en Mario heerlijke vis- en vleesgerechten voor lokale klanten en bezoekers uit alle hoeken, in een rustige en romantische omgeving. Gelegen in...
Duitsland, Bad Camberg-Erbach
... kunnen voor verschillende gerechten en dranken worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld: - Cappuccino - Cocktails - Crèmes - IJs - IJs-koffie - Warme chocolademelk - Visgerechten - Vleesgerechten - Koffie - Fruitgebak - Roomraap - Sauzen - Nagerechten - Soep - Taart...
Spanje, Cassà De La Selva-Girona
Specialisten in eendbereidingen. Eendenfoie gras. Delicatessenproducten. Charcuterie en gekookte gerechten. Vlees, schouder en gekookte vleeswaren. Gevogelte en patés. Eend-specialiteiten. Geroosterd vlees.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play