Oostenrijk, Wien
... Oostenrijk die het Gouden Austria-kwaliteitslabel draagt. Hij past bij elk soort gegrild en gebraden vlees, evenals bij worst, leverkaas, gehakt, enzovoort. Hiermee worden mayonaises verfijnd of remoulades bereid. Beleg, sauzen zoals ei-, kwarkbeleg of tartaarsaus krijgen met hem een bijzondere verfijning. Hij is bijzonder geschikt voor het koken. Runderrolletjes en runder schnitzels met Ramsa Engelse Special Mosterd slagen uitstekend. Vermelding: Vegan...
Portfolio (8)
Verenigd Koninkrijk, Widdington
...Wij kunnen u bevroren gepaneerde visbites en viskoekjes aanbieden: kabeljauw, zalm, scampi en schelvisbites. Ze kunnen diep- of ondiep gefrituurd of gegrild worden. De minimale bestelhoeveelheid is 1,2 ton. Gemengde pallets zijn beschikbaar. Topkwaliteit producten gemaakt in het VK.
Portfolio (6)
Frankrijk, Renaison
...De Ethiopische kruidenmix waar iedereen het over heeft! Ethiopische curry, traditioneel gebruikt in stoofschotels of langzaam gekookte gerechten, op gegrild vlees, in soepen, sauzen en zelfs in brood... de lijst is eindeloos!
Portfolio (56)
...Strooi het delicate, milde zout eenvoudig over salades, gegrilde groenten of gegrild vlees. Ingrediënten: Zeezout, paprika, chili Artikelnummer: 1804004khe1000 Ingrediënten: Zeezout, paprika, chili Hoeveelheid / Inhoud: 1 kg...
Portfolio (6)
Frankrijk, Le Plessis Robinson
...Het oog en de ervaren hand van de slagers van Grand Caractère onthullen de aroma's en bevestigen de malsheid van dit wereldwijd beroemde Amerikaanse vlees. Het intense vetmarmering maakt het zeer gemakkelijk om te bereiden. Gegrild, gebakken of geroosterd, afhankelijk van de stukken. Je zult het geweldig vinden om het boven een open vuur te bereiden voor een authentieke ervaring die al zijn...
Portfolio (9)
Italië, Nave
...Voorgestelde combinaties: Ideaal voor salades, zowel gekookte als rauwe groenten, gegrild wit vlees, gekookte vis, omeletten, pinzimonio, marinades,… Inhoud: 250 ml Code: 03271 Categorie: Azijn Land: Italië Regio: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Opgericht in 1955, is PSAPLAST een middelgroot bedrijf in Portugal en is het een van de belangrijkste Portugese fabrikanten van multifunctionele en veelzijdige plastic verpakkingen en plastic dozen voor efficiënte opslag. - OPLOSSINGEN VOOR MATERIALENHANDLING, LOGISTIEK, VERSCHUIVING EN OPSLAG MET VERSCHILLENDE CAPACITEITEN - OPLOSSINGEN VOOR DE VOEDSEL- EN NIET-VOEDSEL MARKT - OPLOSSINGEN VOOR S...
Portfolio (253)
Frankrijk, Guérande
...Breng vuur in uw borden en wek uw smaakpapillen met deze heerlijke mix van zout en specerijen, speciaal ontworpen voor grillen en barbecues. Versterk de smaak van uw grillgerechten met het Zout Grijs Chili Barbecue. Deze uitgebalanceerde mix van cayennepeper, paprika, tomaten, oregano en komijn zal de krachtige smaak van gegrild rood vlees accentueren en uw witte vlees en vis een Mexicaanse touch geven. Traditioneel gebruikt voor: - Als strooizout: barbecues, roasts, gegrilde kip. SKU:SGCBBQ250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Paris
... het al zijn sporenelementen en mineralen. De milde rokerigheid, 140 uur koud gerookt in beukenhoutrook, geeft het zijn diepe smaak. 100% zeezout gerookt met beukenhout. Natuurlijke koude rokerij zonder aroma of kunstmatige kleurstoffen. Niet-gejodeerd, niet-fluoride. Goddelijke finishing touch op gegrild vlees of vis.
Portfolio (21)
Frankrijk, Mietesheim
...Delicaat, zacht en subtiel gearomatiseerd, deze mosterd is ideaal voor verfijnde vinaigrettes of mayonaise en als bijgerecht bij wit vlees of koude gevogelte. Bijzonder smakelijk met gegrild varkensvlees of kalfsvlees, of als deglazuurmiddel met room, ... het subtiele nootachtige aroma zal je blijven verrassen. Ingrediënten: Mosterdzaad, water, azijn, notenpasta (gekookte noten: 63%, water, zonnebloemolie, aroma): 5%, zout, suiker, aroma (noten), conserveermiddel: natriumbisulfiet Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg...
Portfolio (80)
Frankrijk, Ascain
...Le SAGARNO (lit. appelwijn) von Txopinondo is een gefermenteerde drank op basis van appel, die minimaal 6 maanden op zijn droesem in een vat rijpt. Verfrissend en fruitig, het is het beste om goed koud (ongeveer 12°C) te genieten bij gegrild vis of vlees. Wij produceren het volgens een ambachtelijke, traditionele methode met appels uit de regio en daarbuiten. DE BELANGRIJKSTE PUNTEN...
Portfolio (8)
Finland, Turku
...Een milde en subtiele smaak — en zeer gewaardeerd. Barramundi is zeer veelzijdig als het gaat om koken: ze kunnen worden gebakken, gegrild, op de grill bereid, gebarbecued, gestoomd of gewikkeld in aluminiumfolie en gekookt op hete kolen. Probeer ze gestoomd met gember, knoflook en koriander. Volume: 400g (±10%)/ 2 stuks snel ingevroren...
Portfolio (177)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... oudste ter wereld behoort. De gelijknamige wijn 'The Old Garden' is een zeldzame en uitzonderlijke cuvée, gekenmerkt door een zijdezachte textuur en een complexe aromatische palette, met tonen van zwarte kers, kruidnagel, peper en zoethout. In de mond onthult het delicate smaken van sinaasappel, chocolade en houtachtige specerijen. '’The Old Garden' biedt een unieke smaakervaring en past perfect bij gegrild lamsvlees met rozemarijn, een risotto met wilde paddenstoelen, of pure chocolade met zeezout.
Portfolio (10)
Portugal, Leiria
...De diameter van de Shiitake varieert van vijf tot vijfentwintig centimeter. De lamellen zijn goed gedefinieerd en hebben een crèmekleur. Het vruchtvlees is zeer aromatisch, sappig en pittig. Het is inheems in Japan. Hoe te consumeren Ze kunnen worden gebakken, geroosterd of gegrild, in soepen, crèmes, pizza's en meer.
Portfolio (7)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...-kwaliteitverhouding die perfect zal passen bij charcuterie, wit vlees en gegrild vlees! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivenrassen: 64% Merlot 36% Cabernet-sauvignon AOC: Bordeaux supérieur Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Tunesië, Tunis
...Méchouia is een typisch Tunesische salade. Bestaat uit tomaten en pepers, gegrild en gehakt na het koken, met specerijen en knoflook, deze Tunesische specialiteit wordt geserveerd met verkruimelde tonijn of hele tonijn, olijven en hardgekookte eieren. Categorieën: Voedingsmiddelen Conserven Salade Méchouia...
Portfolio (130)
Duitsland, Freudenstadt
...Intensieve kleur, aroma en geur Krachtige, kruidige Württemberger Lemberger met peperige en bessenachtige tonen, gecombineerd met traditioneel met de hand geoogst Portugees zeezout! Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar brengt ook intens aroma, bijvoorbeeld bij gegrild vlees, over een risotto of zelfs bij een gebakken schijf bloemkool... Ingrediënten: Natuurlijke handgeplukte zeezout uit Portugal zonder toevoegingen, Württemberger rode wijn van de druivensoort Lemberger (bevat sulfieten)...
Portfolio (9)
Frankrijk, Auxerre
...{"Nez":"kleine zwarte vruchten, witte peper, specerijen\n","Accord metvin":"rode vleesgerechten, wild, gegrild vlees, tapas\n","Appellation":"Minervois\n","Conditionnement":"Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl\n","Label":"Beschermde Geografische Aanduiding","Cépage":"Druivensoorten: Grenache, Syrah\n","Bouche":"aroma's van kleine zwarte vruchten, fijne en strakke tannines in de jeugd\n...
Portfolio (190)
Frankrijk, Parnac
...Fijnheid en versheid van het fruit. Een jurk van een roos die streeft naar paarse beelden, die een mengeling van versheid van rode vruchten, zachtheid van appel en peer en zuurheid van rode bessen uitdrukt in een vette en ronde context. Serveren: vers, 8 -10°C. Aanbevolen gerecht: Als aperitief met een knapper, gegrild vlees, vis, Aziatische keuken. Ideaal in de zomer met salades van fruit en seizoensgroenten.
Portfolio (4)
Kaas is een traditionele smaak op onze tafels. Het dagelijkse gebruik is onmisbaar door de geschikte smaak en variëteit op elk moment van de dag. Van nature wordt het zonder toevoegingen aangeboden en is het rijk aan calcium, eiwitten, vitamine D en zink. Het is zeer hoog in vitamines en mineralen die bijdragen aan groei en dagelijkse behoeften. Al onze producten zijn volledig vrij van toevoeginge...
Portfolio (8)
Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
...Varkensnier is een hoogwaardig pulpy bijproduct. Verse nieren kunnen een lichtbruine of chocoladekleur hebben. Het is rijk aan eiwitten, mineralen Fe, Mg, Zn, P, K. Het product kan gestoofd, gebakken, gekookt en gegrild worden. Fabrikant: Oekraïne Kenmerk: Verkoeld, Bevroren Verkoelde producten: 12 dagen bij 0 +4 ºC Bevroren producten: 6 maanden bij -18 ºC...
Portfolio (70)
Frankrijk, Grigny
...De traditionele Hollandaisesaus is een warme emulsie van boter, eidooiers en citroen, en kan geserveerd worden bij vis, groenten en zelfs gegrild vlees. Heerlijk bij scholfilets, zalm, kabeljauw, mosselen, schorseneer, broccoli, bloemkool, asperges, nieuwe aardappelen, coquilles St. Jacques, enz. Ook heerlijk als garnering bij een koninklijke hapje.
Portfolio (93)
Italië, Noci
...Caciocavallo is een halfgerijpte kaas met een elastische structuur, die uitsluitend van koemelk wordt geproduceerd en traditioneel met de hand wordt gevormd. De naam "caciocavallo" is afgeleid van het feit dat dit product in paren "op de rug" van houten balken wordt gerijpt gedurende minstens 45 dagen. Het heeft een intense gele kleur, een romige textuur en een milde, licht krachtige smaak, perfect om alleen te consumeren of met brood, ook gegrild, of vergezeld van een uitstekend glas Pugliese wijn.
Portfolio (10)
Spanje, Barcelona
Catering van vlees, vis, zeevruchten en gegrilde groenten voor bruiloften. Alles vers bereid en in het zicht van de gasten. Sinds 1993.
Portfolio (1)
Frankrijk, La Fouillade
...De biologische coppa van Ferme de la Rousse is gemaakt van schoudervlees. Het vlees is smaakvol en mals. Het kan rauw in dunne plakjes als aperitief worden gegeten en gegrild past het perfect bij een raclette of een brunch.
Portfolio (11)
Frankrijk, La Rochelle
ESPRIT DU SEL, opgericht in 1984, in het hart van het Île de Ré, zet zich in voor het behoud en de bescherming van de erfgoedwaarde van de zoutmoerassen van het Île de Ré. Wij herwaarderen de producten uit de zoutmoerassen van het Île de Ré: zeezout en fleur de sel. Onze 100% natuurlijke producten bieden een authentieke smaak aan uw gerechten. Om tegemoet te komen aan de smaakverwachtingen van ie...
Portfolio (91)
Spanje, Barcelona
...Vlees van topkwaliteit. Vis, zeevruchten, groenten, allemaal gegrild. Huisgemaakte hapjes. Dranken uit onze regio en van hoge kwaliteit. Wij bieden een complete service voor uw bruiloft. Leer ons kennen.
Portfolio (2)
Frankrijk, Roubia
... vruchten. Mond Intens, zijdezacht, lichte tonen van cassis, genereuze tonen van kers, genereuze tonen van rode vruchten, elegante tannines, fijne tannines, rond, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, lange persistentie. Gerechten & wijn combinaties Gegrild rood vlees, Witte vlees, Gevogelte, Wild, Koeienkaas Serveertemperatuur: 16° - 18° Kleur: Rood Druivenras: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alcohol: 14,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play