... vloeistoffen en geen besmetting plaatsvindt. Een verscheidenheid aan vloeibare tot pasta-achtige voedingsproducten, zoals roeryoghurt en fruityoghurt - ook in twee lagen en met stukjes - kwark, crème fraîche, verwerkte en verse kaas, kant-en-klare sauzen, jam, honing en soepen. De standaardmodellen zijn beschikbaar in de "clean" versie met een cleanroom cabine voor steriele luchtgeleiding over het...
Portfolio (19)
...Iberische kaas is een kaas van geperste pasta, gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Het is de populairste kaas in Spanje, en volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, waarin de kwaliteitsnormen voor kazen en smeltkazen worden goedgekeurd. Elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", moet zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15% geitenmelk en minimaal 15% schapenmelk.
Portfolio (2)
Italië, Noci
...De burrata, het paradepaardje van de typische kaastraditie uit Puglia, bestaat uit een handgemaakt omhulsel van mozzarella, gemaakt door onze kaasmakers, dat van binnen is gevuld met een zachte kern van met de hand gescheurde mozzarella en room. Dit resulteert in een zakje met een heerlijke, zoete en delicate smaak. Het is een product dat kan worden gebruikt voor verse consumptie, op smaak...
Portfolio (10)
Frankrijk, Rungis Cedex
...BUISSON SA is een voedingsgroothandel op de markt van Rungis. Groothandel in kaas in bulk. Het bedrijf BUISSON is een voedingsgroothandel in verse producten, uitsluitend voor professionals. BUISSON: groothandel in kaas in Rungis en groothandel in Europese vleeswaren. Kazen in bulk Import-export van kazen in bulk. Distributeur van kazen in bulk. Leverancier van kazen in bulk.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... op kamertemperatuur is geweest. Zorg ervoor dat je de gorgonzola klopt tot deze romig is. Hoe langer je klopt, hoe romiger de gorgonzola zal zijn. Voeg de slagroom toe en meng tot het romig is en je watertanden krijgt. Voeg de slagroom toe aan je slagroom siphon en, met een slagroompatroon, maak een mooie dot in een subtiele kom. Voeg een kwart van een verse vijg toe en eet smakelijk!
Portfolio (241)
Frankrijk, Esquiule
...De kaaswinkel Balaka is de specialist in boeren Ossau Iraty kaas. We kopen verse kazen en rijpen deze 4 tot 8 maanden in onze kelder in het Baskenland. Deze kazen worden uitsluitend geproduceerd door herders uit het Baskenland en de bergen van Béarn. Handmatige en ambachtelijke rijping. Deze kaas heeft een AOP. Beschermde oorsprongsbenaming.
Portfolio (8)
...Rock22 is een automatische machine voor het portioneren van variabele gewichten, ontworpen om in lijn te werken. Een professionele oplossing voor het uitvoeren van de “rock” snede van harde kazen. De kaas wordt automatisch op een perfect identieke manier gesneden als de "verse" snede, gemaakt met de hand: (het oppervlak van het product blijft ruw en behoudt alle organoleptische en esthetische...
Portfolio (47)
...Geniet van de buitengewone smaak van onze Cured sheep and goat cheese met paprika. Deze kaas combineert de rijke smaken van schapen- en geitenmelk met de toegevoegde specerij van paprika. Met een halfzachte textuur en een uitgesproken aroma, is deze kaas gemaakt van verse melk en dierenrennet. De gele korst en de lage cilindrische vorm maken het een visueel aantrekkelijke aanvulling op elke kaasplank.
...We verwerken zorgvuldig verse en dagelijkse boerderijmelk en brengen u verse kaas die elke nieuwe dag plezier en smaak toevoegt aan uw ontbijt. De calcium, eiwitten en versheid die uit de overvloedige melk komen, maken het een geruststellende keuze voor de dagelijkse voeding van uw kinderen.
Portfolio (9)
...een selectie van verschillende vormen voor verse en zachte kazen met een afvoermat en een recept voor verse kaas...
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
... lage caloriegehalte en de hoge concentratie eiwitten. Onze Ricotta Sarda is heerlijk om alleen te proeven, in plakken, of als uitstekende aanvulling op verse groenten, zoals geraspt over tomaat. Perfect om verse salades, pasta, risotto, ovenschotels of als steringrediënt in hartige taarten te verrijken, onze Ricotta Sarda is een waar culinair juweel dat uitnodigt tot het ontdekken van authentieke en eerlijke smaken.
Portfolio (10)
Turkije, Istanbul
... geproduceerde producten. Het gemiddelde elektriciteitsverbruik in onze machines is 3-5 kW / uur. FAREFFECT is de naam van het systeem dat dun gesneden verse appel droogt zonder de kleur te verdonkeren, zodat deze droog en in een knapperige consistentie kan worden gemalen. De FAREFFECT Solar Effect Fruit Dryer (oven) onderscheidt zich van andere voedsel drogers door te drogen zonder de kleur van...
Portfolio (2)
Frankrijk, Marseille
... produit":"Verse kaas met een gesponnen structuur","dont sucres":"waarvan suikers 0.50g","Staphylococcus coagulase positive":"10-100 u.f.c/g","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes)":"","Couleur":"Wit","Salmonella spp":"Afwezig in 25 g","OGM":"Afwezig, product in overeenstemming met de toepassingsgebieden van de verordeningen CE 1829/2003 en 1830/2003","Matière grasse sur sec":"Vetten op droge stof Min 52%","Sel":"Zout 0.6g"}...
Portfolio (9)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...bloemkool*(55%), aardappel*, cantal* AOP (rauwe melk van koe)(15%), zout, melkzuurbacteriën en rijpingsculturen), water, zonnebloemolie*, uien*, zout, rijstmeel*, curry* (0,2%), kurkuma*, gember*, koriander*. *Ingrediënten uit de Biologische Landbouw - Allergenen Gebruikstips Ideaal om te smeren op verse boterhammen, om te combineren met groentesticks of grissini. U kunt uw boterhammen ook...
Portfolio (37)
Turkije, Izmir
Bergama Plastik is een van de toonaangevende verpakkingsproducenten in Turkije, met een rijke geschiedenis van meer dan 50 jaar. Ons bedrijf, gevestigd in Bergama-İzmir, Turkije, heeft zich stevig bewezen als marktleider met een productiecapaciteit van 10.000 ton per jaar. Onze fabriek omvat een indrukwekkend overdekt gebied van 9.000 m2, evenals een uitgestrekt open terrein van 28.000 m2. We beho...
Portfolio (378)
België, Nivelles
...ChèvrArdennes komt in verschillende opmerkelijke smaakvarianten: in bloembodem, in verse kruidenrol, met honing, met rozijnen, met uien, bruschetta, met citroen, en met spek. Maar ook in asbedekte blokken, in bladerdeeg met geitenkaas en honing, met Parmigiano Reggiano, Blauwe Deense kaas, en nog veel meer. De geitenkazen die zijn gemaakt met onze focus op kwaliteit kunnen alleen maar uw reputatie als veeleisende distributeur versterken in de keuze van verse en exclusieve kazen voor uw klanten.
... klantenkring te bedienen die op zoek is naar een nieuwe smaakcultuur, met respect voor de volksgezondheid. De FILAB s.r.l. produceert Mozzarella di Bufala Campana DOP, uitsluitend met verse buffelmelk, in de volgende formaten: • Ciliegina of Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Gerookte Mozzarella of Provola Daarnaast produceert FILAB s.r.l. Ricotta di Bufala Campana DOP, zowel verse als verse gehomogeniseerde.
Portfolio (2)
Zwitserland, Langenthal
... voor verminderde snelheid - onmisbaar voor verse kaas • Teflon gecoat mes - voorkomt plakken en verhoogt de glijbaarheid • Naar achteren verplaatste aanslagplaat - dikkere plakken worden probleemloos gesneden • Naar voren verplaatste mesas zorgt voor een lange snijuitloop • Traploze dikte-instelling van 0-15 mm • Elementbouw • Separaat in-/uitschakelknop, handmatige instelling • Eenvoudige demontage - praktische reiniging • Condensator-gear motor - stille werking...
Portfolio (23)
Spanje, Totanes
...Iberische kaas is een geperste kaas gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, moet elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15...
Portfolio (6)
...Aubergine Pasta met Feta Kaas 200g. Uiterlijk beige kleur Smaak/Aroma kenmerkend voor geroosterde aubergines en verse knoflook, rijk aan fetakaassmaak, licht pittig. Textuur romig...
Portfolio (37)
Frankrijk, Sète
...Ontdooi de Golfo Nuevo zeevruchtencocktail. Bak alle ingrediënten in 2 eetlepels olijfolie met knoflook en peterselie. Kook ondertussen de verse spaghetti. Voeg 20 cl vloeibare room toe aan de gekookte bereiding, strooi er vervolgens Parmezaanse kaas over en voeg zout en peper toe. Giet de pasta af en meng met de saus. Serveer warm.
Portfolio (42)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
...De Mozzarella di Bufala Campana DOP is een verse, gesponnen kaas die uitsluitend wordt geproduceerd met buffelmelk uit de regio van oorsprong. Buffelmelk heeft een andere samenstelling dan die van andere diersoorten die voor de kaasproductie worden gebruikt. In feite is het, in tegenstelling tot koemelk en geitenmelk, rijker aan eiwitten, vetten en vooral calcium. Typen en Formaten Gewicht: van 25 g tot 2 kg HOUDBAARHEID 12 DAGEN / HOUDBAARHEID 18 DAGEN / HOUDBAARHEID 21 DAGEN Codes: van 1702 tot 17...
Portfolio (10)
Italië, Brusaporto
Ambachtelijke pastafabriek sinds 1970. Pastificio Davena produceert verse gevulde pasta met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met respect voor de traditie en geavanceerde productieprocessen. Pastificio Davena is de keuze voor wie een betrouwbare partner wil, een leverancier die in staat is om een nauwkeurige service te bieden en te voldoen aan de verschillende en complexe behoeften. P...
Portfolio (10)
Frankrijk, Auros
... Chèvre Brebis tome 4 kg en tommette 600g. We bieden ook Saint Nectaire, Comté, natuur brie en truffel brie, boerderij-yoghurt, schapen-yoghurt, verse boerenroom, kwark, rauwe melk Emmental geraspt, enzovoort.... Aarzel niet om ons om onze complete catalogus en prijzen te vragen.
Portfolio (31)
...Oriëntaalse en Indische specerijenspecialiteiten, vlees, vis, rijst, couscous. - Hela Ras el Hanout, 260g Voor de Noord-Afrikaanse en Oriëntaalse keuken, vlees, vis, rijst, couscous, linzen, gierst, bulgur, taboulé, verse kaas, yoghurt, dips. Zonder etiketteringsplichtige toevoegingen op menukaarten (volgens §9 ZZulV). Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele...
Portfolio (91)
Frankrijk, Biguglia
...Genoemd Anghjulina (kleine engel) is JeanMichel Querci de maker van de Brocciu-jam (verse Corsicaanse kaas), een echte kleine schat van ons eiland. Het is bekroond op de Salon du Chocolat in Bastia als nieuwigheid van het jaar 2013... aarzel dus niet meer, pak je lepels!!! Voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 209.2 energie (Kj) = 880.4 vetten (g) = 6.8 waarvan verzadigde vetzuren (g...
Portfolio (68)
Spanje, Granollers
...Gepasteuriseerde verse kaas met een romige en homogene textuur, ideaal om te smeren. Het is een kaas met een grote verscheidenheid aan toepassingen, zowel koud als warm.
Portfolio (8)
Frankrijk, Mandelieu
...Balsamico-crème is een product dat geliefd is bij chefs en fijnproevers. De unieke, fluweelachtige textuur en de zowel zure als zoete smaak zorgen voor een bijzondere en onmiskenbare smaak. De balsamico-crème van François Roméo is ongeëvenaard om gegrild vlees, groenten, voorgerechten en kaas mee te verrijken. Ze is ook buitengewoon waar je het het minst verwacht: op desserts zoals panna cotta, op verse vruchten en niet te vergeten op ijs. Netto gewicht: 0,250 KG Inhoud: 25 CL...
Portfolio (45)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play