Duitsland, Hamburg
...Kwaliteit: voor voedsel Verwerkte plantdeel: Wortel Drager: geen Wetenschappelijke naam: Zingiber officinale Roscoe Gember is een aromatische wortel die in de keuken kan worden gebruikt en wijdverspreid is in de traditionele geneeskunde. Onze producten worden in bulk verkocht. Voor de meeste van onze producten geldt een minimale bestelhoeveelheid van 25 kg. Monsters kunnen worden geleverd. Plants2Market is ook BIO, HACCP en DIN EN ISO 9001 gecertificeerd.
Portfolio (225)
België, Anderlecht
...De verticale snijmachine "RETRO" met een mes van Ø 300 mm is de perfecte uitrusting voor professionals en nostalgische liefhebbers die de charme van oude snijmachines willen herontdekken, terwijl ze een apparaat met een vintage ontwerp in hun keuken of zaak tentoonstellen. Kenmerken Handmatige aandrijving: Werking met een handwiel, zonder elektrische voeding, wat een authentieke en traditionele...
Portfolio (189)
Frankrijk, Saint-Nolff
...Ontworpen en met de hand gemaakt in Frankrijk, ondersteunen deze lepels het behoud van lokale en traditionele kennis. Afkomstig uit ecologisch beheerde Franse bossen, is de gebruikte beuk een natuurlijk, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar materiaal.
Portfolio (188)
België, Zaventem
... kantoor toe te voegen. Met zijn strakke ontwerp en zorgvuldige afwerking past hij harmonieus in zowel moderne als traditionele omgevingen. Bij het kiezen van onze tafel "Velvet" kiest u voor een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Het gebruikte hout garandeert uitzonderlijke weerstand en duurzaamheid, terwijl het zijn natuurlijke schoonheid in de loop der tijd behoudt. Gemakkelijk te onderhouden, blijft deze tafel jaar na jaar elegant en functioneel.
Portfolio (113)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Eten zoals in een chique Chinees restaurant is nu nog eenvoudiger, dankzij onze kruidenmix voor de verfijnde Chinese keuken. Een alleskunner en onmisbaar voor kookliefhebbers als universele kruidenmix. Voor heerlijke rijst, wokgroenten, gebakken noedels of gesneden vlees. Samengesteld volgens traditionele recepten, belooft onze China-mix de smaak van de authentieke, Aziatische keuken. En met onze handige strooibus kun je er lang mee vooruit. Inhoud: 200,00 g Artikel-Nr: 802014...
Portfolio (89)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt Harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen als condiment in talloze gerechten gebruikt. INGREDIËNTEN Cayennepepers Verse Chilipepers Knoflook Specerijen Zout Olijfolie Productnaam: Traditionele Harissa Type: Heet chilipasta Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
België, Awirs-Flemalle
...Royal Nuts is een traditionele 100% plantaardige margarine. Dit product, verkrijgbaar in blokken van 500 g of 2,5 kg, is voornamelijk bedoeld voor gebruik in de keuken, zowel voor professionals als voor huisvrouwen.
Spanje, Altea, Alicante
... biedt, elegante zuurheid. COMBINATIE: Voor de meer traditionele drinkers past het perfect bij Duitse gerechten, zoals worstjes of pretzels. Voor de avontuurlijke types kan het gecombineerd worden met pittige gerechten zoals Thaise keuken. Vis en zeevruchten. Verse salades met citrusachtige accenten. INGREDIËNTEN: Water, tarwemout, gerstemout, hop en gist. ALLERGENEN: Gerste en tarwe...
Portfolio (9)
...Traditionele Kokos-Pinda Saus (Maphraw Thaw) is heerlijk pittig, romig en vol pinda-smaak. Het is zo fantastisch en veelzijdig dat het in geen enkele keuken mag ontbreken. Bereidingsadvies: Kokos-Pinda Saus is perfect voor rijst-, noedel- of groentegerechten, als dressing voor verse salades en bowls, als kruidenmarinade in soepen en curry's, perfect als sataysaus, als dipsaus voor fingerfood of...
Portfolio (10)
Frankrijk, Sendets
...Dit product, dat uitsluitend is gemaakt van biologische zwarte knoflook uit Bazas, is perfect voor het gebruik van zwarte knoflook in de keuken. De zwarte knoflook wordt koud tot pasta gemalen met een traditionele mechanische molen. De 100% zwarte knoflookpasta is ideaal als aperitiefproduct. Gesmeerd op boterhammen, ter begeleiding van kaas of foie gras, zal het een originele toets toevoegen aan een moment van samenzijn en gezelligheid. Verkrijgbaar in verpakkingen van 50 en 100g.
Portfolio (9)
Duitsland, Hamburg
... paddenstoelen eetbaar zijn en in de keuken worden gebruikt, zijn andere giftig en potentieel gevaarlijk. Bepaalde paddenstoelen hebben medicinale eigenschappen en worden voor traditionele geneeskundige doeleinden gebruikt. Bovendien hebben paddenstoelen vanwege hun potentiële voordelen voor het milieu en de gezondheid de belangstelling van wetenschappelijk onderzoek gewekt.
Portfolio (180)
Frankrijk, Colmar
...Droog en fruitig, ideaal voor kirs, voor de keuken of voor dagelijks gebruik. Fles van 100cL. Neerslag: 550 mm/jaar Leeftijd: 30 jaar Rijping: 8 tot 9 maanden in traditionele roestvrijstalen tank Alcohol: 12% Suiker: <2g/L Totale zuurheid: 4,0g/L Serveertemperatuur: 8 – 10°C Bewaarpotentieel: 3 jaar...
Portfolio (36)
Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Het traditionele recept voor groene tapenade is een essentieel product voor je aperitieftoast, of in de keuken, in bladerdeeg, wild en omeletten. Verschillende productformaten: 125g Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Frankrijk, Grigny
...Onmiskenbaar in de traditionele Chinese keuken, onze gyoza voor vegetariërs zijn bereid van tarwemeel en gevuld met verse groenten en tofu. Serveer met een mengsel van sojasaus en balsamicoazijn. Je kunt ze ook genieten door ze te dippen in pittige, zoetzure of zoete sojasaus, afhankelijk van je voorkeuren. *SAKURA merk PÏNJA Netto gewicht zak: 600g Stuks per zak: 30 stuks Aantal zakken per doos: 10 zakken van 600g Aantal dozen per pallet FR: 67 dozen Aantal dozen per pallet EXP: 57 dozen Verpakkingen volgens de eindklant: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg...
Portfolio (10)
Griekenland, Pylos Kalamata
...KALLIRROI ORGANIC OLIVE OIL P.D.O. KALAMATA. Authentiek product van zeer biodiverse landgoederen met historische en traditionele olijfgaarden. Veilige product, geperst - gebotteld - gedistribueerd in overeenstemming met hoge kwaliteitscriteria en met volledige traceerbaarheid. Harmonieën van organoleptische zintuigen, in goed uitgebalanceerde olijfolie, onrijpe en middelrijpe vruchten van de Koroneiki variëteit, verrijkt met een rijke terroir (stenen en microklimaat) is het uitgangspunt van het Mediterrane dieet en de keuken.
Bijpassende producten
BIOLOGISCHE EXTRA VIRGIN OLIE
BIOLOGISCHE EXTRA VIRGIN OLIE
Portfolio (1)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... de nadruk op de fysieke en chemische aspecten van de interacties tussen voedsel en vloeistoffen. Deze blog toont enkele voorbeelden van technieken in de moleculaire gastronomie. Moleculaire gastronomie is officieel een wetenschappelijke discipline die fysieke en chemische kookprocessen mengt. We geven er de voorkeur aan het "de kunst van het verkrijgen van magische resultaten met basis ingrediënten in de traditionele keuken" te noemen. Ja, iets inspirerender. De waarheid is dat, helaas voor ons, niet iedereen zich aan deze discipline kan wagen.
Portfolio (241)
Frankrijk, Paris
... traditionele geneeskunde en in de keuken. Hondengrootte: 10 tot 20 Kg 20 tot 30 Kg 30 tot 50 Kg 50 Kg en meer Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 54,7%, ruw cellulose 1,5%, ruw vet 2,7% Samenstelling: Biergist Saccharomyces Cerevisiae 40g, fenegriek 30gr, spirulina 10gr...
Portfolio (115)
... voedingssupplementen, traditionele dranken en medicijnen erkend als een natuurlijke remedie en een goede gewoonte. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze specerij antitumorale eigenschappen heeft en in staat is een enzym te blokkeren dat wordt beschouwd als de oorzaak van de ontwikkeling van verschillende soorten kanker. Niet alleen dat, curcuma wordt ook vaak gebruikt als een...
Portfolio (10)
Italië, Ponte Galeria
...Gemaakt in Japan met de traditionele methode van natuurlijke fermentatie, wordt de Koikuchi-sojasaus, in tegenstelling tot de sojasaus op de markt, niet industrieel geproduceerd, maar volgens de oude originele methode die een lange fermentatie vereist, verkregen met natuurlijke ingrediënten: soja, tarwe, zout, puur bronwater en koji. De Koikuchi Nipponia-sojasaus heeft een evenwichtige umami...
Portfolio (8)
Frankrijk, Chaville
...Fonio is een graan dat afkomstig is uit Afrika. Dit graan, dat tot de familie van de Poaceae behoort, verdient een plek in een gevarieerd dieet. Naast het feit dat het glutenvrij is, bevat Fonio vitamines, mineralen en eiwitten. In de keuken kan het gemakkelijk traditionele granen zoals rijst en tarwe vervangen. Fonio is rijk aan 10 verschillende eiwitvormende aminozuren zoals Leucine, Cystine...
Portfolio (7)
Portugal, Lisboa-Frielas
...De website "Basic Flavours" presenteert zich als een "op aanvraag winkel", die traditionele koekjes en biscuits verkoopt uit een breed scala van mediterrane patisserie met een focus op de Portugese keuken, evenals speelse videorecepten om te delen, gebaseerd op de mediterrane keuken, die is uitgeroepen tot "ONTASTBAAR CULTUREEL ERFGOED VAN DE MENSHEID". Het is onze doelstelling om wereldwijd de...
Bijpassende producten
taarten - koekjes
taarten - koekjes
Portfolio (1)
Italië, Palagianello
...Traditionele Italiaanse pasta, Korte versie van het pastaproduct, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni...
Portfolio (9)
Spanje, Tudela
...We maken traditionele recepten door het beste van het mediterrane dieet te selecteren. De resultaten zijn gourmetgerechten die klaar zijn om te serveren met de beste ingrediënten.
Portfolio (4)
Verenigd Koninkrijk, London
...Miso is een traditionele Japanse smaakmaker. Het wordt geproduceerd door sojabonen of kikkererwten te fermenteren met zout en kōji (geïnoculeerd rijst) en soms rijst, gerst, zeewier of andere ingrediënten. Het zit vol met goede stoffen, heeft een kenmerkende smaak en is een verworven smaak. Voeg een eetlepel Belbri misopasta toe aan een kom heet water (niet hoger dan 75 graden Celsius) en roer...
Portfolio (4)
Frankrijk, La Rochelle
...Le Sel Marin, in tegenstelling tot de Fleur de Sel, kristalliseert in onze zoutmoerassen op de bodem van de bassins. Dit zout, krachtig van smaak, heeft een unieke tint door de natuurlijke aanwezigheid van klei op de bodem van onze moerassen. De klei in de moerassen is rijk aan silicium, een natuurlijke antioxidant. De traditionele oogstmethode zorgt ervoor dat ons Sel Marin 2 tot 3% van deze klei opneemt. Silicium, in combinatie met de natuurlijke aanwezigheid van calcium, kalium, magnesium... maakt het de beste van de zeezouten met erkende gezondheidsvoordelen.
Portfolio (91)
Frankrijk, Roubia
... met zeer weinig of geen interventies.\n\nPROEVERIJ\nEen mooie lichtpaarse kleur. Een fruitige neus met complexe aroma's van rode vruchten. Zeer fijne en zijdezachte structuur met een mooie lengte in de mond tot aan de fruitige en frisse finale die doet denken aan een 'verse pinotage'. Kan gekoeld gedronken worden in de zomer.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nVleeswaren, wit vlees, mediterrane keuken.\nIdeaal te serveren op 16°/17°\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,2"}...
Portfolio (28)
Italië, Matera
Mazzilli srl (ltd.) is een Italiaanse fabrikant en groothandelaar van diepvriesproducten, gevestigd in Matera, gespecialiseerd in diepvriescroissants, viennoiserie en ook traditionele Italiaanse gerechten zoals diepvriespizza's, rusticos en panzarottinos. Al onze producten worden uitsluitend gemaakt met Italiaanse ingrediënten, in onze faciliteiten in Matera, door hoogopgeleid Italiaans personeel.
Portfolio (4)
Oekraïne, Bila Tserkva, Kiev Region
...De gietijzeren koekenpan met een kleine diameter (200 mm) is ideaal voor één persoon of een klein gezin als een praktische pan voor dagelijks gebruik. Als het gezin groot is, kan de gastvrouw deze koekenpan gebruiken voor het bakken, verwarmen van gerechten, enzovoort. Dit betekent dat het universeel is en zeker in elke keuken aanwezig moet zijn. SKU: O2035-P1-C Diameter, mm: 200 Gewicht, kg: 1.41 Wanddikte, mm: 3.5 Hoogte, mm: 35 Bodemdikte, mm: 4.4 Uitrusting: met een glazen deksel Gewicht, g: 1410 Type: Traditionele koekenpannen Serie: Optima Materiaal: Gietijzer Deksel: Eten...
Portfolio (200)
Duitsland, Oyten
... worden de goji-bessen ter plaatse langzaam en voorzichtig gedroogd. Zo blijven het volle aroma en de vele voedingsstoffen van de bessen behouden. Goji-bessen zijn van oudsher een vast onderdeel van de Chinese keuken en de traditionele Chinese geneeskunde. De biologische goji-bessen overtuigen door hun fijnzoete smaak en het heerlijk verfrissende aroma. Biologische goji-bessen zijn gecontroleerde premiumvruchten in de beste biologische kwaliteit! Ongeschwefelt en zonder conserveermiddelen. Bij biologische producten: DE-ÖKO-006 Herkomst: Niet-EU-landbouw Verpakking: 5 kg Poly-Bag...
Portfolio (42)
Frankrijk, La Tessoualle
... gist of voor het maken van huidverzorgingsproducten of zelfgemaakte tandpasta. Wij verpakken onze biologische eetbare baksoda in emmers en zakken van: 500g, 1kg, 2,5kg, 5kg, 10kg, 25kg. Wetenschappelijk bekend als natriumbicarbonaat, komt baksoda voor als een oplosbaar, korrelig wit poeder in water. Het wordt in de traditionele drogisterij gebruikt vanwege zijn schurende kracht, als antibacterieel middel en als neutralisator van zuur- en alkaliteit. Referentie:3061...
Portfolio (117)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play