Italië, Orbassano
...gekookte kip, spinazie, geroosterd varkensvlees, gebakken kool en mortadella. Deze combinatie van smaken biedt een unieke en traditionele culinaire ervaring, perfect voor wie de echte Piemonte keuken wil proeven.
Portfolio (63)
Italië, Riesi
...Amandelen zijn een veelgebruikt ingrediënt in verschillende traditionele keukens rond de Middellandse Zee, met name in de Siciliaanse, Sardijnse en Apulische keuken, zowel in zoete als hartige gerechten. Ze worden met de hand en met stokken (flexibele stokken van 3 tot 5 meter lang) verzameld in de periode van augustus tot september en worden zowel in de keuken (pesto alla trapanese) als in de...
Portfolio (6)
... voedingssupplementen, traditionele dranken en medicijnen erkend als een natuurlijke remedie en een goede gewoonte. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze specerij antitumorale eigenschappen heeft en in staat is een enzym te blokkeren dat wordt beschouwd als de oorzaak van de ontwikkeling van verschillende soorten kanker. Niet alleen dat, curcuma wordt ook vaak gebruikt als een...
Portfolio (10)
Italië, Ponte Galeria
...Gemaakt in Japan met de traditionele methode van natuurlijke fermentatie, wordt de Koikuchi-sojasaus, in tegenstelling tot de sojasaus op de markt, niet industrieel geproduceerd, maar volgens de oude originele methode die een lange fermentatie vereist, verkregen met natuurlijke ingrediënten: soja, tarwe, zout, puur bronwater en koji. De Koikuchi Nipponia-sojasaus heeft een evenwichtige umami...
Portfolio (8)
Italië, Palagianello
...Traditionele Italiaanse pasta, Korte versie van het pastaproduct, Pacchero, Rigatoni, Rusticane, Galletti, Casereccia, Maccheroni...
Portfolio (9)
Italië, Matera
Mazzilli srl (ltd.) is een Italiaanse fabrikant en groothandelaar van diepvriesproducten, gevestigd in Matera, gespecialiseerd in diepvriescroissants, viennoiserie en ook traditionele Italiaanse gerechten zoals diepvriespizza's, rusticos en panzarottinos. Al onze producten worden uitsluitend gemaakt met Italiaanse ingrediënten, in onze faciliteiten in Matera, door hoogopgeleid Italiaans personeel.
Portfolio (4)
Italië, Forlì
... basisvoedsel voor veel inheemse bevolkingsgroepen. Tegenwoordig wordt witte maïsmeel op grote schaal gewaardeerd om zijn veelzijdigheid in de keuken en de vele voordelen die het biedt voor welzijn en gezondheid. Een van de onderscheidende kenmerken van de Biologische Glutenvrije Witte Maïsmeel is de rijkdom aan voedingsvezels. Bovendien is witte maïsmeel van nature glutenvrij, wat het geschikt maakt voor mensen die een glutenvrij dieet volgen of voedselintoleranties hebben. Het kan worden gebruikt om brood, taarten, koekjes, pannenkoeken, polenta en vele andere gerechten te bereiden.
Portfolio (50)
... zorgt voor een schone en veilige voedselbereidingsomgeving. Gemaakt van gehard glas met een dikte van 4 mm, zijn deze planken duurzaam en bestand tegen krassen en hoge temperaturen. Naast hun primaire functie als snijplanken, kunnen deze glazen planken ook dienen als bescherming voor inductiekookplaten, dienbladen, onderzetters of extra werkoppervlakken in de keuken. Hun slanke ontwerp en...
Portfolio (39)
Italië, MILANO
... restaurants en voedingswinkels. Met een lange houdbaarheid tot 07/05/25, is deze ham een betrouwbaar en veelzijdig product, geschikt voor een breed scala aan recepten. Perfect voor wie houdt van de Italiaanse culinaire traditie, is het een essentieel ingrediënt voor iedereen die de authentieke smaak in de eigen keuken wil brengen. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, is het de ideale keuze voor wie kwaliteit en gemak zoekt. KG 10.010 netto gewicht Minimale bestelling: 50 verpakkingen met 2 hammen...
Portfolio (25)
Italië, Rome
... zetten door traditionele Italiaanse gerechten te bereiden, zoals zelfgemaakte pasta of pizza, met de hulp van onze chef. Je zult genieten van het mengen van ingrediënten en smaken om je favoriete pizza of pasta te creëren, verschillende recepten proeven en de "geheimen" van de Italiaanse keuken leren. Zodra je klaar bent, zul je eindelijk proeven wat je hebt bereid om je vaardigheden als Italiaanse "pizza" of "pasta" maker te ontdekken. Dit alles wordt vergezeld door een selectie van de beste wijnen uit de regio Lazio. Een werkelijk unieke ervaring met de passie voor de Italiaanse keuken.
Italië, Montella
... Irpinia, en biedt je ingrediënten van de hoogste kwaliteit die de eenvoud en authenticiteit van de lokale keuken vertegenwoordigen. Perfect voor wie houdt van het herontdekken van rustieke en authentieke smaken, is deze soep het ideale gerecht om de koude herfstdagen op te warmen.
Portfolio (2)
Italië, Laterina Pergine Valdarno
... gerechten. Onze menukaart is gebaseerd op de oude traditionele recepten uit de regio, dat wil zeggen op die "rurale" Toscaanse gastronomie die wereldwijd bekend is geworden. In het kader van ecologische duurzaamheid worden voornamelijk producten uit de regio gebruikt, op 0 km afstand. Sommige recepten zijn gebaseerd op biologische producten zoals huisgemaakte zoetigheden, pasta en jam van lokale vruchten...
Italië, Castelnovo Di Sotto
... verfijnde keuze aan recepten met verse vis, meesterlijk bereid met altijd zeer geselecteerde ingrediënten. Wat ook de keuken van dit mooie restaurant kenmerkt, is de aanwezigheid van de prachtige hout- en kolengrill in de zaal. Er wordt gesproken in het Engels, Duits en Spaans.
Italië, Airola
... hoogste kwaliteit gemaakt, zoals de bekroonde Marchigianotto. Deze gastronomische uitmuntendheden combineren de Zwitserse traditie van Sabatino met de Italiaanse keuken en de kwaliteit van de geselecteerde ingrediënten. premi Italian top food 2022/23/24 wurstel / premio pepe e sale als beste gekookte en absoluut gekookte in Italië.
Hotel-Restaurant Monte Bove, gelegen in het hart van de Sibillini-bergen, beschikt over gezellige en karakteristieke kamers die van alle gemakken zijn voorzien. In het restaurant kunt u genieten van typische specialiteiten uit de Marche, zoals gegrild vlees, tagliatelle met truffel, traditionele bruschetta, varkenshaas in zoetzure saus, gegrilde forel en nog veel meer kenmerkende gerechten.
Italië, Pogno
...Nice produceert sanitair voor badkamer en keuken sinds de jaren '70. Het bedrijf heeft zich altijd onderscheiden door de kwaliteit van de geproduceerde producten en de service die aan de klant wordt geboden. In de afgelopen jaren hebben we tijd en middelen geïnvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe artikelen voor de keuken, oplossingen en luxe projecten die ons in staat hebben gesteld om te...
Portfolio (10)
Italië, Castelsantangelo Sul Nera
Albergo Dal Navigante, een familiebedrijf, is altijd geopend en biedt zijn gasten alle comfort en gemakken, samen met een keuken vol authentieke lokale specialiteiten. Gelegen in het hart van het Nationaal Park Monti Sibillini, is Albergo Dal Navigante de ideale uitvalsbasis om dit gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid te verkennen. Het hotel ligt op 10 minuten van de skigebieden...
Agriturismo Sanacore is een familiebedrijf gelegen in Baglio Misiliscemi: de oudste in de regio, met een millennia oude geschiedenis om te vertellen, gelegen op de zachte heuvels tussen de betoverende steden Trapani en Marsala. In het restaurant van de Agriturismo, dat het hele jaar door elke dag geopend is, kun je de echte traditionele smaken van de Siciliaanse keuken herontdekken, zoals Busiata...
... olijfolie, begeleidt gerechten op basis van typische groenten uit de regio. Onder de groentegerechten is de puree van tuinbonen met wilde cichorei een ware traktatie. Onder de eerste gangen kunnen we de wereldberoemde orecchiette, met de toppen van raap, niet vergeten. In de Garganische en Pugliese keuken in het algemeen.
Italië, Brindisi
... online ruimte. Als je op zoek bent naar kisten, schoenenrekken, salontafels, kussens, planken en dergelijke, dan is de sectie Accessoires precies wat je zoekt. Als je daarentegen op zoek bent naar vaste of opvouwbare stoelen, of comfortabele serveertrolleys, zoek dan in de categorie Keuken. En ontdek hoe je de ideale bank of fauteuil kiest, de originele poefs in traditionele stijl, zitzakken en...
Italië, Marina Di Gioiosa Ionica
... voor de ontvangst van de meest veeleisende toerist, waar men kan genieten van een prachtig panorama. Bar en Piano Bar met discotheek voor onvergetelijke avonden in mediterrane sfeer. Rijke en gevarieerde keuken met zeevruchten en heerlijke traditionele recepten. Autonome kamers met airconditioning en parkeergelegenheid. Dit alles is slechts een kleine proeverij van wat het Residence Regina u kan bieden, een uitnodiging om ons te bezoeken, in de wetenschap dat we u een droomvakantie zullen bezorgen. En dan... Wij wachten op u!
...Het restaurant, dat al veertig jaar door de familie Zambon wordt beheerd, heeft 50 zitplaatsen in drie zaaltjes, plus nog eens honderd in de ruime tuin op het Campo Santo Stefano. De keuken die de chef aanbiedt, is de typische traditionele Venetiaanse keuken. Een blik op het menu: gemengde vis- en Italiaanse voorgerechten, verschillende risotto's, linguine met zeevruchten, gegrilde vis...
Italië, Aprilia
Het bedrijf is in 1991 opgericht als een eenmanszaak met een voornamelijk familiair karakter en heeft in twintig jaar tijd weten uit te groeien tot een gestructureerde onderneming, waarbij de kwaliteit van de traditionele Italiaanse keuken en de passie voor dit vak intact zijn gebleven. Dit knowhow is overgedragen aan de kinderen, die vandaag de dag dit avontuur voortzetten. Vandaag, met het...
Italië, Verona
Italië, Roma
...100% kwaliteit, en verleidelijke verse truffels verkocht per kilo. Ons bedrijf verzendt verse truffels via DHL, zorgvuldig verpakt met respect voor de versheidketen. Gelabeld met kwaliteits- en herkomstgarantie. Lijn CAVIAREAT – Het ontmoetingspunt voor caviarliefhebbers: Onze selectie van hoogwaardige kaviaar. Lijn UGOLINI – Exclusieve traditionele Italiaanse lekkernijen: Een breed scala aan 100% Italiaanse producten, zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit en unieke kenmerken, bereid volgens de regionale traditie.
Portfolio (9)
Italië, Amelia
... olijvenverwerkingsproces wordt toegepast; het ontbladeren en reinigen als fundamenteel werkmodel dragen bij aan hogere hygiëne-normen gedurende het proces, terwijl de oogst en opslag extreem snel plaatsvinden om fermentatie te voorkomen en zo de smaak-eigenschappen volledig te behouden. De traditionele persmethode houdt een temperatuur boven de 26°C in, wat schade aan de fenolische concentratie...
... de mass catering bedient. We zijn gespecialiseerd in de productie van gepaneerde en beslaggerechten, met een temperatuurscultuur in traditionele ovens, magnetrons en pannen. We hebben ons stevig gevestigd op de Italiaanse markt en zijn nu op zoek naar internationale uitbreiding. We zijn merkfabrikant van de meest prestigieuze namen in de grootverbruikhandel zoals COOP, ESSELUNGA, CONAD, AUCHAN...
... oplossingen voor keramiek voor woninginrichting, keramiek voor de badkamer, vloeren en wandtegels in keramiek voor de slaapkamer, de woonkamer en de keuken. Het huis is het beeld van zichzelf, het is de plek van de ziel, het is de essentie van onze persoonlijkheid. De Ceramiche AR.CE.A zijn voortdurend op zoek naar ongekende resultaten: de expressieve mogelijkheden worden continu verrijkt met nieuwe ervaringen, nieuwe suggesties, visies en sferen. De keramiek wordt: inrichting, design, aanvulling, bekleding, oplossing en uitdrukking van unieke en verfijnde woonomgevingen.
Italië, Tv
... worden bereid, maken het een barbecue met unieke kenmerken. Chef is een buitenbarbecue met een bijzonder en verzorgd ontwerp, een hellend frontpaneel waar de regelknoppen zich bevinden, dat elegant aansluit op de bovenste kookplaat en de zijopeningen van de afvoerschaal. In Spanje en Frankrijk wordt het plancha genoemd en in Japan teppanyaki, Chef is geen traditionele grill-barbecue maar een...
... beddengoed verwisseld. Op verzoek zijn er extra diensten beschikbaar zoals: strijkservice, ontbijt op de kamer, dagelijkse wisseling van beddengoed. Zwembad van 8x11 m met ligstoelen en parasols. Barservice alleen in de zomer bij het zwembad. Kerk. We produceren extra vierge olijfolie en biologische groenten. We kweken zeldzame planten. De Mediterraanse keuken is gericht op het herontdekken van oude smaken met behulp van hoogwaardige grondstoffen. We produceren conserven, jam, confituren, koekjes, tomatensaus en alles wat we kunnen transformeren met traditionele methoden.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play