Frankrijk, Carpentras
...Deze conserven worden bereid van verse, rijpe en gezonde vruchten, die zijn schoongemaakt, ontdaan van de delen die volgens gebruik niet worden gebruikt: schillen, pitten, steeltjes, kelken, enz. Ze worden in twee helften gesneden, verpakt en verzegeld in luchtdichte containers met een siroop van suiker van de hoogste kwaliteit.
Portfolio (2)
Spanje, Vinaròs
...Ongezoete Gedroogde Mango Gedroogde mango zonder toegevoegde suiker. Onze variëteit bevat slechts 22,6 g. "natuurlijk voorkomende suikers" per 100 gram. Onze variëteiten: Ivoor, Jade, Goud en Kate GEEN ADDITIEVEN GEEN CONSERVERINGSMIDDELEN GEEN TOEGEVOEGDE SUIKER GEEN SULFITES GEEN SIROOP GEEN GMO VETVRIJ GEEN CHOLESTEROL ENKEL FRUIT...
Portfolio (8)
Duitsland, Uetersen
...Allulose is een natuurlijke, plantaardige zoetstof die uit suikerbieten wordt gewonnen. Het kan in korrelvorm en als siroop worden gebruikt. Het heeft een uitstekende calorie-vrije zoetheid die voor voedsel en dranken kan worden gebruikt. Belangrijkste voordelen: • Geen calorieën • 70% zo zoet als sucrose • Dezelfde oplosbaarheid als sucrose • Tandvriendelijk • Glycemische index van 1, insuline...
Portfolio (14)
Frankrijk, Capdenac Gare
... in het kraakbeen en helpt bij het behoud van een goede botstructuur. Wanneer wordt het aanbevolen? ERGYPHYTUM kan worden aanbevolen voor gewrichtscomfort, voor de goede vorming van bindweefsel en wanneer er behoefte is aan drainage van zuren. De expertise van Nutergia Zonder alcohol, zonder toegevoegde suiker, zonder zoetstoffen, zonder kunstmatige aroma's. De zee, een concentratie van mineralen...
Portfolio (151)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... aangewezen als meester van zowel grainsiroop als grainsiroop-taffy. Grainsiroop, ook wel jocheong genoemd, is een traditionele zoetstof uit Zuid-Korea, puur gemaakt van granen. De jocheong van Doorechon wordt geproduceerd door rijst en mout vele uren te koken. Het resultaat is dat de zoetheid van jocheong hartig en zacht is, in tegenstelling tot de sterke, overweldigende zoetheid van suiker of andere...
Portfolio (280)
Frankrijk, Malataverne
...Nougatcake van 4 kg, gesneden in 20 individueel verpakte porties (ongeveer 200 g). Te verkopen per gewicht of per portie: amandelen, suiker, glucose-siroop, honing, eiwit, wafel (aardappelzetmeel, water, plantaardige olie), natuurlijke aroma's. Ingrediënten: gezouten boter, karamel, suiker, boter, room, glucose-siroop, zout.
Portfolio (188)
ufs.country_names.RU, Podolsk
...Gemberkoekjes handgemaakt versierde koekjes Auto's & Helikopters. Collectie "KIND" - Ingrediënten: bloem, suiker, honing, boter (gepasteuriseerde room, zout), proteïne siroop (suiker, gedroogd eiwit, natuurlijke kleurstoffen [bèta-caroteen, saffloer essence, chlorofyl, paprikapoeder, karamel, blauwe spirulina essence, karmijn], gepasteuriseerd heel ei, rijsmiddel (natriumbicarbonaat, natriumbisulfaat, maïszetmeel), cacaopoeder, gemalen gember, kaneel, vanilline (natuurlijke smaakstof), sorbinezuur (conserveermiddel). maat:: 20 x 15,2 x 12,9 cm Netto:: 100...
Portfolio (7)
België, Mont-Saint-Guibert
... sap gefilterd en verwerkt worden tot siroop in een installatie voor meerdere effecten evaporatie. Deze siroop wordt vervolgens behandeld in de kristallisatie-eenheid die suiker genereert en de resterende onzuiverheden in de melasse concentreert. Het simulatieprogramma van DSEC is op dit punt van groot belang om de meest efficiënte energie-instelling te definiëren en om elke afzonderlijke apparatuur van de lijn nauwkeurig te dimensioneren.
Portfolio (28)
... crème gekristalliseerde siroop, vroeger ook wel kunsthoning genoemd. Gemaakt van suiker en suikers met verschillende verhoudingen van bloemenhoning Karamell en Kulör diverse karamelsirupe en kulöre tussen 7.500 en 40.000 EBC evenals speciale mengsels Spezialsirup Siroop gemaakt op verzoek van de klant, sorbitsiroop, suikerafloopstroop...
Bijpassende producten
Sirop
Sirop
Andere Producten
Suiker
Suiker
Portfolio (5)
... produceren. Ze worden meestal aan thee toegevoegd om de beroemde bubble tea te verkrijgen. Het is mogelijk om de kleur en textuur te wijzigen door ze te mengen met andere ingrediënten zoals suikerwater of honing. Om ze zoet te maken, worden ze meestal enige tijd ondergedompeld in een zoete siroop, waardoor ze de zoetheid van de suiker absorberen die ze zullen afgeven in elk voedsel waaraan ze worden toegevoegd. Echter, wanneer ze in thee worden gebruikt, is het niet om de smaak te verbeteren, maar eerder om textuur toe te voegen.
Portfolio (50)
Oekraïne, Poltava
...Koekjes gemaakt met stevia en fructose, versierd met marmelade. Verpakt in gekleurde verpakking, met een gewicht van 165 g. Stevia is een natuurlijke zoetstof die vaak wordt gebruikt om snoep een smaak te geven in producten. De bladeren van deze plant worden gebruikt om siroop te maken, die vervolgens in plaats van suiker wordt gebruikt. Producten op basis van stevia worden aanbevolen voor...
Portfolio (9)
Frankrijk, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare Naast zijn medicinale deugden is wilde venkel in de keuken een frisse en zoete lekkernij die uw heerlijke gerechten zal parfumeren. Een smaak die lijkt op die van anijs. Plant Venkel - Foeniculum vulgare. Keuken Infusie, decoctie, poeder, tinctuur, siroop, in suiker, in wijn, pasta, rijst, wok, tajine, groenten. Vorm / Hoeveelheid Hele BIO SEC zaden / 40g...
Portfolio (9)
...Telaini in plastica (n. 3 stukken). - Excludiregina aanwezig in het rooster aan de onderkant van de arnietta. - Ventilatierooster aan de onderkant van de arnietta. - Interne voederbak voor suiker of siroop. INTRODUCTIE VAN DE BIJEN: - Gebruik van de bevruchte koningin. - Bewaring van de koningin in de arnietta. - Zet de arnietta voorzichtig ondersteboven en open de bodem voor 2/3. - De bijen...
Portfolio (200)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...citroenconfituur (sinaasappel, suiker, GLUCOSE-siroop), pure chocolade (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator zonnebloemlecithine, vanille) Voedingswaarden (100g) Energie kJ / kcal 1671 / 397, Vetten (g) 11, Waarvan verzadigde vetzuren (g) 6.5, Koolhydraten (g) 72, Waarvan suikers (g) 71, Eiwitten (g) 2.0, Zout (g) 0 Bewaren tussen 17 en 20°C. Netto Gewicht: 150g ongeveer...
Portfolio (85)
Frankrijk, Neuilly Sur Seine
...Deze verbinden de smaken van gember en zorgen zo voor een duurzame smaakervaring en een langzame en gelijkmatige afgifte van gember (op de tong). Arabische gom wordt langzaam door het spijsverteringssysteem opgenomen en vervolgens gemetaboliseerd. Ingrediënten Geleermiddel arabische gom *; Suiker *, glucose-siroop *, 1,8% gemberextract *, natuurlijke aroma 2,6% gember, 0,2% munt...
Portfolio (46)
Turkije, Istanbul, Istanbul, Turkey
...Het product bevat geen glucose-siroop en toevoegingen. %100 Natuurlijk en veganistisch product. De producten worden dagelijks vers geproduceerd. THT: moet binnen 4 maanden na de productiedatum worden geconsumeerd. Bewaren op een koele en droge plaats. Kan als cadeau verpakt worden. Ingrediënten: Water, Suiker (Bietsuiker), Maïszetmeel, Pistachenoten, Kruidnagelwater, Zuurgeregulator (Citroenzuur E330 - Citroenzuur)...
Portfolio (9)
Roemenië, Poienii De Jos
...Eigenschappen: vitaminiserend, algemeen tonicum, ontstekingsremmend. Aanbevelingen: bloedarmoede, verminderde immuniteit, als aanvulling tijdens de herstelperiode en bij griepachtige klachten. Draagt bij aan: – het versterken van het immuunsysteem – het herstel van het lichaam tijdens de convalescentie Ingrediënten: extract van Echinacea (Echinacea purpurea) bovengrondse delen (40%); omgekeerde suiker.
Portfolio (6)
Verenigd Koninkrijk, London
...Hogermout-siroop is een voedseladditief dat wordt gebruikt als zoetstof en conserveermiddel. De meerderheid van de suiker is maltose. Het is minder zoet dan hoog-fructose maïssiroop en bevat weinig tot geen fructose. Het is echter zoet genoeg om nuttig te zijn als zoetstof in de commerciële voedselproductie van snoep en bevroren yoghurt. Om het label "hoog" te krijgen, moet de siroop minstens 50...
Portfolio (3)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Pâte de fruits uit de Provence omhuld met gianduja-praliné van Provençaalse amandelen en fruitcoating. Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, Provençaalse amandelen, cacaomassa, magere melkpoeder, gedroogde glucose-siroop, stabilisator sorbitolpoeder, abrikoos, kers, vijgen, aardbei, water, aardbei, kers, vijg, abrikoos, gelatine pectine, omhulmiddel arabische gom, citroenzuur, sojalecithine.
Portfolio (142)
Frankrijk, Furiani
...DOMEINEN DONKER CHOCOLADE framboos/marjolein (roze) - hazelnootpraliné (kastanje) DOMEINEN MELKCHOCOLADE karamel met gezouten boter (oranje) - pistachepraliné (groen) Ingrediënten Donkere chocolade 70% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma). Melkchocolade 37% (suiker, cacaoboter, volle melk, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma). Witte chocolade 30% cacao. room, boter, glucose-siroop, suiker, frambozenpulp, amandelen, hazelnoten, pistachenoten, marjolein, sorbitol, natuurlijke kleurstoffen. Referentie:ECISULA...
Portfolio (97)
Duitsland, Trittau
...Ahornzucker wordt gewonnen uit ahornsiroop. De siroop wordt langzaam gekookt totdat er een vaste stof ontstaat, die vervolgens tot de gewenste granulering wordt verwerkt. Hij kan worden gebruikt om warme dranken, yoghurt of crêpes te zoeten. Smaak: aangenaam zoete ahornsmaak Aroma: zoet naar ahornsiroop Kleur: lichtbruin...
Portfolio (9)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vanille-ijs met karamel saus (11%) en gekarameliseerde pecannoten (7%). Vanille-ijs, karamel saus en gekarameliseerde pecannoten Ingrediënten Ingrediënten: YOGHURT (26%), GECONCENTREERDE MAGERE MELK, suiker, ROOM, aardbeien (11%), gedroogde glucose siroop, eidooiers, geconcentreerd citroensap, gelatine: pectines, natuurlijke aroma. Allergenen: zie de ingrediënten in hoofdletters...
Griekenland, Heraklion
...Granaatappel siroop 100% biologisch van 70gr fruit per 100gr eindproduct. Wordt geproduceerd uit natuurlijke biologische granaatappelsap, ongeraffineerde biologische suiker, water en gelatine. De granaatappel siroop wordt onmiddellijk na productie verpakt en opgeslagen op een koele en donkere plaats. Blijft houdbaar op een koele & donkere plaats voor: 1 jaar. Verkrijgbaar in verpakkingen van...
Portfolio (8)
Frankrijk, Seignosse
...De bag-in-box van biologische ahornsiroop is de meest economische verpakking, een amberkleurige siroop met een rijke smaak (grade B oude classificatie) die veel desserts en zoete bereidingen begeleidt. Het is een echte suiker op zich, een natuurlijke hele suiker, de suiker van het bos. De unieke smaak zal zowel jong als oud tevredenstellen! De ahornboomgaard beheerd door Vifranc Farm Inc. wordt...
Portfolio (9)
België, Woluwe-Saint-Pierre
Opgericht door ervaren ondernemers, M.S. Services belichaamt de visie van een betrouwbare groothandelaar, stevig gevestigd op de markt sinds het jaar 2000. Onze toewijding aan de kwaliteit en diversiteit van producten blijft onveranderlijk, omdat we ons bewust zijn van de constante evoluties in de behoeften van onze klanten in de agrovoedingssector. Als ervaren groothandelaars en distributeurs r...
Portfolio (4)
Mexico, Guadalajara
... suikerconsumptie te verminderen. KLASSIEKE AGAVESIROOP: Natuurlijke zoetstof verkregen door een thermohydrolyseproces, vervolgens gezuiverd en geconcentreerd om siroop van 75 °Bx te verkrijgen. RAWE AGAVESIROOP: Natuurlijke zoetstof vervaardigd bij temperaturen tussen 50 °C- 60 °C om de hoogste hoeveelheid Agave-eigenschappen te behouden. ULTRA AGAVESIROOP: Natuurlijke zoetstof vervaardigd door gedeeltelijke therm...
Portfolio (3)
Nederland, Helmond
... smaakstoffen. Ook zitten er geen kunstmatige conserveringsmiddelen in. Gewoon limonadesiroop zonder suiker, gemaakt van fruits en van fruit alleen. Wat het verschil is tussen diksap en normale limonadesiroop? De ingrediënten! Deze vruchtensap zonder suiker en zoetstoffen wordt gemaakt van 100% fruitconcentraat. Reguliere siroop bestaat vooral uit suikers en zoetstoffen. In het bekende Roosvicee zit...
ufs.country_names.BR, Rio
... fruit in stukjes, verschillende sappen, vis, kaasbrood, zuivelproducten en anderen. Deze producten worden zeer snel en zorgvuldig met betrekking tot temperatuur geëxporteerd. WE EXPORTEREN NAAR DE HELE WERELD: suiker, soja, koffie, maïs, bevroren fruit, vlees kip, varkensvlees, rundvlees, cacao, kaas, boter, açaí, guaranapoeder en siroop, vis, cashewnoten, honing, kaasbrood, cashewnoten, enz. alleen in grote hoeveelheden.
Portfolio (1)
Iran, Tehran
... Suiker (poeder) - Dadel Vloeibare Suiker - Dadelzaad Koffie - Dadel Pasta - Dadel Siroop - en Dadel Drank, zijn met zorg en precisie vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van smaak, textuur en kwaliteit. Of je nu een chocolatier, bakker of voedingsproducent bent, we nodigen je uit om deel uit te maken van onze gemeenschap van gelijkgestemde professionals en de kracht van dadels in jouw...
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play