Frankrijk, Arengosse
... kleurstof : Gebruik van een natuurlijke kleurstof om de authenticiteit van het product te behouden. Gebruikstips : Onze Suiker Cassis is perfect om een fruitige toets toe te voegen aan een verscheidenheid aan zoete recepten. Strooi het over je desserts, yoghurt, pannenkoeken, of gebruik het om je warme dranken of cocktails te zoeten voor een heerlijk aromatische zwarte bessen toets. Productkenmerken...
Portfolio (200)
Frankrijk, Privas
...in de siroop bewaren. Ze kunnen zo meerdere weken in de koelkast worden bewaard en u kunt ze later glazuren afhankelijk van uw behoeften. Ingrediënten: kastanjes, suiker, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma Gekonfijte kastanjes in siroop worden gebruikt voor de bereiding van de marron glacé. Omdat ze in een suikersiroop liggen, hebben ze een lange houdbaarheid (5 jaar). Om een goede glazuur te maken voor het verkrijgen van marron glacés, raden we aan onze tips te volgen door hier te klikken.
Portfolio (41)
Frankrijk, Charbonnières-Les-Bains
...Bubble Tea met bruine suiker is een populaire en heerlijke variant van de traditionele Taiwanese drank. Het staat ook bekend als "Bruine Suiker Melk Thee" of "Bruine Suiker Boba Thee". De drank bestaat meestal uit een basis van zwarte thee, melk (vaak plantaardig, zoals amandel- of havermelk) en een siroop van bruine suiker. De bruine suikersiroop is de ster van deze smaak, omdat het een rijke...
Portfolio (34)
Frankrijk, Warmeriville
...{"ingredient_list":"Lijst van ingrediënten:\nlactosevrije gecondenseerde melk 39%, glucose-siroop, suiker, water, fleur de sel de Guérande 0,6%, gelatine: fruitpectine, zuurteregelaar: natriumcitraat\nVoedingswaarden per 100g:\nEnergiewaarde (kcal) 305 kcal / 100g\nCel 0,75g / 100g\nVetten 5g / 100g\nsuikers 51g / 100g\nEnergiewaarde (kJ) 1290 kJ / 100g\nVoedingsvezels 1,3g / 100g\nEiwitten 3,4g...
Portfolio (127)
Frankrijk, Saint Martin Belle Roche
...Blikje van 250 ml. En wat zit erin? Magere melk 75% (herkomst: EU), koffie 19% (water, koffie-extract, cafeïnevrij koffie-extract), suiker, verdikkingsmiddelen: cellulose, cellulosegom, carrageen, stabilisator: kaliumcitraten, karamel siroop, aroma, zout. Allergenen onder de loep Melk. Goed bewaren is niet moeilijk Voor opening, op kamertemperatuur bewaren. Na opening, onmiddellijk consumeren. Nog beter als het goed koud is. Blikje te recyclen...
Portfolio (23)
Frankrijk, Bourgbarré
VANILLA GASY biedt u geurige en subtiele noten die typisch zijn voor Madagascar. Gespecialiseerd in de ontwikkeling van alcoholvrije vanille-extracten op basis van uw specificaties. Kom en ontdek een wereld gewijd aan de smaken van bourbon vanille uit Madagascar, onze specerijen en onze 100% ambachtelijke verwerkte producten zonder kunstmatige aroma's of conserveermiddelen. Wij zijn op zoek naar ...
Portfolio (21)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
... vinaigrette te maken of om vlees te perfectioneren. En voor de zoetekauwen... herontdek uw klassiekers door deze siroop toe te voegen aan uw mooiste desserts: rijstpap, crèmes, panna cotta... alles is toegestaan! En voor de nieuwsgierige fijnproevers... te gebruiken om uw kwark te zoeten! Samenstelling: Infusie van hooi (water, hooi), suiker, citroensap op basis van concentraat.
Portfolio (15)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Amandelen, gekonfijte meloen (herkomst Frankrijk) (meloen, glucose-fructosestroop, zuurteregelaar: citroenzuur), suiker, poedersuiker, lavendelhoning, omgekeerde suikersiroop, glucose-siroop, ongezuurd brood (aardappelzetmeel, water, zonnebloemolie), natuurlijke extract van sinaasappelbloesem, gekonfijte sinaasappelschillen (sinaasappelschillen, glucose-fructosestroop, suiker, conserveermiddel: E 202, zuurteregelaar: citroenzuur). Eiwitten.
Portfolio (109)
Frankrijk, Soreze
...Concentraat van wort voor witbier in de vorm van siroop met gist voor fermentatie. Dit concentraat maakt het mogelijk om 15 liter TARWEBIER witbier te brouwen. Een bier dat bijzonder gewaardeerd zal worden door liefhebbers van Hoegaarden, Hoegaarden Grand Cru, Paulaner Hefeweizen en Aventinus. GEBRUIK Verdun het wort met water en suiker, brouwen, voeg de gist toe en laat fermenteren op een...
Portfolio (195)
Frankrijk, Etupes
...Omkeerbare pompen (2 draairichtingen) Industriële gasolie, oliën,... Wijnbouw wijn, most... Voedingsmiddelen bier, suiker, vruchtensap, vloeibare suiker, siroop, glucose, melk, boter, yoghurt, vloeibare eieren, olie, tomatensaus, pekel,... Chemische producten zetmeel, lijm, watergedragen lijm, emulsies, glycerine, was, detergenten, vernis, inkten, industrieel afval,... Cosmetica en...
Portfolio (324)
Frankrijk, Carpentras
...Deze conserven worden bereid van verse, rijpe en gezonde vruchten, die zijn schoongemaakt, ontdaan van de delen die volgens gebruik niet worden gebruikt: schillen, pitten, steeltjes, kelken, enz. Ze worden in twee helften gesneden, verpakt en verzegeld in luchtdichte containers met een siroop van suiker van de hoogste kwaliteit.
Portfolio (2)
Frankrijk, Capdenac Gare
... in het kraakbeen en helpt bij het behoud van een goede botstructuur. Wanneer wordt het aanbevolen? ERGYPHYTUM kan worden aanbevolen voor gewrichtscomfort, voor de goede vorming van bindweefsel en wanneer er behoefte is aan drainage van zuren. De expertise van Nutergia Zonder alcohol, zonder toegevoegde suiker, zonder zoetstoffen, zonder kunstmatige aroma's. De zee, een concentratie van mineralen...
Portfolio (151)
Frankrijk, Malataverne
...Nougatcake van 4 kg, gesneden in 20 individueel verpakte porties (ongeveer 200 g). Te verkopen per gewicht of per portie: amandelen, suiker, glucose-siroop, honing, eiwit, wafel (aardappelzetmeel, water, plantaardige olie), natuurlijke aroma's. Ingrediënten: gezouten boter, karamel, suiker, boter, room, glucose-siroop, zout.
Portfolio (188)
Frankrijk, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare Naast zijn medicinale deugden is wilde venkel in de keuken een frisse en zoete lekkernij die uw heerlijke gerechten zal parfumeren. Een smaak die lijkt op die van anijs. Plant Venkel - Foeniculum vulgare. Keuken Infusie, decoctie, poeder, tinctuur, siroop, in suiker, in wijn, pasta, rijst, wok, tajine, groenten. Vorm / Hoeveelheid Hele BIO SEC zaden / 40g...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...citroenconfituur (sinaasappel, suiker, GLUCOSE-siroop), pure chocolade (cacaobonen, suiker, cacaoboter, emulgator zonnebloemlecithine, vanille) Voedingswaarden (100g) Energie kJ / kcal 1671 / 397, Vetten (g) 11, Waarvan verzadigde vetzuren (g) 6.5, Koolhydraten (g) 72, Waarvan suikers (g) 71, Eiwitten (g) 2.0, Zout (g) 0 Bewaren tussen 17 en 20°C. Netto Gewicht: 150g ongeveer...
Portfolio (85)
Frankrijk, Neuilly Sur Seine
...Deze verbinden de smaken van gember en zorgen zo voor een duurzame smaakervaring en een langzame en gelijkmatige afgifte van gember (op de tong). Arabische gom wordt langzaam door het spijsverteringssysteem opgenomen en vervolgens gemetaboliseerd. Ingrediënten Geleermiddel arabische gom *; Suiker *, glucose-siroop *, 1,8% gemberextract *, natuurlijke aroma 2,6% gember, 0,2% munt...
Portfolio (46)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Pâte de fruits uit de Provence omhuld met gianduja-praliné van Provençaalse amandelen en fruitcoating. Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C. Ingrediënten: suiker, cacaoboter, Provençaalse amandelen, cacaomassa, magere melkpoeder, gedroogde glucose-siroop, stabilisator sorbitolpoeder, abrikoos, kers, vijgen, aardbei, water, aardbei, kers, vijg, abrikoos, gelatine pectine, omhulmiddel arabische gom, citroenzuur, sojalecithine.
Portfolio (142)
Frankrijk, Furiani
...DOMEINEN DONKER CHOCOLADE framboos/marjolein (roze) - hazelnootpraliné (kastanje) DOMEINEN MELKCHOCOLADE karamel met gezouten boter (oranje) - pistachepraliné (groen) Ingrediënten Donkere chocolade 70% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma). Melkchocolade 37% (suiker, cacaoboter, volle melk, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma). Witte chocolade 30% cacao. room, boter, glucose-siroop, suiker, frambozenpulp, amandelen, hazelnoten, pistachenoten, marjolein, sorbitol, natuurlijke kleurstoffen. Referentie:ECISULA...
Portfolio (97)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vanille-ijs met karamel saus (11%) en gekarameliseerde pecannoten (7%). Vanille-ijs, karamel saus en gekarameliseerde pecannoten Ingrediënten Ingrediënten: YOGHURT (26%), GECONCENTREERDE MAGERE MELK, suiker, ROOM, aardbeien (11%), gedroogde glucose siroop, eidooiers, geconcentreerd citroensap, gelatine: pectines, natuurlijke aroma. Allergenen: zie de ingrediënten in hoofdletters...
Frankrijk, Seignosse
...De bag-in-box van biologische ahornsiroop is de meest economische verpakking, een amberkleurige siroop met een rijke smaak (grade B oude classificatie) die veel desserts en zoete bereidingen begeleidt. Het is een echte suiker op zich, een natuurlijke hele suiker, de suiker van het bos. De unieke smaak zal zowel jong als oud tevredenstellen! De ahornboomgaard beheerd door Vifranc Farm Inc. wordt...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
... productie van dadels. Wij werken ook nauw samen met de industrie om een gevarieerd assortiment aan producten op basis van dadels aan te bieden, zoals siroop, suiker of dadelpasta. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte. Flexibiliteit en kwaliteit staan centraal in onze aanpak. Wij beheren elke stap van het proces, van productie tot opslag, en van transport tot...
Portfolio (4)
... voor elke smaak. Suikers voor de voedings-, chemische en farmaceutische industrie (melasse en siroop 0, biologische suikers, gangbare suikers, vloeibare en omgekeerde suikers, pure suikerriet, vinasses). Suikerproducten ten dienste van professionals voor de horeca en foodservice. Horecasuikers (verpakte stukjes, poedersuiker in zakjes), Pure Suikerriet. Gourmetproducten, banketbakkerssuikers, suikers voor de automatenverkoop (speciaal ontwikkeld voor automaten).
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...PRUNEAUX DE MENET is een specialist in de Pruneau d'Agen, met, zonder pit, gevuld, met chocolade, met wijn, in siroop, in crème, in pulp zonder toegevoegde suiker. Neem contact met ons op via e-mail op MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Wij bieden abrikozen, ananas, vijgen, aardbeien, gedroogde mango's aan. Deze vruchten voegen zich bij de veenbessen (of cranberries), appels, peren, perziken, gedroogde...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play