Spanje, Reus ( Tarragona )
...Exquise Olivada of zwarte olijven salsa uit het Bajo Aragón, zeer gewaardeerd om zijn geweldige smaak en intense aroma. De Olivada Olivera d’Atenea is een zachte en delicate olijvenpasta, ideaal om te smeren op toast en canapés en om verrassende dressings voor vinaigrettes, carpaccio's of salades te bereiden. Gekookt dient de Olivada als basis voor wildstoofschotels waaraan het zijn intense aroma toevoegt. VEGAN · GLUTENVRIJ · MET OLIEVENOLIE...
Portfolio (10)
Spanje, Tres Cantos
...Als je op zoek bent naar gemarineerde olijven, presenteren we onze Machacamoya-olijf voor de horeca in een emmer van 4,5 kg, gemarineerd met aromatische kruiden, paprikapoeder, knoflook en azijn. Het is gemakkelijk te herkennen aan zijn typische bittere smaak en is altijd de ideale begeleider van tapbier en glazen wijn aan de bar.
Portfolio (5)
...gebruiken we niets anders dan water en zout. Er komen absoluut geen chemische stoffen, conserveermiddelen of toevoegingen in onze producten. Onze olijven worden alleen met zout en water gefermenteerd en verpakt, met een rijpingsperiode van maximaal een jaar. • Natuurlijk gefermenteerd, • Geen chemische stoffen gebruikt, • Hoge aroma-inhoud, • Gefermenteerd in zijn natuurlijke staat zonder...
Portfolio (9)
...Nobilis Traditional is een goed uitgebalanceerde Medium Flavor EVOO. Het komt van half groene, half zwarte olijven van de Pteleos Olea-bomen en is geoogst in oktober 2018. Het heeft een goudgroene kleur, een fluweelachtige textuur, een zoete fruitige smaak en een aroma van versgeplukte olijven. Het is de vertegenwoordiger van vele eeuwen lokale olijfteeltcultuur en geschiedenis in de uitdagende inspanning om Extra Vergine Olijfolie te produceren in de steile semi-bergachtige kustregio van het Pteleos Olijfland.
Portfolio (2)
Turkije, Manisa
Tunesië, Tunis
...Extra vierge olijfolie is de meest gevraagde en gewaardeerde, dankzij de variëteit aan olijven die het kenmerkt door een frisheid en een delicate smaak. Deze variëteit beslaat bijna 85% van het olijfgebied. Extra vierge olijfolie wordt gekenmerkt door een iets bittere en pittige smaak, met soms een vleugje tomaat. Om de versheid te behouden, wordt onze extra vierge olijfolie opgeslagen in...
Portfolio (130)
Frankrijk, Mandelieu
...Ontdek de extra vierge olijfolie van François Roméo, zowel zacht als fruitig, waarvan het exclusieve recept sinds 1972 de liefhebbers verblijdt. Afkomstig van een eerste koude persing, garanderen de productie en oorsprong binnen de EU de kwaliteit en de beste smaakkwaliteiten. De extra vierge olijfolie van François Roméo zal de beste bondgenoot zijn in uw keuken, zowel voor het koken als voor het op smaak brengen van uw gerechten. Naast de ongeëvenaarde smaak profiteert u ook van de gezondheidsvoordelen van olijfolie; eet goed en gezond. Netto gewicht: 3,1 KG Capaciteit: 3L...
Portfolio (45)
Griekenland, Naousa
...Arbekina is een traditionele Spaanse olijfvariëteit, bekend om zijn uitstekende olijfolie, aroma en fruitige smaak, zonder bitterheid. Het is een relatief kleine boom met kleine en aromatische vruchten die geschikt zijn voor dichte aanplant. De boom past zich aan verschillende klimatologische omstandigheden aan en gedijt in verschillende grondsoorten, is resistent tegen plagen en tolerant voor...
Portfolio (90)
...Met de hand geplukte verse olijven worden in onze fabriek in Aydın verwerkt na een zorgvuldige oogst en een ijverige productieproces. Door gebruik te maken van het traditionele Turkse pekelproces hebben we de bitterheid verwijderd en geven we onze olijven hun zachte, hartige smaak, die de juiste hoeveelheid textuur biedt en hun natuurlijke kleurvariaties behoudt.
Turkije, Ordu
...Voor de verwerking als groene olijven wordt niet gewacht tot de olijven volledig rijp zijn. Ze worden geoogst aan het eind van september tot half oktober, wanneer hun kleur van groen naar geel verandert. Na de stappen van selecteren, classificeren, sorteren en wassen, worden ze in tanks geplaatst voor het op smaak brengen. De olijven worden meerdere keren gewassen om ze op smaak te brengen en worden daarna in een speciale pekel bewaard. Vervolgens worden de pitten met speciale machines verwijderd en worden ze gevuld met rode peper inleg. Na pasteurisatie worden ze verpakt.
Portfolio (9)
Italië, Paterno'
...De cultivar "Nocellara Etnea" vertegenwoordigt de uitmuntendheid, de trots van de Etnea olijfolieproductie. Volgens een lange bedrijfstraditie worden de groene olijven op de bomen geselecteerd, gemonitord en, zodra ze zijn geoogst, met vakmanschap en bewezen ervaring verwerkt. Vervolgens worden ze omgevormd, kunstzinnig geplet en pas op het juiste moment op smaak gebracht met selderij en verse munt, licht gekruid met oregano en chilipeper, en strikt bewaard in extra vierge olijfolie.
Portfolio (9)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Deze conserven zijn bereid van kleine spelt van de Mont Ventoux, gewassen, geweekt en vervolgens zo natuurlijk mogelijk gekookt, in water. Het is op smaak gebracht met olijfolie en stukjes Nyons-olijven.
Portfolio (142)
Italië, Palagonia
...Extra vierge olijfolie op smaak gebracht met chili, volledig verkregen uit Siciliaanse olijven door middel van koude persing. Voor informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres.
Portfolio (55)
Turkije, Istanbul
... voor je voorbereid, die sauzen, kazen en ingrediënten samenbrengt en het huishouden betovert met zijn geur. We wedden dat iedereen deze pizza geweldig zal vinden. Deze heerlijke pizza, versierd met rundvleesworst, tomaten, paprika's, maïs en olijven, is een smaak waar iedereen van zeventig tot zeventig gretig op wacht om te worden gebakken!
Portfolio (8)
Italië, Firenze
...De ontmoeting van champignons en olijven met zwarte truffel heeft geleid tot een uitstekende crème met een sterke en krachtige smaak. De bosachtige geur verspreidt zich in de omgeving zodra je het potje opent. Ingrediënten: gekweekte champignons (agaricus bisporus), olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: wij raden onze Truffelcrème aan bij vlees, zowel wit als rood, bij eieren, heerlijk op toast, hapjes en crackers. Het kan ook gebruikt worden als vulling voor tortellini en ravioli.
Portfolio (9)
Griekenland, Lamia
...Amandelen behoren tot de categorie superfoods en hebben een unieke smaak met tal van gunstige elementen, waaronder eiwitten, vitamine E, en meer.
Portfolio (4)
...Milde Manzanilla Olijven uit Sevilla * De koningin onder de olijven. Vanwege hun uitstekende smaak is de Manzanilla de populairste tafelolijf ter wereld. De traditionele herkomst van deze soort is het dorp "Dos Hermanas" in Sevilla. Alleen de steenvruchten van de hoogste handelsklasse komen in aanmerking voor onze Manzanilla Sevillana. Voor liefhebbers van het origineel. EAN: 4260394012546 Netto gewicht: 4.000 g Afgetapt gewicht: 2.500 g Verpakking: 6 Aantal dozen per laag: 6 Aantal lagen op pallet: 4 Aantal artikelen op pallet: 144...
...Zoals de naam al aangeeft, worden deze zwarte olijven in de buurt van de stad Kalamata in het zuidelijke deel van het schiereiland Peloponnesus geteeld. Ze worden ook wel Kalamon genoemd. Ze zijn langwerpig, amandelvormig, donkerpaars, sappig en hebben een dunne schil. Ze worden gemarineerd in zoutwater, olijfolie en wijnazijn, waardoor ze een fijne wijnaroma en een unieke smaak krijgen. Ze zijn zo groot dat je ze kunt gebruiken om te koken, omdat ze niet smelten. 4,2 kg...
... (volgens §9 ZZulV). Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele systemen voor vleesverwerking, HoReCa en foodservice, zowel voor het ambacht als voor de industrie. Hela werd opgericht in 1905. Vandaag bestaat ons team uit meer dan 600 betrokken en gekwalificeerde collega's uit de meest uiteenlopende vakgebieden. Met 10 locaties wereldwijd bedienen we meer dan 30.000 tevreden klanten in meer dan 70 landen. Naast ons standaardassortiment ontwikkelen we ook producten op maat volgens klantvereisten. E-mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu...
Portfolio (91)
Italië, Palagianello
... en delicaat, en de typische kleur die varieert van goudgeel tot groen. Soledòr Extra Virgin Olijfolie wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde en geplukte olijven om de kwaliteit en smaak te behouden die vervolgens wordt aangeboden aan velen die voor ons product kiezen.
Portfolio (9)
Italië, Rionero In Vulture
...Aan de hellingen van de Monte Vulture komt de delicatesse van de olie geproduceerd uit Ogliarola-olijven perfect samen met die van andere lokale variëteiten, wat resulteert in een evenwichtig en harmonieus product. Een geurige olie met een delicate geur en een licht fruitige smaak. Tendenziëel zacht en fluweelachtig, met kruidige geurtonen, een aangename smaak en lichte hints van pittigheid en bitterheid. Beschikbaar in verpakkingen van 1 LT, 2 LT, 3 LT en 5 LT.
Portfolio (2)
Italië, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Het nieuwe, handige en ecologische verpakkingssysteem - De olie verkregen uit Nocellara del Belìce olijven, met een groene kleur en gouden reflecties, heeft een geur van vers geperste olijven met tonen van vers gras en paprika. Zeer intense groene fruitigheid. In de mond, een grote concentratie van smaak met een aangename combinatie van medium bitterheid en pittigheid.
Portfolio (4)
...Ongefilterde extra vierge olijfolie (EVOO) met 90% van de verdial variëteit. Gemaakt van olijven uit Arenas en nabijgelegen dorpen. Verkregen door mechanische processen en zonder toevoegingen. Het komt in een PET-fles van 2 liter, ideaal voor transport. We raden aan om het te bewaren en op te slaan in gebieden: Met weinig licht Met een stabiele en minimaal gecontroleerde temperatuur. Houd een temperatuur van ongeveer 15º aan. Met een lage luchtvochtigheid Volg deze tips voor een betere bewaring van de eigenschappen en smaak.
Portfolio (2)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Olijvenconfituur uit Extremadura ''La Chinata'' (de olijven komen uitsluitend uit deze regio), Ingrediënten: Groene olijven, suiker, citroen. Dit product is een echte confituur en is volledig anders dan tapenade. Op een boterham of een geroosterd broodje bij het ontbijt. Een licht bittere zoete smaak door de eigen smaak van de olijf, een product dat niet onopgemerkt blijft. Voor fijnproevers is deze mix van groene olijven en suiker een genot voor de smaakpapillen. Glazen pot van 250g...
Portfolio (198)
Italië, San Pietro Clarenza
...Contorno met een elegante smaak en intense aroma's, ideaal om te combineren met vleesgerechten of om heerlijke voorgerechten te creëren. Alle aubergines en andere ingrediënten worden afzonderlijk geselecteerd. INGREDIËNTEN: Verse aubergines (apart gebakken in extra vierge olijfolie), verse rode paprika's (apart gebakken), tomatensaus, kappertjes, verse wortelen, ui, verse SELDERIJ, groene olijven...
Portfolio (8)
... uitkomen. De vroeg geoogste extra vierge olijfolie die wij produceren, heeft een lage zuurgraad, is rijk aan polyfenolen en heeft een diepe groene kleur. Het heeft een milde, fruitige aroma en wordt gekenmerkt door een licht bittere smaak en een pittige nasmaak. Het kan worden gebruikt voor koken, in verse salades, als onderdeel van een dressing en is ideaal voor directe consumptie. Het is een olijfolie met een hoge voedingswaarde en gunstige eigenschappen voor het lichaam, voornamelijk vanwege het verhoogde aantal polyfenolen, die helpen tegen cholesterol.
Portfolio (10)
Duitsland, Lübeck
...Het is een hoogwaardige olie, koudgeperst uit de beste olijven die zijn geoogst in de vruchtbare heuvels van Teboursouk in Tunesië. Een regio met een Beschermde Oorsprongsbenaming "AOP". Deze olie staat bekend om zijn rijke smaak en fluweelachtige textuur met fruitige tonen en een licht pittige noot.
Portfolio (1)
Turkije, Mersin
...VOO is goedkoper dan extra vergine, terwijl het de beste kwaliteit olijfolie behoudt qua smaak, gezondheidsvoordelen en voedingswaarden. Pompolie: Verkregen door het raffineren van de ruwe pomace-olie via chemische en fysieke processen zodat het geschikt is voor menselijke consumptie.
Italië, Nave
... roestvrijstalen containers tot het moment van bottelen. Het gebied waar het landgoed zich bevindt is Chianti Rufina en hier ontstaat een zeer intense en geurige olie die zowel in de gespecialiseerde pers als op de markt succes oogst. Het product is elegant en authentiek, waardig om zich optimaal te uiten als dressing voor de meest verfijnde gerechten, waarbij de smaken worden versterkt zonder ze te overstemmen. De delicate smaak maakt het ook mogelijk om het op een vakkundige manier te gebruiken als dressing voor zeevis. Capaciteit: 0.50l Code: 03566 Categorie: Olie Land: Italië Regio: Toscane...
Portfolio (46)
Frankrijk, Geispolsheim
...Olijfolie geproduceerd rechtstreeks uit olijven en alleen met mechanische methoden. KTIMA NTOUKA Extra Virgin Olijfolie van geselecteerde variëteiten Athinolia en Koroneiki, uit het vruchtbare land van de Peloponnesos en Preveza, heeft een milde smaak en een lage zuurgraad.
Portfolio (138)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play