...Zwarte olijven gemarineerd. Uiterlijk zwart en kleur voor de olijven, met kruiden. Smaak/Aroma typisch voor de variëteit, zout met een krachtige smaak, aangenaam afgerond.
Portfolio (37)
Spanje, Murcia
Griekenland, Chalkidiki
...Kalamata Olijven. Ze zijn compact en knapperig met een subtiele fruitige smaak, die zout en licht bitter is. Ze worden gegeten als een voorgerecht, in salades en vooral in Griekse salade. Ze worden uitsluitend in heel Griekenland geteeld en worden op een natuurlijke manier verwerkt, zoals gedefinieerd door het productieproces.
Portfolio (10)
Spanje, Aguilar De La Frontera-Córdoba
...De range van pitloze olijven van Oliva Clan bestaat uit 6 variëteiten, waarvan vier zijn gearomatiseerd (ansjovis, pizza, chocolade, aardbei) en twee met de traditionele smaken van groene en zwarte olijf. De belangrijkste aantrekkingskracht ligt, naast de smaak van de producten, in de verpakking: een vacuümverpakte blik, eenvoudig te openen en met een veiligheidsgarantie voor de kleinsten, die...
Portfolio (4)
...De olie van Arbequina 250 ml is een extra vierge olijfolie van hoge kwaliteit, verkregen uit uitsluitend Arbequina-olijven. Dit kleine formaat is ideaal voor thuisgebruik of als cadeau, waarbij alle organoleptische eigenschappen van deze olie behouden blijven. De smaak is zacht en fruitig, met tonen van appel, amandel en een lichte hint van banaan. Het is perfect om salades, rauwe groenten en delicate gerechten op smaak te brengen, waar men de smaak wil versterken zonder deze te domineren. Deze olie is rijk aan antioxidanten en gezonde vetzuren, wat voedingsvoordelen biedt voor elk dieet.
Portfolio (25)
Italië, Paterno'
...De cultivar "Nocellara Etnea" vertegenwoordigt de uitmuntendheid, de trots van de Etnea olijfolieproductie. Volgens een lange bedrijfstraditie worden de groene olijven op de bomen geselecteerd, gemonitord en, zodra ze zijn geoogst, met vakmanschap en bewezen ervaring verwerkt. Vervolgens worden ze omgevormd, kunstzinnig geplet en pas op het juiste moment op smaak gebracht met selderij en verse munt, licht gekruid met oregano en chilipeper, en strikt bewaard in extra vierge olijfolie.
Portfolio (9)
Polen, Andrychów
... serveren uit de pekel gehaald. Je kunt ze extra besprenkelen met extra vierge olijfolie "MANZANO" en dan kun je hun smaak volledig waarderen. Olijven zijn ook een smakelijke aanvulling op gerechten. Ze passen goed bij vlees, vleeswaren, vis, pasta, risotto, pizza, spaghetti en salades. Olijven zijn rijk aan B-vitamines, provitamine A en vitamine C en E, evenals mineralen - vooral fosfor, kalium en ijzer. Tegelijkertijd zijn ze licht verteerbaar.
Portfolio (7)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Veel mensen voegen olijfolie toe aan salades om de smaak te verbeteren. Maar wat als u een stap verder gaat en een met citroen gearomatiseerde olijfolie maakt die uw rauwe groenten nog smakelijker maakt? Het maken van olijfolie met citroensmaak is heel eenvoudig. U hoeft alleen de schil van de citroenen te verwijderen en ze met wat olijfolie in een slagroomspuit te doen. Nadat u uw slagroomspuit eenmaal heeft gevuld, moet u hem een paar keer schudden en de mix 5 minuten zo laten staan zoals hij is. 1 grote citroen – 1 kop olijfolie...
Portfolio (241)
Griekenland, Naousa
...Arbekina is een traditionele Spaanse olijfvariëteit, bekend om zijn uitstekende olijfolie, aroma en fruitige smaak, zonder bitterheid. Het is een relatief kleine boom met kleine en aromatische vruchten die geschikt zijn voor dichte aanplant. De boom past zich aan verschillende klimatologische omstandigheden aan en gedijt in verschillende grondsoorten, is resistent tegen plagen en tolerant voor...
Portfolio (90)
Spanje, Cijuelas (granada)
...Campotoro produceert deze olijven voor de fijnproevers; ze hebben een textuur en smaak die door kenners gewaardeerd worden vanwege hun aangename structuur. Met een stevige en vlezige kern en een onmiskenbare zoetheid, vallen deze olijven in de categorie van olijven van topkwaliteit. De GEKARAMELISEERDE GEVULDE OLIVEN (ZOET) hebben een onontdekte maar verrassende smaak. Culinaire toepassingen...
Portfolio (9)
Duitsland, Essen
...De Mill natuurlijk gefermenteerde, zwarte olijven zijn hoogwaardige natuurlijke gefermenteerde producten. De zwarte olijf van De Mill komt van de Turkse Egeïsche kust en heeft een uitstekende smaak. Het is van de Gemlik-soort en staat bekend om zijn grootte en smaak. De zwarte olijven van De Mill worden onder hygiënische omstandigheden natuurlijk gefermenteerd en behouden zo hun vitamines...
Portfolio (10)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Exquise Olivada of zwarte olijven salsa uit het Bajo Aragón, zeer gewaardeerd om zijn geweldige smaak en intense aroma. De Olivada Olivera d’Atenea is een zachte en delicate olijvenpasta, ideaal om te smeren op toast en canapés en om verrassende dressings voor vinaigrettes, carpaccio's of salades te bereiden. Gekookt dient de Olivada als basis voor wildstoofschotels waaraan het zijn intense aroma toevoegt. VEGAN · GLUTENVRIJ · MET OLIEVENOLIE...
Portfolio (10)
Spanje, Tres Cantos
...Als je op zoek bent naar gemarineerde olijven, presenteren we onze Machacamoya-olijf voor de horeca in een emmer van 4,5 kg, gemarineerd met aromatische kruiden, paprikapoeder, knoflook en azijn. Het is gemakkelijk te herkennen aan zijn typische bittere smaak en is altijd de ideale begeleider van tapbier en glazen wijn aan de bar.
Portfolio (5)
...gebruiken we niets anders dan water en zout. Er komen absoluut geen chemische stoffen, conserveermiddelen of toevoegingen in onze producten. Onze olijven worden alleen met zout en water gefermenteerd en verpakt, met een rijpingsperiode van maximaal een jaar. • Natuurlijk gefermenteerd, • Geen chemische stoffen gebruikt, • Hoge aroma-inhoud, • Gefermenteerd in zijn natuurlijke staat zonder...
Portfolio (9)
...Nobilis Traditional is een goed uitgebalanceerde Medium Flavor EVOO. Het komt van half groene, half zwarte olijven van de Pteleos Olea-bomen en is geoogst in oktober 2018. Het heeft een goudgroene kleur, een fluweelachtige textuur, een zoete fruitige smaak en een aroma van versgeplukte olijven. Het is de vertegenwoordiger van vele eeuwen lokale olijfteeltcultuur en geschiedenis in de uitdagende inspanning om Extra Vergine Olijfolie te produceren in de steile semi-bergachtige kustregio van het Pteleos Olijfland.
Portfolio (2)
Turkije, Manisa
...Ongefilterde extra vierge olijfolie (EVOO) met 90% van de verdial variëteit. Gemaakt van olijven uit Arenas en nabijgelegen dorpen. Verkregen door mechanische processen en zonder toevoegingen. Het komt in een PET-fles van 2 liter, ideaal voor transport. We raden aan om het te bewaren en op te slaan in gebieden: Met weinig licht Met een stabiele en minimaal gecontroleerde temperatuur. Houd een temperatuur van ongeveer 15º aan. Met een lage luchtvochtigheid Volg deze tips voor een betere bewaring van de eigenschappen en smaak.
Portfolio (2)
...Olijven worden geoogst uit het zuidelijke deel van de Marmara-regio in Turkije tijdens de periode waarin de hoeveelheid polyfenolen het hoogst is, en ze worden te koop aangeboden als ongefilterde olie, geproduceerd met de koude persmethode. Vroeg geoogste natuurlijke extra vierge olijfolie heeft een rijke smaak en een frisse geur van fruit, onrijpe amandel en groene appel. Wanneer je Nil Queen Olijfolie proeft, zul je de geur van de aarde en de natuur ervaren.
Portfolio (2)
...Met de hand geplukte verse olijven worden in onze fabriek in Aydın verwerkt na een zorgvuldige oogst en een ijverige productieproces. Door gebruik te maken van het traditionele Turkse pekelproces hebben we de bitterheid verwijderd en geven we onze olijven hun zachte, hartige smaak, die de juiste hoeveelheid textuur biedt en hun natuurlijke kleurvariaties behoudt.
Turkije, Ordu
...Voor de verwerking als groene olijven wordt niet gewacht tot de olijven volledig rijp zijn. Ze worden geoogst aan het eind van september tot half oktober, wanneer hun kleur van groen naar geel verandert. Na de stappen van selecteren, classificeren, sorteren en wassen, worden ze in tanks geplaatst voor het op smaak brengen. De olijven worden meerdere keren gewassen om ze op smaak te brengen en worden daarna in een speciale pekel bewaard. Vervolgens worden de pitten met speciale machines verwijderd en worden ze gevuld met rode peper inleg. Na pasteurisatie worden ze verpakt.
Portfolio (9)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Deze conserven zijn bereid van kleine spelt van de Mont Ventoux, gewassen, geweekt en vervolgens zo natuurlijk mogelijk gekookt, in water. Het is op smaak gebracht met olijfolie en stukjes Nyons-olijven.
Portfolio (142)
Italië, Palagonia
...Extra vierge olijfolie op smaak gebracht met chili, volledig verkregen uit Siciliaanse olijven door middel van koude persing. Voor informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres.
Portfolio (55)
Turkije, Istanbul
... voor je voorbereid, die sauzen, kazen en ingrediënten samenbrengt en het huishouden betovert met zijn geur. We wedden dat iedereen deze pizza geweldig zal vinden. Deze heerlijke pizza, versierd met rundvleesworst, tomaten, paprika's, maïs en olijven, is een smaak waar iedereen van zeventig tot zeventig gretig op wacht om te worden gebakken!
Portfolio (8)
...Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en exporteren van olijven en olijfolie. We streven ernaar onze klanten de hoogste kwaliteit producten te bieden door gebruik te maken van hoogwaardige methoden in ons productieproces. Onze olijven worden biologisch geteeld en verwerkt om hun smaak en voedingswaarde te behouden.
Portfolio (161)
Italië, Firenze
...De ontmoeting van champignons en olijven met zwarte truffel heeft geleid tot een uitstekende crème met een sterke en krachtige smaak. De bosachtige geur verspreidt zich in de omgeving zodra je het potje opent. Ingrediënten: gekweekte champignons (agaricus bisporus), olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: wij raden onze Truffelcrème aan bij vlees, zowel wit als rood, bij eieren, heerlijk op toast, hapjes en crackers. Het kan ook gebruikt worden als vulling voor tortellini en ravioli.
Portfolio (9)
Spanje, iznalloz
...De superieure olie, ook wel bekend als "extra vierge olijfolie", wordt rechtstreeks uit olijven verkregen via mechanische processen, zonder de tussenkomst van chemicaliën. Dit type olie staat bekend om zijn hoge kwaliteit, intense smaak en frisse aroma. Het is rijk aan antioxidanten en gezonde vetzuren, wat het een ideale keuze maakt voor zowel koken als als dressing. Het extractieproces garandeert de behoud van de voedingsstoffen en de natuurlijke smaak van de olijven, waardoor een puur en van uitstekende kwaliteit product wordt aangeboden.
Portfolio (6)
Frankrijk, Mandelieu
...Ontdek de extra vierge olijfolie van François Roméo, zowel zacht als fruitig, waarvan het exclusieve recept sinds 1972 de liefhebbers verblijdt. Afkomstig van een eerste koude persing, garanderen de productie en oorsprong binnen de EU de kwaliteit en de beste smaakkwaliteiten. De extra vierge olijfolie van François Roméo zal de beste bondgenoot zijn in uw keuken, zowel voor het koken als voor het op smaak brengen van uw gerechten. Naast de ongeëvenaarde smaak profiteert u ook van de gezondheidsvoordelen van olijfolie; eet goed en gezond. Netto gewicht: 3,1 KG Capaciteit: 3L...
Portfolio (45)
...Milde Manzanilla Olijven uit Sevilla * De koningin onder de olijven. Vanwege hun uitstekende smaak is de Manzanilla de populairste tafelolijf ter wereld. De traditionele herkomst van deze soort is het dorp "Dos Hermanas" in Sevilla. Alleen de steenvruchten van de hoogste handelsklasse komen in aanmerking voor onze Manzanilla Sevillana. Voor liefhebbers van het origineel. EAN: 4260394012546 Netto gewicht: 4.000 g Afgetapt gewicht: 2.500 g Verpakking: 6 Aantal dozen per laag: 6 Aantal lagen op pallet: 4 Aantal artikelen op pallet: 144...
...Zoals de naam al aangeeft, worden deze zwarte olijven in de buurt van de stad Kalamata in het zuidelijke deel van het schiereiland Peloponnesus geteeld. Ze worden ook wel Kalamon genoemd. Ze zijn langwerpig, amandelvormig, donkerpaars, sappig en hebben een dunne schil. Ze worden gemarineerd in zoutwater, olijfolie en wijnazijn, waardoor ze een fijne wijnaroma en een unieke smaak krijgen. Ze zijn zo groot dat je ze kunt gebruiken om te koken, omdat ze niet smelten. 4,2 kg...
... (volgens §9 ZZulV). Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele systemen voor vleesverwerking, HoReCa en foodservice, zowel voor het ambacht als voor de industrie. Hela werd opgericht in 1905. Vandaag bestaat ons team uit meer dan 600 betrokken en gekwalificeerde collega's uit de meest uiteenlopende vakgebieden. Met 10 locaties wereldwijd bedienen we meer dan 30.000 tevreden klanten in meer dan 70 landen. Naast ons standaardassortiment ontwikkelen we ook producten op maat volgens klantvereisten. E-mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu...
Portfolio (91)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play