De beste ambachtelijke zuivelspecialiteiten op basis van koemelk en geitenmelk.
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Turkije, Istanbul
Onze bedrijfsnaam is Mersoy, gevestigd in Istanbul en Elazig. Wij zijn producent van kaas, jam, halva en Turkse lekkernijen met een breed assortiment. Ons hoofdkantoor en een deel van onze productiefaciliteit bevinden zich in Istanbul, en we hebben ook een speciale kaasfabriek in Elazig. Het hoofdkantoor is gelegen in Mega Center, een industrieel gebied voor voedsel en dranken. We hebben 2 merken...
Portfolio (1)
...In loc. Isca dell'Abate in Perito, in de provincie Salerno, bevindt zich de Fattoria dell'Alento, een kaasfabriek die nationaal en internationaal opereert. De productie is gevarieerd en volledig gebaseerd op lokale producten, waaronder bocconcini van buffel, ciliegine van buffel, mozzarella, vlechten van mozzarella, buffelkaas, caciocavallo, buffelricotta, scamorza, gerookte caciocavallo, mozzarella di bufala campana en melk. De distributie van eigen geproduceerde zuivelproducten biedt de klanten de garantie dat ze authentieke producten van gecontroleerde oorsprong kopen.
Italië, Noci
... treccia, burrata, gerookte burrata door natuurlijke roken in de oven, gevulde burrata (met zwarte truffel en bieslook), stracciatella, caciotta, giuncata, enz. Onze producten zijn beschikbaar in een breed scala aan formaten en verpakkingen om zowel de groothandels-/retailkanalen als de horeca te bedienen. De kaasfabriek Ignalat heeft distributeurs/importeurs in verschillende EU- en niet-EU-markten...
Portfolio (10)
Italië, Bibbiano
...De kaasfabriek is gevestigd aan de Via Vittorio Veneto 4, natuurlijk in Bibbiano (RE), en elke dag worden er gemiddeld 16 vormen van Parmiggiano Reggiano geproduceerd (bijna zesduizend per jaar), gekenmerkt met het registratienummer 629. In de winkel: "De binnenplaats van de Parmiggiano Reggiano" vindt directe verkoop aan het publiek plaats van Parmiggiano Reggiano, boter en ricotta. Ondanks wat...
België, Courcelles
Opgericht in 1958 door Carmelo Sita, begon het bedrijf Sita als een ambachtelijke kaasfabriek en biedt het vandaag de dag de breedste selectie van Italiaanse voedingsproducten. Samen met onze medewerkers zorgen we ervoor dat we u dagelijks een unieke kwaliteit, service en keuze kunnen bieden in België. Onze organisatie en logistiek worden voortdurend in vraag gesteld om dit te realiseren. Het hele Sita-team staat klaar om u het beste te bieden!
Italië, Montechiarugolo
Ik stel me voor, ik ben Giorgio Bonati en samen met mijn zoon Gianluca leid ik ons landbouwbedrijf in het Parmeense platteland. Wij zijn een familie van boeren en veehouders sinds vier generaties. Vandaag hebben we ongeveer 100 koeien die melk produceren, die we in onze kaasfabriek omzetten in Parmigiano Reggiano. Vervolgens rijpen we het product in een rijpingsmagazijn. We produceren onze...
De Altmark-Kaasfabriek Uelzena GmbH maakt deel uit van de Uelzena-groep en is als een centrale productielocatie vandaag de dag geïntegreerd in de twee bedrijfssegmenten Uelzena Ingredients en Melkproducten van de Uelzena-groep. De Altmark-Kaasfabriek Uelzena GmbH produceert foliegerijpte snijkaas van Gouda- en Edamer-type als blokproduct voor de verwerkende voedingsindustrie, evenals voor...
...en komt in de beste hygiënische omstandigheden en temperatuur aan bij de kaasfabriek, waar het wordt verwerkt volgens de oudste kaastraditie van de regio en de productie van Mozzarella di Bufala Campana D.O.P met de mythische en onmiskenbare smaak mogelijk maakt.
Portfolio (2)
Italië, Capaccio
De kaasfabriek Di Benedetto is dertig jaar geleden opgericht in het hart van de Piana del Sele, als een familiebedrijf. Wij leveren verse buffelmelkproducten in groothandel en detailhandel. Elke dag bieden we een kleine tot gemiddelde dagelijkse productie aan om de kwaliteit van het product te waarborgen, waarbij we gebruikmaken van oude technieken van verwerking om consistentie in smaak en...
Wij produceren Parmigiano Reggiano sinds 1924. De meest spannende uitdaging van onze kaasfabriek is het vermogen om voortdurend te verbeteren in de uitstekende kaas die we produceren. Wat op het spel staat, is de duurzaamheid van uw groei, uw toekomst en de toekomst van uw kinderen.
Portfolio (3)
België, Werbomont
Dankzij enkele lokale producenten die melk van een opmerkelijke kwaliteit leveren, is de kaasmakerij in staat om een breed scala aan biologische zuivelproducten aan te bieden; biologische gestremde yoghurt, biologische roeryoghurt, rauwmelkse kazen, verse kazen, verse kaas, crème fraîche en boter. Dankzij een moderne techniek die is toegepast op traditionele methoden en het gebruik van geselecteer...
Frankrijk, Banon
De Fromagerie de Banon is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop in de kaassector. De "Banon" is een kaas met een Beschermde Oorsprongsbenaming, evenals een breed assortiment van verse en gerijpte geitenkazen. De vervaardiging van onze kazen krijgt constante en zorgvuldige aandacht van het bedrijf, met het oog op het behoud van de authenticiteit, de smaak en de aroma's van d...
Spanje, Madridejos
Manchego-kaasfabriek, in het hart van La Mancha (Spanje). Een van de meest bekroonde Manchego-kazen ter wereld.
Frankrijk, MACAYE
Sinds meer dan 30 jaar is ONETIK een kaasfabriek gelegen in het Baskenland. ONETIK verzamelt melk van meer dan 150 schapenmelkproducenten en 200 koemelkproducenten uit de regio Pyreneeën, wat in totaal meer dan 33 miljoen liter melk oplevert om te verwerken tot authentieke kazen. Zo produceert en commercialiseert ONETIK een breed scala aan kazen, waaronder kazen van schapen-, koeien- en geitenmelk, maar ook van gemengde melk. De kaasfabriek biedt ook kazen aan met ongekookte, geperste pasta, gevormd in verschillende formaten, met verschillende smaken en rijpingen.
Spanje, Villamayor De Santiago
Familiebedrijf met een lange traditie in de schapenhouderij en meer dan 40 jaar ervaring als kaasproducenten. Het opereert vandaag de dag via zijn twee divisies in zijn twee vestigingen in Villamayor de Santiago, Cuenca: KAZEN en GASTRONOMIE. In de oude kaasfabriek van SANABRIA QUESOS worden de Queso Manchego DOP en specialiteiten van schapen-, geiten- en gemengd melk geproduceerd, zoals altijd...
Italië, Vicchio
...De Coöperatie Agricola Il Forteto del Mugello produceert en verkoopt aan de grote distributie typische producten uit de Toscaanse regio, zoals kazen en Chianina-vlees. Het vlees dat wordt verkocht is IGP. De kaasfabriek wordt omschreven als "het hart van het bedrijf" en verwerkt de kazen met respect voor oude tradities, maar met behulp van geavanceerde technologieën. De melk die ze gebruiken is...
Griekenland, Chania
... van de producten en de consistentie ten opzichte van de eisen van de klanten, heeft N.I. Kouridakis zich gevestigd als een pionier in de weegtoepassingen. Als uw bedrijf is:-Oliemolen -Steengroeve -Cementindustrie -Asfalt -Kunststoffen -Ijzer -Agrarische Coöperatie -Dierlijke Voeding -Slachthuis -Vleeswarenwinkel -Varkenshouderij -Pluimveehouderij -Worstenmakerij -Fruit- en Groentepackaging -Wijnmakerij -Kaasfabriek -Zuivelbedrijf -Meelfabriek -Bakkerij -Farmaceutische Industrie Hebben wij de ervaring en kennis om u de meest betrouwbare oplossing voor uw weegprobleem te bieden.
Italië, Bellizzi
... buffels, en de oprichting van een moderne en efficiënte kaasfabriek. De FILAB s.r.l. heeft altijd een beleid gevoerd dat gericht is op de continue controle en verbetering van de productieprocessen en de producten, wat bepalend en succesvol is geweest voor de groei van het bedrijf. Het heeft gecertificeerde beheersystemen gewild voor de grondstoffen, voor de productieprocessen en voor de eigen...
Portfolio (1)
België, Vielsalm
Vasedel is een bedrijf gevestigd in de Ardennen en opgericht in 1987. Gespecialiseerd in de productie van verse kaas op basis van koemelk en geitenmelk. Actief in Europa en Noord-Afrika, positioneert kaasfabriek Vasedel zich als producent van gezonde kaas.
Frankrijk, Mondrepuis
...In het hart van de Thiérache produceert de kaasfabriek LESIRE ET ROGER gewassen korstkazen, waaronder de Maroilles, de enige AOP uit het noorden van Frankrijk. De kaasfabriek LESIRE ET ROGER produceert jaarlijks 800 ton kaas, waarvan 80% Maroilles, maar ook Boulettes d'Avesnes, Vieux Lille, Dauphin en andere Picardische specialiteiten zoals de Cœur Lesire of de Rollot de Picardie. LESIRE ET ROGER werkt voornamelijk met de GMS, maar ook met groothandels- en wederverkopers, onder zijn eigen merken of onder private labels.
In het hart van de Belgische Ardennen produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm heerlijke biologische harde kazen: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Naast zijn biologische kazen van koemelk produceert de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm ook de heerlijke verse geitenkazen onder het merk ChèvrArdennes.
België, Bruxelles
De VDH kaasfabriek is een groothandel in kazen en heeft een kaasfabriek in Wollué. Het bedrijf bereidt en levert uw kaasplanken, vleeswaren en sandwiches aan uw school, bedrijf, kantoor...
Frankrijk, Roquefort Sur Soulzon
...Sinds 1906 is kaasfabriek PAPILLON gespecialiseerd in de productie van kazen. De kaasfabriek produceert Roquefort, pure schapenkaas en ook BIO olijfolie. Als waarborg voor kwaliteit beschikt het bedrijf PAPILLON over talrijke certificeringen zoals de certificering "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Beschermde Oorsprongsbenaming" en "Biologische Landbouw".
... grootte van een wagenwiel - met een trots gewicht van ongeveer 80 kg. Met onze Bauhofer Allgäuer Emmentaler g.U. geniet u van een stukje Allgäuer thuis. Uit dagverse rauwe melk produceren we dagelijks 60 Emmentaler-wielen. De kaas met het nootachtige aroma en pittig-kruidige smaak is onze klassieker. Als eerste kaasfabriek in Duitsland die sinds 1984 biologische harde kaas produceert, zijn ook...
...De Fromagerie du pays Welsche - HAXAIRE; "La Graine au Lait" is sinds 1929 een affinagebedrijf. Onze kaasfabriek produceert en rijpt Munsters AOC evenals speciale kaasproducten uit de Elzas. Het is de enige kaasfabriek die zijn Munster in de Elzas produceert en rijpt. Onze kazen: Munster AOP van Gepasteuriseerde Melk Munster AOP Boerenkaas van Rauwe Melk Munster AOP Biologisch Graine au Lait® De Welsche met Gewurztraminer Marc Holunderkas...
...Sinds 1999 produceert de familie Ridao Belmonte in hun ambachtelijke kaasfabriek in Guillena, een dorp op 20 km van Sevilla, gelegen aan de Ruta de la Plata, de beste ambachtelijke kazen "Torrelareina" gemaakt van geselecteerde melk van geiten, schapen en koeien.
Italië, Castelvolturno
LANDWONING VOOR DE PRODUCTIE EN VERKOOP VAN MOZZARELLA VAN CAMPANIAN BOVENKAAK FIORDILATTE RICOTTA VOEDSELPRODUCTEN CASTELVOLTURNO PINETA MARE BUFALITOS TV-SPOT PARADISE VIA DEGLI OLEANDRI PINETA MARE GROOTHANDEL EN DETAILVERKOOP VAN MOZZARELLA VAN BOVENKAAK GECONTROLEERD EN Geselecteerd ECHTE MOZZARELLA VAN CAMPANIAN BOVENKAAK...
Frankrijk, Saint Arnoult En Yvelines
Gelegen in Saint Arnoult in Yvelines, in het departement Yvelines (78), biedt Le Cellier à Fromages een selectie van A.O.P. rauwmelkse kazen, maar ook van boerderijkazen die op een meer vertrouwelijke manier worden geproduceerd. Marie Montini, kaasmaakster opgeleid door een van de beste vakmensen van Frankrijk, biedt ook ultra verse zuivelproducten aan: boter, rauwe melk, verse kaas (zacht of land...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play