Italië, Cardano Al Campo
Wij zijn producenten van machines en professionele systemen voor geprogrammeerde rijzing, eindrijzing, klimaatbeheersing, snelle afkoeling, diepvriezen en conservering. Wij behandelen producten zoals brood, deeg, rauwe patisserie, verse patisserie en ijs. Onze productie varieert van kasten voor kleine laboratoria tot grote installaties voor de voedingsindustrie.
Portfolio (3)
Spanje, Canet De Mar
Italië, S. Giovanni La Punta
... LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: HALFFABRICAATEN VOOR PATISSERIE, SOORT: TARTLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (VERSCHILLENDE...
Turkije, Bursa
... modellen van 6 kg tot 300 kg deeg, inclusief verschillende oplossingen die geschikt zijn voor vele sectoren zoals: huishoudelijk, ambachtelijke laboratoria, pizzeria's, bakkerijen en de industrie. Dankzij ons planningsteam, dat altijd gericht is op de toekomst en innovatie, zijn we voortdurend toegewijd aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe oplossingen; dit kan de combinatie tussen kwaliteit en design verbeteren, altijd in perfecte balans tussen betrouwbaarheid en duurzaamheid, waarin esthetiek functionaliteit wordt.
Bulgarije, Plovdiv
... lange houdbaarheid - Emulgatorpasta voor sponsdeeg - Patisserie smaakpasta Veel van onze producten worden vervaardigd met originele technologie en sommige zijn gepatenteerd. We hebben een modern laboratorium op locatie voor de analyse van tarwe, deeg en brood. Op dit moment zijn we op zoek naar mogelijkheden om internationale markten te betreden. Als u geïnteresseerd bent, zullen we aanvullende informatie en specificaties van onze producten verstrekken.
Frankrijk, Yvre L Eveque
Ambachtelijke molenaar. Producent van 100% Franse tarwemeel. Producent van bakmeel. Bakmeel voor bakkers. Meel met een rode label voor traditioneel Frans brood. Producent van patisserie meel. Tarwemeel voor de productie van bladerdeeg en gerezen deeg. Tarwemeel voor de productie van Viennoiserie brood. Meel voor brood rijk aan granen. Producent van biologische meel. Meel voor traditionele baguettes. Meel voor traditionele baguettes verrijkt met zonnebloempitten. Meel afkomstig van CRC tarwe.
Italië, Trieste
... originaliteit en kwaliteit van smaak. Geweldig voor deeg, ze lenen zich gemakkelijk als ondersteunende noten voor fruit en om frisheid te geven aan crèmes en ijs. Baker Distilleria biedt de klant de mogelijkheid om de etiketten van de aangekochte producten te personaliseren.
Frankrijk, Bouilly
LeCarrefourDesGourmands, specialist in professionele CHR-apparatuur, ondersteunt u al meer dan 17 jaar bij het doen van uw online aankopen van apparatuur. Profiteer van een breed scala aan producten tegen de beste prijzen in de bakkerij, patisserie, snack en nog veel meer. Ons hele team verwelkomt u graag en bedankt u voor uw bezoek aan LeCarrefourDesGourmands. Wij staan klaar om aan al uw...
Verkoop van gebruikte bakkerij- en patisserie-machines: spiraalmixers voor deeg, deegsnijders, kloppers, mixers, ovens, croissantmachines, broodlijnen, deegrollers, vaatwassers en meer. Apparatuur na reparatie. 100% technisch in orde. Wij realiseren ook individuele bestellingen voor zowel nieuwe als gebruikte apparatuur en voeren reparaties uit aan machines die door de klant zijn toevertrouwd. Wij helpen bij de complete uitrusting van bakkerijen en patisserieën. Concurrerende prijzen en klanttevredenheid zijn voor ons het hoogste doel.
Roemenië, Baicoi Prahova
AMBACHTELIJKE PRODUCTIE VAN SIZILIAANSE CANNOLI, HALFFABRIKAAT VAN DEEG EN BLADERDEEG, GEREZEN PRODUCTEN, ALLES VOOR DE PATISSERIE...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play