Spanje, Canena-Jaén
Landen van Canena. Millenniaanse essentie.
De meest representatieve variëteiten, met aan het einde de belangrijkste olijfvariëteit die we in deze coöperatie verwerken: Cornicabra, Hojiblanca, Lechín de Sevilla, Empeltre, Arbequina, Picudo, Morrut, Sevillenca, Blanqueta.
Spanje, Baños De La Encina-Jaén
Andalusische Agrarische Coöperatie. Olijfolieproducenten. Groothandel en detailhandel.
Spanje, Tàrrega-Lleida
"EEN ANDER CONCEPT VAN OLIE". Wij zijn een kleine familieboerderij die sinds 1862 olijven teelt, en nu verkopen we onze eigen oogst. De productie is beperkt en variabel, afhankelijk van het weer, daarom werken we vaak op bestelling. Productie van biologische wijnen. Wijnen zonder sulfieten. Kunstwerken. Oliën en wijnen die geschikt zijn voor mensen met multiple chemische gevoeligheid (MCS).
...Wij produceren de biologische extra vergine olijfolie in onze olijfmolen, die speciaal is ingericht om de consument een product te bieden dat afkomstig is uit een korte keten en werkelijk van een kortere afstand. Het enige doel, van de oogst van de olijven tot de koude extractie van de olie, is het verkrijgen van een uitstekend product van absolute kwaliteit. Wij richten ons voornamelijk op de...
Spanje, Barcelona
... onafhankelijk worden geanalyseerd om de kwaliteitsnorm te waarborgen die de betreffende DOP vereist. De testprotocollen zijn op onze homepage beschikbaar voor download. De producenten zijn grotendeels kleine coöperaties met een lange traditie en ervaring in de productie van extra vierge olijfolie, die grote waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast bieden we olijvenpasta's aan en zullen we ons assortiment stap voor stap uitbreiden, geheel volgens het motto: Alles wat met de olijf te maken heeft en van de hoogste kwaliteit.
Spanje, Torres-Jaén
Spanje, Muro De Alcoy-Alicante
Spanje, Valencia
Italië, Alessandria Della Rocca
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van Extra Vergine Olijfolie, met speciale kwaliteiten, rijk aan POLYPHENOLEN. Voor meer informatie, bezoek de website: www.ilsicano.it...
Italië, Cenate Sotto
Vismara is een landbouwbedrijf uit de regio Bergamo, gespecialiseerd in bijenteelt en olijventeelt, en dus in de productie van ambachtelijke honing uit heuvels en bergen, extra vierge olijfolie, en een breed scala aan biologische producten zoals pollen, koninginnengelei, propolis en honing snoepjes. Onze zeer fijne 100% Italiaanse honing, uitsluitend van lokale productie, is beschikbaar in tal van variëteiten: van lindenhoning tot bloemenhoning, van kastanjehoning tot acaciahoning.
Italië, San Cipriano Picentino
De familie Elia produceert sinds 1909 een extra vierge olijfolie van de hoogste kwaliteit door gebruik te maken van schudmachines voor de oogst en de persing binnen 24 uur, met een koudextractie-installatie met een molen. De olijfsoorten zijn Rotondelle en Frontoio. De gecertificeerde kwaliteitscontrole, de oogst en de verwerking met gecertificeerde traceerbaarheid (APROL Salerno, Op de Sporen...
Griekenland, Midea Nafplio
... een olijfolie van superieure kwaliteit geproduceerd, met helderheid en een fruitige smaak. Het respect voor de natuur, de traditionele oogsttechnieken, de persoonlijke zorg en de mediterrane omgeving geven ons een Extra Extra Virgin olijfolie met een lage zuurgraad, dicht bij het absolute nulpunt.
... ambitieuze aspiratie is geweest: bijdragen aan de verspreiding van de cultuur en kennis van extra vierge olijfolie in zijn puurste vorm. LANDBOUWBEDRIJF SOMMA GIOVANNI PRODUCTIE EN VERKOOP VAN GROOTHANDEL EN DETAIL VAN EXTRA VIERGE OLIJFOLIE, VIA NATIONALE EN INTERNATIONALE VERZENDINGEN.
Griekenland, Patra
...Ons bedrijf, ELIA CHARIKLIA PETRAKIS, is actief in de groothandel van Griekse olijfolie, zowel conventioneel als biologisch, met als doel deze te verspreiden op de wereldmarkten. Wij verhandelen extra vierge olijfolie uit de regio Zuidwest-Peloponnesos, die bekend staat om de productie van de beste kwaliteit olijfolie ter wereld en de thuisbasis is van de wereldwijd beroemde olijfvariëteit "Koroneiki". Ons bedrijf is in staat om betrouwbaarheid te garanderen in levertijden, stabiliteit in prijzen, en biedt de klant de mogelijkheid om etiket en verpakking te kiezen.
Griekenland, Militsa
Wij zijn een klein familiebedrijf, dat al vele jaren onze eigen Koroneiki olijfvariëteit cultiveert, met bomen van 10 tot 100 jaar oud. We hebben de mogelijkheid om alle fasen van de productie te controleren, van het ploegen en oogsten tot de verwerking en verpakking. Het oogsten van de Koroneiki-olijven gebeurt op traditionele wijze, met rennen, zeilen, slaan, snoeien en dezelfde dag of de volgen...
Spanje, Granada
Gevestigd in Granada, Spanje, is Nasdek een besloten vennootschap die gespecialiseerd is in agrohandel naar het Midden-Oosten. Het consumentenprofiel in de Arabische wereld verandert snel, aangezien de middenklasse sterker wordt en gezonde, hoogwaardige basisvoedingsmiddelen voor hun gezinnen eist. Om te voldoen aan de eisen van steeds selectiever wordende consumenten, is het de missie van Nasdek ...
Italië, Cisterna Di Latina
De Oil s.r.l. is het grote resultaat van een buitengewoon proces van generatiewisseling, een fascinerend verhaal dat begint in de jaren '60 met de ondernemingsvisie van oprichter Vittorio De Carolis. Het bedrijf, dat vanaf het begin een productiebeleid heeft gevoerd dat gericht is op private label-producten, hanteert momenteel een strategie die gericht is op het efficiënt waarderen van het merk De...
Italië, Greve In Chianti
Tenuta La Novella is een prachtige boerderij gelegen op een Chianti-heuvel met uitzicht op het oude stadje San Polo in Chianti, in het hart van het Toscaanse platteland. Sinds het begin van haar activiteiten is de productie gericht op authentieke en biologische producten. Vandaag de dag produceert Tenuta La Novella een van de meest gevierde biologische extra vierge olijfoliën van Toscane en drie etiketten van rode wijn, verkregen uit de typische druiven die al eeuwenlang op deze gronden worden verbouwd.
Italië, San Salvatore Telesino
...toppings en basismixen voor patisserieën en ijssalons. We leveren snel met koeriers die de temperatuur onder controle houden in het hele land. We zijn een bedrijf dat volledig inzet op kwaliteit en we willen onze hoge standaarden als producent van uitmuntendheden van Made in Italy handhaven. In dit verband verkopen we Olijfolie Extra Vergine van 0 km, verkregen uit biologische landbouw, met koude persing binnen 24 uur na de oogst; zo verkrijgen we een product van hoge kwaliteit.
Spanje, Alcala La Real, Jaén
... de beste technieken, zorgvuldig gecontroleerd door een gekwalificeerd team. Onze Olijfolie: Beperkte Editie: Het beste van de oogst wordt bestemd voor de beperkte editie "Un Olivo". We delen onze beste olie met iedereen die weet te genieten van een werkelijk speciale smaak en aroma. We verpakken 3 soorten olijfolie van Beperkte Editie: Picual variëteit, Coupage van Picual en Arbequina. Eerste dag van de oogst, ongefilterd. Un Olivo verpakt verschillende kwaliteiten en formaten: "Un Olivo" Extra Vergine Olijfolie, "Un Olivo" Olijfolie, "Un Olivo" Olijfpitolie.
Italië, Mirabella Imbaccari
...zoals pure aroma's en bewerkte aroma's. De conserven in olijfolie, geproduceerd van groenten uit eigen velden, waarbij strikt rekening wordt gehouden met de seizoensgebondenheid, worden binnen 24 uur na de oogst verwerkt, in glas en halffabricaten. Het bedrijf is actief in de Ho.Re.Ca-sector, gespecialiseerde winkels en de grootdistributie, zowel op de nationale als op de buitenlandse markt. Macara is een geregistreerd merk van Azienda Agricola Iacona S.S.
Italië, Modica
... opgegroeid met de adviezen van een hardwerkende, wijze man die in staat is de pracht van de natuur te respecteren. Nu smelten ervaring en studie samen, wat leidt tot een huwelijk dat producten garandeert die emoties oproepen voor de geur, het zicht en vooral de smaak. Met hen komt er een modernisering van het bedrijf en wordt er overgestapt van een traditioneel maalproces naar een continue installatie die heeft bijgedragen aan het verbeteren en perfectioneren van de kwaliteit van de Mallia-olie. DE MALLIA OLIE IS OOK BIOLOGISCH.
Italië, Chiaramonte Gulfi
Onze olie heeft maar één nadeel... HET IS VERSLAVEND! WE PRODUCEREN HOOGWAARDIGE OLIJFOLIE. In recepten waar de olie goed aanwezig moet zijn tussen alle ingrediënten, probeer onze olie.
Spanje, Caldas De Luna
Esencias de Luna is het eerste gecertificeerde BIO thermale cosmeticamerk in Spanje. We maken onze producten met thermale water uit de vallei van Luna, extra vierge olijfolie en planten uit dezelfde vallei van Luna, die een Biosfeerreservaat is. Het thermale water is traditioneel erkend om zijn cosmetische eigenschappen. Het bevat gunstige sporenelementen voor de huidcellen die uit de diepste...
Portfolio (5)
Griekenland, Astros
... intense aroma's, zeldzame smaken en rijke voedingsstoffen, zijn onze olijven en olijfolie een waar geschenk voor de zintuigen en de gezondheid. Op zichzelf of als ingrediënt in uw favoriete recept, zijn ze in staat om elk moment te transformeren in iets dat besproken zal worden. Het is de moeite waard om ze te proberen - immers, onze naam is geïnspireerd op de kenmerkende reactie van degenen die onze olijven en olijfolie proeven. Uitroepen, en woorden zoals 'gewoon geweldig'.
Italië, Trevi
Familiebedrijf in de heuvels van Umbrië, al meer dan 20 jaar actief, produceren wij DOP, BIOLOGISCH, koudgeperste olie van hoge kwaliteit en grote waarde. In onze winkel in Trevi, een klein stadje nabij Assisi (Umbrië), vindt u ons assortiment oliegerelateerde producten: chocolade, zoete en hartige sauzen, zeep en vele andere lokale specialiteiten. Gratis proeverijen.
Mediterrane Delicatessen - inkoop, verkoop, groothandel, haute cuisine, voedsel. Onze kennis van de producten en de afspraken met de producenten stellen ons in staat om producten zoals olijfolie en iberico bellota ham rechtstreeks op de tafel van de consument te brengen.
... niveau van vetzuren in het vruchtvlees hebben, tegen het einde van de herfst. De olijven ondergaan een eerste persing om hun sap te extraheren. De kwaliteit van de olie hangt in grote mate af van de daaropvolgende verwerking. De olijven worden schoongemaakt, gezeefd en gewassen met koud water. Daarna worden ze vervoerd naar de olijfoliemolens, waar de olie door persen wordt geëxtraheerd. Dit alles wordt binnen 24 uur na de oogst verwerkt.
Italië, Caianello
... ontwikkeld na jaren van onderzoek en experimentatie, in samenwerking met deskundige olijfolieproevers, chefs en culinaire critici, met als enige doel een uitstekende olie te creëren die zelfs de meest veeleisende en verfijnde smaken kan verleiden. Olijfolie met een zeer lage zuurgraad, koudgeperst en geschikt voor elk type gerecht. Onze olijven worden geoogst in de eerste rijpingsfase, waardoor de...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play