Hongarije, Budapest
...Fenegriekzaad is een unieke specerij die als peulvrucht wordt geclassificeerd, bekend om zijn enigszins bittere smaak en sterke aroma. Deze zaden zijn een basisbestanddeel in de Indiase keuken en maken deel uit van de vijf-specerijen Bengali mix. In het Verre Oosten wordt fenegriek gebruikt als inmaak-specerij, terwijl het in zijn droge vorm spaarzaam wordt gebruikt vanwege zijn overweldigende...
Portfolio (59)
Duitsland, Bad Bramstedt
... citrusvruchten. Taboulé uit het Oosten, Provençaals pistou, Frankfurter groene sauzen – van het voormalige eenvoudige soepkruid is een internationaal geliefde specerij ontstaan. Peterselie geeft bijna alle hartige gerechten een uitgebalanceerde basis smaak. Koude gerechten zoals salades, eieren, rauwkost en dips op basis van kwark, roomkaas of yoghurt krijgen met wat peterselie een kruidig-frisse afwerking. Maar ook warme gerechten zoals lichte sauzen, visbereidingen, gevogelte en vullingen voor braadstukken laten...
Portfolio (89)
Bulgarije, Otets Paisievo
... kleurloze, vloeibare olie met een ongelooflijk scherpe, zeer aangename geur; oude bakkers gebruiken deze specerij om zelfgebakken brood te maken. Koriander etherische olie wordt gebruikt in cosmetica, geneeskunde, aromatherapie, de voedings- en farmaceutische industrie en theediëten. Methode: Koriander etherische olie wordt verkregen door stoomdestillatie van zaden of zelden van groene massa. Bevat geen...
Portfolio (187)
Bulgarije, Sofia
... bekend als voedsel en medicijn. In de hoge middeleeuwen werd het door de Engelsen gebruikt om tonische dranken te bereiden. Gebruik: het is een zeer gewaardeerde specerij voor groentestoofschotels en soepen, vooral die op basis van vis. Voor de bereiding van thee: giet 1-2 theelepels per kop (250 ml) kokend water en laat 5-10 minuten trekken, afhankelijk van de smaak. Voor het koken, kneus het gedroogde levisticum aan het begin van het kookproces voor een langdurigere smaak. Verpakking: 125g, 250g en in bulk...
Bijpassende producten
Lovaggio
Lovaggio
Andere Producten
Anijszaad
Anijszaad
Portfolio (154)
Polen, Brzozów
...Jarzynka Spice is een universele specerij voor veel gerechten. Het is gebaseerd op gedroogde groenten, kruiden en kurkuma. Het benadrukt perfect de smaak van de gerechten en geeft een aangename groentearoma. Jarzynka bevat geen onnodige chemische additieven, gist of smaakversterkers. <strong> samenstelling: </strong> zout, suiker, pastinaak, wortelen, maïs, ui, prei, vet, peterselie, kurkuma...
Portfolio (781)
Duitsland, Bad Bentheim
... uiterlijk van de venkel doet het vermoeden dat het om een knolsoort gaat, maar dat is schijn. Venkel is een bolsoort met draadvormige vertakkingen in het blad. Deze vertakkingen zijn de bron van de kruiden. De plantzaden worden als specerij gebruikt. Waar komt venkel vandaan? Venkel is oorspronkelijk uit Azië afkomstig, maar als sinds de middeleeuwen was de specerij bekend op de Europese markten. Heden ten dage wordt venkel in verschillende keukens met regelmaat gebruikt. De venkel biologisch van VehGro heeft een overheerlijke anijssmaak, die in tal van gerechten …" ...
Portfolio (549)
Frankrijk, Mietesheim
...De Knoflook- en Peterseliejam is een karakteristieke mosterd met relevante smaken, die zeer gewaardeerd wordt in de mediterrane keuken. Het is een traktatie in combinatie met gegrild vlees en vis, en met salades. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, zout, knoflook 0 0 0,5%, peterselie 0,4%, sjalot, specerij, natuurlijke aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Peterselie is de koning der vitaminen. Dankzij zijn delicate aroma en zoete smaak zonder strijd heeft deze universele specerij de hele wereld veroverd! Gebruik voor salades, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten. Gebruik voor Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, tweede lunchgerechten. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 52,0 Vetten (g / 100g)… 4,5 Koolhydraten (g / 100g)… 22,0 Energiewaarde (kcal / 100g)… 340...
Portfolio (178)
Turkije, Sakarya
...9-Kmark KÖFTE HARCI Gegrilde köfte, hamburgerköfte, kortom, alle soorten vleesballetjes worden gebruikt bij het maken van köfte. Inhoud : Het bevat zwarte peper, hete paprikapoeder, koriander, tijm, komijn, rode zoete paprikapoeder, piment, paneermeel, ui, knoflook, peterselie, zout. Bevat geen conserveermiddelen of smaakversterkers.
Portfolio (6)
Frankrijk, Renaison
...Caromzaad brengt tonen van tijm of peterselie in de Aziatische keuken, met name in Noord-India, waar Carom een integraal onderdeel is van de familie-specerijendoos. Deze specerij past bijzonder goed bij groenten of viscurries. We waarderen het ook wanneer het de Indiase flatbreads (chapati of papadam) op smaak brengt. Oorsprong: Noord-India Kwaliteit: graad A...
Portfolio (56)
Frankrijk, Levallois Perret
...karwij, lavendel, nootmuskaat, sinaasappelschil, peterselie, citroenschil, ui. De voordelen van gemalen zwarte peper: Het is een krachtige ontstekingsremmer, het vergemakkelijkt de spijsvertering, beperkt een opgeblazen gevoel, bestrijdt misselijkheid en incidentele constipatie.
Portfolio (28)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play