Frankrijk, Maubeuge
...Onze Oued-Amlil marinade is samengesteld uit knoflook en zeer hoogwaardige aromatische kruiden. Het zal een gastronomische toets geven die de grote chefs waardig is aan vlees van type lam, kalf of rund. Bijzonder verfijnd, doet het denken aan recepten zoals de Maître d’hôtel of sauzen voor escargots. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, onderscheidt deze Oued-Amlil marinade zich door zijn groene kleur en zijn boter-pesto smaak. Restaurants, snacks, fastfood en slagerijen die deze gebruiken.
Portfolio (33)
Duitsland, Bad Bentheim
... gebruikt is het vooral populair in de Italiaanse en Franse keuken. Basilicum en tomaat is een uitstekende combinatie. Sprenkel daarom eens wat over de tomatensoep. Verder doet dit groene heilige kruid het goed in soepen en sauzen, pesto’s, kaas, vis- en vleesgerechten en salades. Smaakt ook heerlijk op een uitsmijter. Zo laat mogelijk toevoegen is het advies om zoveel mogelijk de smaak te behouden." ...
Portfolio (549)
Duitsland, Frankfurt Am Main
...Eencilinder zuigerdoseerder / vulinstallatie voor levensmiddelen tot 1200 verpakkingen/uur Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met bijpassende individuele afsluitventielen en producttank, tot 6 rijen voor het afvullen van levensmiddelen, waaronder: Sauzen, Soepen, Patés, Mosterd, Ketchup, Peperwortel, Pesto, Dressings Jam, Honing, Yoghurt, Kwark...
Portfolio (10)
Frankrijk, Marseille
... Italiaanse sauzen: Pesto Genovese AOP… Regionale/AOP-specialiteiten met gecertificeerde Italiaanse producenten. Meerdere formaten en verpakkingen: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/ Leveringen van verse en diepgevroren producten door heel Frankrijk. Meerdere leveringen per week. Biologische Italiaanse producten. IFS broker en Eco-certificering. Groothandel in Italiaanse producten alleen voor professionals: groothandelaars, distributeurs, restaurateurs, delicatessenwinkels, industrieën, GMS.
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
Frankrijk, Wissous
...Pistou (pesto) De Gros Thym Ref: FINE008 Inhoud: 190 g...
Portfolio (186)
Turkije, Istanbul
...HETE CHILI SAUS, ZOETE CHILI SAUS, LOUISIANA SAUS, BARBECUE SAUS, SRIRACHA SAUS, ZOET-ZURE SAUS, PESTO SAUS...
Portfolio (6)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Pesto is een van de beroemdste sauzen ter wereld en staat bekend om zijn ongelooflijke basilieksmaak. Deze aromatische saus, afkomstig uit Genua, is perfect om allerlei recepten te begeleiden, naast de typische pasta. Ook om vlees en vis op smaak te brengen.
Portfolio (10)
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Griekenland, Corinth
Feréikos is gevestigd in het oude Korinthe, Griekenland en is in 2008 opgericht door de zussen Maria en Penny Vlachou. Feréikos beheert het volledige proces van de slakken, van de eerste bodemanalyses van de slakkenboerderij tot de productie, totdat de heerlijke smaak uw smaakpapillen bereikt. Wij houden toezicht op de wereldwijde ontwikkeling van slakkenkweek door educatie en knowhow te bieden, ...
Portfolio (8)
Geboren in 2013 met als doel uitzonderlijke Italiaanse specialiteiten te waarderen, is Casa Di Cecco een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de groothandel van Italiaanse voedingsproducten. Gedreven door de liefde voor tradities en de smaak van authentieke smaken, hebben we voor delicatessenwinkels en middelgrote bedrijven, zowel in Frankrijk als internationaal, het beste van de Italiaanse am...
Portfolio (9)
Italië, San Pietro Clarenza
...Deze geurige en smakelijke pesto is ideaal voor het bereiden van heerlijke pastagerechten. Gesmeerd op toast of crackers voor het maken van heerlijke voorgerechten en snacks. Voegt ook geur en smaak toe aan salades. INGREDIËNTEN: Minimaal 70% verse basilicum, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, Parmigiano Reggiano (MELK, zout, STREMSEL) PINENNOTEN, WALNOTEN, zout. Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portfolio (8)
Portfolio (2)
...JOSEFA Pesto-saus is een verse en aromatische saus gemaakt van geurige Maltese basilicum, noten, kaas, olijfolie en knoflook. Basilicum Pesto is een perfecte saus voor al dente gekookte pasta. Het kan ook geserveerd worden als bijgerecht bij vissauzen, pizzatoppings en canapés.
Portfolio (8)
Bulgarije, Sofia
... culturen verminderen basilicumblaadjes jeuk en zwelling veroorzaakt door insecten. : Gedroogd basilicum wordt gebruikt om verschillende soorten vlees, vis, salades en sauzen op smaak te brengen. Gedroogde basilicumthee wordt vaak gebruikt als stimulerende kruidenthee. Voeg 2 theelepels gedroogd basilicum per kop (250 ml) toe aan kokend water en dek het af gedurende 4 tot 8 minuten, afhankelijk van je smaak. Het wordt gebruikt als basis voor pesto en voegt een kenmerkende smaak toe aan salades, pasta's, pizza's en andere gerechten. Verpakking: 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
Slovenië, Krmelj
...Fusilli-pasta, gemaakt van speltmeel, is een heerlijke keuze voor pastaliefhebbers. Deze spiraalvormige noedels, uitsluitend vervaardigd uit speltmeel, bieden een unieke textuur en een voedzame smaak. Door hun gedraaide ontwerp zijn ze perfect om sauzen vast te houden, waardoor elke hap vol smaak is. Of je ze nu combineert met een traditionele marinara-saus, door een romige pesto mengt of...
Portfolio (31)
Frankrijk, Grigny
...Het basilicum is geselecteerd, gewassen, IQF ingevroren, gesneden en verpakt. Het staat bekend om zijn onvergelijkbare smaak. Dit basilicum kan worden gebruikt voor het maken van sauzen zoals pesto of direct worden toegevoegd aan uw bereidingen. VERPAKKING: 8 x 250 g = 2 kg...
Portfolio (93)
Nederland, Wijchen
Lisimo; Hersey 100% vers en puur Lisimo biedt u een breed scala aan producten. Onze bevroren pesto en tapenade sauzen zijn van zeer hoge kwaliteit en smaakvol. Extract B.V., een ervaren bedrijf met 25 jaar geschiedenis, heeft in 2015 zijn werkgebied verder uitgebreid en is een merk geworden. Voor meer informatie, bel: 0031246417292...
Nederland, Amsterdam
...Kroon, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Naast ons eigen merk PUUR zijn wij exclusief distributeur van mooie merken als Remeker kaas en Mariënwaerdt kaas, Andechser zuivel, B&G ambachtelijk ijs en de diepvriesproducten van Schär. PUUR is ons eigen merk, met een breed assortiment traiteur- en maaltijdproducten: Verse pizza’s en quiches, verse soepen en pasta’s, salades en sauzen, brede lijn delicatessen (olijven, pesto’s, humus en paté's), PUUR vlees... ...
Italië, La Spezia
...Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van voedingssauzen, vooral in Pesto DOP, zijn we actief op de markt sinds de jaren '60. Passie en traditie vormen de bedrijfsfilosofie. We produceren verse sauzen met natuurlijke ingrediënten in verschillende formaten, zowel eenpersoons als per KG. We zijn IFS-gecertificeerd en zijn leverancier voor Coop Nord Ovest, Coop Adriatica, Conad, PAC...
België, Herstal
...vlees capelletti, girasoli met porcini,…), verse en voorgegaarde IQF-pasta, voorgegaarde pasta en wij bieden ook voorgegaarde IQF-pasta aan, semi-bereide IQF-producten: cannelloni, lasagne en rolletjes, kant-en-klare sauzen: pesto, bolognese, napolitaanse, carbonara en vier kazen. Onder onze klanten bevinden zich producenten (vers, diepvries of in blik) van kant-en-klare maaltijden, de grote distributie, groothandels of distributeurs, instellingen, restaurantketens en ook restaurants en cateraars.
Italië, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produceert ligurische olijfolie die volledig biologisch en koudgeperst is aan de Italiaanse Rivièra. Naast de taggiasca olijfolie creëren we ook typische Italiaanse sauzen (zoals basilicum pesto, rode pesto) en producten met taggiasca-olijven (zoals ontpitte taggiasca-olijven, taggiasca-olijfcrème en ontpitte taggiasca-olijven) en we verkopen ze in onze online winkel. Onze olijfolie is...
België, Alleur
...Wij zijn gespecialiseerd in mediterrane producten: olijven, antipasti, tapas, pesto, tapenade, tarama, tzatziki, diverse sauzen, ansjovis en een assortiment van op te warmen mediterrane gerechten. Wij onderscheiden ons door onze productiefaciliteiten, onze strenge selectie van grondstoffen en onze optimale kwaliteitsservice. Wij bieden u een assortiment van hoogwaardige producten aan tegen zeer competitieve prijzen, in verschillende verpakkingen. Een capaciteit van: 150.000 bakjes olijven per dag, 10.000 kg gevulde olijven per dag, 1.200 kg gevulde paprika's per dag.
België, Sint-pieters-leeuw
...biologische doperwten, biologische kikkererwten, biologische soepen, biologische minestrone, biologische smeerproducten, biologische rijst, biologische sauzen, biologisch zout, biologische siropen, biologische tapenade, biologische pesto, biologische tonijn en biologische kruideninfusies.
Alles begon in 1952 toen onze vader Donato besloot tomaten te verbouwen op de kleine familieboerderij in Cecina, in de provincie Livorno, op een steenworp van de zee. Toen de landbouw door veel telers werd verlaten vanwege het lage inkomen dat het bood, dacht hij eraan om deze activiteit te combineren met een kleine likeurfabriek. Dit stelde hem in staat om commerciële ervaring op te doen die van ...
Ierland, Wicklow
Genesteld in de voetheuvels van de Wicklow-bergen produceert Janet’s Country Fayre een unieke reeks bekroonde chutneys, relishes en pestos in hun moderne, state-of-the-art productkeukens. Onze producten omvatten zowel traditionele als hedendaagse stijl chutneys en relishes. Al onze producten zijn glutenvrij en bevatten geen kunstmatige ingrediënten, kleuren of toevoegingen. Suiker en azijn zijn de...
Italië, Città Di Castello
Sinds 1990 is het bedrijf Tartufi Bianconi gespecialiseerd in de verwerking van truffels en de productie van typische producten, met grondstoffen uit Umbrië. Niet alleen seizoensgebonden verse producten, maar ook een breed scala aan truffelsauzen en -kruiden, porcini-paddenstoelen en daarnaast ragù, truffelolie, pesto, truffelhoning, balsamico, pittige kruiden en gedroogde paddenstoelen...
Portfolio (2)
...Handel in verfijnde delicatessen van Oostenrijkse fabrikanten en producenten, zoals honing en honingproducten, chocolade en snoepgoed, olie, azijn, pesto's, sauzen, marinades, dressings, specerijen, kruiden, kaas, worst en vele andere delicatessen en fijnkostproducten, maar ook hoogwaardige whisky, wodka, brandewijn, wijnen, bieren, vruchtensappen, evenals exquise seizoensgebonden lekkernijen.
Portfolio (7)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play