... voor het immuunsysteem en een gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam.
IN DE KEUKEN
De Washington Navel sinaasappels kunnen op veel verschillende manieren in de keuken worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, gebruikt worden om sap of jam te maken, of toegevoegd worden aan salades en gerechten met vlees of vis. Ze zijn ook een geweldig ingrediënt voor het maken van gebak en desserts.
...Deze sanguinelli sinaasappel heeft een ronde tot ovale vorm en een oranje-rode schil, het sap is zoet en licht zuur.
Verpakking
================
15 kg multiplex doos
Kaliber
================
Nr.| Diameter / mm
1 | 100
2 | 88
3 | 80
4 | 72
5 | 64
6 | 56...
...Het is de vroegste variëteit van sinaasappels. De vruchten zijn kleiner en ovaalvormig dan de Washington Navel. Het bereikt interne rijpheid voordat de kleur van de schil verandert. Een positief kenmerk is dat het zeer bestand is tegen kou. De vruchten zijn zeer glad, rond en de donkerrode kleur verhoogt de aantrekkelijkheid. Het heeft een belangrijke plaats onder de vroege sinaasappels vanwege...
... / Productiecapaciteit: 600 TON / WEEK tijdens het seizoen *Valencia Sinaasappel-Seizoen: Januari-Februari-Maart-April-Mei-Juni-Juli-Augustus / Productiecapaciteit: 960 TON / WEEK tijdens het seizoen *Washington NavelSinaasappel-Seizoen: Oktober-November-December-Januari / Productiecapaciteit: 960 TON / WEEK tijdens het seizoen...
... Gewicht 8.775 kg","Appearance":"Rond, met een gerimpelde oranje schil en kenmerkende 'navel' markering aan één uiteinde","Flavor":"Zoet en sappig","Container Capacity":{"Cartons per container":"1600 Karton / 15 KG, 3000 Kartons / 8 KG","Cartons per pallet":"80 Karton / 15 kg, 150 Kartons / 8 Kg","Tons per container":"24 Ton.","Palets per container":"20 Palets","Pallet grosses Weight":"1200 KG...
... Navel-Late, die een groot volume zoete sap produceert. Ook, eind januari, komt het beste rijpingsmoment van de Salustiana, met een zeer rijke en aromatische smaak, ideaal voor het midden van het seizoen. Zodra de lente aanbreekt, halverwege april, arriveert de Valencia-Late, een zeer geurige, sappige sinaasappel met weinig pitten. De zuurheid en het suikervolume in het sap zijn goed in balans, hoewel de vrucht voordat deze volledig rijp is, behoorlijk zuur is.
...Een prachtig uitgebalanceerde Engelse rabarber-infused roze gin, tot in de perfectie vervaardigd. Met proeffeiten van jeneverbes, koriander, iriswortel, engelwortel, verse Navelsinaasappel, Siciliaanse citroen, paradijskorrels en die belangrijke zoete maar subtiel zure Engelse rabarber. De citrus- en rabarbertonen in deze expressie zorgen voor een fruitige, verfrissende en subtiel zoete roze gin. Perfect te combineren met een tonic water van goede kwaliteit of limonade en gegarneerd met verse aardbeien of een schijfje sinaasappel.
...Wij produceren Extra Fruitconfituur van door ons geteeld fruit (Perzik) of uit de regio, zoals (Femminello Citroen uit Syracuse - NavelSinaasappel uit Syracuse - Aardbei uit Cassibile (SR) geteeld in open velden - Pruimen uit Monterosso Almo (RG) - Kiwi en Appels van de Etna - Minimaal 65% pure fruitpuree tot 85%.
Vooral zonder toevoeging van Water en koken op directe hitte.
Farid Fruits is een exportbedrijf dat gespecialiseerd is in citrusvruchten. We werken met de volgende variëteiten:
- Mandarijn: Marisol, Oronules, Clemenules, Ortanique en Nadorcott.
- Sinaasappel: Navelina, Navelate, Lanelate, Navel Powell, Valencia Midnight, Valencia late en Barfield.
Daarnaast exporteren we biologische mandarijnen en sinaasappels. We beschikken over een netwerk van contacten met boeren, waarmee we het hele jaar door de boerderijen volgen, met GLOBALGAP-kwaliteit. Ook exporteren we appels en perziken. Groenten: Uien, Sla en Artisjokken.