... verfijnde en smakelijke fruitjam die op meesterlijke wijze de natuurlijke zoetheid van peren combineert met de kenmerkende essentie van “vieux marc”, een traditionele Franse fruitbrandewijn op basis van druivenpulp. Deze unieke jam biedt een heerlijke fusie van fruitige en pittige elementen. Gewicht: 335g SKU: 3 455 149 000 621...
Portfolio (46)
...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende categorieën voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
...Biologische Natuurlijke Groene Olijven (5 KG) Kilojoules (kJ en kcal): 176 kJ Calorieën: 42 kcal Eiwit (g): 0,3 g Koolhydraten (g): 1,11 g Suiker (g): 0,16 g Vet (g): 4,44 g Verzadigd Vet (g): 0,588 g Onverzadigd Vet (g): 0,379 g Meervoudig Onverzadigd Vet (g): 0,379 g Cholesterol (g): 0 Vezels (g): 1 Natrium (g): 412 mg Kalium (g): 12 mg...
Portfolio (82)
Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
Opgericht in 1835, is Domaine de la Flaguerie een familiebedrijf dat zich richt op de productie en verwerking van ciderappels. Als natuurliefhebbers heeft het domein in 1998 de waarden van de Biologische Landbouw omarmd. Het Domaine produceert appelsappen, IGP Normandië ciders en peren, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, eaux de vie en andere biologische aperitieven en likeuren van uitsteke...
Portfolio (57)
Frankrijk, Privas
... met 45g fruit per 100g, totale suikerinhoud 60g per 100g Sinds 1885 de geheimen van een eeuwige jeugd! De Crème de Marrons de l’Ardèche is een recept dat in 1885 door Clément Faugier in Privas is gecreëerd. Dit recept is sinds de oorsprong onveranderd gebleven en gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten: kastanjes, suiker, stukjes geglaceerde kastanjes, water, glucosestroop, natuurlijke vanille-aroma Bereid met 45g fruit per 100g, totale suikerinhoud 60g per 100g Code: 2 Netto Gewicht (g): 500 Bruto Gewicht (g): 583 Prijs excl. BTW: 1.87 Prijs incl. BTW: 1.97...
Portfolio (41)
Frankrijk, Paris
...De vanille uit Madagascar is een premium product dat een unieke en verfijnde smaak aan uw culinaire recepten toevoegt. Met zorg gekweekt en op het juiste moment geoogst, biedt deze vanille een krachtige en authentieke aroma. Perfect om uw desserts, warme dranken, jam en zelfs hartige gerechten op smaak te brengen, het is ook geschikt voor de productie van natuurlijke cosmetica. De intense en...
Portfolio (8)
Bulgarije, Otets Paisievo
... klank krijgt. Actie: Lavendel wordt zowel in de vorm van zaden als de bloeiwijzen voor thee gebruikt, en in de vorm van aftreksels en siropen. Lavendelzaden, gedroogde bloemen, helpen tegen motten, in de keuken, voedsel, bakken, droog, lavendelthee, koffie. Lavendel in de keuken Lavendelbloemen worden toegevoegd voor aroma aan gebak, jam en desserts, op smaak gebracht met honing, suiker en zout. Het...
Portfolio (187)
Bulgarije, Sofia
... aangename smaak te krijgen. Toepassingen: carobemeel wordt vaker gebruikt bij het bereiden van taarten als vervanger voor cacao. Het kan gemakkelijk de hoeveelheid cacao in het recept vervangen. Vanwege het hoge suikergehalte kan het ook als vervanger voor suiker in sommige zoetigheden worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt voor karamelcrèmes, sauzen, specerijen, jam en ijs. Verpakking: 250g, 500g en los...
Portfolio (154)
Polen, Warszawa, Poland
... opslagruimte. Foodcom S.A. biedt citroenzuur aan in zakken van 25 kg. Citroenzuur wordt gebruikt als conserveermiddel in conserven en potten en als verdikkingsmiddel in sauzen, room en jam. Het verbetert de rijzing in gebakken goederen en is een belangrijk ingrediënt in de productie van kaas en bier. Citroenzuur wordt ook in andere industrieën gebruikt. Het dient als chelerend middel en waterontharder in wasmiddelen en zeep, als meststof in de landbouw en als toevoeging voor diervoeding. Het is ook te vinden in voedingssupplementen en medicijnen in de farmaceutische industrie.
Portfolio (278)
Polen, Brzozów
... verhouding gebruikt: 1 afgestreken theelepel agar op 1 kop vloeistof. Agar oplossen in een kleine hoeveelheid koud water en toevoegen aan kokend water, een paar minuten laten koken. Agar kan ook worden gebruikt om jam te maken. Voor 1,5 kg fruit en 500 g suiker moet 1-1,5 theelepel agar worden toegevoegd.
Portfolio (781)
Turkije, Istanbul
...Een klein deel van onze volledig handgemaakte GÜN-AŞ Organische Natuurlijke producten.
Portfolio (1)
Turkije, Istanbul
...Natuurlijke vijgenjam, 70% vijg, zonder conserveermiddelen, glutenvrij, ambachtelijk product.
Portfolio (8)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Confiture samengesteld uit fruit uit de Provence. Ingrediënten Framboos, zwarte bes, bosbes, suiker, fruitpectine, natuurlijke violette aroma.
Portfolio (142)
Spanje, Vva Castellon
...Geen delicatesse zoals jam mag ontbreken om de sinaasappel als hoofdingrediënt te introduceren. Uiterst eenvoudige bereiding; rietsuiker en sinaasappel. Onze jam valt op door zijn textuur, want het fruit neemt een groot deel van de samenstelling in beslag, waardoor de volledige vrucht waarneembaar is, samengevoegd met een eenvoudige natuurlijke zoetheid van de rietsuiker. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit biologische landbouw. Vrij van chemicaliën en pesticiden, vooral aan te raden om alleen te eten, met brood op een eenvoudige en dagelijkse manier of te combineren met zoet of hartig.
Portfolio (8)
Frankrijk, Biguglia
...Brocciu (whey van schapenmelk, zout) 30,2%, volle melk 30,3%, suiker, glucose, likeur, kastanjemarmelade uit Corsica 15,1% (62% suiker), kastanjemeel uit Corsica 0,8%, vanille uit Madagascar, natuurlijke kastanje. Voedingswaarden per 100 g Energie (kcal) = 218,9 Energie (Kj) = 922,9 Vetten (g) = 5,6 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 3,8 Zout (g) = 0,3 Koolhydraten (g) = 37 waarvan suikers (g) = 34,2 Eiwitten (g) = 4,6 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Brocciu (whey van schapenmelk, zout) 30,2%, volle melk 30,3%, suiker, glucose Netto gewicht: 100 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
... natuurlijke product is zeer geschikt om te combineren met foie gras, verschillende kazen of kan gewoon worden genoten op een boterham. Het is ideaal om te combineren met foie gras, kaas, of gewoon te genieten met een witte kaas of op een sneetje brood.
Portfolio (15)
Iran, Tehran
... verbindingen en eigenschappen behoudt wanneer het wordt gebruikt in warme vloeistoffen. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om dranken te zoeten, gebak, taarten, ijs, jam en verschillende siropen te maken. De eigenschappen van dadel vloeibare suiker omvatten dat het een volledig natuurlijk en biologisch product is. Vanwege de aanwezigheid van fructose heeft het een lage glycemische index, waardoor het zeer geschikt is voor dieetregimes.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... nectar produceren, variërend van lichtblauw tot paars. Perfect aangepast aan droogte en zeewind, tolereert hij temperaturen tot 14°C en arme, kalkhoudende bodems. Gebruikt als kruid, geeft rozemarijn en de etherische olie van rozemarijn smaak aan de samenstelling van fougasses, pizza's, bouquet garni, jam en gelei... In de cosmetische industrie wordt de etherische olie van rozemarijn gebruikt in de samenstelling van crèmes, zeep en shampoos vanwege zijn seborregulerende eigenschappen voor acne-gevoelige huid. Inhoud: 10 mL/0,35 fl.oz...
Portfolio (22)
Frankrijk, Nousty
...ambachtelijke confiture van traditionele Pyreneeën De gebruikte variëteit is de Rode Abrikoos uit Roussillon, rijk aan vitamine A, fosfor, magnesium en bètacaroteen. Een klassieker voor het ontbijt, maar u kunt het ook waarderen als topping op uw desserts, of in combinatie met een oude Cantal! Natuurlijke producten pure vruchten Als fervente voorstanders van een gezonde voeding zijn onze...
Portfolio (4)
Spanje, Torrent
... opleveren. Anthocyanine wordt geëxtraheerd uit fruit en groenten, zoals druivenhuid, vlierbes, rode kool, rode radijs, paarse maïs, paarse zoete aardappel, paarse wortel. Toepassingen: Dranken, Conserven, Jam en Gelei, Suikerwerk, Bereid Voedsel, Bakkerij...
Portfolio (31)
Italië, Messina
...MARMELADES VAN SINASAPPLES, CITRUSVRUCHTEN, MANDARIJNEN, CITROENEN, BLOEDORANJEN - De Marmelades van Citroenen, Sinasappels, Mandarijnen, Citrusmix en Bloedoranjes worden geproduceerd met de beste citrusvruchten uit Sicilië, in stukjes gesneden en verwerkt met de schil om de natuurlijke essentie en de geur van vers geplukte vruchten te behouden. Ze worden aanbevolen voor een koolhydraatrijke ontbijt, in Sicilië worden ze ook gebruikt om heerlijke desserts te maken. Zonder toevoeging van conserveermiddelen of kleurstoffen.
Portfolio (10)
Tunesië, Tunis
...Het natuurlijke voedingsaroma van Geranium kan worden gebruikt voor het maken van gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, crèmes, soepen. Samenstelling Water Voedingsaroma van Geranium Houdbaarheid en bewaarvoorwaarden THT 2 jaar na de productiedatum Bewaren op een koele en droge plaats bij 25°C Etikettering De naam van het artikel. De productiedatum. De...
Portfolio (130)
Griekenland, Heraklion
... aroma en de uitstekende smaak van de biologische granaatappeljam biedt die u zal verrassen. Onze doelstelling is om u, via een jam van uitzonderlijke kwaliteit en ongeëvenaarde smaak, de talloze voedingsvoordelen van de granaatappel te bieden. Door pure ingrediënten en biologische rietsuiker toe te voegen, verrijken we de natuurlijke suikers van de granaatappel met als verbluffend resultaat de ongeëvenaarde smaak van onze biologische granaatappeljam. Geniet er dagelijks van bij uw ontbijt, samen met een glas biologische granaatappelsap, om uw dag energiek te beginnen met een volledig voedzaam ontbijt.
Portfolio (8)
Frankrijk, Levallois Perret
...Met een licht pittige en warme smaak geeft gember een aangename geur aan gerechten. Gebruik van Gember in de keuken: *Gember in hartige gerechten: Gember past goed bij alle soorten vlees, vis, schaaldieren, groenten (zoals courgettes), marinades en saladedressings... *Gember in zoete gerechten: Gember past goed bij fruit, op taarten, jam, fruitsalades, gebakken fruit, compotes, thee... De voordelen van Gember: Sterke antioxidantwerking, Ontstekingsremmende eigenschappen, Verlicht spijsverteringsproblemen, Bevordert de cardiovasculaire gezondheid, Zeer laag in calorieën.
Portfolio (28)
Duitsland, Hamburg
... kan dus ook in voedingsmiddelen worden gebruikt. Je kunt het gebruiken bij het koken van jam en gelei. Of wil je je eigen sappen en limonades creëren die nog iets zuurder moeten smaken? Geen probleem met ons citroenzuur. Ons anhydraat citroenzuur heeft een vochtgehalte tot 0,5%. Toepassing: Citroenzuur is oplosbaar in water. Afhankelijk van de toepassing verschillend doseren. Bijvoorbeeld voor ontkalken 1-3 eetlepels oplossen in 1 liter water. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Voedseletikettering: E330 Productie: Citroenzuur wordt gewonnen uit melasse.
Frankrijk, L'union
...Natuurlijke bloemen gekweekt door onze Franse hennepteler en vervolgens terpenized. Gemiddelde voorbereidingstijd voor bulk 2 tot 4 dagen. Een CBD-bloem met toevoeging van terpenen, perfect voor infusies dankzij de intense aardbeismaak: ontdek de zoete tonen van deze vrucht, vergezeld van goed zoete tropische vruchten; een echte mix van jam. Deze CBD-bloem is afkomstig uit een Greenhouse-kweek en...
Portfolio (200)
...-Totaal of gedeeltelijk vervanging van suikers -Eliminatie van kunstmatige zoetstoffen -100% natuurlijke vezels -Geenszins toegevoegde suikers -Zoetheid: 0,7 vs suiker -Wateroplosbaar -Transparant Uitstekende resultaten in yoghurt, zuivelproducten, fruitafgeleiden (compotes, jam), plantaardige dranken, sauzen, ketchup, frisdranken, karamel, siropen...
Portfolio (3)
België, Seneffe
... gebruiken als vulling (bijv. jam) of als topping (bijv. koude glazuur) - Bevat sporen van fruit - Uitstekende glans - Verse smaak - Natuurlijke kleur - Bestand tegen invriezen, ontdooien en bakken Beschikbare variëteiten: Kiwi met zaden, Passievrucht met zaden. Niet-standaard variëteiten beschikbaar op aanvraag. Bijvoorbeeld: Aardbei, Framboos, Citroen, Kiwi (zonder zaden), Passievrucht (zonder zaden) en nog veel meer.
Portfolio (9)
Italië, Noci
... een herkenbare smaak. Deze specialiteit is perfect om pizza's of gourmet salades mee te vullen, maar kan ook worden gecombineerd met verse vis of met een rokerige smaak, of met confituren en jam, zelfs met een intense smaak.
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm