Duitsland, Bad Bramstedt
...KURKUMA van AYANU komt uit BIO- en GACP-richtlijnen gecontroleerde teelt in India. Laborgecontroleerd, volgens DE-ÖKO-005 BIO-gecertificeerd en verwerkt in Duitsland. NATUURPRODUCT: puur en onvervalst poeder van voorzichtig verwerkte kurkumawortel met toevoeging van hoogwaardige, natuurlijke curcumine en piperine. Vrij van antiklontermiddelen, zoals: magnesiumstearaat, zonder kleurstoffen of...
Portfolio (89)
Duitsland, Heidelberg
...Een geel-oranje poeder dat de heldere kleur van kurkuma brengt met een minimum van 1,7 % curcumine en goede bacteriologische criteria. Bekend om zijn aardse smaak, is het ideaal voor curry's, sauzen en gezonde voeding.
Portfolio (74)
Polen, Brzozów
... wordt toegevoegd, waardoor ze een gele kleur en een aangename, kruidige smaak krijgen. Het kleurt ook sterk bestek (vooral houten en plastic) dat wordt gebruikt om het op te scheppen en te mengen met het gekookte gerecht. In de voedingsindustrie wordt kurkuma gebruikt om boter, mayonaise, pasta en kaas te kleuren. <strong>Toepassing</strong> Kurkuma wordt gebruikt om sauzen, gevogelte gerechten...
Portfolio (781)
Slovenië, Krmelj
... van deze noedels stelt ze in staat om sauzen en dressings vast te houden, waardoor elke hap gevuld is met een explosie van smaak. Of het nu door een romige Alfredo-saus wordt gegooid, gemengd met verse groenten in een lichte kruiden dressing, of toegevoegd aan een levendige pastasalade, svedre pasta voegt een vleugje creativiteit en uniciteit toe aan uw culinaire creaties. Bovendien, net als al...
Portfolio (31)
Bulgarije, Sofia
... tandpasta's, mondwater, kauwgom en snoep te aromatiseren. Toepassingen: gedroogde muntbladeren worden vaak gebruikt voor thee. Voeg 1-2 theelepels per kop (250 ml) net gekookt water toe en dek af gedurende 8-10 minuten, afhankelijk van je smaak. Daarnaast kan het worden gebruikt met honing en citroen om de smaak te versterken. Een andere zeer populaire manier om de gedroogde bladeren te gebruiken, is om bonen, linzen en andere vegetarische gerechten op smaak te brengen, evenals voor dressings, sauzen en soepen. Verpakking: 125g, 250g en los.
Portfolio (154)
Duitsland, Lüdenscheid
... MOSTERD en SESAM bevatten) Gebruik: gegrild vlees, brood, groenten, dips, sauzen, marinades, stoofschotels Gebruik nu ons "Chakalaka-kruiden" als promotiemateriaal of giveaway. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Graag bieden wij onze producten ook aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Al eeuwenlang was kurkuma alleen bekend en vereerd in India, ondanks pogingen van Europese handelaren om het in Europa in omloop te brengen. Kurkuma vond zijn rol alleen aan het koninklijke Engelse hof, van waaruit het, als een modieuze specerij, zich eerst onder andere Engelsen verspreidde en vervolgens naar andere Europese landen migreerde. Gebruik voor Gebruik in soepen, sauzen, vlees...
Portfolio (178)
Spanje, Torrent
... curcuminepigment wordt verkregen door oplosmiddelextractie van gedroogde wortelstokken van Curcuma Longa L. (Kurkuma) van Indiase oorsprong. Curcumine wordt gekristalliseerd, gedroogd en gemalen om zuiverheid te bereiken. Kurkuma kan in verschillende vormen worden geproduceerd, waaronder wateroplosbare en dispergeerbare poeders of vloeistoffen, en kan zeer geconcentreerd zijn wanneer dat nodig is. Toepassingen: Hardgekookte snoepjes, Marshmellow, Augurken, Sausen, Sauzen en soepen, IJs en Yoghurt, Fruitbereidingen, Gebakken goederen, Geëxtrudeerde producten, Specerij en droge mengsels...
Portfolio (31)
Frankrijk, Olivet
...borstel ze eventueel, schil ze volledig of in banen, verwijder de schil niet als ze jong zijn. Snijd de courgettes in plakjes. Giet het water, de kalfsfond of het 1/2 bouillonblokje erbij. Doe de courgettes in de pan. Breng aan de kook. Meng. Voeg de kurkuma, het zout en de tijm toe. Kook gedurende 10/15 minuten, controleer de gaarheid van de courgettes, houd warm. Snijd de bieslook fijn. Verwarm de oven voor door de thermostaat tussen 6/7 (200°C) te plaatsen gedurende 45 minuten, maar controleer altijd...
Portfolio (114)
Polen, Jastrzebie-Zdroj
...De gouden huidkruidenmix voor kip van Prymat geeft gerechten een voortreffelijke smaak en aroma. De mix van Prymat bestaat uit verschillende kruiden en specerijen, waaronder: zout, zoete paprika, ui, knoflook, korianderzaad, kurkuma en witte mosterd. Deze zorgvuldig samengestelde mix garandeert volledig succes in de keuken. Zonder toevoeging van natriumglutamaat.
Portfolio (9)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN Past goed bij: Kurkuma, knoflook, gember, kaneel, tijm, oregano en anijs. Het gaat heel goed samen met vis, maar ook met lamsvlees, kip, en met groenten, sauzen en soepen. DE VOORDELEN Komijn is een effectieve specerij om de meeste spijsverteringsproblemen te voorkomen en te verlichten. Het verhoogt de afgifte van spijsverteringsproteïnen in de mond, de maag en de dunne darm, voor...
Portfolio (28)
Italië, Racale
...soepen, paté en sauzen verbouwen. Onze pasta's zijn ook verrijkt met citroen, sinaasappel, inktvisinkt, tomaat, kurkuma en spinazie, waarbij we de traditie respecteren in de meest gevraagde formaten. De formaten zijn trie, sagne incanulate, orecchiette, maccheroni, olijfbladeren, le salentine en anellini. Voor de wijn hebben we de DOC- en IGP-erkenning, naast het feit dat we in sommige categorieën tot de nobele wijnen behoren.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play