• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • kaas producent

Resultaten voor

Kaas producent - Import export

  1. BREUGELKAAS

    België

    Breugelkaas, uniek in smaak en kwaliteit.

  2. KASI FOOD

    Nederland

    Kasi Food is producent van kaas producten en plantaardige kaas op maat voor haar B2B afnemers. Zo maken we smeerkaas, plantaardige zachte en harde kaas, verse roomkaas, smeltkaas blokken, gepasteuriseerde kaas, natuurlijke zuivel flavours (EMD) en halffabrikaten voor snack- en vegetarische producten. We kunnen differentiëren op uiterlijk, smaak en textuur eigenschappen. Onze expertise ligt in het produceren van een breed scala aan kaas- en zuivelproducten voor de industriële- en de retailmarkt. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met de ontwikkeling van nieuwe producten, verpakkingen, specificaties en wetgevingen. We geloven in gezamenlijke ontwikkeling, waarin we onze flexibiliteit, innovatiekracht en focus op kwaliteit kunnen inzetten. Kasi Food maakt onderdeel uit van de Lekkerkerker Groep.

  3. CLAC

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).

  4. SOMEXPORT

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    SOMEXPORT werd opgericht in 1994. Wij leveren aan inkoopcentrales, bevoorraders, maar vooral Afrika, de Caraïben, de Indische en de Stille Oceaan en het Midden-Oosten. Wij zijn een import-/exportbedrijf voor droge, verse en diepgevroren producten, wij werken met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende voedingsproducten: - Zuivelproducten (kaas, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en gezouten vleeswaren, - Gebak en koffiekoeken, - Halalproducten, - Kruidenierswaren, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende gamma's voedingsproducten aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij laten u de beste producten van elke regio van de wereld ontdekken, om aan uw behoeften en aan de vragen van uw klanten te voldoen. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar streekproducten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij kopen ook specifieke ingrediënten en producten in op vraag van onze klanten. Dit alles is mogelijk dankzij ontmoetingen met producenten, telers, chef-koks, distributeurs, consumenten en vele andere actoren uit de landbouw- en levensmiddelensector. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  5. PATURAGES COMTOIS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    PÂTURAGES COMTOIS is een coöperatie die in 1985 is ontstaan uit de fusie van verschillende gemeentelijke coöperaties, tussen 1985 en 1996. Deze collectieven, die van oudsher Grand Cru Emmental IGP Label Rouge produceerden, diversifieerden naar de productie van zachte kazen met een gebloemde korst en gewassen korst. Nadat de coöperatie "Pâturages Comtois" was geworden, zette zij haar diversificatie voort met metton voor cancoillotte, en Gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois ook een producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt elk jaar 35 miljoen liter melk tot zachte en gekookte perskaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kaas. Dankzij haar knowhow kan zij in zeer korte tijd meer dan 3.500 ton zachte kazen leveren aan de vijf continenten. De kaasmaker biedt zijn klanten snelle levering per vliegtuig of levering in bevroren verpakking.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. DANA EUROPE OU

    Estland

    Verified by europages badge

    DANA Dairy, opgericht in 2002, is een belangrijke producent en leverancier van diverse melkproducten aan de wereldmarkt. Door de jaren heen kunnen we met trots zeggen dat onze melkproducten van hoge kwaliteit zijn en dat we op een goede manier handel drijven. We zijn er trots op de industriële wereld en de consumentenmarkt te kunnen voorzien van UHT drinkmelk, diverse soorten melkpoeder, kaas, boter, ijspoeder en talrijke andere melkproducten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  2. RIVOIRE JACQUEMIN

    Frankrijk

    RIVOIRE JACQUEMIN is een Franse producent en exporteur van kazen, Comté, Morbier, Comté Gruyère in wielen of voorverpakt, kaze, uit de Franche-Comté, comté met een AOC (Appellation d’Origine Contrôlée) en met een BOB (beschermde oorsprongsbenaming.Wij exporteren onze AOC en BOB kazen in Europa en wereldwijd.Wij zorgen voor het rijpen en de internationale groothandel van Comté kazen als heel wiel of voorverpakt, voorverpakte Franse comté kazen met BOB, hele en voorverpakte Gruyère de Comté. RIVOIRE JACQUEMIN verhandelt en exporteert verschillende eerste kwaliteit Franse kazen uit de Franche-Comté: Morbier, Mont d'Or, Tomme du Jura, Bleu de Gex. SInds 1860, zorgt Rivoire Jacquemin voor het rijpen van harde Franse kazen met AOC en BOB uit de Franche-Comté. Harde kaas AOC Franche-Comté. AOC Morbiers. AOC Morbiers. Franse harde kazen met AOC en BOB.

  3. VAN ECCELPOEL

    België

    Neem een duik in ons brede aanbod van verse topproducten en wijnen. Als versmarkt ligt onze focus vooral op vlees, kaas en groenten en fruit. Onze producten worden zo veel mogelijk bij kleinschalige, lokale producenten aangekocht. In onze traiteursafdeling kan u terecht voor een vast aanbod van kant-en-klare gerechten. Uiteraard verzorgen wij ook graag uw aangepast feestmenu. Als wijnhandelaar specialiseren wij ons in Italiaanse, Spaanse en Bordeauxwijnen, met als bijkomende troef dat vele wijnen exclusief voor België worden verdeeld.

  4. SCHOONVLIET

    België

    Inge Schoonvliet startte deze zaak in 1984, nu bijna 30 geleden. Rauwemelkse kazen en smaakvolle magere kazen zijn een specialiteit geworden en wekelijks rijpt Inge Schoonvliet een assortiment kazen af. Zij blijft ook zoeken naar nieuwe kazen en zuivelproducten; het liefst bij kleine, lokale producenten in België, Nederland, Frankrijk en Engeland. Naast kaas verkoopt zij ook met zorg geselecteerde droge hammen, salami's en andere fijne vleeswaren. Toasts, noten en een gevarieerd aanbod aan gedroogde, gekonfijte en opgelegde vruchten zorgen voor spannende smaaksensaties samen met kaas. En de drank mag niet ontbreken. U kunt hier terecht voor een (wisselend) aanbod van wijnen dat zich goed laat combineren met kaas. Sherry, porto, marsala en het Gentse Lousberg-bier zijn ook bij ons verkrijgbaar.

  5. AVERCON

    België

    Producent van verpakkingsmachines en complete productielijnen voor specifieke toepassingen binnen diverse industriën. Specialist in enkele niche segmenten zoals: - productie en verpakkingslijnen voor laminaat, LVT, hout en tapijttegel vloeren - batch-size-1 verpakkingstechnologie - automatische assemblage en montagelijnen - complete verpakkingslijnen voor de voedingsindustrie, hoofdzakelijk bakkerij, chocolade, confiserie, kaas - machinebouw op maat. Expert qua dienstverlening voor automatisering en programmatie.

  1. DE ZEUTEHOEVE

    België

    Reeds jarenlang zijn wij producent van ambachtelijke zuivelproducten. De melk die we hiervoor gebruiken is uitsluitend afkomstig van de koeien in ons eigen melkveebedrijf. Door het nauwgezet sturen van de voeding van onze koeien, kunnen wij een zeer constante samenstelling van onze melk garanderen en dus zeer stabiele en kwalitatieve producten aanbieden. Onze specialiteit is onze verse gepasteuriseerde room 40%, deze kent zijn gelijke niet en valt dan ook in de smaak bij iedereen die belang hecht aan smaak en kwaliteit. We vervaardigen eveneens platte kaas op authentieke wijze, wat resulteert in een zeer stevige en smaakvolle "baking-cheese". Ook onze hoeveboter wordt op traditionele wijze gemaakt in een authentieke boterkarn. Tot slot kunnen wij uiteraard ook gepasteuriseerde melk aanbieden. Onze producten kunnen door hun echtheid en puurheid een absoluut smaakverschil opleveren in uw gerechten en bereidingen. Aarzel niet om een vrijblijvend proefstaal aan te vragen.

  2. FROMAGERIE REGAL

    België

    Fromagerie Régal is een ambachtelijke kaasmakerij, gespecialiseerd in de productie van verse kaas. Het bedrijf houdt een ancestrale vakkennis in stand van de valorisatie van de melk uit de boerderijen van het Land van Herve. Producent van de traditionele MAQUEE DE CAMPAGNE, de zoute verse kaas REGALOU en de diverse verse kaassoorten van LA FERME BIDELOT. De kaasmakerij heeft verschillende assortimenten van verse kaas ontwikkeld bestemd voor traditionele zuivelwinkels, voor grote en middelgrote supermarkten, voor instellingen en ook voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld banketbakkers, cateraars en de agrovoedingsindustrie. De verse kaassoorten van Régal zijn uitstekende ingrediënten voor zoute of zoete gerechten. Régal kan de verse kaas voor u maken die het beste aan uw behoeftes voldoet, al naar gelang uw wensen. Régal is de Belgische ambachtelijke verse kaasmaker!

  1. DE COOPERATIEVE PRODUCENTEN HANDELSVERENIGING DE PRODUCENT B.A.

    Nederland

    Welcome to "Coöperatie De Producent" B.A., a proud cooperative of Dutch artisanal cheese farmers who have been family-run for over 100 years. With more than 20 Dutch cheesemakers, we craft a diverse range of artisanal cheeses right on the farm. Every day, immediately after milking, the cheese maker begins the cheese-making process. Using full-fat, non-skimmed milk, he creates cheeses that are creamier and richer in flavor than standard factory-made cheeses. After 2 weeks of maturation on the farm, they are moved to our modern warehouse near Gouda for further aging and meticulous treatment until they are ready for delivery and sale – for you! In addition to traditional Gouda Farmhouse Cheese (raw milk, 48% f.i.d.m.) and Farm Cheese (thermized milk, 50% f.i.d.m.), we offer an array of cheese specialties enriched with herbs and spices, including our unparalleled masterpiece, Truffle Cheese Tartufo, made from cow's or goat's milk. We are also renowned for our Pesto Tradizionale and Pesto Piccante. You can explore our full range on our website. Additionally, we can pasteurize upon request. If you can't find what you're looking for or have a unique recipe idea, we're pleased to assist with custom orders starting from 600 kg. Available in various formats: - Wheels: 5/8/12/16/25/30/60 kg - Rectangle: 15 kg and aged from 4 to 52+ weeks. Contact us today to experience the unparalleled quality and flavor of 'Coöperatie De Producent' cheeses.