Polen, Warszawa
...We maken verschillende soorten kaas (Mozzarella; Cheddar; Verse en bevroren wrongel...) voor al uw kookbehoeften.
Portfolio (16)
...Le Metton, magere gestremde melk, wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van cancoillotte, een kaas op basis van koemelk. Met zijn ervaring in de agrovoedingsindustrie heeft TCM - THOMAS CONSTRUCTIONS MECANIQUES een volledig automatische Metton-molen ontwikkeld, die alle fasen van ontwerp, fabricage, afstemming en industrialisatie integreert. Beheerd via een volledig automatische centrale...
Portfolio (104)
Nederland, De Meern
...In een handomdraai bundelen we twee, vier, zes of meer visblikken of hamverpakkingen, soep in zakken of chocoladerepen. Opvallende (actie-)verpakkingen bundelen Een wikkel is een eenvoudige manier om actieverpakkingen te maken. Twee, vier, zes of meer visblikken zijn net zo gemakkelijk te bundelen als hamverpakkingen, soep in zakken of chocoladerepen. Een wikkel in de eigen huisstijl verhoogt de...
Portfolio (49)
Estland, Tallinn
... van de hoogste kwaliteit en normen. Kaasplakken kunnen worden gebruikt om een kaasplank, sandwich en burger te maken. Grootte: 200GM – 12 PLAKKEN PER VERPAKKING Verpakking per doos: 24 verpakkingen per doos Doosgrootte: 4,8 kg Type verpakking: Plastic folie Kleur van de doos: Bruin Minimale bestelhoeveelheid: 1 x 20ft container – 2083 dozen Type container nodig: Geconditioneerd +2°C + 8°C Oorsprong: Europa Houdbaarheid: 9 maanden...
Portfolio (80)
Italië, Misano Adriatico
...Geniet van de smaak met de delicatesse van de OCCELLI Crutin kaas! Een stuk van 290g pure heerlijkheid, deze kaas is perfect om alleen te proeven of toe te voegen aan je favoriete gerechten. Met zijn romige textuur en krachtige smaak zal het je zintuigen bevredigen en elk moment uniek en vol smaak maken. Proberen is geloven!
Portfolio (200)
Nederland, Julianadorp
...Een Franse stijl gebakken zuurdesem broodstok gecombineerd met de originele saffraan kaas van de boerderij. Deze combinatie creëert een heerlijk smakelijke broodstaaf met een volledig traditionele oorsprong. Om Pain fromager safrané te maken, mengt de bakker de in kleine stukjes gesneden saffraan kaas met het deeg dat 24 uur heeft gerezen. De bakker vormt vervolgens de saffraan kaasstokken en...
Portfolio (15)
Griekenland, Kilkis
...Een kaasproductieworkshop, kleiner en duidelijk veel betaalbaarder, die volledig voldoet aan de behoeften van de huisindustrie. Het wordt in delen geleverd en kan heel eenvoudig door ons of door de klant worden gemonteerd. betaalbaarder snel te monteren gemakkelijk te vervoeren ideaal voor het maken van kaas thuis Lijst van machines 300lt Melkkoeltank 100lt Roomseparator 300lt Elektrische pasteurisatie-installatie 300lt Melkcoagulatievat Tafel voor mallen Werktafel Gootsteen Planken Rijpingskast Koelkast Rollerpomp Breedte: 6m, Diepte: 4m, Hoogte: 3m...
Portfolio (53)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...De zomer staat op het punt te eindigen, wat betekent dat we ons weer zorgen kunnen maken over Kerstmis. En vooral, wat te doen met het kerstdiner? We hebben de perfecte Italiaanse oplossing voor u: vijgen met gorgonzolamousse. 3 verse vijgen – 75 gr gorgonzola – 100 ml slagroom – Slagroompatroon – Slagroom siphon Begin met het kloppen van de gorgonzola, dit gaat gemakkelijker als deze een tijdje...
Portfolio (241)
...De infrarooddrogers zenden nuttige energie uit zonder contact en op het oppervlak van voedingsmiddelen. Hierdoor kunnen ze korstvorming realiseren (kaas, korstloze sandwichbroden), coatings drogen (kaas, vlees), en de oppervlaktedamphoeveelheden verminderen zonder de kern van de producten te beïnvloeden. Ze worden weinig beïnvloed door de werkomstandigheden en kunnen, dankzij de reactie van hun...
Portfolio (84)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
... aan te brengen. Van volumetrische dosering, uitgerust met servomotor voor een homogene dosis.\n oDoseringzone voor gesponnen kaas.\n•Vanaf het bedieningspaneel en via een touchscreen configureren we de snelheden en versnellingen van elke band om te voldoen aan de gewenste productie.\n\nVOORDELEN\n•Geautomatiseerde productie voor grote volumes.\n•Alle bereidingen worden in een beperkte ruimte...
Portfolio (83)
...Ideaal voor de conservering en verpakking van voedingsmiddelen zoals vlees, vis, vleeswaren en kaas, geproduceerd uit ongerecyclede cellulosevezels, vrij van optische witmakers, behandeld om eigenschappen van vocht en weerstand te verkrijgen die het geschikt maken voor de verpakking van vochtige voedingsmiddelen, volledig geschikt voor contact met voedsel. MATERIAAL: PLANTENPAPIER...
Portfolio (45)
Nederland, Heerhugowaard
...{"Description":"Een handgemaakte high-end snij-/serveerplank met een emailleprint op het handvat is handig in gebruik. Wij geloven echter dat onze klanten creatief zijn en dit product kunnen gebruiken als decoratief item of als tapas-, kaas- of snackplank. Gemakkelijk schoon te maken en hoge duurzaamheid door het gebruik van acaciahout en een stevig ontwerp. Dit maakt het een van onze premium...
Portfolio (10)
Spanje, Alcora
...Bianchetto truffelsaus is een gourmetmix gemaakt van Bianchetto truffels, gecombineerd met geselecteerde ingrediënten zoals paddenstoelen, olijfolie en soms room of kaas. Deze saus staat bekend om zijn romige textuur en intense smaak, die het onmiskenbare aroma en de delicate smaak van witte truffels benadrukt. Deze saus is perfect voor wie een vleugje luxe en verfijning aan hun maaltijden wil toevoegen, en optimaal gebruik wil maken van de unieke smaak van Bianchetto truffels.
Portfolio (18)
Nederland, Nijkerk
...Een premium eiwitsupplement genaamd Whey Protein Concentrate (WPC) is gemaakt van wei, de vloeistof die overblijft na het maken van kaas. Om de eiwitinhoud te concentreren terwijl de essentiële voedingsstoffen behouden blijven, wordt het minimaal bewerkt. Vertakte-keten aminozuren (BCAA's), die de spiergroei en -herstel ondersteunen, zijn overvloedig aanwezig in WPC. Vanwege de effectiviteit in...
Portfolio (47)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
... maken. Het dunne deeg is bedekt met heerlijke gehakt en veel cheddar kaas en wordt in de oven gebakken, wat een onvergetelijke smaak op de tong achterlaat. De bevroren pita van Hunkar brengt praktische voordelen en traditionele smaak samen. Bereid met de vaardigheid van ervaren handen, zal deze pita vreugde aan je tafels toevoegen.
Portfolio (24)
Zwitserland, Wollerau
... voedsel veel langer vers blijft, kunt u de hoeveelheid bedorven of oude fruit, groenten, vlees, kip, vis, snacks, kaas en meer aanzienlijk verminderen. Bescherm voedsel tegen schimmel, bederf, lekkages of morsen met de VacSy® containers. RUIMTE: Elke container is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en is ontworpen voor handige, efficiënte opslag in uw koelkast of voorraadkast. TIJD: Door...
Portfolio (195)
Italië, Carbonara Al Ticino
...varkensvlees, kip Vis smaken Kaas smaken Gerookte smaakstoffen Groente- en specerijsmaken De smaken, beschikbaar in vloeibare vorm, water- of liposoluble, in poeder en pasta, maken gebruik van de geavanceerde technologieën die P.A. Aromatics in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld om te voldoen aan de markttrends.
Portfolio (8)
Spanje, Malaga
...Van mini-quiches voor een hapje tot grotere om te delen, bij Preco Food maken we ze met een krokante boterbasis en gevuld met natuurlijke en verse, altijd en alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Caprese (verse tomaat, basilicum en Edammer kaas) Kaas, uien en spek Verse spinazie en geitenkaas Ham en kaas Kaas en uien CATEGORIE: Quiches...
Portfolio (29)
Letland, Smiltenes
... is uitstekend geschikt als brandhout. Het laat zich gemakkelijk splijten en brandt goed. Het wordt ook gebruikt voor het roken van vlees, vis, groenten, noten en kaas. Beroemd is het roken van Westfaalse ham. Als hardhout wordt beuken ook gebruikt voor de vervaardiging van muziekinstrumenten. Bijvoorbeeld drums en gitaarlichamen. Beuken heeft een klank die tussen die van esdoorn en berk ligt, beide zijn de populairste trommelhouten. Beukenhout is de beste keuze voor de bouw van chalets, huizen en blokhutten.
Portfolio (171)
Duitsland, Bad Bramstedt
...De aanblik van gesmolten kruidenboter op een mooi stuk vis of vlees doet je watertanden. Wat zou een sappige grillsteak, een knapperig baguette, een hete ovenaardappel of hete raclette-kaas zijn zonder dit heerlijke stukje boter? Of het nu bij vlees, gegrild groenten, vis of gewoon op een stuk brood is – vanaf nu kun je je eigen boter maken. Alles wat je nodig hebt, is ons geniale kruidenzout. Niets staat meer in de weg voor de boterplezier, het wordt niet lekkerder. Inhoud: 30,00 g Artikel-Nr: 480816...
Portfolio (89)
België, Schaerbeek
... maïstortilla's gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten zoals vlees, kaas, groenten en salsa's. - Enchiladas: Tortilla's gevuld met vlees of kaas, opgerold en gebakken met een hartige saus. - Quesadilla's: Tortilla's gevuld met kaas en soms andere ingrediënten, vervolgens gevouwen en gekookt totdat de kaas smelt. - Tostada's: Tortilla's die gefrituurd of gebakken zijn tot ze krokant zijn en belegd met bonen, vlees, sla, kaas en andere toppings. - Chilaquiles: Tortillastukken die gefrituurd of gebakken zijn en vervolgens gesudderd met salsa, vaak geserveerd met eieren, kaas en andere bijgerechten.
Portfolio (14)
Italië, Radicofani
...Het is een kaas van puur schapenmelk in ovale vorm en weegt ongeveer 0,800 kg. Vroeger werd het alleen gemaakt met lentemelk, in tegenstelling tot nu, waar het bijna het hele jaar door beschikbaar is. "Het gewicht en de bijbehorende ovale vorm zouden te maken hebben met de transformatie van dit product bijna aan het einde van de wrongel en direct op de ovale lepel geplaatst, omdat anders het deeg niet genoeg zou zijn geweest om de traditionele schepvorm te verkrijgen." Verse pecorino, gerijpt gedurende ongeveer 15 dagen.
Portfolio (48)
Duitsland, Balingen
...De ideale combinatie van snijden en wegen: ergonomisch, gemakkelijk schoon te maken, eenvoudig te bedienen, energiezuinig. Ideaal voor alle handmatige snijtaken zoals gekookte ham, gekookte en gebakken worsten, gesneden kaas of houdbare producten zoals salami en luchtgedroogde ham. Verder een ruimtebesparende oplossing als er metrologisch goedgekeurd wegen voor de verkoopbalie en handmatig...
Portfolio (190)
Duitsland, Augsburg
... bovendien de veiligheid van de las. De flexibele bediening samen met de vertrouwde kwaliteit en kracht van het VSM®-systeem maken de VSM®1000-X tot de ideale partner voor het verpakken van uw producten. Toepassingen zijn verpakkingen voor voedingsmiddelen, zoals kaas, vlees- en worstwaren, cleanroom- of transportverpakkingen van farmaceutische producten en non-food producten zoals elektronische...
Portfolio (8)
Frankrijk, Belley
... halen, maken het uitlekken van de wei mogelijk en kunnen in een houten ring worden geplaatst om de kaas te persen. Afmetingen 90x90cm 105x105cm 120x120cm 135x135cm 150x150cm 180x180cm 210x210cm 225x225cm Functies Uitlekken, Persen, Afvoeren Beroepen Zuivelfabrieken – Kaasfabrieken...
Portfolio (30)
Italië, Siano
... afmetingen in ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Gegradueerde thermometer -10 +110 °C - 4 Kaasvormen voor het maken van 300/500 g kaas per stuk. - 2 Vormpjes voor ricotta of primosale van 200-300g per stuk. Receptenboek: Een handleiding voor het bereiden van goede kazen met een korte en zeer korte rijping.
Duitsland, Hamburg
...Wij presenteren u de Bref Power Balls – Revolutioneer uw schoonmaakroutine met een sprankelende vleugje innovatie! Til uw schoonmaakervaring thuis naar een geheel nieuw niveau met deze onweerstaanbare Bref Power Balls. Stel je een mix voor van hypnotiserende charme en ongeëvenaarde schoonmaakprestaties, allemaal verpakt in een kleine, aantrekkelijke verpakking. Deze kleine wonderen zijn ontworpen om uw taken niet alleen efficiënt, maar ook aangenaam te maken!
Portfolio (180)
Frankrijk, Saint-Denis-De-Villenette
...Om uw kwark te maken, beginnen we met het pasteuriseren van volle en magere melk, afhankelijk van het vetgehalte. Dit betekent dat we de melk gedurende korte tijd op een zeer hoge temperatuur verhitten. Vervolgens voegen we de culturen toe aan de kwark en laten we deze enkele uren op kamertemperatuur fermenteren. Wanneer de melk gestremd is, scheiden we deze van de wei door centrifugatie (zoals in een slacentrifuge). Uw kwark wordt verpakt in glazen potten, klaar om te proeven.
Portfolio (5)
Frankrijk, Soreze
... mogelijk. Het verschil zit in het productieproces, waarbij kwark meer uitgelekt is dan verse kaas. Inderdaad, verse kaas, in tegenstelling tot kwark. REF:FROPFRAI Samenstelling: Stremsel, lactische ferments, calciumchloride, hulpstof maltodextrine Gemaakt in: Frankrijk...
Portfolio (195)
België, Nivelles
...De Waterloo is een van de smakelijke pronkstukken die zijn gecreëerd en geproduceerd door de Biologische Kaasfabriek van Vielsalm. Voor het maken van biologische kaas zijn kwaliteitsingrediënten, de knowhow van een meester-kaasmaker en een zorgvuldig uitgewerkt recept nodig. Zo komt de biologische melk, die gebruikt wordt voor de vervaardiging van de Waterloo, uit de Ardennen, waar de vele groene...