Spanje, A Coruña
...Onze empanadillas worden volledig met de hand en met 100% natuurlijke ingrediënten geproduceerd. We maken ze met twee verschillende deegsoorten: traditioneel deeg en bladerdeeg.
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Harde kaas van ongekookte pasta, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, gerijpt gedurende minimaal 8 weken. Het heeft een gladde en homogene pasta met een gewassen korst, typisch voor raclette. Ideaal voor raclette, maar ook voor het maken van hartige taarten, bladerdeeggerechten, pizza's, en niet te vergeten seizoenssalades en voorgerechten.
Portfolio (187)
Frankrijk, Hyères
...vol met lange mandarijnkleurige stampers. Een plakkerige laag van gouden trichomen geeft de toppen een gele afwerking. De Jungle Cheese zou de gebruiker verkwikken door energie te geven en een mentale stimulatie te bieden. De verbinding tussen geest en spieren wordt versterkt, wat ook voordelig kan zijn voor gebruikers die een trainingsprogramma of fysieke activiteit volgen. Deze effecten maken de Jungle Cheese een uitstekende keuze om te helpen bij de behandeling van chronische stress en slapeloosheid.
Portfolio (100)
Frankrijk, Saint Cannat
...of een plateau met verse kaas. Serveer op 10-12°C.","VINIFICATIE":"De druiven worden geoogst op een optimale rijpheid. Bij ontvangst in de kelder vindt een directe persing plaats, gevolgd door een bezinking, waarna de fermentatie van de most op lage temperatuur (16-18°C) begint. De wijn rijpt enkele maanden op zijn droesem; een delicate houtlagering voltooit de rijping voordat de wijn in flessen wordt gedaan."}...
Portfolio (46)
Oekraïne, Bila Tserkva, Kiev Region
... hoogwaardig materiaal. Beukenhout is dichter dan eikenhout, heeft betere prestaties en hygiënische eigenschappen en is zeer geschikt voor het maken van servies. SKU: MEN5-28 Diameter, mm: 250 Gewicht, kg: 0.4 Materiaal: Beuken Dikte: 1.8 cm...
Portfolio (200)
...Worp spellen als evenementacties voor binnen of buiten. Haringringen of andere motieven Een nieuwe productiemethode maakt het mogelijk om gedrukte objecten te werpen. Of u nu ringen wilt gooien of misschien een plak kaas of een blaadje sla om het brood te beleggen: "U kunt dit als een tastbare ervaring tot een geweldig evenementmiddel maken. Wij kunnen dergelijke objecten tastbaar produceren en...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
... geraspte kaas, plakjes tomaat, zout, peper, basilicum toe... alles 40 minuten in de oven met een glas rosé... Dit product is ook verkrijgbaar in potten van 100 g, 200 g, 370 g, 750 g en in bulk in emmers van 800 g en 4 kg. De emmers van 30 kg zijn op bestelling.
Portfolio (132)
Duitsland, Marl
... ideale materiaal voor snijplanken en vele andere veelgebruikte keukenartikelen. In de kleine variant zijn onze olijvenhouten planken ook te gebruiken als borrelplank of ontbijtplank, en in elke maat als sfeervolle serveerplanken voor kaas, vleeswaren, druiven en alle soorten kleine, rustieke hapjes.
Portfolio (9)
...Voor het maken van pesto is Karin verantwoordelijk: Van pompoenpitten, pompoenpitolie, kruiden en specerijen maakt ze een hartige pompoenpitpesto die door kenners geliefd is! Pompoenpitpesto PompoenpitpestoVoor het maken van pesto is Karin verantwoordelijk: Van pompoenpitten, pompoenpitolie, kruiden en specerijen maakt ze een hartige pompoenpitpesto die door kenners geliefd is! Het past uitstekend bij pasta, in de kwarkspread, bij schapenkaas, in de roerei, als beleg op vers boerenbrood of bij kaas, evenals in de salade marinade. De fantasie kent geen grenzen! Gewoon uitproberen!
Portfolio (5)
Nederland, Lopik
Kasi Food is producent van kaas producten en plantaardige kaas op maat voor haar B2B afnemers. Zo maken we smeerkaas, plantaardige zachte en harde kaas, verse roomkaas, smeltkaas blokken, gepasteuriseerde kaas, natuurlijke zuivel flavours (EMD) en halffabrikaten voor snack- en vegetarische producten. We kunnen differentiëren op uiterlijk, smaak en textuur eigenschappen. Onze expertise ligt in het...
... voldoen en beschouwt zichzelf als vertegenwoordiger van ons bedrijf. Teamwerk en verantwoordelijk handelen van onze medewerkers maken deel uit van het geheel en dragen bij aan het ondernemingssucces van de levensmiddelen-groothandel ALTUN.
Zwitserland, Opfikon
... lang gebruikt. Onze apparaten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Onze unieke snijgeometrie van de "trekkende snede" voorkomt onnodig verlies van voedingsstoffen en vitamines. Dankzij deze biotechnische methode en de handgeslepen messen worden de celstructuren van de meest delicate groenten of fruit nauwelijks aangetast. Dit leidt op zijn beurt tot een aanzienlijk langere houdbaarheid van de verwerkte producten.
Nederland, Zutphen
...Al vanaf € 10,00 per persoon (minimaal 4 personen) proef je drie Achterhoekse wijnen met een bijpassend kaas- en broodplankje. Bij mooi weer kun je ook ontspannen buiten in de tuin zitten, waar de schapen naast je in het gras staan te grazen. Ook voor kinderen is er speelgelegenheid. Vanaf nu hoef je niet meer naar het zuiden van Europa, maar krijg je het Mediterrane gevoel al in deze prachtige achtertuin van Zutphen. Openingstijden: Zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur of op afspraak (In overleg kan er ook een speciaal programma worden gemaakt).
Nederland, Steenwijk
... hoogwaardige vlees- en worstkruiden vinden hun weg naar zowel industriële bedrijven als ambachtelijke slagerijen. Als smaakspecialist zijn wij ook een betrouwbare partner in vele andere marktsegmenten, zoals soepen en sauzen, kaas, zuivel, aardappelen, chips, maaltijden etc, zowel nationaal als internationaal. Door te werken met pure en hoogwaardige kruiden en specerijen waarborgen wij een constant hoge kwaliteit en spelen wij in op de behoefte aan gezonde voeding.
Nederland, Woerden
... klant- en servicegerichtheid maken dat wij de kwaliteit leveren waar u op kan bouwen.FamiliebedrijfTreur Kaas is een familiebedrijf dat sinds 1955 bestaat. In ons eigen geconditioneerde kaaspakhuis rijpen en verzorgen wij met name Nederlandse kaas. Onze eigen exclusieve kaasmerken bieden u als kaasspecialist een onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrenten. Wij leveren alleen de beste kwaliteitskaas met de puurste smaak. Een pure kaasbeleving dus!
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Spanje, Viladecans
Speciaal ontwikkeld om je te helpen een gezondere levensstijl te omarmen! We willen je een volledig natuurlijke kaas aanbieden, rijk aan eiwitten, laag in vet en vol van smaak. We doen ons best om het voor mensen gemakkelijker te maken om lekker, gezond, natuurlijk en vol smaak te eten. We zijn een groeiend team van kaasliefhebbers dat zich toelegt op het creëren van eiwitrijke en caloriearme...
Portugal, Vila Nova De Famalicão
... fosfor bevat. Ons productassortiment is uitgebreid en bestaat uit plakken, geraspte kaas, blokjes, porties en snacks. We beschikken over de modernste technologie en faciliteiten die hoge productiviteitsniveaus mogelijk maken, terwijl we de hoge kwaliteitsnormen in al onze producten handhaven. De gehele productie en logistiek zijn geautomatiseerd, zodat we voldoen aan alle kwaliteitsnormen die de...
Italië, Napoli
Onze website biedt sinds 2004 de verkoop van typische voedingsproducten uit Zuid-Italië, met name uit Napels en Campanië. De zoektocht naar kleine en geselecteerde producenten van kaas-, rustieke en zoetwaren is wat ons onderscheidt, en het doel om de aankoop een aangename en veilige ervaring te maken in alle opzichten is onze eigenschap. De grote pijlers van onze culinaire traditie, zoals...
Wij zijn een kaasbedrijf, gespecialiseerd in verse kazen en Burgos. Met een fabriek voor het maken van roomkaas en alle soorten kaascrème. Met een lijn van wedges, gesneden wedges en tapas. Ook in geperste kazen van Spaanse kaas in alle varianten, koe, Murciana-geit en schaap, zowel 100% puur als gemengd. We staan op plaats 30 in de ranking van kaasbedrijven, in een markt van meer dan 3000 in Spanje.
... koelcentra, melkontvangst- en pasteuriseringslijnen, gepasteuriseerde drinkmelk, melklijnen; yoghurt-, ayran- en kefirlijnen; productielijnen voor vele kaasvariëteiten zoals witte kaas, wrongel, kashar, gouda, mozzarella, cheddar, hellim, roomkaas; vruchtensap-, jam-, marmelade- en melasseproductielijnen maken ook ijs- en melkzoetproductielijnen; frisdranken, cola-dranken, chocolade, margarine, tomatenpuree, enz. de oprichting van speciale apparatuur voor productie-installaties en de levering van gerichte oplossingen aan de voedingsindustrie.
Portfolio (6)
Slowakije, Malacky
... van zuivel, kaas, oliën, snoep, vlees en vis, brood, fruit, wijn, bier, machines voor zeer viskeuze producten, apparatuur voor het maken van babyvoeding, huisdiervoeding, colloïdale molens voor het maken van pindakaas, amandelpasta, continue friteuses voor het maken van chips, hamburgers, nuggets, pasteurizers voor zuivel, kaas, melk, kookapparatuur, braadpannen voor vlees, apparatuur voor slagers...
Verenigd Koninkrijk, Birmingham
... koelcentra, melkontvangst- en pasteuriseringslijnen, gepasteuriseerde drinkmelk, melk lijnen; yoghurt-, ayran- en kefirlijnen; productielijnen voor vele kaasvariëteiten zoals witte kaas, wrongel, kashar, Gouda, mozzarella, cheddar, helloumi, roomkaas; vruchtensap-, jam-, marmelade- en melasseproductielijnen maken ook ijs en melkzoetproductielijnen; frisdranken, cola-dranken, chocolade, margarine, tomatenpuree, enz. de oprichting van speciale apparatuur voor productie-installaties en de levering van gerichte oplossingen aan de voedingsindustrie.
Portfolio (9)
Hartelijk dank voor uw interesse! U heeft de juiste keuze gemaakt. Of het nu voor het huishouden, hobby of boerderij is; of van geit, koe of schaap - kaas maken loont de moeite. Als onderdeel van een bewuste voeding, als zinvolle aanvulling op zelfvoorziening, als uitbreiding van het productassortiment van de boerderij of gewoon uit plezier in zelf maken - kaas maken is in de mode. En daarvoor...
Portfolio (10)
Oostenrijk, Waidhofen/ybbs
... om actief bij te dragen aan de vermindering van afval. Uit de productie voor eigen gebruik, voor familie en vrienden en vele positieve reacties ontstond uiteindelijk het idee om deze plasticvrije en duurzame upcycling-bijenwaskleden voor veel mensen toegankelijk te maken. Met Beeofix is er nu een milieuvriendelijk, grondstofbesparend alternatief voor plastic- en aluminiumfolie. Beeofix-upcycling...
Portfolio (9)
Duitsland, Halle
Zouten zijn niet uit ons leven weg te denken. We komen ze overal tegen: ze maken vloeren hard, textiel zacht, wegen veilig, kelders droog en neutraliseren de zure maag. Je vindt ze bij het brouwen van bier, in kaas en steeds meer in voedingssupplementen zoals magnesiumtabletten en sportdranken. Want ook ons lichaam bevat ongeveer 5% zouten, die bijvoorbeeld bij het zweten verloren gaan en steeds...
Portfolio (3)
Turkije, Denizli
Vereenvoudig uw moeilijke proces met één enkele machine. Dairy Wizard kan basisprocessen uitvoeren zoals pasteurisatie (koken), koelen, mengen, fermentatie en zeven met één machine. Dairy Wizard is een machine die u in staat stelt om allerlei soorten kaas en zuivelproducten gemakkelijk thuis, in uw bedrijf of op uw boerderij te maken met behulp van automatisering. Dairy Wizard vereenvoudigt uw...
Portfolio (10)
... grootbrengen, proberen we het vertrouwen van het verleden te combineren met smaak en op de ontbijttafels te brengen; we vormen onze prioriteiten niet om consumenten te winnen, maar om vrienden te maken. Met de slogan 'Met Genot Voor Elke Generatie' gaan we op pad; met ons brede assortiment verpakken we verse en natuurlijke producten zonder menselijke aanraking en voegen we smaak toe aan de tafels.
Roemenië, Bucuresti
... kaas, geitenkaas, geiten gele kaas, poeder eieren - Specerijen van alle soorten (kruidnagel, mosterd, peper, paprika, oregano, basilicum, rozemarijn, dille) - Snoep van alle soorten (snoep, wafels, koekjes….) en alle afgeleiden - Dranken van alle soorten, met alcohol (bier, wijn, brandy, wodka…), zonder alcohol [water (zeer goede prijs voor het Midden-Oosten), natuurlijke sap, koolzuurhoudend...
Zweden, Västra Frölunda
...Sabalan AB is een groothandel / importeur van delicatessen uit de Middellandse Zee met een magazijn/winkel in Göteborg. Je vindt onze producten onder het merk SABALAN. We zijn voortdurend bezig en hebben contact met verschillende traditionele artisanale producenten rondom de Middellandse Zee om hoogwaardige en luxe producten naar Zweden te brengen. We werken hard en actief om ons assortiment uit te breiden en zo compleet en breed mogelijk te maken. Ons assortiment bestaat uit hoogkwalitatieve, smakelijke olijfoliën, azijnen, olijven, antipasti, kaas en nog veel meer.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play