Italië, Misano Adriatico
...Geniet van de smaak met de delicatesse van de OCCELLI Crutin kaas! Een stuk van 290g pure heerlijkheid, deze kaas is perfect om alleen te proeven of toe te voegen aan je favoriete gerechten. Met zijn romige textuur en krachtige smaak zal het je zintuigen bevredigen en elk moment uniek en vol smaak maken. Proberen is geloven!
Portfolio (200)
...Ideaal voor de conservering en verpakking van voedingsmiddelen zoals vlees, vis, vleeswaren en kaas, geproduceerd uit ongerecyclede cellulosevezels, vrij van optische witmakers, behandeld om eigenschappen van vocht en weerstand te verkrijgen die het geschikt maken voor de verpakking van vochtige voedingsmiddelen, volledig geschikt voor contact met voedsel. MATERIAAL: PLANTENPAPIER...
Portfolio (45)
Italië, Carbonara Al Ticino
...varkensvlees, kip Vis smaken Kaas smaken Gerookte smaakstoffen Groente- en specerijsmaken De smaken, beschikbaar in vloeibare vorm, water- of liposoluble, in poeder en pasta, maken gebruik van de geavanceerde technologieën die P.A. Aromatics in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld om te voldoen aan de markttrends.
Portfolio (8)
Italië, Radicofani
...Het is een kaas van puur schapenmelk in ovale vorm en weegt ongeveer 0,800 kg. Vroeger werd het alleen gemaakt met lentemelk, in tegenstelling tot nu, waar het bijna het hele jaar door beschikbaar is. "Het gewicht en de bijbehorende ovale vorm zouden te maken hebben met de transformatie van dit product bijna aan het einde van de wrongel en direct op de ovale lepel geplaatst, omdat anders het deeg niet genoeg zou zijn geweest om de traditionele schepvorm te verkrijgen." Verse pecorino, gerijpt gedurende ongeveer 15 dagen.
Portfolio (48)
Italië, Siano
... afmetingen in ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Gegradueerde thermometer -10 +110 °C - 4 Kaasvormen voor het maken van 300/500 g kaas per stuk. - 2 Vormpjes voor ricotta of primosale van 200-300g per stuk. Receptenboek: Een handleiding voor het bereiden van goede kazen met een korte en zeer korte rijping.
Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
...Parmigiano Reggiano van 40 maanden bevat slechts 30% water en maar liefst 70% voedingsstoffen: eiwitten, vitamines, fosfor, calcium, mineralen en essentiële aminozuren. Het is zeer goed verteerbaar, dankzij de aanwezigheid van enzymen die de caseïne veranderen en deze gemakkelijk opneembaar maken.
Portfolio (3)
Italië, Codogno
...verwerking van melk tot kaas en rijping verplicht in het oorsprongsgebied moeten plaatsvinden; dus alleen melk en Italiaanse traditie. Om een kaaswiel van ongeveer 32-34 kg te maken, zijn 500 liter melk nodig, die binnen 1-2 uur na het melken in de kaasfabriek aankomt. De melk wordt 12-18 uur laten rusten, waarin een deel van het vet door afschuimen vrijkomt, waarna het kaaswiel wordt verwijderd zodat de halfvette melk die uitstekende kaas met een lange rijping kan geven, terwijl de smaak van verse melk behouden blijft.
Portfolio (4)
...IDEAAL VOOR DE VERWERKING VAN MELK EN DE PRODUCTIE VAN KAAS MET CONTINU BEWEGING, WERKT HET OP EEN BIJZONDERS ZACHTE EN GEREGULEERDE MANIER OM DE HANDMATIGE BEWEGING NA TE BOODSEN. Het stelt je in staat om een reeks aanpassingen te maken die de mogelijkheid bieden om de gewenste functies uit te voeren en het product op een delicate manier te bewerken, zeer vergelijkbaar met de handmatige beweging...
Portfolio (47)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Napoli
Onze website biedt sinds 2004 de verkoop van typische voedingsproducten uit Zuid-Italië, met name uit Napels en Campanië. De zoektocht naar kleine en geselecteerde producenten van kaas-, rustieke en zoetwaren is wat ons onderscheidt, en het doel om de aankoop een aangename en veilige ervaring te maken in alle opzichten is onze eigenschap. De grote pijlers van onze culinaire traditie, zoals...
... van een kaas voor echte fijnproevers. In onze kazen kunt u de Provola Silana proeven, met een zachte en delicate smaak, geproduceerd voor consumenten met een DELICAAT smaakpalet. - Ons bedrijf heeft besloten om een nieuw product op de voedselmarkt te introduceren: DE TURU. Dit product is ontstaan met als doel de echte smaak van pittige verse worst bekend te maken, verpakt in een synthetische darm met een diameter van ongeveer 15 cm, gestoomd. Het kan in plakken worden gesneden om broodjes en andere gerechten te vullen, voor een breed scala aan consumenten; het is werkelijk heerlijk!
Italië, Tv
... worden bereid, maken het een barbecue met unieke kenmerken. Chef is een buitenbarbecue met een bijzonder en verzorgd ontwerp, een hellend frontpaneel waar de regelknoppen zich bevinden, dat elegant aansluit op de bovenste kookplaat en de zijopeningen van de afvoerschaal. In Spanje en Frankrijk wordt het plancha genoemd en in Japan teppanyaki, Chef is geen traditionele grill-barbecue maar een...
Italië, San Giuliano Milanese
... op alle producten te krijgen. Bestel gemakkelijk via de website en ontvang je bestelling op je locatie. Of neem contact met ons op via e-mail om de prijslijsten die speciaal voor jou zijn gemaakt te ontvangen of om een kennismakingsafspraak te maken. Veel ambachtelijke producten: van jam voor het ontbijt tot confituren voor kaas, van ambachtelijk brood en bier om een goede aperitief te begeleiden tot zoete momenten om een lange dag smakelijk af te sluiten. Kies voor authenticiteit en Made in Italy, voor jou of voor je klanten!
Italië, Novate Milanese
... voor de productie. Onze catalogus omvat Jamón Ibérico en Serrano, Rijst en Paella Pannen, Vleeswaren, Likeuren, Wijn, Kaas en Conserven. We zijn directe importeurs en kiezen onze producten zorgvuldig na een grondige analyse, waarbij we uitsluitend inkopen bij ambachtslieden in de sector en niet bij de grote distributie. Dit garandeert een uitzonderlijke kwaliteit van onze producten. Onze passie en...
De Latteria di Roverbasso is opgericht in 1980 uit de passie van eigenaar Modolo Dino voor de kaasbereiding. Door optimaal gebruik te maken van zijn al twintigjarige ervaring, is hij erin geslaagd om vandaag de dag een ultramodern productiebedrijf te realiseren. Het bedrijf beschikt over een recent gebouwd verwerkingscentrum. Op de 3.500 m² vinden we de moderne productielaboratoria, de nieuwe...
...In de loop der jaren heeft de zuivelfabriek de juiste investeringen gedaan om een sterke groei in de productie van Parmigiano Reggiano mogelijk te maken: in 1960, met 107 leden, was de verwerkte melk 20.000 quintalen voor een productie van 3.700 vormen per jaar. In 2005 zijn er 24 leden, de verwerkte melk bereikt 165.000 quintalen en de vormen 30.000 per jaar. In 2017 zijn er 16 leden, de verwerkte melk is 215.000 quintalen en de geproduceerde vormen 36.000 per jaar.
Italië, Corleto Perticara
... maken gebruik van de dropshipping-methode voor verse producten zoals mozzarella, burrata en arrosticini uit Abruzzo. Dit doen we omdat we een zekere veiligheid, kwaliteit en versheid voor de eindconsument willen garanderen. We zijn ook betrokken bij de export van voedingsproducten naar het buitenland via contacten met verschillende lokale leveranciers.
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
Italië, Martina Franca
Ons bedrijf is al meer dan 50 jaar actief op de markt, we maken ambachtelijke producten en gebruiken hoogwaardige Italiaanse grondstoffen. We zijn nationaal en internationaal bekroond, met onze caciocavalli gerijpt in primitivo (rode wijn) en een geitenkaas met wilde venkel.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play