Italië, Milano
...met een kruidige noot die doet denken aan zwarte peper en kruidnagel. De net zoete smaak doet denken aan carobe en een stuk zoethout. Het aroma is van gemiddelde intensiteit en persistentie. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met verse kazen, yoghurt, probeer het op pannenkoeken en mascarpone; uitstekende zoetstof voor thee en warme dranken.
Portfolio (116)
Italië, Capo D'orlando
... immuunsysteem en een gezonde huid. Ze bevatten ook kalium, calcium en vezels, allemaal belangrijke voedingsstoffen voor ons lichaam. Bovendien zijn ze laag in vet en calorieën, wat ze een ideale keuze maakt voor wie een evenwichtige voeding wil behouden. IN DE KEUKEN In de keuken kunnen Star Ruby grapefruits op verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen vers worden gegeten als snack, worden gebruikt om sap te maken of worden toegevoegd aan salades en vlees- of visgerechten voor een vleugje zoetheid en zuurheid.
Portfolio (27)
Italië, Riesi
... bijvoorbeeld aan amandelpasta of marsepein, ook wel bekend als koninklijke pasta (omdat het waardig is voor een koning!). Een vrij populaire drank die met deze smakelijke zaden wordt bereid, is amandelmelk; heerlijk en voedzaam, perfect als vervanger voor melk voor zuigelingen die lijden aan koemelkintolerantie of voor degenen die een veganistisch dieet volgen. Amandelmelk wordt vaak verward met orzata, dat is een zoete drank op basis van benzoin.
Portfolio (6)
Italië, piano di sorrento (na)
... sinaasappels zijn ideaal voor het maken van jam, zoetigheden en salades, dankzij hun sappigheid en evenwichtige smaak. Bovendien is hun sap perfect voor cocktails en verfrissende dranken, waardoor ze een veelzijdig ingrediënt in de keuken zijn.
Portfolio (29)
Italië, Forlì
... toe te voegen aan zoete of hartige deegwaren, of om muesli of witte yoghurt een extra smaak te geven. Veel mensen weten niet dat lijnzaadjes eieren kunnen vervangen; het enige wat je hoeft te doen is een eetlepel gemalen lijnzaad te mengen met drie eetlepels water. Het verkregen mengsel kan een ei vervangen in koekjes of taarten. Lijnzaadjes kunnen in de keuken zowel heel als gemalen worden gebruikt om de opname van de voedingsstoffen te vergemakkelijken. Gemalen of fijngemalen zullen ze gemakkelijker door ons lichaam worden opgenomen. Ze zijn ook van nature glutenvrij.
Portfolio (50)
Italië, Ponte Galeria
... gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus en mirin, en gegrild. De unagi wordt longitudinaal gesneden, volledig ontdaan van graten en pas daarna op een spies geregen. Zo voorbereid is de unagi klaar om gegrild te worden op binchotan of wit houtskool (een typisch Japanse plantaardige houtskool die favoriet is bij unagi- en yakitori-koks omdat het geen rook afgeeft en onaangename geuren absorbeert). Na een eerste grillbeurt die de umami in het vlees naar voren brengt, wordt de unagi gestoomd om overtollig vet te verwijderen.
Portfolio (8)
Italië, Sabaudia
...Onze havermelen worden verkregen door het malen van havervlokken, een proces dat zorgt voor een hoge verteerbaarheid van het product en het geschikt maakt voor bereidingen in de keuken als vervanging voor gewone verfijnde witte bloem, voor zowel zoete als hartige recepten. Alle meelsoorten kunnen worden gebruikt voor het maken van pannenkoeken.
...Bovendien hebben ze goede kwaliteitskenmerken in termen van brixgraad en vruchtvleesdikte; ze bevatten lycopeen en natuurlijke antioxidanten. De Piccadilly-tomaat wordt in trossen geoogst, heeft een uniforme maat en een bevredigende houdbaarheid na de oogst, met vruchten die goed aan de steel vastzitten. De Piccadilly-tomaat is zeer gewaardeerd in de keuken vanwege de gemakkelijke bereiding van sauzen, en is ook uitstekend in salades dankzij zijn smaakvolle en zoete smaak. Verpakking: 500 g...
Portfolio (8)
Italië, Monchiero
...Geroosterde Hazelnoten 100% “Nocciola Piemonte I.G.P.” uit de Langhe. Gemiddeld lichte branding - Geroosterde Hazelnoten 100% “Nocciola Piemonte I.G.P.” uit de Langhe. Geweldig zowel in de keuken voor zoete als hartige bereidingen als als snack. Na het pellen worden de hazelnoten geroosterd en ontdaan van hun vel. Gemiddeld lichte branding. Beschikbaar op aanvraag met verschillende...
Portfolio (3)
Italië, Lauro
... zowel geschikt voor het bereiden van heerlijke recepten als voor hartige gerechten. Je kunt ze gebruiken in salades, in yoghurt, en bij de bereiding van zoete en hartige bakproducten. Ze zijn geweldig voor het ontbijt, bijvoorbeeld toegevoegd aan yoghurt, maar ook heerlijk om gewoon als snack te eten. Tot slot worden ze veel gebruikt in de patisserie: de keuze aan desserts die met amandelen gemaakt kunnen worden is echt breed, aangezien ze een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor het maken van koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (10)
Italië, Giarre
...De Fragola di Marsala is een product van de agrarische cultuur van Sicilië, volledig geteeld in de vlaktes van Trapani. De vrucht heeft een heldere rode kleur en een zeer zoete smaak, geschikt om op tafel te worden geserveerd en voor gebruik in de keuken. De periode van de grootste productie loopt van maart tot mei.
Portfolio (9)
Italië, Civitavecchia
... door de gasten op elk moment van de dag; in de keuken wordt elke ochtend het ontbijt genuttigd, dat altijd is inbegrepen in de kamerprijs: verse croissants met room, jam of volkoren; melk (dierlijk of plantaardig), koffie, thee, yoghurt, koekjes, verschillende snacks; het typische Italiaanse zoete ontbijt. Verblijven in Bed & Breakfast Michelangelo is de ideale oplossing voor wie de veerboten naar...
Italië, Paternó
...Alisicily is een ambachtelijk laboratorium dat zich bezighoudt met de productie van een breed scala aan Siciliaanse specialiteiten, waaronder zoete en hartige patisserie, desserts, individuele porties, halffabricaten, verse en diepgevroren pizza's, arancini en andere lekkernijen die typisch zijn voor de Siciliaanse warme keuken. Onze activiteit richt zich op het creëren van producten van hoge...
Andere Producten
Amandelpasta in verschillende smaken
amandelpasta
Portfolio (1)
Italië, Milano
... van transformatie van witte knoflook naar zwarte knoflook is volledig fysiek en natuurlijk. Er worden geen additieven of chemische producten van enige aard gebruikt. Het gebruik van knoflook in voedsel en de voedings- of gezondheidsstudies onthullen geen negatieve biologische effecten. GEBRUIKT IN DE ITALIAANSE "G O U R M E T" KEUKEN In de afgelopen jaren hebben chefs veel aandacht besteed aan...
Portfolio (7)
...Elke kamer is ingericht met comfortabele bedden en rustgevende kleuren. Het ontbijt, bestaande uit zoete en hartige producten, wordt geserveerd in onze keuken met uitzicht op het meer en bij mooi weer op het terras. Als u van sportieve activiteiten houdt, kunt u profiteren van verschillende mogelijkheden, zowel competitief als recreatief, die zich uitstrekken vanaf de paden onder onze terrassen...
Italië, Milano Marittima
huis omgeven door 20.000 m² park met speeltoestellen voor groot en klein. Op 300 m van het centrum en 200 m van het strand. Huisgemaakte Romagnolese keuken met een menu naar keuze tussen vlees en vis met een buffet van groenten. Het ontbijt wordt geserveerd in de zaal met een buffet van zoete en hartige gerechten, yoghurt en nog veel meer.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play