Italië, Marmirolo
... 0,95% maar lager dan 1,30% van het volkorenmeel. De IN3 volgt een pad gericht op het zoeken naar meer natuurlijke processen: door grovere malen worden de meest waardevolle delen van de tarwe gerespecteerd, waardoor deze zijn organoleptische kwaliteiten behoudt, evenals de vezels van de zemelen. Dit meel combineert uitstekende nutritionele eigenschappen met een grotere verwerkingscapaciteit dan volkorenmeel, wat resulteert in een rustiek, geurend en smeltend eindproduct, met een intense smaak en een donkerdere kleur.
Portfolio (56)
Italië, Forlì
...Perlbare gerst is een graan dat afkomstig is van het Aziatische continent. In tegenstelling tot andere soorten gerst is het vrij van zemelen en kaf: het ontbreken van een buitenste schil geeft het een bijzondere kleur die naar wit neigt. Dit raffinageproces maakt het eenvoudiger om te bereiden met kortere weken en kooktijden. De bereiding van dit graan is heel eenvoudig: het moet goed worden...
Portfolio (50)
...Thermische en hydrothermische behandelingen worden in de voedingsindustrie gebruikt om verschillende eigenschappen van voedsel voor specifieke toepassingen te ontwikkelen. Deze behandelingen modificeren de eigenschappen van graanmeel, kiemen, zemelen, zetmeel, vezels, peulvruchten en hun afgeleiden. Alle VOMM thermische behandelingen in de voedingssector zijn volledig natuurlijk, zonder chemische toevoegingen. Ze worden gebruikt om "CLEAN LABEL" producten te produceren. Een pilotplant is beschikbaar in de VOMM R&D-afdeling in Rozzano.
Portfolio (5)
...Verkregen door het malen van harde tarwe van de variëteit "Cappelli", geproduceerd door landbouwbedrijven in de regio Puglia. De bloem wordt verkregen door het afschilferen (het verwijderen van de zemelen en de zemel van de bloem door middel van een zeef) van de fijne en grove zemelen. De "Senatore Cappelli" is een oude en biologische tarwe, superieur in voedingswaarde vergeleken met andere...
Italië, San Martino Di Lupari
Cerealveneta is al meer dan vijfentwintig jaar actief in de agrovoedingssector en produceert meel en halfproducten van volle granen, biologisch en glutenvrij, verkregen door het verwerken van granen, peulvruchten, speciale zaden, kleinere zaden, zemelen en kiemen. Cerealveneta past een speciale thermische behandeling van stabilisatie en roosteren toe op de grondstoffen, gevolgd door cryomalen of...
Italië, Monte Di Malo
Molino Fochesato is gespecialiseerd in de verwerking van tarwe voor de productie van meel en bijproducten voor voedings-, diervoeder- en industriële toepassingen. De geschiedenis van onze molen is een familieverhaal dat tot op de dag van vandaag voortduurt, met voortdurende veranderingen en verbeteringen in de juiste balans tussen traditie en innovatie. Wij beschouwen het als essentieel om de kenn...
MEEL, SEMOLINE EN BRAN...
Italië, San Gavino Monreale
Il Mulino artigianale Su Mori transformeert graan, gerst, rijst en andere granen tot meel, dezelfde granen die al generaties lang door het familiebedrijf in Campidano worden verbouwd, dezelfde gewassen waarvoor ons gebied sinds de oudheid bekend staat. Zo groeien onze granen, zowel oude als nieuwe, in overeenstemming met de beste landbouwpraktijken, de traditie en met de juiste dosis innovatie. Do...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play