Italië, Pasturo
...Het is een zachte witte geitenkaas met een bloeiende korst. De textuur is zacht, glad en romig; de smaak is aangenaam en delicaat. 100% Italiaanse melk. Gemiddeld gewicht: 0,250 g Minimale rijping: 7-10 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Bergamo
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... okergeel. Het intense aroma, met tonen van knoflook, kaas en natte aarde, maakt het ideaal voor gourmetgerechten. Alleen de grootste truffels met de beste kenmerken worden geclassificeerd als Extra. Deze truffel is perfect voor wie zijn culinaire creaties wil verheffen met een vleugje luxe en verfijning, en garandeert een onvergetelijke gastronomische ervaring.
Portfolio (17)
Italië, Radicofani
...Pecorino kaas beschikbaar in een wigvorm van 1,5 kg in hele vorm en ook in vacuümverpakking als volgt: 1,5 kg hele vorm; 0,750 kg halve vorm; 0,350 kg kwart vorm. OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR...
Portfolio (48)
Italië, Fidenza
...Kaas die deel uitmaakt van de zogenaamde "schimmelkaas" - zoals de Franse Brie. Het heeft een zachte textuur en een witte, zachte, eetbare korst.
Portfolio (54)
Italië, Dorgali
...Een schapenkaas met een zachte kern en een korte rijping. Deze kaas heeft een gladde of licht geribbelde korst en een kleur die varieert van wit tot een delicate lichtbruine tint. Gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel en zout, is de Novello Sardo een zoete kaas met een zachte en compacte witte pasta. De zoete en delicate smaak maakt het perfect om te genieten met peren, gouden...
Portfolio (10)
...In ongerepte weiden in het binnenland van de regio Campania worden geselecteerde koeien gehouden, wiens smaakvolle melk de mozzarella van koeien zal voortbrengen. Het is een zeer verse, rekbare kaas, die qua verwerking veel lijkt op buffelmozzarella. Het heeft een parelachtige witte kleur en de zachte binnenkant onthult een deeg van zeer dunne lagen. Koeienmozzarella heeft een delicate smaak...
Portfolio (10)
...Cacetti gerookte witte scamorza van pure koemelk AGRESSIEVE PRIJS...
Portfolio (10)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.
Italië, Rio Saliceto
...koeling van oliën en emulsies voor machinegereedschappen, koeling van bewerkingscentra en koeling van lasinstallaties. In de chemische sector: airconditioninginstallaties voor witte zout en koeling voor kunststof spuitprocessen. Alle producten zijn vervaardigd met een robuuste structuur van roestvrij staal 304 en zijn geschikt voor installatie buitenshuis.
Italië, Campello Sul Clitunno
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play